Allianz Global Assistance Reisverzekering

★★★☆☆ 7.5/10 (40 reviews)

Logo verzekeraar Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance staat voor wereldwijde hulpverlening, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Wereldwijd is Allianz Global Assistance marktleider op dit gebied.

Voordelen van deze reisverzekering:

  • Keuzevrijheid: betaal nooit teveel
  • Wereldwijd eigen alarmcentrales
  • Gratis medisch advies en altijd in het Nederland
  • Jongerenkorting: voor jongeren tot 27 jaar
  • Ideale aanvulling: doorlopende annuleringsverzekering
  • Unieke extra services

Onafhankelijke beoordelingen voor de Allianz Global Assistance Reisverzekering

De Allianz Global Assistance Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 15 april 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Doorlopend’.

De Allianz Global Assistance Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 16 april 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Doorlopend’.

De Allianz Global Assistance Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 18 april 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Doorlopend’.

De Allianz Global Assistance Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,3.

De Allianz Global Assistance Reisverzekering is op 14 januari 2014 door TravMagazine Reisrevue beoordeeld met een 7,8 Veer voor en behaalde daarmee de beste score Reisverzekeraar van 2013.

De Allianz Global Assistance Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 18 maart 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’.

De Allianz Global Assistance Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,3.

De Allianz Global Assistance Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2 en is daarmee de Beste koop.

De Allianz Global Assistance Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 21 maart 2011 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’.

De Allianz Global Assistance Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 14 februari 2011 door Independer.nl beoordeeld met een 6,8.

De Allianz Global Assistance Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 14 februari 2011 door Independer.nl beoordeeld met een 6,8.

De Allianz Global Assistance Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,8 en is daarmee de Beste koop.

“””De Doorlopende Reisverzekering van Mondial Assistance kent een goede modulaire opbouw van de productenlijn, de dekkingen zijn royaal en voor elk wat wils. Het ‘Hulp’ product is tastbaar en wordt als zeer belangrijk ervaren. Mondial Assistance is hierin redelijk uniek.”””
De Nederlandse Verzekeringsawards op 10 juni 2010 over de Allianz Global Assistance Reisverzekering en werd daarbij beloond met een Gouden Schild voor Schadeproduct van het Jaar

De Allianz Global Assistance Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 mei 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 7,0.

De Allianz Global Assistance Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 mei 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 7,0.

De Allianz Global Assistance Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,8.

De Allianz Global Assistance Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 juli 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 6,9.

De Allianz Global Assistance Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 juli 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 6,9.

De Allianz Global Assistance Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 april 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 5,1.

De Allianz Global Assistance Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 juli 2008 door Independer.nl beoordeeld met een 6,9.

De Allianz Global Assistance Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 juli 2008 door Independer.nl beoordeeld met een 6,9.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Allianz Global Assistance Reisverzekering

30 dagen declaratie verwerkings tijd!!! verwerking van een declaratie die met spoed doorgezet is door een collega verzekeraar wordt nu gewoon simpel weg niet behandeld en komt in het bakje 30 dagen verwerkingstijd terecht. Terwijl een collega vorige week telefonisch aan heeft gegeven dat dit vandaag 24 april met spoed verwerkt zou moeten worden? Hoe is dit mogelijk??? melding al doorgezet vanaf 8 april. Hmmm ik voel een leuke topic aankomen. Opgelet weet met welke partij je zaken doet ingeval van schade claims. (ligt buiten mijn keuze of schuld namelijk) een tijdige oplossing hiervan dat is bij deze partij ver te zoeken. Een gewaarschud mens telt voor 2. Jammer dan maar social media inzetten gelukkig heb ik een paar volgers … succes jongens

We hadden Europese pechhulp en staan met pech. Er wordt niet op tijd vervangend vervoer geregeld wat beloofd is. Omdat het hun beter uitkomt als we met een Nederlandse auto terug rijden. En wij maar wachten en wachten. Dan mogen we zelf een auto huren (i.p.v. akkoord gaan met één 1,5 uur verderop waar we niet kunnen komen) moeten we zelf de dropkosten (1500,-) betalen voor terug brengen van de auto naar Slovenië! Ook worden der dingen gezegd aan de telefoon die achteraf niet waar blijken.

Klantenservice wordt beantwoord door 15-jarigen die niet weten waar ze het over hebben en typen alsof ze net van de basisschool komen. Al een aantal keer op reis vragen gehad over de dekking van mijn reisverzekering en wat te doen bij ongevallen, maar ik krijg nergens een duidelijk antwoord. Op de chat “vinden ze het wel heel erg voor me” en wordt gezegd dat ik beter kan bellen, aan de telefoon wordt gezegd dat ik beter kan chatten. En dit is vaker dan 1 keer voorgevallen. Tip: schakel volwassen mensen in voor de klantenservice die weten waar ze het over hebben.

Allianz Global Assistance is goed in het innen van het geld voor de polis, maar uitbetalen bij schade is exact het tegenovergestelde. Je moet hemel en aarde bewegen voor een financiële vergoeding. De schade-experts zijn professioneel opgeleid om het de verzekerde zo moeilijk mogelijk te maken. Veel mensen raken daardoor ontmoedigd en haken af. Een nare maar lucratieve werkwijze. Zo moet je bij schade over bewijsmateriaal beschikken, want de verzekeraar legt de bewijslast bij de verzekerde. Dat is soms niet mogelijk en dan sta je met lege handen. De restwaarde van ieder voorwerp is 15% van de nieuwwaarde. Dan gaat daar nog € 50,- eigen risico van. Neem op vakantie zo veel mogelijk oude meuk mee, dan is verzekeren bij Allianz niet nodig. Dat scheelt lekker in de kosten.

Verschrikkelijk. De wachttijd aan de telefoon bedraagt minimaal 30 minuten. Je wordt alsmaar doorverbonden maar niet verder geholpen. Uiteindelijk, zo'n 11 telefoontjes en 7 mailtjes verder, hebben we de problemen op moeten lossen met organisatie waar we reis hebben geboekt (vakantiediscouter), die ons vertelden dat Allianz ons helemaal had kunnen helpen en dus de gehele tijd had gelogen, simpelweg om tijd te rekken. Niet aan te raden als je graag een klantvriendelijke reisverzekering wil!

Helemaal top geregeld! Vanwege overlijden van mijn vader toen we net in Sevilla aangekomen waren, heb ik contact moeten opnemen met Allianz Global Assistance. Zij hebben heel snel terugvluchten geregeld. Uiteindelijk zijn alle door ons gemaakte kosten ivm de annulering van onze vakantie vergoed. Goede en vriendelijk en kundig personeel. Een 10!

Weigeren om pechhulp te sturen terwijl AGA zelf fout zat. Vakantie volledig verpest, met toegangskaarten blijven zitten en daarna ook nog eens de rekening naar mij schuiven. Na 2 weken eindelijk toegeven dat de fout bij AGA lag maar niks compenseren. Het is beter voor de consument als dit bedrijf niet meer zou bestaan.

Mijn zoon studeerde in Bilbao en was daar met de wagen. Hij moest voor 1 dag terug naar Belgie voor een job interview met het vliegtuig. Hij is daar van de trap gevallen en heeft zijn hand gebroken. Wagen stond in Bilbao, Mondial heeft geweigerd om de wagen op te halen . Wij hebben zelf een vliegtuig ticket moeten komen en 1200km rijden om de wagen terug te halen , Dit na 30 jaar verzekering betalen!!!!!!!!!!!

Erg slechte maatschappij. Als het er op aan komt keert men niets uit. Ze verwijzen je doodleuk naar de voorwaarden die je van te voren gelezen zou moeten hebben. Leuk die voorwaarden, maar volgens mij heel onrealistisch om te denken dat ik vóór mijn vakantie ga bekijken wat ik in welke situatie moet doen. Volgens mij is het logisch dat je direct na je vakantie de schade meldt. En dan zeggen ze dat je de schade direct had moeten melden.. ik zeg; slechte maatschappij, nooit meer !!!!

Erg goede ervaring met Allianz reisverzekering. Nette service en komen beloftes na.

Tijdens mijn reis autosleutel verloren en kon daardoor niet met eigen auto die bij luchthaven in Weeze/Duitsland stond geparkeerd terug naar huis. Hierop Allianz gebeld met verzoek om ons thuis te brengen, maar we werden niet geholpen. Dit zou een niet gedekte gebeurtenis zijn. Dit terwijl ik een reisverzekering en een autopechhulpverzekering heb bij Allianz. Voor mij nooit meer Allianz!

Afgelopen maandag liet mijn auto mij in de steek. De pechhulp was gelukkig vrij snel ter plekke, omdat ik op een ongelukkig punt op de afrit van een snelweg stond. Het lukte niet om de auto ter plekke te herstellen. Per bergingsvoertuig is de auto naar de garage gebracht en kon ik meerijden. Het voorval was vervelend, maar de hulp was erg vriendelijk en legde rustig aan de garagehouder uit met welke mankementen hij de auto had aangetroffen. Prima geholpen, dank jullie wel!

Mijn 16 jarige dochter ging op vakantie met een jongeren reisorganisatie naar Spanje. Ik had dus een reisverzekering afgesloten voor haar bij Allianz Global Assistance. Zij komt aan in Spanje en wordt opgewacht door bloemenverkoopsters, die proberen bloemen te verkopen aan de jeugd. Mijn dochter vermoeid van de reis koopt dus een bloem voor 50 cent. Meteen is ze 100 euro armer, die de bloemenverkoopsters in vingervlugheid uit haar portemonnee hebben gestolen. Bij thuiskomst de aangifte van de politie doorgestuurd en zonder problemen ons geld terug. Heel erg bedankt mensen van Allianz Global Assistance namens mijn dochter. En namens mijzelf, heel erg bedankt voor de snelle afhandeling.

Bij deze zeggen wij hartelijk dank voor de snelle afhandeling van de dokterskosten welke wij bij u in rekening hebben gebracht. Ook telefonisch werden wij goed te woord gestaan.

Mijn reisverzekering. Bij Allianz Global A. Zou ik zeker aanraden, behalve om deze af te sluiten bij de IZA. Na een melding word je zeer onbeschoft te woord gestaan. Ik heb mijn verz. Destijds bij de IZA afgesloten en ik wist niets van Allianz Global Ass..de woordvoerder van de IZA zei mij, zoek het maar uit waar de verz. Is ondergebracht ik doe Dat niet.Na 6 vers. Personen besproken te hebben kreeg ik uiteindelijk Allianz Global Ass. Aan de lijn, die mij keurig verder hielp.

Ik ben zeer tevreden over de reis- en annuleringsverzekering en pechhulpverzekering van Allianz Global Assistance. Je bent goed verzekerd en is er iets aan de hand dan wordt dit snel opgelost! De prijs/kwaliteitverhouding is prima. Deze verzekeringen kan ik dan ook van harte aanraden.

Bij deze wil ik u laten weten, dat wij gebruik hebben moeten maken van uw alarmcentrale. We zijn van alle kanten prima geholpen en zijn hier heel tevreden over en daarvoor onze hartelijke dank.

Ik wil jullie hartelijk danken voor de super service die jullie geboden hebben toen bleek dat ik tijdens mijn vakantie op Bali na een val mijn voet en pols heb gebroken. Het telefonische contact, de duidelijke informatie, de terugvlucht, de hulp op de airports en zeker niet te vergeten de snelle financiële afhandeling, alles was correct geregeld. Jammer dat ik van jullie diensten gebruik heb moeten maken, ik was liever zonder botbreuken naar huis gegaan. Maar de goede service en weten dat je er niet alleen voor staat is een pleister op de wond. Nogmaals hartelijk dank!

bodemmonster zegt:ik heb een eigen kanaal tovegeoegd muziek en toen ging ik verder,krijg ik de code,kopeerde ik hetmaar ik zie mijn advertentries nietik heb me account ook maar een dag ligt het daar misschien aan?

pesten vind ik MEGA DOM!!!je doet iemand anreds ermee pijn en verdriet!ik zal met mijn klas het dansje helemaal vanbuiten leren en dan dansen!alee, ik hoef het eigenlijk al niet meer te leren want ik kan het al helemaal vanbuiten ik hoop dat er na de move tegen pesten nooit meer gepest zal worden!ik hoop het echt!!!!

Bij deze wil ik u bedanken voor de hulp in het buitenland, het was geweldig. Ook de afhandeling van de kosten een 10! Het is een geweldige verzekering.

Wel handig zou zijn om te weten of je van 'Europa' makkelijk kan upgraden naar 'wereld' of van van privé naar ook zakelijke reizen.

Mijn zoon is afgelopen zomer tijdens zijn vakantie zeer zwaar gewond geraakt. Mijn dochter en zijn moeder moesten halsoverkop naar Amerika vliegen om hem te kunnen bijstaan in het ziekenhuis. Daar moest hij 3 weken verblijven voordat hij naar Nederland vervoerd mocht worden naar LUMC. In die tijd zijn we fantastisch, hartverwarmend en professioneel begeleid en opgevangen door jullie team! Het was heel fijn dat op een gegeven moment communicatie via mails mogelijk was i.v.m. mijn auditieve handicap. Het Trauma Centre San Francisco General Hospital was ook zeer onder de indruk van jullie organisatie. We willen iedereen die met ons te maken had, zoals alle medewerkers, alarmcentrale, arts dr. O. van Allianz Global Assistance en verpleegkundige H.v.K. (die naast mijn zoon ook mijn dochter en mij fantastisch opving en begeleidde in en vanuit het ziekenhuis en terugreis naar Nederland) oneindig bedanken voor alles! Ook onkosten zijn heel plezierig afgehandeld. Wat een service! En we willen allemaal voortaan bij Allianz Global Assistance verzekerd zijn zodra we een reis hebben geboekt (4 personen dus).

Een zakkenroller ontfutselde mijn paspoort op een markt in Guatemala. Politieaangifteformulier bleek niet genoeg om het land uit te komen. Ik moest in recordtijd voor vertrek een noodpaspoort laten maken. Dankzij medewerking van de Nederlandse ambassade lukte dat. De schade afhandeling thuis door Allianz Global Assistance was buitengewoon vlot. Dat kan ik zeer waarderen. Dank hiervoor.

Mondial Assistance biedt u een reisverzekering aan en dat het een goede is blijkt wel dat de consumentenbond hen een goede beoordeling heeft gegeven maar om op de reisverzekering terug te komen dat leek me eerst niet zo nodig maar nu we vaker een weekendje erop uitgaan hebben we hem toch afgesloten en dat bij Mondial Assistance dus en het bevalt ons tot nu toe prima.

Ik heb afgelopen vakantie nogal wat moeilijkheden gehad met een gehad omdat mijn vriendin ziek was geworden. We hebben enorm veel steun gehad aan de hulp van Mondial Assistance, vooral het spreken met een Nederlandse arts was voor ons erg belangrijk. Zo konden we beter begrijpen wat er aan de hand was!

Voor alle betrokkenen: graag wil ik jullie allen hartelijk danken voor de begeleiding en afhandeling van onze onverwacht lange vakantie in Egypte door waterpokken van onze zoon. Wij hebben onze doorlopende reisverzekering al jaren en nooit nodig gehad, maar wat waren we blij dat we hem hadden. Op Koninginnedag (nota bene) kon ik het spoednummer van onze verzekeringsadviseur in IJmuiden bellen en deze verwees mij door naar Allianz Global Assistance. Zij hebben ons heel vriendelijk en snel verder geholpen waar onze reisleiding het volledig af liet weten. Na het indienen van de schade, werd het bedrag ook nog spoedig uitbetaald. Erg fijn, na alle onzekerheid in Egypte.

Op zaterdag 21 april kreeg ik een ongeluk in Turkije. Ik gleed uit en scheurde mijn quadriceps. Ik werd direct naar het ziekenhuis in Kemer gebracht. Foto’s wezen uit dat ik snel geopereerd moest worden. Jullie hebben alles keurig netjes vanuit Nederland geregeld. Het vervoer naar de luchthaven van Antalya en naar Schiphol. Daar werd ik samen met mijn vrouw met de ambulance naar huis gebracht. Er is zelfs iemand uit Nederland gekomen om ons de laatste dag te begeleiden. Ook de teruggave van een gedeelte van de reissom, de niet genoten reisdagen, de telefoonkosten, het gebruik van taxi’s, een extra overnachting in het hotel. Dat allemaal is keurig netjes vergoed. Mensen van Allianz Global Assistance hartelijk dank hiervoor.

Mijn Vrouw heeft op 13 maart haar knie gebroken in Spanje. Wij zijn zeer tevreden over hoe snel en vriendelijk wij zijn geholpen door de medewerkers van Mondial Assistance doorlopende reisverzekering. Als de hulp bij andere ongevallen en gebeurtenissen ook zo verloopt , raden wij iedereen aan bij deze verzekering. Theo van Heeswijk

Vele jaren verzekerd via Mondial. Relatief duur (uitgebreide polis), maar dan heb je ook wat denk je. Nooit wat geclaimd in al die jaren. Lang weekend naar Kopenhagen geboekt maar gaat helaas niet door (overmacht, concert van Adele wordt gecancelled). Voor het eerst in meer dan 10 jaar een claim ingediend en wat denk je…. nul op het rekest. Maakt niet uit of je vaste klant bent of niet, simpel een verwijzing naar een regeltje uit de polis en dat is het dan. Nooit weer.

Dank voor jullie hartverwarmende, professionele begeleiding van jullie team bij het begeleiden van mijn zieke man in Kenia. Door jullie steun waren de moeilijke momenten draagbaar. Jullie namen contact op met al zijn behandelende artsen en bespraken zijn therapie, adviseerden en namen de juiste standpunten in waar nodig bleek. Dank je van harte. Bij andere hulporganisaties vonden we niet deze steun. Wij raden jullie organisatie zeker aan! Dikke proficiat!

Al jarenlang een doorlopende reisverzekering bij Mondial Assistance. Voor de eerste keer iets moeten claimen en ben supersnel en netjes geholpen. Ik kan iedereen Mondial Assistance aanraden.

Voor medische redenen zal Mondial Assistance vast wel goed zijn, maar reken er maar niet op dat als je je vooraf betaalde bus mist door vertraging van 4.5 uur van het vliegtuig, je het geld voor de bus terugkrijgt. Om die reden moet je Mondial Assistance niet hebben. Helaas was dit net de reden waarom wij een verzekering wilden hebben, om helaas bij thuiskomst te horen dat wij en voor niks een verzekering van 30 euro hebben betaald en geld voor de bus en trein die wij door de vertraging moesten nemen (20 50 euro) niet terugkrijgen. Erg raar dat Mondial niet zoiets vergoedt. Ben niet tevreden.

Onze ervaring met deze verzekering is dat alles tot in de puntjes verzorgt is en we als kleénten werkelijk nergens zorgen om hoeven maken, dat in deze zware tijden ons zo vakkundig terzijde gestaan word dat is lovenswaardig en getuigd van vakmanschap.

Mondial Assistance is een betrouwbare, uitgebreide reisverzekering. Je kunt zelf aangeven wat je wel en niet wilt verzekeren. Aangepast aan je eigen reisgedrag. Bij annulering betalen ze snel uit. Er wordt duidelijk aangegeven welke documenten je nodig hebt en je kunt via internet je claim indienen. Contact via internet verloopt snel en goed. Geen onnodige vragen of moeilijk doen.

Omdat ik van extreme sporten houd is mij aangeraden door collega "extreme sporters" om bij het afsluiten van een verzekering goed op te letten of ook wintersport, duiken, parasaling enz. zijn meeverzekerd. Op internet ging ik zoeken en kwam uit bij Mondial Assistance. Ik dacht eerst dat dit alleen een soort van wegenwacht was maar dit bleek niet het geval. Mondial Assistance bood mij de perfecte wintersport verzekering aan in de vorm van een doorlopende reisverzekering. Dit aanbod kwam meteen te voorschijn toen ik mijn premie online ging bereken. De prijs was ook wel oke, maar toch heb ik ook de premie berekend bij de fbto en Europeesche Verzekeringen. Daar kreeg ik een zelfde soort verzekering alleen koste die daar in mijn geval een stuk meer premie.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen