ASR Scooterverzekering

Is onderdeel van ASR Nederland Ervaringen

De scooterverzekering van ASR Verzekeringen (ook bekend als a.s.r. en Budgio () Scooterverzekering) zijn als volgt gewaardeerd:

ASR Verzekeringen kent een eeuwenlange traditie in verzekeren en bankieren en werkt daarbij intensief samen met onafhankelijke intermediairs.

Voordelen van een ASR Scooterverzekering

Voordelen van deze scooterverzekering:
  • Nieuwwaarderegeling 24 maanden, óók bij Casco Beperkt
  • Aankoopwaarderegeling 24 maanden, óók bij Casco Beperkt
  • Extra’s meeverzekerd tot €250

Deze informatie wordt verstrekt door ASR en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze scooterverzekeraar. Meer informatie...

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de ASR Scooterverzekering met andere scooterverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
ASR Scooterverzekering Ervaringen InShared Scooterverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Schijnbaar is de adreswijziging (na 1.5 jaar) opeens niet doorgekomen en gewijzigd. Met een boete ... heb de verzekering net afgesloten, de keuze bij model was vaag. intro chassis of chassis. ook bij ...
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van scooterverzekeringen bij ASR


Vermeldingen en recensies van ASR

Ontdek verdere meningen die er zijn over ASR:

Adfiz
ASR is in de Prestatieonderzoek 2011 van 22 November 2011 door Adfiz als 3de geëindigd in de categorie Schadeverzekeraars.
Blauw Research
ASR is op 11 November 2009 door Blauw Research beloond met de Zilveren Spreekbuis 2009.
DAK, NBVA en NVA
ASR is in de Prestatieonderzoek 2009 van 15 October 2009 door DAK, NBVA en NVA als 1ste geëindigd in de categorie Allroundverzekeraars.
De Nederlandse Verzekeringsawards
ASR is op 11 June 2009 door De Nederlandse Verzekeringsawards beloond met een Gouden Schild voor Schadeproduct van het Jaar.

Ervaringen met de ASR Scooterverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(3 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de scooterverzekering van ASR

uit Overpelt zegt op 20 May 2013:

Redelijk duur , maar dik in orde !
1 x een ongeval gehad op 2 dagen had ik mijn scooter terug en een week later werd het geld gestort , zeer tevreden hiermee en mijn verzekering werd niet duurder

Nee, ik zou een ASR Scooterverzekering niet aanbevelen

uit Breda zegt op 5 October 2016:

Schijnbaar is de adreswijziging (na 1.5 jaar) opeens niet doorgekomen en gewijzigd. Met een boete van 330,- en een incasso van 136,- (want daar zijn ze opeens wel heel snel mee) moeten we het maar mee doen.
Lekkere communicatie als het bij de klant zelf is. Want de andere instanties weten ze maar al te snel te regelen.
Opzeggen is volgende drama. Lekker onduidelijk en omslachtig. NIET DOEN

uit Amsterdam zegt op 10 October 2012:

Recentelijk reed ik met mijn Vespa (snor) over het fietspad. Plotsklaps sloeg een auto af. De bestuurder vergat mij echter voorrang te geven. En omdat ontwijken niet mogelijk was reed ik met volle snelheid in op de auto in. Resultaat: stevige schade aan de scooter, beschadigde kleding en diverse wonden en blauwe plekken. Van de verwondingen heb ik nog enkele weken last gehad.
De volgende dag nog zette ik de diverse documenten door naar de tussenpersoon. Toen ik enkele dagen later nabelde bleek dat deze hier verder niets mee doet. Ook de verzekeraar (ASR) zelf gaf niet thuis. Ik had namelijk maar allrisk verzekerd moeten zijn, dan wel aanvullend een 'verhaalservice' moeten sluiten. Dit vond ik een teleurstellend verhaal.
Vervolgens heb ik middels een modelbrief de tegenpartij volledig aansprakelijk gesteld voor de geleden schade. Ik correspondeerde met zijn verzekeraar (OHRA). Via een afdeling van moedermaatschappij Delta Lloyd werd een en ander in behandeling genomen. Onder andere een schade-expert van CED is daarbij langsgekomen om mijn schade te taxeren. Dit verliep prettig. Uiteindelijk stond 25 dagen na het ongeluk de schadevergoeding op mijn rekening.
De rol van OHRA (verzekeraar tegenpartij) is m.i. toch wat dubbel; zij moeten in deze immers zowel de schade vaststellen, aansprakelijkheid bepalen als uitkeren. Desalniettemin ben ik tevreden met de wijze waarop ze dit voor mij ingevuld hebben. Over ASR ben ik minder te spreken: de communicatie was slecht en dienstverlening bleef uit. Mijn verwachtingen zijn totaal niet uitgekomen. Spijtig.


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen