ASR Scooterverzekering

★★☆☆☆ 4.8/10 (3 reviews)

Logo verzekeraar ASR

ASR Verzekeringen kent een eeuwenlange traditie in verzekeren en bankieren en werkt daarbij intensief samen met onafhankelijke intermediairs.

Voordelen van deze scooterverzekering:

  • Nieuwwaarderegeling 24 maanden, óók bij Casco Beperkt
  • Aankoopwaarderegeling 24 maanden, óók bij Casco Beperkt
  • Extra’s meeverzekerd tot €250

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de ASR Scooterverzekering

Schijnbaar is de adreswijziging (na 1.5 jaar) opeens niet doorgekomen en gewijzigd. Met een boete van 330,- en een incasso van 136,- (want daar zijn ze opeens wel heel snel mee) moeten we het maar mee doen. Lekkere communicatie als het bij de klant zelf is. Want de andere instanties weten ze maar al te snel te regelen. Opzeggen is volgende drama. Lekker onduidelijk en omslachtig. NIET DOEN

Redelijk duur , maar dik in orde ! 1 x een ongeval gehad op 2 dagen had ik mijn scooter terug en een week later werd het geld gestort , zeer tevreden hiermee en mijn verzekering werd niet duurder

Recentelijk reed ik met mijn Vespa (snor) over het fietspad. Plotsklaps sloeg een auto af. De bestuurder vergat mij echter voorrang te geven. En omdat ontwijken niet mogelijk was reed ik met volle snelheid in op de auto in. Resultaat: stevige schade aan de scooter, beschadigde kleding en diverse wonden en blauwe plekken. Van de verwondingen heb ik nog enkele weken last gehad. De volgende dag nog zette ik de diverse documenten door naar de tussenpersoon. Toen ik enkele dagen later nabelde bleek dat deze hier verder niets mee doet. Ook de verzekeraar (ASR) zelf gaf niet thuis. Ik had namelijk maar allrisk verzekerd moeten zijn, dan wel aanvullend een 'verhaalservice' moeten sluiten. Dit vond ik een teleurstellend verhaal. Vervolgens heb ik middels een modelbrief de tegenpartij volledig aansprakelijk gesteld voor de geleden schade. Ik correspondeerde met zijn verzekeraar (OHRA). Via een afdeling van moedermaatschappij Delta Lloyd werd een en ander in behandeling genomen. Onder andere een schade-expert van CED is daarbij langsgekomen om mijn schade te taxeren. Dit verliep prettig. Uiteindelijk stond 25 dagen na het ongeluk de schadevergoeding op mijn rekening. De rol van OHRA (verzekeraar tegenpartij) is m.i. toch wat dubbel; zij moeten in deze immers zowel de schade vaststellen, aansprakelijkheid bepalen als uitkeren. Desalniettemin ben ik tevreden met de wijze waarop ze dit voor mij ingevuld hebben. Over ASR ben ik minder te spreken: de communicatie was slecht en dienstverlening bleef uit. Mijn verwachtingen zijn totaal niet uitgekomen. Spijtig.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen