Unigarant Caravanverzekering

★★☆☆☆ 4/10 (4 reviews)

Logo verzekeraar Unigarant

Unigarant is 100% dochter van de ANWB. Sinds de oprichting, in 1972, heeft Unigarant zich gericht op schadeverzekeringen voor particulieren.

Voordelen van deze caravanverzekering:

  • Deze verzekering kun je afsluiten voor nieuwe én tweedehands caravans
  • Je krijgt een gratis vervangende caravan na een ongeval
  • Je krijgt korting als je caravan een hagelbestendiger dak heeft

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Unigarant Caravanverzekering

Anwb/Unigarant is een zeer klantonvriendelijke verzekering met ondeskundige schadeexperts die een andere oorzaak verzinnen om de gevolgschade niet te hoeven te vergoeden. Heb een lekkage gehad via een dakdoorvoer en heb deze hersteld. Jammer genoeg heeft er ook water gelekt achter een scheidingswand waardoor de caravanvloer is aangetast. Volgens de expert komt de lekkage van de doucheafvoer en is dan volgens Unigarant een eigen gebrek wat niet onder de dekking valt. Hierop bezwaar ingediend omdat de vloer bij de douchecabine droog is maar Unigarant bleef bij zijn beslissing. Zelf een contraexpertise uit laten voeren en die heeft aangetoont dat de lekkage niet van de doucheafvoer of waterleidingen afkomstig was. Expert van Unigarant moest toegeven dat hij het mis had maar Unigarant komt nu dat er geen onheil van buitenaf is geweest waardoor de dakdoorvoer is gaan lekken en dus de gevolgschade niet wordt hersteld.

WAARSCHUWING: De caravanverzekering van ANWB/Unigarant dekt geen lekkages IN je caravan/chalet.

Wij hebben lekkage aan het grote dakluik en ze zeggen gewoon dat het een langdurige lekkage is geweest wat zeker niet waar is en keren niets uit. Vorig jaar storm schade gehad het koste alleen onze eigen risico 75 euro bij afrekening eas het opeens 150 euro want het was veroorzaakt door de storm. Denk goed na want bijna niets is verzekerd dus je betaal premie voor niets ik ga er per direct weg.

Sinds 3 jaar onze tweedehands caravan verzekerd voor schade end.. Dit jaar op de terugreis dakraam van de caravan afgewaaid. Geen zorgen we zijn verzekerd. Echter unigarant stelt dat het een schade is die ondeugdelijk is gemaakt door de vorige eigenaar en dus vergoeden zij niets! Denk dus goed na voordat je je hier verzekerd want ze vinden wel een reden om schade niet te vergoeden.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen