Unigarant Rechtsbijstandverzekering

★★★☆☆ 6.9/10 (2 reviews)

Logo verzekeraar Unigarant

Unigarant is 100% dochter van de ANWB. Sinds de oprichting, in 1972, heeft Unigarant zich gericht op schadeverzekeringen voor particulieren.

Voordelen van deze rechtsbijstandverzekering:

  • Je kiest uit vijf verschillende modules
  • Je krijgt hulp van ervaren juristen
  • Sluit je meer verzekeringen af? Dan bouw je tot wel 10% pakketkorting op

Onafhankelijke beoordelingen voor de Unigarant Rechtsbijstandverzekering

De Unigarant Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2017 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,1.

De Unigarant Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2016 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,1.

De Unigarant Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2.

De Unigarant Rechtsbijstandverzekering is in de Special Item Rechtsbijstandverzekeringen van 20 september 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’.

De Unigarant Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,7.

De Unigarant Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 april 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2.

De Unigarant Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De Unigarant Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,4.

De Unigarant Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,1.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Unigarant Rechtsbijstandverzekering

Heb een zaak die eigenlijk gesneden koek is maar na 10maand en diverse klachten komen ze weer hun afspraken niet na !! Het is oplichting en doen niets voor hun cliënten alleen premie innnen en soms afkopen !

Op dit een juridisch conflict met een leverancier van bouwmaterialen, deze is geplaatst maar is ondeugdelijk met alle gevolgschade van dien. Jurist van DAS toegewezen gekregen, reageert 2,5 week niet, zelfs na 6 x proberen om een belafspraak te maken. De aangetekende brief is door hun 2,5 week blijven liggen op het DAS kantoor. Jurist komt dus (bel)afspraken niet na!! De gevolgschade is door het niet tijdig versturen van de brief door jurist hoger geworden. Inmiddels klacht ingediend bij DAS en nieuwe jurist gekregen. Ik ben benieuwd of deze desbetreffende mevrouw wel iets voor ons kan betekenen en wel enige empathie toont. Je voelt je letterlijk in de kou staan, aangezien we door dit probleem niet thuis kunnen wonen en dubbele woonlasten hebben. Service dus belabberd, ondanks dat je hun indirect salaris betaald middels premie.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen