Europeesche Caravanverzekering

★★☆☆☆ 5.5/10 (1 reviews)

Logo verzekeraar Europeesche

Europeesche Verzekeringen is dé vrijetijdsverzekeraar, een echte specialist in het verzekeren van risico’s die mensen lopen op reis en in hun vrije tijd.

Voordelen van Europeesche:

  • Direct online verzekerd
  • De specialist in reis- en recreatieverzekeringen
  • Geen opzegtermijn
  • Online opzegbaar

Voordelen van deze caravanverzekering:

  • Waardegarantie van 1, 3 en 5 jaar
  • Accessoires vergoed in lijn met caravanwaarde
  • Particuliere verhuur is mogelijk

Europeesche Verzekeringen is een merk van a.s.r. Nederland.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Europeesche Caravanverzekering

Omdat ik met pensioen ben en daardoor veel, heel veel tijd door breng samen met mijn vrouw in de caravan moest ik er wel voor zorgen dat onze Kip goed verzekerd is. Daarom Googelde ik naar een goedkope verzekering maar wel 1 die alles dekte met goede voorwaarden. Toen kwam ik uit op een een of ander forum, ik weet niet meer welke. Daar stond toen een linkje naar Europeesche verzekeringen waar ik toen ben gaan kijken. Toen ik de premie ging berekenen op de site kwam daar al gouw een mooi bedrag uit. Dus besloot ik maar om een offerte aan te vragen om te kijken of hun voorwaarden ook bij mij paste. En dat deze ze! Daarna dus meteen de verzekering afgesloten. Wel had ik een spelfout gemaakt met het adres. Deze verzekeraar belde mij toen op dat het een ongeldig adres was waarna ik het goede adres doorgaf. Een aardige dame aan de lijn gehad dus dat was zo opgelost. Al met al ben ik dus tevreden.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen