Europeesche Reisverzekering

★★★☆☆ 7.8/10 (37 reviews)

Logo verzekeraar Europeesche

Europeesche Verzekeringen is dé vrijetijdsverzekeraar, een echte specialist in het verzekeren van risico’s die mensen lopen op reis en in hun vrije tijd.

Voordelen van Europeesche:

  • Direct online verzekerd
  • De specialist in reis- en recreatieverzekeringen
  • Geen opzegtermijn
  • Online opzegbaar

Voordelen van deze reisverzekering:

  • Een keer afsluiten, altijd verzekerd
  • Je kunt een reis- en annuleringsverzekering combineren
  • Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd

Onafhankelijke beoordelingen voor de Europeesche Reisverzekering

De Europeesche Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 15 april 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Kortlopend’.

De Europeesche Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 16 april 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Doorlopend’.

De Europeesche Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 18 april 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Doorlopend’.

De Europeesche Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 18 april 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Kortlopend’.

De Europeesche Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 18 april 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Doorlopend’.

De Europeesche Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 20 april 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Doorlopend’.

De Europeesche Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 20 april 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Kortlopend’.

De Europeesche Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De Europeesche Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 24 maart 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’.

De Europeesche Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 18 maart 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’.

De Europeesche Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,3.

De Europeesche Reisverzekering is op 8 januari 2013 door TravMagazine Reisrevue beoordeeld met een 8,0 Veer voor en behaalde daarmee de beste score Reisverzekeraar van 2012.

De Europeesche Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 19 maart 2012 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’.

De Europeesche Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2.

De Europeesche Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 21 maart 2011 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’.

De Europeesche Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 14 februari 2011 door Independer.nl beoordeeld met een 7,4.

De Europeesche Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 14 februari 2011 door Independer.nl beoordeeld met een 7,4.

De Europeesche Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,7.

De Europeesche Reisverzekering is op 12 januari 2011 door TravMagazine Reisrevue beoordeeld met een 8,2 Veer voor en behaalde daarmee de beste score Reisverzekeraar van 2010.

De Europeesche Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 mei 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 7,2.

De Europeesche Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 mei 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 7,2.

De Europeesche Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,8.

De Europeesche Reisverzekering is op 14 januari 2010 door TravMagazine Reisrevue beoordeeld met een 8,1 Veer voor en behaalde daarmee de beste score Reisverzekeraar van 2009.

De Europeesche Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 juli 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,2.

De Europeesche Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 juli 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,2.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Europeesche Reisverzekering

Ik heb op 7 sep 2022 een schade aangemeld die ontstond was aan mijn brill. Hierbij letterlijk het antwoord van Europeesche verzekering: Bij deze dekking zijn brillen gemaximeerd tot € 100,00. Er is bij de basisdekking ook een eigen risico van € 100,00 van toepassing. Wij kunnen daarom niet tot een vergoeding overgaan en sluiten wij ons dossier.

al 6 jaar lang de doorlopende reisverzekering van Europeesche. Altijd de duurste premie gehad, beste dekking. Op een festival bestolen van al ons geld, Europeesche verzekerd helemaal NIKS. 4 uur lang op politiebureau gezeten om aangifte te doen. Ze willen onze claim niet eens inhoudelijk behandelen want ‘contact geld is niet mee verzekerd’. Terwijl er duidelijk in mijn polis staat dat geld tot 500 EUR verzekerd is. Daar heb je dan jaren de aller duurste premie voor betaald. Alleen maar cashen, als er een keer niets is krijg je niks van ze. Daarnaast staat er op hun website dat je binnen 10 dagen bericht hebt, heb ook nog een anderhalf maand op antwoord moeten wachten. Ik heb de verzekering voor volgend jaar meteen opgezegd.

Dit zijn Oplichters! Mijn telefoon is kapot gegaan op vakantie bij thuiskomst meteen contact opgenomen met europeesche verzekeringen. Alle stukken waarom ze vroegen heb ik aangeleverd heb een iPhone 11 pro die niet meer te maken viel. Ben bij applestore geweest voor offerte die zeiden kost 629,- Na een maand wachten krijg ik een e-mail waarin staat dat ze 200 willen vergoeden. Ik raad iedereen aan om zich hier nooit te laten verzekeren. Vraag me af dat als je een duur horloge heb terwaarde van 12000,- en hij is kapot of word gestolen dan schepen ze je ook af met 500,- Nogmaals wegblijven bij deze verzekering ze willen alleen maar geld binnenharken maar als er iets is vergoeden ze bijna niks!

Niet met deze partij in zee gaan ! OPLICHTERS !!! Schade op vakantie aan telefoon. Bij terugkomst meteen contact opgenomen met Europeesche Verzekeringen en ik moest een paar vragen formulieren invullen. Zo gezegd zo gedaan. Binnen 10 dagen zou het afgehandeld zijn. Na 2 weken krijg ik een email dat ze aanvullende informatie wilden zoals tot in de detail hoe het gebeurt was en een offerte van de reparatie indien nog mogelijk was. Ik ben na de winkel gegaan en heb een offerte van 385 euro. Nieuwprijs is 580 euro. Na 2 weken krijg ik een mail dat ik 108 euro vergoed zou krijgen. Ik ga proberen om alle stukken nog op internet te krijgen zodat iedereen alles ken zien. Ik heb contact opgenomen en ze zeiden ja mobiele telefoons geven wij nooit veel vergoeding voor. Wist niet wat ik hoorde. Ga niet inzee met deze OPLICHTERS !! Willen alleen maar INNEN!! De stukken van de hele afhandeling plaats ik nog zodat iedereen het zelf kan zien !

Vooral de europeesche afsluiten als je door de verzekeraar bestolen wil woerden van je geld Wij zijn bestolen in italie alles weg aangiften bij politie gedaan zelf alles zelf daar moeten regelen nieuwe keding kopen de europeesche heeft Helemaal niets niets voor ons gedaan Voelen ons behoorlijk opgelicht door de europeesche Hartelijk dank hiervoor europeesche

Op een reis bestolen in italie alles weg uit auto op de eerste vakntiedag Aangiften gedaan daar Verzekering gebelt gevraagt wat te doen Aantwoord verzekering was u moet bonnetjes van wat van je gestolen is Vraag aan u heeft u bon van uw ondergoed schoene broek bloes of ander spullen die u mee op vakantie meemt wij niet Nog maar eens gebelt met de vraag over bonnetjes weer het antwoord u moet bonen overlegen En verder kunnen we niets voor u doen daar sta je dan bestolen en niet geholpen door europeesche

Vermelden niet duidelijk de regels die gelden, bvb dat de verzekering NIET geldt als je enkele dagen zakenreis combineert met een vakantie (in tegenstelling tot bij andere verzekeringen) en dat er geen dekking is als de gewone ziekteverzekering niet tussenkomt, zoals in de USA het geval is.

NIET DOEN! Ik heb deze verzekering een paar jaar geleden genomen toen ik begon met reizen en werken in het buitenland. Altijd de compleetste dekking genomen omdat ik veel aan scuba-duiken doe en meewerk aan onderzoek naar de stand van oceanen. Tijdens mijn laatste internship had ik een virus opgelopen en twee weken op bed gelegen zonder iets te kunnen doen en zonder beter te worden (steeds hoge koorts, kon niet eten en niets doen). Veel bloedtesten moeten laten doen en uiteindelijk op advies van de dokter m'n vluchten omgeboekt en eerder naar huis gegaan om daar verdere testen te doen. Ik kon de hulplijn niet bereiken dus een e-mail gestuurd van te voren om te vragen of het gedekt zou worden. Een e-mail terug gekregen met uitleg over hoe ik de claim kon indienen. Eenmaal thuis heb ik alle bonnetjes, test uitslagen, tickets, dokterverklaring, alles opgestuurd en na veel heen en weer ge-email uiteindelijk niets van de kosten teruggekregen, met als reden dat ik niet eerst met de SOS hulplijn had gebeld. Ik lees hier veel van dezelfde soort ervaningen. Europeesche is heel goed in vertellen dat ze zo'n complete dekking hebben, maar als het er op aankomt krijg je niets terug. Ik neem deze reisverzekering nooit meer.

Al 20 jaar een doorlopende reisverzekering bij de Europesche via de Nederlandse Ski Vereniging. Nooit nodig gehad totdat afgelopen jaar mijn camera (een relatief goedkoop ding) op vakantie gesneuveld is. Op internet gekeken en daar stond het advies om niet eerst naar de reparateur te gaan maar eerst bij de verzekeraar aan te melden. Door omstandigheden zat er wel een paar maanden tussen de vakantie en de melding maar was nog steeds binnen een half jaar. Claim echter afgewezen met als reden dat het niet meer vast te stellen was dat de camera ook daadwerkelijk op een vakantie gesneuveld was (met verwijzing naar een artikel welke ik ondanks verwoede pogingen op het internet nog steeds niet gevonden heb). Het mag duidelijk zijn dat ik gelijk wel een beetje klaar ben met deze maatschappij. Wellicht niet de duurste maatschappij maar een beetje zonde van het geld als ze uiteindelijk toch niets vergoeden……

SLECHT! Na autopech met verzekering gebeld. Callcentre maakt melding, maar helpt niet: "u wordt teruggebeld". Gebeurt niet… Vier dagen vastgezeten zonder reactie, zonder hulp, ondanks tientallen keren bellen… Heel erg boos: volgens voorwaarden moet je na 48 uur weer op pad worden geholpen. De claim van gemaakte kosten dienen we na de vakantie in. Europeesche houdt kosten in, bijv 10% van hotel (ondanks niet overschrijding van budget volgens voorwaarden), niet alle telefoonkosten (terwijl zij NB niet terugbellen en wij dus veel moeten bellen). Heel veel frustratie gehad en ook onnodig meer vakantiedagen moeten missen. Geen coulance, geen begrip, geen compensatie.

Pas op! Deze reisverzekering bedrijf heeft veel mensen belazerd, ze zijn heel professioneel om schadeclaims af te wijzen!!!! Je mag klant worden hoelang jij wilt ,en natuurlijk premie betalen. Daarnaast beloven zij dat alles is gedekt en goed kan vergoeden. Alleen wanneer de klant vergoeding vraagt, dan word je niet meer als een klant gezien maar als een bedelaar of een crimineel gezien. En je krijgt geen cent vergoed. Dus beter naar een ander Reisverzekering bedrijf.

Vakantie geboekt naar Parijs voor de verjaardag van mijn man. Met 35 dagen voor het vertrek krijgt hij zijn achilles spees verscheurd. Hij kan niet lopen, rijden etc. De verzekering 2x gebeld om te vragen wat de mogelijkheden zijn. Op hun advies ga ik de hotel annuleren en de tickets voor de roland garros dido. 3 dagen voor het vertrek krijgen we een brief dat er niks wordt vergoed. Mijn man belt nog een keer en hij vraag om de telefoongespreken te beluiteren. We krijgen later bericht dat ze de gesprekken niet kunnen vinden ;-)) Als coulance wordt 1/4 van het bedrag vergoed (dat betekent voor ons een gat van 750 euro) nadat ze zelf aangegeven hadden dat er alles vergoed wordt. Na 10 jaren verzekerd te zijn bij hun, houd voor ons op. Voor ons nooit meer deze verzekering.

Wij hebben met ons gezin een doorlopende reisverzekering van De Europeesche. Ik wilde weten of ik ook een wintersportdekking had en het bleek dat ik zelfs off piste mag ski een (niet roekeloos natuurlijk). Dat is een stuk beter dan telkens moeten opletten of je kinderen niet even een leuk paadje door het bos nemen. Het voelt aan alsof ze bij Europeesche tenminste ook begrijpen hoe je lol beleeft aan de wintersport. Het blijkt dat ook de nationale ski selecties allemaal bij Europeesche zitten. nou, as een topsporter en een liefhebber daar zitten wil ik het ook!

Mijn ervaringen met Europeesche Verzekeringen zijn zwaar teleurstellend. Het was een dure verzekering om aan te schaffen en in de praktijk dekt het bijna niets. Zo was bijvoorbeeld een dure mobiel van mij gestolen in Indonesie en hiervoor kreeg in mar 125 euro vergoed (max 200 – 75 euro eigen risico). Ook moest ik diverse keren voor verschillende dingen naar het ziekenhuis en elke keer werd er weer 75 euro eigen risico gerekend zodat ik bijna niets terug kreeg terwijl ik opgeteld heel veel heb uitgegeven aan medische kosten. Kortom, ik raad deze verzekering sterk af.

Helaas werkt de Verzekering bij mij niet echt mee! Goede artsenraporten vanuit het land waar ik ziek ben geworden met helaas terugkeer nog niet mogelijk ivm conditie, ontregeling van allerlei fysieke aard. Ook mijn arts in Nederland heeft info over mij gegeven aan de verzekeringsarts. Niets wordt als waarheid mi aangenomen en verzint de verzekering (arts) elke keer weer wat nieuws om mij niet te laten herstellen zoals de arts(n) elke maal aan deze verzekering melden. De arts moet steeds meer onzinnige handelingen verstrekken. Gebeurd dit niet dan zit de kans erin dat ik helaas in Amerika moet blijven. Waar? Volgens immigratie word ik dan gearresteerd daar ik illegaal verblijf. Ik hoop wens dat de arts Vd verzekering tot inkeer komt en mijn artsen hier in Noor Amerika niet diskwalificeren! Men begrijpt er hier niets van. Ik ben nu zelf in paniek geraakt en bang. Meer woorden heb ik niet voor dit, ziek erg ziek geworden de arts die letterlijk mij heeft gered mag niet geloofd worden. Ecttttt weer een rapport uitgebreider is het verzoek of net als de ander schrijft – via een corrupt ziekenhuis mij laten beoordelen. Zuccchhttt help?????

Niet nemen! Halvewege mijn reis door Noord America ernstig ziek geworden en 10 kg ben afgevallen. Gelukkig hebben Mexicaanse artsen van het beste Hospital Angels Lomas de Santa geholpen. Nu gaat het beter. Alle kosten artsen en medicijnen dwingt Europeesche me zelf te betalen. Rekeningen per mail vergoedt Europeesche ook niet. Ik zou eerst dus terug naar Nederland moeten komen.Ruim e.1000,- al. Alleen ligbed betaald. Dus steeds voorschieten. De SOS-dienst van Europeesche stuurde me vreemd genoeg ook naar de corrupste hospitaal van het land. Blijkbaar heeft SOS-arts van de Europeesche daar aandelen van. SOS-arts van Europeesche hebben slecht contact met mijn Nl-artsen. Ze weten nog steeds niet dat ik in een rolstoel zit. Nu wil me SOS ophalen, terwijl ik nu wat beter ben en hier nog wil bijkomen. Dat is dan weer van SOS of Europeesche niet mag. SOS wil blijkbaar kosten opdrijven door eigen personeel naar het zonnige land te sturen. RAAR allemaal. DUS deze verzekeraar NIET NEMEN !

Heb een garantie anueringsverzekering en reisverzekering. Door levensbedreigend Fam. Omstandigheden, eerder terug geroepen. SOS hulpcentrale gebld, perfect snel en professioneel geholpen. Afwikkeling schadebedrag, in ongeveerv2 weken afgehandeld. Geen gezeur, gewoon waar je recht hebt. En met de garantie dekking werd de hele reis vergoed. .

Heb een garantie anueringsverzekering en reisverzekering. Door levensbedreigend Fam. Omstandigheden, eerder terug geroepen. SOS hulpcentrale gebld, perfect snel en professioneel geholpen. Afwikkeling schadebedrag , in ongeveerv2 weken afgehandeld. Geen gezeur, gewoon waar je recht hebt. En met de garantie dekking werd de hele reis vergoed. .

Gelukkig nog nooit gebruik hoeven te maken, ik hoop dat dit ook zo blijft.

leuk en aardig dat op papier staat alles goed geregeld is, maar als er echt iets gebeurd dan wordt bij hun als een leugenaar uitgemaakt!!!! Veel poespas maar om iets uit te keren dat kan je bij Europeesch wel vergeten!!! Ontvangen kunnen ze wel maar uit te keren dan ze nooit!!!! Je wordt als verzekerde behandeld als een stuk vuil/crimineel .

Ik heb al enige tijd een zogenaamde doorlopende reisverzekering geldend voor de hele wereld. Tot mijn verbazing kreeg ik een schrijven dat deze reisverzekering zou worden verlengd. Dat is toch netjes van een zo groot bedrijf. Ik weet dat eea wel moet, maar toch goed geregeld.

Ik ben tijdens mijn wintersportvakantie aangeskied en heb daarbij letsel opgelopen. Mijn broek is in het ziekenhuis stuk geknipt. Deze is keurig netjes vergoed door mijn verzekering.

Bij deze verzekeringsmaatschappij heb ik mijn reisverzekering lopen.. Tot heden maar 1 keer gebruik van hoeven maken (gelukkig) ze stonden mij direct goed te woord en vertelde mij wat de volgende stappen waren die ik moest doen om mijn probleem op te lossenZeer goede verzekering.

Ik heb een minder goede review over Europeesche verzekeringen. Ik heb voor mijn werk een zakenreisverzekering bij hen lopen; de voorwaarden zijn niet duidelijk; er wordt automatisch geincasseerd zonder melding vooraf en de bereikbaarheid is niet optimaal.

Ik heb een postieve reveuw over de Europeesche Verzekeringen na een beroving in Barcelona. Na te zijn beroofd van mijn portomonee met daarin aardig wat cash en rijbewijs en pasjes van de bank, werd alles snel geblokkeerd. Volgens locale politie mocht ik onze auto niet meer besturen en dat terwijl mijn man net een beroerte had gehad en volgens medisch voorschrift geen auto mocht besturen. Daar sta je dan in Spanje totaal ontredderd. Na telefonisch contact met de verzekeringsmaatschappij en met hun advies, heb ik de gok genomen en heb de auto zelf teruggereden naar Nederland. Dit was goedkoper dan dat we opgehaald moesten worden en ik had een kopie van mijn rijbewijs gelukkig bij me. Na al deze ellende werd er achteraf meervergoed dan ze daadwerkelijk verplicht waren, aangezien ik niet allerlei bonnetjes meer kon overleggen. Bij onze volgende vakantie zeker weer een reisverzekering van de Europeesche Verzekeringen.

Een prima verzekering met goede dekkingsvoorwaarden. Afwikkeling van schade ging snel en zonder poespas. Mijn ervaringen met de Europeesche zijn dus erg positief. Daarnaast is de premie zonder meer concurrerend te noemen in vergelijking met anderen.

Ik vind de europeesche verzekeringen goed omdat ze snel uitbetalen na het indienen van de nota,s De papieren makkelijk in te vullen zijn.. Er geen moeilijke vragen gesteld worden..de prijs van je reisverzekering absoluut niet te hoog is voor wat ze je bieden..

Goede bereikbaarheid en verzekering hierna goed geregeld in korte tijd. Goede en bekende naam in de reiswereld. Bekend van tv en radio. Gelukkig zelf nooit gebruik te hoeven maken van deze reisverzekering n.a.v. Problemen. Ook goed tevinden op internet.

Ik heb ruim anderhalf jaar een reisverzekering gehad bij de Europeesche Verzekeringen. Ik had werelddekking, want ik was overal en nergens. De verzekering was niet al te duur, en dekte zeer veel. Alles werd altijd snel geregeld en ik heb er veel gemak van gehad.

Voor mijn werk sluiten wij de kortlopende reisverzekeringen bij de Europeesche verzekeringen. De premie is heel redelijk en een goede dekking. Ze zijn heel schappelijk met het zoeken naar een oplossing voor afwijkende risico’s. Er is een groot aanbod van reisverzekering voor verschillende doeleinden zoals stages, lang op reis, backpacking enz.

Ik heb een doorlopende reisverzekering bij de europeesche. De verzekering dekt de belangrijkste zaken en is een van de voordeligste onder de aanbieders. Via internet kun je je makkelijk aanmelden en zaken doen.

je hebt pas echt de verzekering nodig als er pech is. In mijn geval was dat door het niet mee kunnen van een persoon bij een groepsreis. Direcht en zorgvuldige antwoorden ontvangen. Uitstekend!

Voor een reisverzekering hebben ze echt een goede dekking. De hulpcentrale die de Europeesche inschakelt is SOS international en dat is echt een hulpcentrale die voor de slachtoffers klaarstaan. Deze vrij goedkope verzekeraar biedt echt prima verzekering-producten aan die altijd mijn problemen tijdens een vakantie opgelost heeft. Ik heb er de beste ervaringen mee dus!

Voor reisverzekeringen hebben ze echt een goede dekking. De hulpcentrale die de Europeesche inschakeld is SOS international en dat is echt een hulpcentrale die voor de slachtoffers klaarstaat.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen