Callas Woonlastenverzekering

★★★☆☆ 6.6/10 (7 reviews)

Callas Verzekeringen Ervaringen

Callas ontwikkelt producten die zich kenmerken zich door een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding, heldere voorwaarden en eenvoudige aanvraagprocedures.

Voordelen van deze woonlastenverzekering:
  • Een unieke dekking van een UWV-onafhankelijke uitkering van 12 maanden bij werkloosheid
  • Optioneel een dekking werkloosheid van 24 maanden
  • Premies arbeidsongeschiktheid over de hele linie met 10 % verlaagd
  • Geïndexeerde uitkering bij arbeidsongeschiktheid mogelijk

Onafhankelijke beoordelingen van woonlastenverzekeringen bij Callas

De Callas Woonlastenverzekering is in de Special Item Inkomensverzekeringen van 24 februari 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.

De Callas Woonlastenverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,4.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

NBVA Huiseigenaar (2008)

Ervaringen met de Callas Woonlastenverzekering

Wat een slechte organisatie zeg. Echt wanordelijk en onbetrouwbaar. Ten strengste afgeraden.
Wat een volslagen malloten die helemaal niets van administratie en communicatie begrijpen. 4 maanden verder en nog steeds geen helder antwoord op een verzoek. Tip: Ga NOOIT met deze mensen in zee.
Toen ik samen met mijn vriend deze verzekering aanvroeg kregen we direct het verzoek om een gezondheidsvragenlijst in te vullen. Nadat mijn vriend deze had ingevuld kreeg hij meer aanvullende vragenlijsten met daarin DEZELFDE vragen. Nadat hij de vragen had beantwoord kreeg hij te horen dat Callas hem niet wilde verzekeren omdat hij arbeidsongeschikt zou zijn. Dit volledig onterecht, aangezien hij gewoon fulltime werkt. Hij heeft één kleine operatie aan zijn neus heeft gehad waardoor hij (zoals gebruikelijk is bij dat soort operaties) 1,5 week thuis is geweest. Kortom onnodig lastig acceptatieprocedure en onnodig hoog ingeschatte risico's, dus NIET mee in zee gaan. Reactie van Callas: Bedankt voor uw interesse in ons product. Spijtig uiteindelijk dat de verzekering niet door is gegaan en u een negatieve ervaring heeft gehad met onze organisatie. Graag willen wij in contact met u komen om een onderbouwing te kunnen geven op uw afwijzing. Met vriendelijke groet, Callas
Ik heb al een tijdje een eigen huis maar nooit echt behoefte gehad om dit te verzekeren. Maar nu om mij heen zie ik zoveel ellende. In de consumentengids zag ik Callas voorbij komen en heb mijn assurantieman gebeld. Nu erg gerust gesteld met deze verzekering.
Mijn adviseur heeft een marktvergelijking gemaakt en hieruit blijkt dat de woonlastenverzekering van Callas de beste voorwaarden heeft en de laagste premie.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen