Callas Overlijdensrisicoverzekering

★★★☆☆ 6.6/10 (5 reviews)

Logo verzekeraar Callas

Callas ontwikkelt producten die zich kenmerken zich door een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding, heldere voorwaarden en eenvoudige aanvraagprocedures.

Voordelen van deze overlijdensrisicoverzekering:

  • Vaste lage premie
  • Op 1 of twee levens af te sluiten
  • 3 dekkingsvormen
  • Rokers en niet rokers tarief
  • Leeftijd 18 t/m 60 jaar
  • Verzekeringsduur minimaal 15 jaar, maximaal 35 jaar
  • Te verzekeren bedrag vanaf €25.0000,- tot maximaal €500.000,-
  • Verzekerd bij een gerenommeerde Nederlandse verzekeraar

Onafhankelijke beoordelingen voor de Callas Overlijdensrisicoverzekering

De Callas Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 28 januari 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Gelijkblijvende ORV’.

De Callas Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 28 januari 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Annuïtair dalende ORV’.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Callas Overlijdensrisicoverzekering

Had me aangemeld via Independer j.l. ,maar zij bieden het niet meer aan…. Kon op hun site wachtwoord etc invullen en gezondheids formulier. Nou niet dus. Geregeld gebeld met de helpdesk en ze zouden het oplossen. Weer niet dus. Ik wil er niets meer mee te maken hebben, je zal maar met een sterfgeval zitten en wachten op hun uitkering, zou het dan ook niet bereikbaar zijn.?

Na maar liefst 6 maanden zijn wij afgewezen met als reden dat zij niet verzekeren bij iemand van Diabetes Type 1 , terwijl dit al vanaf het begin bekend was. Naast de zeer trage verloop van aanvraag ook een zeer slechte service. Zij pretenderen een paar keer contact opgenomen te hebben met de huisarts, waar na aanvraag bij de huisarts dit helemaal niet zo bleek te zijn. Als vervolgens gevraagd werd hoe zij contact hadden opgenomen, bleef het stil. Uiteindelijk een e-mailadres opgegeven van de huisartspost en toen bleek de reactie van de huisarts niet voldoende maar moesten zij ook meer informatie hebben van de Diabetes verpleegkundige. Prima, maar ook weer hier hetzelfde verhaal. Ze kregen zogenaamd geen reactie van hen, maar na navraag bij de verpleegkundige bleek niemand contact met hen opgenomen te hebben. Ook nu weer stil aan de kant van Callas. Na nog een paar maanden nu dus een reactie dat Diabetes Type 1 niet kan en te risicovol is voor hun overlijdensrisicoverzekering. Terwijl dit al vanaf het begin bij de aanvraag bekend was. Het gaat dus niet om hoe goed (of slecht) Diabetes type 1 de ziekteverloop bij de persoon in kwestie is, iemand met Diabetes type 1 wordt hoe dan ook afgewezen. Had dit dan 5 maanden geleden gelijk gedaan.

Binnen twee dagen een overlijdensrisicoverzekering in huis, exact zoals wij hem hebben aangevraagd. Correcte service bij nog wat vragen, waar beleefdheid bovenaan staat. Top

Callas pretendeert goedkoop te zijn maar er zit een addertje onder het gras. Zodra je de gezondheidsverklaring hebt ingevuld ben je al heel snel een hoger risico. Ik ben gezond en wel. Mankeer niets maar heb door een scheiding wel drie maanden hulp gehad omdat ik in de put zat. en ja hoor, verhoogd risico; premie met de helft omhoog. Daarnaast duurt het vreselijk lang voordat je akkoord krijgt. Er liggen schijnbaar stapels aanvragen. Vervolgens ben ik in die tussentijds jarig geweest en hoppa weer de premie omhoog. Ben nu op zoek naar een betrouwbare partij. Want als dit nu al zo lastig is.; Hoe zal dan een eventuele uitkering vergaan. Ik hoop overigens dat mijn nabestaanden dit nooit gaan ervaren.

Als je iets mankeert, al is het maar van tijdelijke aard, ben je bij Callas al snel een verhoogd risico. Persoonlijk vraag ik mij af of er werkelijk door een arts wordt beoordeeld, daar heb ik zeer mijn twijfels over. In ieder geval voelde het bij ons eerder als een veroordeling dan een beoordeling.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen