Callas Overlijdensrisicoverzekering

★★★☆☆ 6.6/10 (5 reviews)

Callas Verzekeringen Ervaringen

Callas ontwikkelt producten die zich kenmerken zich door een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding, heldere voorwaarden en eenvoudige aanvraagprocedures.

Voordelen van deze overlijdensrisicoverzekering:
  • Vaste lage premie
  • Op 1 of twee levens af te sluiten
  • 3 dekkingsvormen
  • Rokers en niet rokers tarief
  • Leeftijd 18 t/m 60 jaar
  • Verzekeringsduur minimaal 15 jaar, maximaal 35 jaar
  • Te verzekeren bedrag vanaf €25.0000,- tot maximaal €500.000,-
  • Verzekerd bij een gerenommeerde Nederlandse verzekeraar

Onafhankelijke beoordelingen van overlijdensrisicoverzekeringen bij Callas

De Callas Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 28 januari 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Gelijkblijvende ORV'.

De Callas Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 28 januari 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Annuïtair dalende ORV'.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

Consumentenbond Overlijdensrisicoverzekeringen (2013)

Ervaringen met de Callas Overlijdensrisicoverzekering

Binnen twee dagen een overlijdensrisicoverzekering in huis, exact zoals wij hem hebben aangevraagd. Correcte service bij nog wat vragen, waar beleefdheid bovenaan staat. Top
Callas pretendeert goedkoop te zijn maar er zit een addertje onder het gras. Zodra je de gezondheidsverklaring hebt ingevuld ben je al heel snel een hoger risico. Ik ben gezond en wel. Mankeer niets maar heb door een scheiding wel drie maanden hulp gehad omdat ik in de put zat. en ja hoor, verhoogd risico; premie met de helft omhoog. Daarnaast duurt het vreselijk lang voordat je akkoord krijgt. Er liggen schijnbaar stapels aanvragen. Vervolgens ben ik in die tussentijds jarig geweest en hoppa weer de premie omhoog. Ben nu op zoek naar een betrouwbare partij. Want als dit nu al zo lastig is.; Hoe zal dan een eventuele uitkering vergaan. Ik hoop overigens dat mijn nabestaanden dit nooit gaan ervaren.
Als je iets mankeert, al is het maar van tijdelijke aard, ben je bij Callas al snel een verhoogd risico. Persoonlijk vraag ik mij af of er werkelijk door een arts wordt beoordeeld, daar heb ik zeer mijn twijfels over. In ieder geval voelde het bij ons eerder als een veroordeling dan een beoordeling.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen