SNS Woonlastenverzekering

★★☆☆☆ 4.8/10 (5 reviews)

Logo verzekeraar SNS

SNS biedt hoogwaardige internetdiensten en innovatieve producten op het gebied van hypotheken, sparen, beleggen, betalen, lenen en verzekeren.

Voordelen van deze woonlastenverzekering:

  • Je kunt de Hypotheek Opvang Polis WoonZeker afsluiten voor je hypotheeklasten
  • Je kunt je lasten tot €2.500 per maand verzekeren
  • Je verzekert je voor beroepsarbeidsongeschiktheid, oftewel beroepsdekking
  • Als je in vaste of tijdelijke loondienst bent, kun je je ook verzekeren bij werkloosheid
  • Het minimum bedrag dat je uitgekeerd kunt krijgen is €125 en het maximum is €2.500 per maand
  • De premie die je betaalt voor arbeidsongeschiktheid is fiscaal aftrekbaar

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de SNS Woonlastenverzekering

In Juli een vraag gesteld het is nu september en nog geen antwoordt Zo ga je niet met je klanten om.

Allereerst ook wij vinden de sns woonverzekering slecht. De premie per maand was eerst 24 euro per maand nu 32 euro , Steeds andere tussenpersonen. Schade gemeld. Bevestiging via email gehad. Daarna hoor je niks meer. Volmachtkantoor zou de schade afhandelen. Binnen 10 dagen NIKS HOOR JE. Nu verzekering opgezegd. Er zou weer gereageerd worden. Maar nee hoor GEEN REACTIE.

Totaal nutteloos, geldverspilling, grenzend aan oplichterij. Voor een groot bedrag aangeschaft bij afsluiten hypotheek. Toen er aanspraak gemaakt moest worden op verzekering duurde de terugkoppeling voor eeuwig en werden we na maanden afgescheept met een briefje 'sorry afgewezen'. Jubilee blij met ons geld, SNS blij met provisie over deze aangesmeerde verzekering. Dat we hier in getrapt zijn……

ook 1 van onze klanten had zo'n afwijzende ervaring. Een goede assurantietussenpersoon is dan van groot belang. Uiteindelijk hebben wij er voor gezorgd, dat de claim opgepakt is, dat het dossier door de juiste afdeling beoordeeld is en dat er inderdaad maandelijks een uitkering volgt. Ontkennen heeft voor Jubilee geen zin, wanneer er een terzake kundige als spreekbuis dient. Meldt dit soort zaken dus altijd via een assurantietussenpersoon!!

Als je een claim doet, kom je terecht bij een “schaderegelaar” die voor SNS optreedt. Dat is Jubilee Europe BV. Deze schaderegelaar heeft maar één Leitmotiv: “In geval van schade keren wij natuurlijk niet uit.” Daartoe ontkennen zij om te beginnen gewoonweg stukken of schadeformulieren van je ontvangen te hebben, zelfs als die aangetekend, per fax en per mail zijn toegezonden. Als ontkennen geen zin meer heeft doordat je de stukken door een deurwaarder hebt laten afleveren, begint men met te stellen dat er meer stukken nodig zijn om de cliam te kunnen beoordelen. Tot de kleur van het behang in je kamer aan toe, alles vragen ze op. En dan begint het liedje van voorafaan: men ontkent weer gewoon de ontvangst van die stukken. Als ze er uiteindelijk echt niet meer onderuit kunnen, verzinnen ze een onzin-smoes om niet te hoeven uitkeren. Bijvoorbeeld: “U bent niet onvrijwillig werkloos, dus u krijgt niks.” Je wordt dan gedwong en te gaan procederen, tot in hoogste instantie aan toe. zie bijvoorbeeld: http://zoeken.rechtspraak.nl/detailpage.aspx?ljn=BO5273 .Dat gaat je dus meer kosten dan het oplevert. Want Jubillee (vroeger: Cassidy) zal nooit een uitbetaling doen. Beklaag je je bij de directie van SNS, dan ontkent die bank gewoon dat zij de verzekering aan jou hebben verkocht, en stelt dat zij met de verzekering niets van doen hebben. Niet afsluiten dus, is pure oplichterij.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen