Allianz Woonlastenverzekering

★★☆☆☆ 5.3/10 (2 reviews)

Logo verzekeraar Allianz

Allianz Direct Nederland is een topverzekeraar met een sterke positie in drie kernmarkten: schadeverzekeringen, levensverzekeringen en vermogensbeheer.

Voordelen van Allianz:

  • Grootste ter wereld
  • Wereldleider in kredietverzekeringen
  • Verzekeraar van particulier tot grootbedrijf
  • Uw verzekeringsbehoefte is ons uitgangspunt
  • Persoonlijk contact via specialisten in uw regio

Voordelen van deze woonlastenverzekering:

  • Na één jaar arbeidsongeschiktheid ontvangt u een uitkering van uw verzekering
  • Het tweede jaar ontvangt u het volledig verzekerde bedrag bij 35% of meer arbeidsongeschiktheid
  • Als ook het UW vaststelt dat u voor 35% of meer arbeidsongeschikt bent, blijft u het volledig verzekerde bedrag ontvangen
  • Vanaf twee jaar arbeidsongeschiktheid ontvangt u ook al een uitkering wanneer u tussen de 15% en 35% arbeidsongeschikt bent

Onafhankelijke beoordelingen voor de Allianz Woonlastenverzekering

De Allianz Woonlastenverzekering is in de Geldgids van 1 november 2008 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,0.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Allianz Woonlastenverzekering

mijn hond heeft een schaap gebeten , de tegen parij eis 500€ ik heb een franchise van 260€ lasten voor allianz 240€. 26 jaar verzekerd bij hun !!!!!!! voor de schamele resterende 240€ maken ze een onderzoek,een moor orderzoek. voor mij hoeft het niet meer , heb zelf de slachtofer vergoed. . FUCKING VERZEKERAARS TOEGELATEN DIEFSTAL IS HET SIMPLE.

Grote complimenten voor de afdeling Allianz Woonlasten/AOV. Allianz heeft mij in een moeilijke tijd een goed vangnet geboden en ik heb het zelden meegemaakt dat een dergelijke (grote) onderneming zo menselijk en klantgericht is. Slechts een keer had men een kleine vergissing gemaakt maar men was direct zo sportief om dat niet in mijn nadeel te laten zijn, het werd snel en keurig opgelost door Allianz.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen