Woongarant Woonlastenverzekering

★★★☆☆ 6.8/10 (1 reviews)

Logo verzekeraar Woongarant

Woongarant staat garant voor onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening ten behoeve van cliënten van De Hypotheker.

Voordelen van Woongarant:

  • Onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening
  • Bijzondere producten en diensten gebaseerd op de behoeften van klanten
  • Speciaal voor klanten van de Hypotheker

Onafhankelijke beoordelingen voor de Woongarant Woonlastenverzekering

De Woongarant Woonlastenverzekering is in de Special Item Inkomensverzekeringen van 24 februari 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Flexibiliteit’.

De Woongarant Woonlastenverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,4.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Woongarant Woonlastenverzekering

Na 10 jaar verzekerd te zijn heb ik een claim ingediend, omdat ik ziek thuis kwam te zitten. Woongarant heeft in het medische advies gezocht naar een woord in 20 pagina's medische gegevens, om mij niet uit te hoeven keren. Ik moet nu een brief schrijven naar de Ombudsman met het hele verhaal. Als je net als ik ziek thuis komt te zitten of met psychische klachten zit en geen energie hebt om er werk te maken, RAAD IK WOONGARANT BESLIST AF.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen