Woongarant Aansprakelijkheidsverzekering

★★★☆☆ 7.7/10 (57 reviews)

Logo verzekeraar Woongarant

Woongarant staat garant voor onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening ten behoeve van cliënten van De Hypotheker.

Voordelen van Woongarant:

  • Onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening
  • Bijzondere producten en diensten gebaseerd op de behoeften van klanten
  • Speciaal voor klanten van de Hypotheker

Onafhankelijke beoordelingen voor de Woongarant Aansprakelijkheidsverzekering

De Woongarant Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 januari 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2.

De Woongarant Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,3.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Woongarant Aansprakelijkheidsverzekering

Eén belletje en alles werd vlot uitgelegd en daarna snel afgehandeld.

wij zijn goed en duidelijk geholpen en zijn erg tevreden

Prettig; vraag rondom schade is serieus behandeld; gedupeerde heeft afhandeling zelf vorm kunnen geven.

Tot nu toe weinig nodig gehad maar het contact dat er geweest is, is perfect.

Dr website zou makkelijker kunnen met het vinden van waar je de schade kunt melden. Verder een behoorlijk snelle afhandeling van de schade melding en deze is naar tevredenheid verlopen zoals het hoort.

Geen update op papier gezien ivm de polissen. (Kan ook aan mij liggen) Reactie van Woongarant: Uw beoordeling hebben wij in goede orde ontvangen. Uit het dossier blijkt dat wij enige tijd hebben moeten wachten op informatie van de benadeelde om de schade af te kunnen wikkelen. Wij hopen op uw begrip hiervoor. Inzake uw polisbescheiden klopt het dat u geen update heeft ontvangen. Mocht u een recente kopie polis willen ontvangen dan vernemen wij dit graag van u. Met vriendelijke groet, Woongarant

Goed bereikbaar, duidelijk antwoord en keurig afgehandeld Reactie van Woongarant: Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Goed om te horen dat wij u naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Woongarant

De schade is geregeld maar ik hoop dat als het nog eens nodig zou zijn (wat ik niet hoop ) het wat sneller voor elkaar komt. Het expertise rapport zou ik nog graag ontvangen .

Duidelijk hoe de schade in te dienen, wanneer er nog (bewijs) stukken missen krijg je dat duidelijk via de mail door.

Matig. De communicatie over de schadeafhandeling was onnodig formeel juridisch geleuter. Zeg nou gewoon dat je de schade wel vergoedt, echter geen aansprakelijkheid accepteert. Niet dat ik het daar mee eens ben, alleen krijg ik alleen een e-mail waar in staat dat de schade niet wordt vergoedt vanwege de aansprakelijkheid. Dus ik weer reageren, beetje bozig. Toen bleek dat er wel uit coulance werd betaald. Zeg dat dan meteen! Heel veel moeite voor €52,-…..

super snelle afwikkeling, goed bereikbaar, voorspelbaar traject – toezeggingen worden nagekomen. Echt een aanrader

perfect geregeld, ik heb er geen omkijken naar gehad. duidelijke correspondentie

Ik had de mobiele telefoon van mijn ( uitwonende) dochter beschadigd. De hulp en vervolgens afhandeling van de schade was uitstekend! Zeer klantvriendelijk!

Weinig ervaring mee. Wat beter kan: op website telefoon nummer op hoofdpagina vermelden. Iets meer profileren in de markt en richting klanten toe?

Afhandeling verliep wat traag, wat vervelend was naar de tegenpartij. Verder is het gelukkig goed afgehandeld

Een zeer service gerichte organisatie met open oog en oor voor de belangen van de client. Een fijne belevenis met Woongarant zaken te doen. Wij zullen onze ervaringen zeker met anderen delen. Het cijfer 10 is hier op zijn plaats.

Alles werd snel en voor ons gemakkelijk en netjes afgehandeld. Erg fijn

Positief. Zie bovenstaande. NB Ik kwam op een verzekeringspolis nog jullie oude nummer tegen. Ik moest even zoeken naar het huidige nummer. Misschien zou dit nog verbeterd kunnen worden.

De schade afhandeling is netjes verlopen echter ik heb gelijk gevraagd om een aanvullende verzekering, helaas nog niets over gehoord.

Uitstekend. 1e keer dat wij gebruik moesten maken van onze WAP verzekering en prima afgehandeld

ervaring met Woongarant zelf zijn prima. Echter NIET met de tussenpersoon De Hypotheker met wie ik al een aantal weken contact probeer te krijgen en goed advies over wijzigingen in mijn polis. Ze verwijzen naar de polis etc en weten niet waar ze het over hebben. Dit is zeer storend en ik ben inmiddels bijna geneigd om over te stappen omdat het niet vlot en ik er zelf continu achteraan moet. heb nu een mail ontvangen dat ze het druk hebben en ze me contacten…. vraag is waneer…..

Woongarant heeft de schade snel en correct afgehandeld. Ben erg tevreden hier over

Ik wou het eerst niet melden maar ik zit er toch mee. Alle communicatie enzo was perfect. Alleen wat er betaald is aan de tegen partij vond ik echt schandalig. Ik maak door een ongeluk schade bij iemand waar ik voor verzekerd ben en eigenlijk nooit aanspraak op maak. Nu was het helaas door een ongeluk een keer nodig. En dan krijgt de tegen partij zo weinig uitbetaald dat hij het toestel nog niet eens kan laten repareren of een nieuwe halen. Omdat ik vond dat zo'n jong kind door mijn toe doen niet met zo'n schade post kon blijven zitten. Heb ik als nog geld naar hem overgemaakt om het netjes af te handelen. Want met het ongeluk heb ik meteen gezegd maak je nie druk dit handelen we netjes af en ik vind niet dat een andere hoef te lijden door mijn fout. Ik ben dus verzekerd en daar betaal ik netjes voor. En dien haast nooit niks in. Nu gebeurd er helaas een ongelukje en om het dan netjes op te lossen heb ik prive geld overgemaakt zodat het kind tenminste een nieuw toestel kon halen. En het in mijn ogen tenminste echt netjes was afgehandeld. Vraag me af waarvoor ik dan al die jaren verzekering betaal…. want nu heeft me nog extra geld gekost.

Na 1 telefoontje de benodigheden doorgemaild. Daarna heeft u alles geregeld en goed afgehandeld met de tegenpartij

De ervaringen zijn goed als men informatie wil dan bellengte ze en ze hebben begrip voor mensen die niet zo goed met de computer over weg kunnen en dan kan het via de post

De schadeafhandeling werd in mijn geval 2x doorgezet naar andere bedrijven, wat waarschijnlijk normaal is. Het is dan een beetje onduidelijk wie je nu moet bellen als je iets wilt weten. Daarnaast duurde het juridisch touwtrekken voor mijn gevoel erg lang en had ik geen idee of het allemaal nog wel goed ging. Achteraf een beetje voor niets zorgen gemaakt want de gehele afhandeling is super verlopen. Nog nooit zo blij met een verzekering geweest. Dus eind goed al goed. Het had wellicht geholpen een indicatie te geven hoe lang het proces gaat lopen en wie je precies moet bellen als je iets wilt weten.

Ik was tevreden over afwikkeling van de schade.

Prettig aan de telefoon, ontzorgend. Het duurt wel een behoorlijke tijd voor je weer wat hoort en het afgehandeld is. Ik voelde me opgelucht toen ik bericht ontving dat alles is afgehandeld.

Supersnelle afwikkeling van schadegeval ivm aansprakelijkheidsverzekering. Alleen geen tussentijdse communicatie; wel snel mail ivm afwikkeling.

Goede communicatie en geen eigen risico. Heerlijk snel online geregeld. Duidelijke (algemene) voorwaarden-informatie is goed, staat duidelijk waarvoor je allemaal verzekerd bent. Ik ben heel tevreden. Woongarant is een uitstekende verzekeraar voor aansprakelijkheid.

eenvoudige schade op een bijbehorende wijze snel afgewikkeld!

Prettig en snel geholpen. Werd ook niet moeilijk gedaan m.b.t het schade bedrag in de zin van het overleggen van een factuur.

Het telefoonnummer is niet te bereiken vanuit het buitenland waar ik regelmatig ben ivm mijn werk. Hier is misschien nog winst te halen. Verder prima. Zit er niet voor niets al 9 jaar bij.

Zakelijke afhandeling na goede afstemming. Prima.

Prima behandeling en de afhandeling is meteen door jullie overgenomen wat ik als erg fijn heb ervaren. Bedankt Reactie van Woongarant: Wat fijn dat wij u goed hebben kunnen helpen. Heel erg bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit aan ons te laten weten. Met vriendelijke groet, Woongarant

De schade die mijn zoon mede veroorzaakt heeft, is naar tevredenheid afgehandeld. Ik had geen contact met medewerkers vanwege tussenpersoon. Ik vond de hoeveelheid documenten die aangeleverd diende te worden veel en er stond bij dat er gekeken zou worden of het op de inboedelverzekering van het slachtoffer verhaald kon worden. Dat vind ik onterecht. Reactie van Woongarant: Bedankt voor uw reactie en de moeite die u genomen heeft om ons te beoordelen. Wij verbeteren altijd graag onze service en hebben dan ook gekeken of wij konden achterhalen waarom uw schade niet makkelijk in te dienen was. Wij zien in onze administratie dat wij u na melding van de schade op 19 september jl. een mail hebben gestuurd waarin wij u om wat nadere informatie verzochten. Een dag later, op 20 september jl. ontvingen wij van u een schadeformulier met daarbij de gevraagde stukken en op 23 september jl. hebben wij de schade afgewikkeld. Dit is binnen 4 dagen na melding van de schade. Het is correct dat wij een paar documenten bij u hebben opgevraagd om de schade af te kunnen wikkelen. Helaas is dit nodig omdat wij anders de geleden schade niet vast kunnen stellen. Wij dienen nu eenmaal over bewijs te beschikken dat een bepaald goed kapot is, niet meer gemaakt kan worden of juist gerepareerd. Wij hopen op uw begrip hiervoor. <br /> Met vriendelijke groet, Woongarant

Nog nooit met schade te maken gehad en nu we terug moesten vallen op onze verzekering werd alles meteen goed afgehandeld. Een goede eerste ervaring dus Reactie van Woongarant: Wat fijn dat we er voor u konden zijn toen u ons nodig had. Bedankt voor de mooie cijfers en de vriendelijke woorden. Met vriendelijke groet, Woongarant

Mijn ervaringen zijn zeker positief, ook waarmee de schades zijn afgehandeld! Reactie van Woongarant: Heel erg bedankt voor uw positieve reactie, dat vinden wij leuk om te horen! Met vriendelijke groet, Woongarant

Nette en zeer snelle afhandeling van onze zaak. Reactie van Woongarant: Wat fijn dat wij u naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Woongarant

Bij schade was er snel contact en ook de afwerking hier van ging snel en goed. Reactie van Woongarant: Wat fijn dat u zo tevreden bent over de afhandeling van uw schade! Heel erg bedankt dat u dit ook met ons wil delen. Met vriendelijke groet, Woongarant

Beetje chagrijnige medewerker aan de lijn gehad. Reactie van Woongarant: Hartelijk dank voor de mooie cijfers waarmee u onze dienstverlening waardeert. Wel vinden wij het spijtig dat u door een van onze schadebehandelaars niet klantvriendelijk te woord bent gestaan. Wij hebben klantvriendelijkheid heel hoog in het vaandel staan en hebben dan ook uw reactie met de betreffende medewerker besproken. Dit om ervoor te zorgen dat wij bij een onverhoopte volgende schade, uw schade wel op alle fronten naar volledige tevredenheid kunnen afwikkelen. Dank voor uw opbouwende feedback. Met vriendelijke groet, Woongarant

Alles verlopen via de website en Email. Praktisch en klantvriendelijke en heldere communicatie daarbij. Reactie van Woongarant: Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u ook de moeite heeft genomen om de goede cijfers toe te lichten. Met vriendelijke groet, Woongarant

Zeer prettige ervaring bij de1e schademelding die ik deed. Prima en zeer snelle afhandeling Reactie van Woongarant: Wat fijn dat u zo goed geholpen bent, hartelijk dank dat u ons dit ook wil laten weten. Met vriendelijke groet, Woongarant

goede uitleg over gang van zaken mbt afspraken verzekeringsmaatschappijen. snelle afhandeling na aanleveren benodigde documenten zonder gedoe. Reactie van Woongarant: Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en de tijd die u genomen heeft om uw reactie achter te laten. Met vriendelijke groet, Woongarant

Toen ik de schade meldde via de telefoon, kreeg ik goed advies om eerst te achterhalen of de andere partij verzekerd was; maar ik werd aan de andere kant niet gewezen op het feit dat ik een schadeformulier moest invullen. Daar kreeg ik later een mail over, en na het invullen was het snel afgehandeld. Reactie van Woongarant: Hartelijk dank voor uw beoordeling en de toelichting op uw ervaring. Wij kunnen uw feedback goed gebruiken voor het optimaliseren van onze dienstverlening. Goed om te zien dat u tevreden bent! Met vriendelijke groet, Woongarant

dit was mijn eerste schademelding…had dit nog niet eerder meegemaakt..had niet verwacht dat ik nog zoveel zelf moest regelen…

dit betrof een AVP schade. Ik denk dat de tegenpartij tevreden is met de afhandeling. Reactie van Woongarant: Daar gaan we wel vanuit:). Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Woongarant

Het online melden van schade is erg fijn. Vervolgens bestaat er alleen contact via de e-mail, waardoor je dingen misschien verkeerd kunt interpreteren. Op basis van het eerste contact leek het erop dat ik niet serieus genomen werd en dat er twijfels zouden bestaan over de waarheid van mijn verhaal. Gelukkig heb ik het nader kunnen toelichten, waarna het netjes is afgehandeld. Maar zo'n eerste contact blijft dan toch een beetje in gedachten hangen. Reactie van Woongarant: Wat vervelend dat u het gevoel heeft dat de schadebehandelaar u niet serieus nam. Wij vinden klantvriendelijkheid heel belangrijk en zullen uw opmerking dan ook evalueren met ons team van schadebehandelaars. Fijn te vernemen dat u verder tevreden bent over de afwikkeling van uw schade. Mocht u tijdens de behandeling van uw schade overigens vragen hebben kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Onze schadeafdeling is elke dag telefonisch bereikbaar en voor nood zelfs 24 uur per dag. Met vriendelijke groet, Woongarant

Zeer vriendelijk personeel en een goede en snelle schade afwikkeling echt top en ik werd goed op de hoogte gehouden van hoe alles verliep en wanneer alles was afgehandeld duimpje omhoog Reactie van Woongarant: Bedankt voor uw positieve beoordeling! Daar doen wij dan weer ons duimpje voor omhoog! Met vriendelijke groet, Woongarant

Een slechtere woonverzekering moet nog opgericht worden Reactie van Woongarant: Het spijt ons dat u onze verzekering als niet positief ervaart. Omdat wij graag onze dienstverlening verbeteren hebben wij dan ook nog een keer uw schadedossier bekeken. Wij kunnen ons voorstellen dat deze schade u in een lastige situatie heeft gebracht. Vaak zijn er veel belangen waar rekening mee gehouden moet worden bij een aansprakelijkheidsdossier. Wij begrijpen dan ook dat het niet uw voorkeur had om met een schade-expert de zaak door te moeten nemen. Wij hopen echter op uw begrip voor het feit dat wij verplicht zijn om pro actief schades te behandelen. Dit betekent dat wij contact moeten opnemen met wederpartijen en/ of benadeelden en wij in een situatie als deze niet anders konden dan een schade-expert inschakelen om de schade vast te stellen. Met vriendelijke groet, Woongarant

Al jaren via Woongarant verzekerd, heb je ze een keer nodig, dan doen ze er alles aan om barrières op te werpen en je niet te helpen. Jammer dat ik dit niet eerder had geweten, dan had ik een betere uitgekozen.

zeer schlecht klantenservice en extreem ingewikkelt procedure om een claim in te dienen. Ik zal hun niet kunnen aanbevelen.

Vorig jaar augustus een schade gemeld div papieren in gestuurd begin november 2012 nog contact gehad en de schade zou uitbetaald worden Bel ik eind december weer omdat er niks uitbetaald was Is zo out of the blue de schade uit het systeem verdwenen en kan alles weer van voor af aan opgestuurd worden Erg onvriendelijk personeel erg kortaf Nee deze mensen gaan aan mij niks meer verdiennen

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen