BNP Paribas Cardif Woonlastenverzekering

★★★★☆ 9.4/10 (518 reviews)

Logo verzekeraar BNP Paribas Cardif

BNP Paribas Cardif is specialist in verzekeringen die zorgen voor de optimale bescherming van Nederlandse huishoudens tegen financieel zwaar weer.

Voordelen van BNP Paribas Cardif:

  • Onderdeel van één van de grootste financiële dienstverleners ter wereld; BNP Paribas
  • Marktleider op het gebied van betalingsbescherming en gespecialiseerd in de risico’s op het gebied van wonen, inkomen en leven
  • Meer dan 600.000 gezinnen in Nederland hebben een BNP Paribas Cardif-verzekering, die ze bij onvoorziene omstandigheden beschermt tegen inkomensverlies

Voordelen van deze woonlastenverzekering:

  • Een woonlastenverzekering die past bij je persoonlijke situatie
  • Maandelijks opzegbaar: je zit nergens aan vast
  • Financiële rust bij minder inkomen
  • Uitstekende en persoonlijke claimafhandeling
  • Gratis extra service en hulp met Cardif Cares

Onafhankelijke beoordelingen voor de BNP Paribas Cardif Woonlastenverzekering

De BNP Paribas Cardif Woonlastenverzekering is in de Special Item Inkomensverzekeringen van 24 februari 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Flexibiliteit’.

De BNP Paribas Cardif Woonlastenverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,5.

De BNP Paribas Cardif Woonlastenverzekering is in de Geldgids van 1 november 2008 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,2.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de BNP Paribas Cardif Woonlastenverzekering

Opzeggen van de verzekering is echt een drama, daar doen ze ontzettend moeilijk over. Het online formulier werkt niet. Ik heb wel 5 mailtjes moeten versturen en elke keer was er wel weer iets anders niet goed. Super onduidelijk allemaal. Elders een goedkopere verzekering kunnen afsluiten met dezelfde dekking.

in 2011 ben ik 80/100 afgekeurd had ook een woonlastenverzekering bij bnp paribas cardif alles netjes ingevuld maar tot op heden nooit een euro ontvangen dus heb ik niet zo hoge pet op van cardif

Echt de shit gewoon. Werd meteen geholpon. Toen het mis ging werd ik meteen uitbetaald. Kreeg extra geld omdat ik zo aardig ben.

gedaan wat ze beloofd hebben bij het aangaan van de verzekering, claim netjes en binnen een redelijke tijd beoordeeld ga zo door

Ik ben zeer tevreden over deze verzekering ze hebben mij snel en goed behandeld. Het ging allemaal vlot. Ze hebben mij keurig op de hoogte gehouden en waren zeer behulpzaam en en erg vriendelijk .ik had niet gedacht dat het zo zou gaan en neem mijn petje als ik die op had voor ze af .helemaal top . H.creutz

Ben op een respectvolle manier te woord gestaan en duidelijk voorgelicht over het proces van mijn aanvraag. Afhandeling is voorspoedig verlopen. Nazorg is uitstekend en professioneel.

Zeer goede ervaring met deze verzekering zeker aan te raden voor iedereen die ook nog een arbeidsongschiksheid verzekering nodig heeft een echt goede keus

Vriendelijke mensen, snel antwoord op de vragen. Claim is snel in behandeling genomen. Goede communicatie omtrent de voortgang.

Snel geholpen en duidelijke informatieverstrekking. Zowel telefonisch als per mail en brief word je continu op de hoogte gehouden van beslissingen en uitkeringen.

Parisbas Cardif werd in het verleden wel eens in een kwaad daglicht gesteld. Beloftes zouden niet worden nagekomen, en schadeclaims zouden onterecht worden afgewezen. Onze ervaring is bijzonder positief. Bij het indienen van de schadeclaim werden wij door een medewerker van Parisbas Cardif geholpen met het downloaden van alle formulieren. Tussentijds werd wij geinformeerd omtrent de stand van zaken en afspraken werden correct nagekomen. Wij zijn uitermate tevreden en kunnen Parisbas Cardif aan iedereen, die kiest voor zekerheid, aanbevelen.

Ik zou deze verzekering zeker aanbevelen. Ik heb in het verleden en ook recent een beroep gedaan op deze verzekering en heb in eerste instantie goed advies gekregen en daarna, toen ik mijn claimformulier ingediend had ging men snel tot handeling en uitbetaling over. Gewoon heel fijn om dit te ervaren, nadat je in de problemen bent gekomen.

Doet wat het beloofd. Geen gezeur als je aanspraak wilt maken op je verzekering. Duidelijk en correct in de afhandeling.

een verzekering die je niet ongewild lastig valt. zodra er vragen zijn worden deze met goede service afgehandeld. ook eventuele claims worden snel afgehandeld en uitbetaald.

ikben zo goed geholpen door dit personeel mijn man was al meer dan twee jaar thuis had twee nieuwe heupen ik had bij wehkamp een verzekering af gesloten en toen ik daar heen belde werd ik gelijk met de verzekering in geschakeld en ik had zo snel de papieren binne om in te vullen hele goede service deze verzekering super ben echt blij dat ik deze had af gesloten super dankje wel

Door onvoorziene omstandigheden arbeidsongeschikt geworden. Er komt veel op je af en er dient veel geregeld te worden. Het indienen van de claim was duidelijk, maar nam wel de nodige tijd in beslag. Fijn dat je in deze onzekere situatie op deze verzekering kunt terugvallen (daar heb je hem per slot van rekening ook voor afgesloten). Correcte en snelle afhandeling.

Een goede en redelijk eenvoudige procedure die wel eens anders is bij andere schadeclaims. Snelle afhandeling zonder al te veel bureaucratie.

Had nooit verwacht deze verzekering nodig te hebben. Maar blij dat ik het gedaan heb, en alles is netjes afgehandeld. Dit is voor mij natuurlijk financieel ook heel belangrijk

Mijn ervaring met BNP Paribas Cardif – gedegen keuring van de arts -privaici wet goed gehandhaafd -goed bereikbaar – Uitleg voortgang en huisbezoek tot tevredenheid prettig gesprek.

De afwerking van onze claim werd snel en correct afgewerkt. Wij zijn zeer tevreden op de wijze waarop wij zijn behandeld.

Snelle afhandeling. menselijke behandeling kortom zeer tevreden.

ben zeer tevreden met Paribas op de manier zoals zij met klanten omgaan goede contacten en best wel een snelle afhandeling kortom zeer tevreden.

Vanaf de melding van arbeidsongeschiktheid tot en met de afhandeling ben ik zeer tevreden over BNP Cardif. Wat onduidelijke of mis communicatie is er altijd. Verder heb ik vanaf de eerste melding tot en met de afhandeling het gevoel gehad dat ik serieus ben genomen en dat er (en dit is niet onbelangrijk) een gedegen onderzoek is geweest door een keuringsarts en een arbeidsdeskundige. BNP Cardif heeft moeite gedaan om tot een gedegen oordeel te komen en probeert onzin uit te sluiten. Dit vind ik een prima zaak. Of laat ik het zo stellen, het kaf van het koren scheiden.

Vanaf met moment dat ik een polis ontdekte die een uitkering doet bij arbeidsongeschiktheid, een situatie waarin ik verkeer, tot het moment van uitspraak op de claim, kan ik alleen maar zeggen dat BNP Paribas Cardif een zeer goed communicerende organisatie is, die tussentijds duidelijk met updates komen, en zorgdragen voor snelle afhandeling. Mijn claim is toegewezen, en alhoewel dat mijn arbeidsongeschiktheid niet ongedaan maakt, maakt het mijn leven wel een stuk prettiger.

Ze zijn goed leggen alles goed uit en zijn zeer vriendelijk.

dit was de eerste keer dat ik contact met hun had en het is echt perfect afgehandeld,waardoor ik mijn inkomsten wat ik mis ben gelopen alsnog heb gekregen.

Onze claim i.v.m. de werkeloosheid van mijn man werd erg netjes afgehandeld. Via verschillende brieven werd om betreffende informatie gevraagd, maar ondertussen werden we goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Kan niet anders zeggen dan dat wij het gevoel hadden dat de claim in goede handen was.

Ik ben bijna 64 jaar, maar ik heb nog nooit een verzekeringsmaatschappij meegemaakt, waarbij ik ZO snel en goed ben behandeld en er helemaal niet moeilijk is gedaan over de toekenning van een uitkering waar ik recht op had.

Zeer nette en vriendelijke mensen Ben er goed door geholpen

BNP Paribas Cardif,is een zaak van vertrouwen,ik zal jullie bij al mijn vrienden/kennissen voordragen.

Verschillende keren werkeloos geweest. Let BNP Paribas Cardif zijn oplichters die jouw premie laten betalen en geen rode cent uitkeren. Ze hadden met de reclamespotjes op televisie veel geld binnengeharkt. De meeste mensen hebben toch geen vast contract en daardoor hoeft deze verzekeraar niet uit te keren volgens de door hen bedachte regeltjes. Ik zou graag zwart op wit (bankafschriften zien van alle mensen die beweren dat zij wel hun claim uitbetaald gekregen hebben. Nu ik er werk van heb gemaakt, zijn de reclamespotjes op televisie niet meer te zien. Want het heeft alleen zin bij deze maatschappij als men een vast contract heeft, dit wordt niet duidelijk genoeg verteld. Dus een goede aanrader is de verzekeraar TAF. Deze betaald wel uit bij werkeloosheid van tijdelijke arbeidscontracten.

Na het indienen van de claim, heel snel een reactie ontvangen, tijdens proces goed op de hoogte gehouden over de gang van zaken. Een snelle toekenning volgde. Telefonische bereikbaarheid is goed en vragen worden snel en op een prettige manier beantwoord.

BNP Parisbas Cardif communiceert eerlijk en duidelijk en behandelt zaken vlot en correct. Het contact met de medewerkers is prettig,

Mijn ervaring met BNP Paribas Cardif is zeer positief, toen ik in 2009 werkloos werd hebben zij 3 maanden mijn uitkering aangevuld na 3 maanden weer werk gekregen gelukkig. Nu in 2016 helaas arbeidsongeschikt geraakt door div complicaties en ziektes, weer een claim ingediend en gelukkig gekregen, waar ik en mijn vrouw heel blij mee zijn met deze aanvulling op onze uitkering.

Ik ben snel geholpen en gedurende het proces van de claimbeoordeling continu op de hoogte gehouden, via telefoon, mail en sms. Echt heel plezierig in dit soort situaties.

Voor mij een hele betrouwbaar bedrijf, correcte en snelle afhandeling van mijn vragen. De uitbetaling welke ik van hun krijg, gaat altijd correct en op tijd. Vragen worden ook snel en vriendelijk beantwoord.

Prima verzekering, heldere polisvoorwaarden. Contact met BNP Paribas Cardif verloopt vlot.

De claim uitkering werkeloosheid is keurig en zonder problemen verwerkt.

De behandeling van mijn arbeidsongeschiktheidsclaim is zeer netjes en begripvol opgepakt door de medewerkers. Zodra ze alle nodige informatie hadden van het ziekenhuis was de beoordeling binnen 2 weken al klaar!!!

Sinds vorig jaar februari ben ik verzekered bij BNP Paribas Cardif met 2 verzekeringen allebei met betrekking tot werkloosheid. Vorige maand was ik even werkloos geworden voor 5 weken. Daardoor zou ik gedekt moeten zijn als aanvulling op de WW. WW aangevraagd, alle papieren verzameled en aan BNP Paribas Cardif opgeleverd. Na een aantal telefoontjes en meer dan een andere halve maand wachten op de uitslag bleek mijn polis niet geldig te zijn voor mijn situatie. De reden hiervoor was: Ik ben tot einde van de maand uitbetaald door mijn vorige werkgever dus ik heb geen recht op mijn verzekering. Ik moest persee ter plekke worden ontslaan. Dus ik heb een verzekering aangesloten voor werkloosheid, kom ik PRECIES in de situatie terecht waarvoor ik verzekerd ben en blijk er geen recht op te hebben. Ik heb me papieren nagelezen van BNP dat ik had ontvangen en daar staat dit ook nergens gemeld. Ik ga ook niet naar de winkel voor een stuk fruit, betaal ik de winkel en krijg ik me stuk fruit niet. Ik betaal dus maanden voor een product dat ik niet heb ontvangen, ik kon beter het geld zelf opzei zetten voor dit sort situaties. Vind dit geen manier om met een mens om te gaan. Ik heb er geen worden voor.

Ik ben zeer goed geholpen door bnp paribas ,en ze waren erg snel met uitbetalen. Daarna nog een rapport opgevraagd, deze kreeg ik met een paar dagen. Ik ben ZEER tevreden, want je hebt al zolang zorgen en dat hebben ze voor een groot gedeelte weggenomen.

Duidelujk, altijd bereid om vragen te beantwoorden, goed contact zowel telefonisch als via email. Vlotte afhandeling

Is een bedrijf geworden waar men wel aandacht aan je wil besteden sinds dat het geen Cardiff meer is

Door niet al te leuke omstandigheden, ben ik werkloos geworden. Daarbij speelden nog andere zaken een belangrijke rol maar die zijn bij de afhandeling van de claim voortreffelijk door de mensen van BNP Paribas opgepakt. Ik kan in één woord alleen maar zeggen CHAPEAU. Frans

Op de site staat een hele duidelijke opsomming van hetgeen BNP nodig heeft om de claim te beoordelen. Na deze documenten in 1 keer te hebben geupload, werd de claim binnen 3 weken toegekend en vond de uitbetaling plaats. Daarna werd er nog gebeld over het vervolg en om te vragen of er nog iets gedaan kon worden. Alles werd heel duidelijk en correct verteld. Ik ben aangenaam verrast. Je hoort vaak hele andere verhalen.

Ik heb een hypotheek opvang polis bij BNP paribas Cardiff. En na al enige tijd in de ww te zitten heb ik hierover contact met hen opgenomen. De dame aan de telefoon had veel begrip voor mijn situatie en had een heldere uitleg over hoe mijn claim in te dienen. De claim ingediend en ruim binnen de aangegeven 10 dagen had ik antwoord en was de claim toegewezen. Ook het geld was zeer snel overgemaakt. De communicatie over de afhandeling, betaling en wat ik nog diende aan te leveren aan documenten was helder en snel. Ik ben een zeer tevreden klant. Mijn complimenten!

Zeer goede communicatie en duidelijke uitleg plus snelle afhandeling , aanrader !!!

Na de werkloosheid van mijn vrouw kwamen we erachter dat we hiervoor een verzekering hadden afgesloten. Na telefonische verificatie en het aangeven van alle (wel veel!) documentatie was binnen twee weken de claim gehonoreerd en ontvangen!

Zeer fijn geholpen ,begripvol, snelle afhandeling. Correcte afhandeling en fijne informatiestroom.

mij ervaring met BNP is zeer positiv, heel goede service en dienstverlening

Destijds een arbeidsongeschiktheidsverzekering afgesloten, meer dan 1 jaar geleden werd ik ernstig ziek, 2 maanden geleden de claim ingediend, afgelopen week is de claim goedgekeurd. Tijdens deze periode op de hoogte gehouden over de stand van zaken wat wij als zeer prettig hebben ervaren, vragen van ons werden binnen zeer korte termijn duidelijk beantwoord. We zijn meer dan correct behandeld, natuurlijk hoop je dat je nooit aanspraak hoeft te maken op dit soort verzekeringen maar nu geeft het wel rust in een tijd die al zwaar genoeg is! Onze complimenten!

Voor wat mijn claim betreft een hele snelle en correcte afhandeling; top!!

Een snelle beoordeling, vergezeld van een uitstekende service en uitleg indien nodig. Medewerkers zijn zeer klantvriendelijk en begripvol voor de onstane situatie. Abslouut aan te bevelen!

in de periode dat ik onverhoopt werkeloos ben geworden is dit vangnet een zeer welkome aanvulling op de ww-uitkering. Maar buiten dat, de dienstverlening, de snelle afhandeling en duidelijke communicatie zijn van hoog niveau en niet te vergelijken met een 'standaard' verzekeringsmaatschappij. Je zou haast niet denken dat je te maken hebt met een verzekeraar. Uitmuntende organisatie.

BnpParibas Cardif is een klantvriendelijk bedrijf, dat mijn claim in verband met werkloosheid snel en correct heeft afgehandeld.

OP de hoogte gesteld door mijn verzekeringsagent, formulieren opgestuurd en alles is redelijk snel opgestart, uitkomst geeft mij gelukkig een goed gevoel

De ingediende claim werd op zeer efficiënte wijze en op tijd afgehandeld. Ik werd tussentijds goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Dat was zeer prettig omdat je als klant dan serieus behandeld wordt. De brieven zijn zeer duidelijk.

vlotte en nette afhandeling van de claim. Duidelijke uitleg op de vragen die ik nog had.

In een situatie waar je na 32 jaar opeens werkeloos bent sta je opeens voor tal van problemen. De wijze waarop BNP Paridas Cardif de zaken afhandelt is dan een verademing

BNP Paribas Cardif is very big and trusted company. Friendly, focus on solving problem. I' m really happy to work with Cardif. Thanks again

Claim is gemakkelijk aan te vragen via de website Goede tussentijdse status melding via mail van Cardif gedurende de aanvraag procedure. Toekennen of weigeren van de claim binnen de gestelde termijn. Hulpvaardige en vriendelijke telefonische hulp.

Vlotte afhandeling van mijn claim ivm arbeidsongeschiktheid.

Na meer dan 10 jaar deze verzekering te hebben moet ik er helaas gebruik van maken. Na 6 maken geleden mijn claim te hebben ingediend en elke keer moeilijk doen hebben ze vandaag mijn claim afgewezen nadat ze zogenaamd geen diagnose hebben..totale onzin mijn chirurg hebt duidelijk diagnose gesteld maar zoals verwacht maken ze je t gewoon zo moeilijk mogelijk om maar niet ui te keren

goede verzekering voor het geval als je in de ww/wao komt. prijs/kwaliteit verhouding is ook goed

Wat u doet zegt een andere bank door binnen een week geld op de rekening te storten.Top ga u zeker aan bevelen.

ik ben zeer correct en duidelijk geholpen bij BNP Paribas Cardif nadat ik arbeidsongeschikt ben geworden. Mijn claim is correkt in behandeling genomen en keurig afgehandeld.

Duidelijk instructie per telefoon door medewerker. Redelijk snelle afhandeling (Had te maken met de kwaliteit van mijn claim: die was 100% ok, daar kon je niet omheen)

BNP Paribas Cardif geeft mij het gevoel een eerlijke maatschappij te zijn. Dat is tegenwoordig zeldzaam. Ik denk zomaar dat de grote banken die ons dagelijks overstromen met reclame mij niet op de zo'n uitstekende wijze geholpen hadden. Bijvoorbeeld toen ik buiten mijn schuld werkeloos raakte, was VISA degene die mijn (positief staande) credit introk en ook mijn eigen ING weigerde mij een creditcard. En bepaald niet omdat daar ik geen geld voor had.

De door mij ingediende claim is door PNB Parisbas Cardif op een correcte en snelle manier behandeld vooral door de duidelijke communicatie.

Zeer tevreden met de afhandeling van mijn claim.Precies zoals de voorwaarde in de brochure.Proficiat voor het personeel.

Ik was eigenlijk helemaal vergeten dat ik deze verzekering al heel lang .Ik wist niet dat BNP Paris Bas, de verzekeraar Van Wehkamp was. Dus ik was verrast dat toen ik mijn claim indiende bij hun, ik formulieren van u kreeg. Ondanks dat het best veel werk voor mij was om alles zo goed en duidelijk in te vullen, ben ik blij met het resultaat. slechts 1x werd ik gebeld voor nog wat uitleg en dat was alles, het heeft zo'n 2 maandjes geduurd, toen ik de brief kreeg met de melding dat mijn claim werd toegekend. Dank u wel.

het is allemaal redelijk geregeld ben sinds april 2015 werkzoekend ik krijg nu mondjes maat uitbetaald van 2015 waarom 2015 niet in een keer uitbetaald krijgen

Je wordt netjes op de hoogte gehouden van de vorderingen van je claim en de beoordeling volgt binnen de vooraf gestelde termijn.

Op zeer efficiënte wijze is mijn claim behandeld. Binnen 3 weken was alles geregeld en mijn uitkering uitbetaald. Prettige wijze van communiceren. Doen echt wat ze beloven.

BNP Paribas Cardif heeft mij uitstekend geholpen met de afhandeling van mijn claim. Zeer respectvol en kundige mensen. Ook zeer pro-actief in het zelf contact opnemen met de cliënt. Ook de uitbetaling zeer vlot na aanlevering van de juiste documenten. Keurige maatschappij!

Ik heb als klant mogen ervaren dat de klantvriendelijkheid van bnp paribas naar mijn wens en tevredenhied is. Ik ben goed begeleid door de professionals van BNP Paribas.Wat mij verteld was bij het afsluiting van de verzekering, is volgens afspraak ook nagekomen.Ik heb een goed gevoel hierbij.

Toen ik werkloos raakte werd mij zonder problemen de claim toegewezen en maandelijks de vooraf bepaalde uitkering uitbetaald. Voorwaarde is helaas wel dat men een vast arbeidscontract heeft, ik ga nu weer aan het werk maar met een contract voor bepaalde tijd en dan wordt er niet uitbetaald. De voorwaarde van een vast contract is niet meer van deze tijd en zou men moeten aanpassen.

Ondanks het feit dat er een hele papierwinkel ingeleverd moest worden, werd de boel snel, correct en vriendelijk afgehandeld.

Nadat ik in de ww terecht ben gekomen was ik gelukkig verzekerd. Ik heb een claim ingediend bij BNP Paribas Cardif en wat hun afhandeling betreft kan ik dat in een woord samenvatten, CHAPEAU! Werkelijk vakkundig en vriendelijk personeel en een supersnelle afhandeling. In deze roerige tijden kun je niet zonder een hypotheekbeschermer, mijn aanbeveling is BNP Paribas Cardif, een zorg minder.

Prijs-kwaliteit verhouding is goed. Alleen jammer als je al een aandoening hebt dat deze wordt uitgesloten bij de verzekering, maar dat is bij alle verzekeringsmaatschappijen

Simpel en duidelijk. Verder geen ervaring gezien de periode dat ik klant ben. Wel sta je als klant op nummer 1!

mijn claim is zeer correct en netjes afgehandeld. Binnen 5 weken was mijn claim beoordeeld en gekeurd

Na evaluatie van zowel mijn bank en andere partijen heb ik destijds de keuze gemaakt voor BNP en ben daar zeer tevreden over. Ben zeker blij met deze keuze.

Een geweldige service, mijn claim was binnen no-time afgehandeld. Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkster aan de telefoon. En alles in een keer geregeld. Top.

Als je door failissement werkeloos wordt en na 32 dienstjaren op straat staat stort je hele wereld in . het is dan fijn dat er iemand naar je wil luisteren en je kan helpen met lopende leningen en je wil en ook kan helpen. Natuurlijk had ik zelf deze werkeloosheid verzekering afgesloten maar toch de manier waarop ik ben geholpen door BNP Paribas cardif medewerkers was erg fijn nogmaals bedankt.

Ik heb een woonlastenverzekering afgesloten zodat als ik werkloos zou worden en in de ww kwam. De verzekering betaald mij nu keurig de gewenste bedrag uit. Ben zeer tevreden over de mensen van BNP Paribas Cardiff die mij met de claim hebben geholpen. Spontaan en klantvriendelijk dat is mijn ervaring met de mensen van BNP Paribas Cardiff.

Goede en snelle communicatie. Fijn dat het zo snel geregeld was.

Een geadviseerde inkomens bescherming is raadzaam. Zeker als je in een situatie komt die niet in te schatten is. Dit komt in de huidige maatschappij regelmatig voor.

BNP Paribas Cardif is een klantvriendelijke en professionele organisatie, die doen, waar ze voor staan!!!!!

Eind van het afgelopen jaar ben ik onverwacht werkloos geworden en moest ik aanspraak maken op de werkeloosheidsverzekering van BNP Paribas Cardif. Dit ging zo soepel en snel, dat het leed dat er was zeker door werd verminderd! De vriendelijke medewerkers gaven me steun en support zodat ik me vol energie op het zoeken van een nieuwe functie kon richten. Dit is inmiddels ook weer gelukt. Dank voor jullie hulp! RJA Noorlander.

Jarenlang gelukkig geen gebruik hoeven te maken van mijn werkeloosverzekering, maar toen het nodig was, werd de hele administratieve afhandeling inclusief betaling heel snel geregeld. Ik ben tevreden!

Ik werd altijd zeer correct geholpen door de medewerker(s).werd telefonisch op de hoogte gehouden dat de uitkering rond was dat werd als zeer prettig ervaren.

Bij de aankoop van ons huis deze verzekering afgesloten niet te weten dat deze verzekering ons nu van pas komt i.v.m werkeloosheid wij zijn blij dat wij nu een claim in konden dienen bij BNP Paribas Cardif

Voor arbeidsongeschiktheid en werkloosheid heb ik bij BNP Paribas Cardif een verzekering afgesloten. Nu ik afgelopen jaar moest vertrekken bij mijn werkgever, ben ik blij met de extra maandelijkse bijdrage die ik nu mag ontvangen. De klantenservice heeft me op professionele manier te woord gestaan en geadviseerd hoe ik moest handelen. Daarna was het een eenvoudige handeling om de claim in te kunnen dienen. Dank voor de fijne support.

ik ben correct behandeld door de mensen van BNP paribas cardif zowel per brief als door de telefoon.

Deze verzekering werk snel en concreet. De medewerkers (sters) zijn vriendelijk en hebben verstand van zaken

De verzekering die ik heb afgesloten is een verzekering die een prima prijs-kwaliteit verhouding heeft voor mij als klant(Hypotheek opvang Polis). Tevens duidelijk en overzichtelijk.

Mijn werkeloosheidbeschermer die ik vijf jaar geleden bij een lening afsloot liep af maar ik wilde wel verzekerd blijven. Echter, door traag handelen is de polis later ingegaan waardoor ik na 5 maanden en 25 dagen geen recht heb op uitkering van het verzekerde bedrag. In de voorwaarden staat namelijk dat er binnen 6 maanden na aanvang niets mag voorvallen. Feitelijk ben ik pas 10 maanden later ontslagen maar verzekeraars komen natuurlijk graag onder bepaalde verplichtingen uit. Ik raad BNP Paribas Cardif daarom iedereen af.

Ik kan bnp paribas cardiff aan een ieder aanraden, wanneer je ze nodig hebt dan komen ze hetgeen ze beloven ook na.

Ik ben verzekerd voor arbeidsongeschiktheid en heb hier dit jaar een claim voor ingediend. Het duurde erg lang voordat de claim beoordeeld kon worden omdat er steeds opnieuw weer nieuwe vragen kwamen. Maar uiteindelijk (na 3,5 maand) is de verzekering toegekend en is de afhandeling netjes gedaan.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen