BNP Paribas Cardif Woonlastenverzekering

★★★★☆ 9.6/10 (518 reviews)

BNP Paribas Cardif Verzekeringen Ervaringen

BNP Paribas Cardif is specialist in verzekeringen die zorgen voor de optimale bescherming van Nederlandse huishoudens tegen financieel zwaar weer.

Voordelen van BNP Paribas Cardif:

  • Onderdeel van één van de grootste financiële dienstverleners ter wereld; BNP Paribas
  • Marktleider op het gebied van betalingsbescherming en gespecialiseerd in de risico’s op het gebied van wonen, inkomen en leven
  • Meer dan 600.000 gezinnen in Nederland hebben een BNP Paribas Cardif-verzekering, die ze bij onvoorziene omstandigheden beschermt tegen inkomensverlies

Voordelen van deze woonlastenverzekering:
  • Een woonlastenverzekering die past bij je persoonlijke situatie
  • Maandelijks opzegbaar: je zit nergens aan vast
  • Financiële rust bij minder inkomen
  • Uitstekende en persoonlijke claimafhandeling
  • Gratis extra service en hulp met Cardif Cares

Onafhankelijke beoordelingen van woonlastenverzekeringen bij BNP Paribas Cardif

De BNP Paribas Cardif Woonlastenverzekering is in de Special Item Inkomensverzekeringen van 24 februari 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Flexibiliteit'.

De BNP Paribas Cardif Woonlastenverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,5.

De BNP Paribas Cardif Woonlastenverzekering is in de Geldgids van 1 november 2008 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,2.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

BNP Paribas Cardif Commercial Niet te koop (2013)

BNP Paribas Cardif Commercial Hypotheek Opvang Polis (2012)

NBVA Huiseigenaar (2008)

Ervaringen met de BNP Paribas Cardif Woonlastenverzekering

in 2011 ben ik 80/100 afgekeurd had ook een woonlastenverzekering bij bnp paribas cardif alles netjes ingevuld maar tot op heden nooit een euro ontvangen dus heb ik niet zo hoge pet op van cardif
Echt de shit gewoon. Werd meteen geholpon. Toen het mis ging werd ik meteen uitbetaald. Kreeg extra geld omdat ik zo aardig ben.
gedaan wat ze beloofd hebben bij het aangaan van de verzekering, claim netjes en binnen een redelijke tijd beoordeeld ga zo door
Ik ben zeer tevreden over deze verzekering ze hebben mij snel en goed behandeld. Het ging allemaal vlot. Ze hebben mij keurig op de hoogte gehouden en waren zeer behulpzaam en en erg vriendelijk .ik had niet gedacht dat het zo zou gaan en neem mijn petje als ik die op had voor ze af .helemaal top . H.creutz
Ben op een respectvolle manier te woord gestaan en duidelijk voorgelicht over het proces van mijn aanvraag. Afhandeling is voorspoedig verlopen. Nazorg is uitstekend en professioneel.
Zeer goede ervaring met deze verzekering zeker aan te raden voor iedereen die ook nog een arbeidsongschiksheid verzekering nodig heeft een echt goede keus
Vriendelijke mensen, snel antwoord op de vragen. Claim is snel in behandeling genomen. Goede communicatie omtrent de voortgang.
Snel geholpen en duidelijke informatieverstrekking. Zowel telefonisch als per mail en brief word je continu op de hoogte gehouden van beslissingen en uitkeringen.
Parisbas Cardif werd in het verleden wel eens in een kwaad daglicht gesteld. Beloftes zouden niet worden nagekomen, en schadeclaims zouden onterecht worden afgewezen. Onze ervaring is bijzonder positief. Bij het indienen van de schadeclaim werden wij door een medewerker van Parisbas Cardif geholpen met het downloaden van alle formulieren. Tussentijds werd wij geinformeerd omtrent de stand van zaken en afspraken werden correct nagekomen. Wij zijn uitermate tevreden en kunnen Parisbas Cardif aan iedereen, die kiest voor zekerheid, aanbevelen.
Ik zou deze verzekering zeker aanbevelen. Ik heb in het verleden en ook recent een beroep gedaan op deze verzekering en heb in eerste instantie goed advies gekregen en daarna, toen ik mijn claimformulier ingediend had ging men snel tot handeling en uitbetaling over. Gewoon heel fijn om dit te ervaren, nadat je in de problemen bent gekomen.
Doet wat het beloofd. Geen gezeur als je aanspraak wilt maken op je verzekering. Duidelijk en correct in de afhandeling.
een verzekering die je niet ongewild lastig valt. zodra er vragen zijn worden deze met goede service afgehandeld. ook eventuele claims worden snel afgehandeld en uitbetaald.
ikben zo goed geholpen door dit personeel mijn man was al meer dan twee jaar thuis had twee nieuwe heupen ik had bij wehkamp een verzekering af gesloten en toen ik daar heen belde werd ik gelijk met de verzekering in geschakeld en ik had zo snel de papieren binne om in te vullen hele goede service deze verzekering super ben echt blij dat ik deze had af gesloten super dankje wel
Door onvoorziene omstandigheden arbeidsongeschikt geworden. Er komt veel op je af en er dient veel geregeld te worden. Het indienen van de claim was duidelijk, maar nam wel de nodige tijd in beslag. Fijn dat je in deze onzekere situatie op deze verzekering kunt terugvallen (daar heb je hem per slot van rekening ook voor afgesloten). Correcte en snelle afhandeling.
Een goede en redelijk eenvoudige procedure die wel eens anders is bij andere schadeclaims. Snelle afhandeling zonder al te veel bureaucratie.
Had nooit verwacht deze verzekering nodig te hebben. Maar blij dat ik het gedaan heb, en alles is netjes afgehandeld. Dit is voor mij natuurlijk financieel ook heel belangrijk
Mijn ervaring met BNP Paribas Cardif - gedegen keuring van de arts -privaici wet goed gehandhaafd -goed bereikbaar - Uitleg voortgang en huisbezoek tot tevredenheid prettig gesprek.
De afwerking van onze claim werd snel en correct afgewerkt. Wij zijn zeer tevreden op de wijze waarop wij zijn behandeld.
Snelle afhandeling. menselijke behandeling kortom zeer tevreden.
ben zeer tevreden met Paribas op de manier zoals zij met klanten omgaan goede contacten en best wel een snelle afhandeling kortom zeer tevreden.
Vanaf de melding van arbeidsongeschiktheid tot en met de afhandeling ben ik zeer tevreden over BNP Cardif. Wat onduidelijke of mis communicatie is er altijd. Verder heb ik vanaf de eerste melding tot en met de afhandeling het gevoel gehad dat ik serieus ben genomen en dat er (en dit is niet onbelangrijk) een gedegen onderzoek is geweest door een keuringsarts en een arbeidsdeskundige. BNP Cardif heeft moeite gedaan om tot een gedegen oordeel te komen en probeert onzin uit te sluiten. Dit vind ik een prima zaak. Of laat ik het zo stellen, het kaf van het koren scheiden.
Vanaf met moment dat ik een polis ontdekte die een uitkering doet bij arbeidsongeschiktheid, een situatie waarin ik verkeer, tot het moment van uitspraak op de claim, kan ik alleen maar zeggen dat BNP Paribas Cardif een zeer goed communicerende organisatie is, die tussentijds duidelijk met updates komen, en zorgdragen voor snelle afhandeling. Mijn claim is toegewezen, en alhoewel dat mijn arbeidsongeschiktheid niet ongedaan maakt, maakt het mijn leven wel een stuk prettiger.
Ze zijn goed leggen alles goed uit en zijn zeer vriendelijk.
dit was de eerste keer dat ik contact met hun had en het is echt perfect afgehandeld,waardoor ik mijn inkomsten wat ik mis ben gelopen alsnog heb gekregen.
Onze claim i.v.m. de werkeloosheid van mijn man werd erg netjes afgehandeld. Via verschillende brieven werd om betreffende informatie gevraagd, maar ondertussen werden we goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Kan niet anders zeggen dan dat wij het gevoel hadden dat de claim in goede handen was.
Ik ben bijna 64 jaar, maar ik heb nog nooit een verzekeringsmaatschappij meegemaakt, waarbij ik ZO snel en goed ben behandeld en er helemaal niet moeilijk is gedaan over de toekenning van een uitkering waar ik recht op had.
Zeer nette en vriendelijke mensen Ben er goed door geholpen
BNP Paribas Cardif,is een zaak van vertrouwen,ik zal jullie bij al mijn vrienden/kennissen voordragen.
Verschillende keren werkeloos geweest. Let BNP Paribas Cardif zijn oplichters die jouw premie laten betalen en geen rode cent uitkeren. Ze hadden met de reclamespotjes op televisie veel geld binnengeharkt. De meeste mensen hebben toch geen vast contract en daardoor hoeft deze verzekeraar niet uit te keren volgens de door hen bedachte regeltjes. Ik zou graag zwart op wit (bankafschriften zien van alle mensen die beweren dat zij wel hun claim uitbetaald gekregen hebben. Nu ik er werk van heb gemaakt, zijn de reclamespotjes op televisie niet meer te zien. Want het heeft alleen zin bij deze maatschappij als men een vast contract heeft, dit wordt niet duidelijk genoeg verteld. Dus een goede aanrader is de verzekeraar TAF. Deze betaald wel uit bij werkeloosheid van tijdelijke arbeidscontracten.
Na het indienen van de claim, heel snel een reactie ontvangen, tijdens proces goed op de hoogte gehouden over de gang van zaken. Een snelle toekenning volgde. Telefonische bereikbaarheid is goed en vragen worden snel en op een prettige manier beantwoord.
BNP Parisbas Cardif communiceert eerlijk en duidelijk en behandelt zaken vlot en correct. Het contact met de medewerkers is prettig,
Mijn ervaring met BNP Paribas Cardif is zeer positief, toen ik in 2009 werkloos werd hebben zij 3 maanden mijn uitkering aangevuld na 3 maanden weer werk gekregen gelukkig. Nu in 2016 helaas arbeidsongeschikt geraakt door div complicaties en ziektes, weer een claim ingediend en gelukkig gekregen, waar ik en mijn vrouw heel blij mee zijn met deze aanvulling op onze uitkering.
Ik ben snel geholpen en gedurende het proces van de claimbeoordeling continu op de hoogte gehouden, via telefoon, mail en sms. Echt heel plezierig in dit soort situaties.
Voor mij een hele betrouwbaar bedrijf, correcte en snelle afhandeling van mijn vragen. De uitbetaling welke ik van hun krijg, gaat altijd correct en op tijd. Vragen worden ook snel en vriendelijk beantwoord.
Prima verzekering, heldere polisvoorwaarden. Contact met BNP Paribas Cardif verloopt vlot.
De claim uitkering werkeloosheid is keurig en zonder problemen verwerkt.
De behandeling van mijn arbeidsongeschiktheidsclaim is zeer netjes en begripvol opgepakt door de medewerkers. Zodra ze alle nodige informatie hadden van het ziekenhuis was de beoordeling binnen 2 weken al klaar!!!
Sinds vorig jaar februari ben ik verzekered bij BNP Paribas Cardif met 2 verzekeringen allebei met betrekking tot werkloosheid. Vorige maand was ik even werkloos geworden voor 5 weken. Daardoor zou ik gedekt moeten zijn als aanvulling op de WW. WW aangevraagd, alle papieren verzameled en aan BNP Paribas Cardif opgeleverd. Na een aantal telefoontjes en meer dan een andere halve maand wachten op de uitslag bleek mijn polis niet geldig te zijn voor mijn situatie. De reden hiervoor was: Ik ben tot einde van de maand uitbetaald door mijn vorige werkgever dus ik heb geen recht op mijn verzekering. Ik moest persee ter plekke worden ontslaan. Dus ik heb een verzekering aangesloten voor werkloosheid, kom ik PRECIES in de situatie terecht waarvoor ik verzekerd ben en blijk er geen recht op te hebben. Ik heb me papieren nagelezen van BNP dat ik had ontvangen en daar staat dit ook nergens gemeld. Ik ga ook niet naar de winkel voor een stuk fruit, betaal ik de winkel en krijg ik me stuk fruit niet. Ik betaal dus maanden voor een product dat ik niet heb ontvangen, ik kon beter het geld zelf opzei zetten voor dit sort situaties. Vind dit geen manier om met een mens om te gaan. Ik heb er geen worden voor.
Ik ben zeer goed geholpen door bnp paribas ,en ze waren erg snel met uitbetalen. Daarna nog een rapport opgevraagd, deze kreeg ik met een paar dagen. Ik ben ZEER tevreden, want je hebt al zolang zorgen en dat hebben ze voor een groot gedeelte weggenomen.
Duidelujk, altijd bereid om vragen te beantwoorden, goed contact zowel telefonisch als via email. Vlotte afhandeling
Is een bedrijf geworden waar men wel aandacht aan je wil besteden sinds dat het geen Cardiff meer is
Door niet al te leuke omstandigheden, ben ik werkloos geworden. Daarbij speelden nog andere zaken een belangrijke rol maar die zijn bij de afhandeling van de claim voortreffelijk door de mensen van BNP Paribas opgepakt. Ik kan in één woord alleen maar zeggen CHAPEAU. Frans
Op de site staat een hele duidelijke opsomming van hetgeen BNP nodig heeft om de claim te beoordelen. Na deze documenten in 1 keer te hebben geupload, werd de claim binnen 3 weken toegekend en vond de uitbetaling plaats. Daarna werd er nog gebeld over het vervolg en om te vragen of er nog iets gedaan kon worden. Alles werd heel duidelijk en correct verteld. Ik ben aangenaam verrast. Je hoort vaak hele andere verhalen.
Ik heb een hypotheek opvang polis bij BNP paribas Cardiff. En na al enige tijd in de ww te zitten heb ik hierover contact met hen opgenomen. De dame aan de telefoon had veel begrip voor mijn situatie en had een heldere uitleg over hoe mijn claim in te dienen. De claim ingediend en ruim binnen de aangegeven 10 dagen had ik antwoord en was de claim toegewezen. Ook het geld was zeer snel overgemaakt. De communicatie over de afhandeling, betaling en wat ik nog diende aan te leveren aan documenten was helder en snel. Ik ben een zeer tevreden klant. Mijn complimenten!
Zeer goede communicatie en duidelijke uitleg plus snelle afhandeling , aanrader !!!
Na de werkloosheid van mijn vrouw kwamen we erachter dat we hiervoor een verzekering hadden afgesloten. Na telefonische verificatie en het aangeven van alle (wel veel!) documentatie was binnen twee weken de claim gehonoreerd en ontvangen!
Zeer fijn geholpen ,begripvol, snelle afhandeling. Correcte afhandeling en fijne informatiestroom.
mij ervaring met BNP is zeer positiv, heel goede service en dienstverlening
Destijds een arbeidsongeschiktheidsverzekering afgesloten, meer dan 1 jaar geleden werd ik ernstig ziek, 2 maanden geleden de claim ingediend, afgelopen week is de claim goedgekeurd. Tijdens deze periode op de hoogte gehouden over de stand van zaken wat wij als zeer prettig hebben ervaren, vragen van ons werden binnen zeer korte termijn duidelijk beantwoord. We zijn meer dan correct behandeld, natuurlijk hoop je dat je nooit aanspraak hoeft te maken op dit soort verzekeringen maar nu geeft het wel rust in een tijd die al zwaar genoeg is! Onze complimenten!
Voor wat mijn claim betreft een hele snelle en correcte afhandeling; top!!
Een snelle beoordeling, vergezeld van een uitstekende service en uitleg indien nodig. Medewerkers zijn zeer klantvriendelijk en begripvol voor de onstane situatie. Abslouut aan te bevelen!
in de periode dat ik onverhoopt werkeloos ben geworden is dit vangnet een zeer welkome aanvulling op de ww-uitkering. Maar buiten dat, de dienstverlening, de snelle afhandeling en duidelijke communicatie zijn van hoog niveau en niet te vergelijken met een 'standaard' verzekeringsmaatschappij. Je zou haast niet denken dat je te maken hebt met een verzekeraar. Uitmuntende organisatie.
BnpParibas Cardif is een klantvriendelijk bedrijf, dat mijn claim in verband met werkloosheid snel en correct heeft afgehandeld.
OP de hoogte gesteld door mijn verzekeringsagent, formulieren opgestuurd en alles is redelijk snel opgestart, uitkomst geeft mij gelukkig een goed gevoel
De ingediende claim werd op zeer efficiënte wijze en op tijd afgehandeld. Ik werd tussentijds goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Dat was zeer prettig omdat je als klant dan serieus behandeld wordt. De brieven zijn zeer duidelijk.
vlotte en nette afhandeling van de claim. Duidelijke uitleg op de vragen die ik nog had.
In een situatie waar je na 32 jaar opeens werkeloos bent sta je opeens voor tal van problemen. De wijze waarop BNP Paridas Cardif de zaken afhandelt is dan een verademing
BNP Paribas Cardif is very big and trusted company. Friendly, focus on solving problem. I' m really happy to work with Cardif. Thanks again
Claim is gemakkelijk aan te vragen via de website Goede tussentijdse status melding via mail van Cardif gedurende de aanvraag procedure. Toekennen of weigeren van de claim binnen de gestelde termijn. Hulpvaardige en vriendelijke telefonische hulp.
Vlotte afhandeling van mijn claim ivm arbeidsongeschiktheid.
goede verzekering voor het geval als je in de ww/wao komt. prijs/kwaliteit verhouding is ook goed
Wat u doet zegt een andere bank door binnen een week geld op de rekening te storten.Top ga u zeker aan bevelen.
ik ben zeer correct en duidelijk geholpen bij BNP Paribas Cardif nadat ik arbeidsongeschikt ben geworden. Mijn claim is correkt in behandeling genomen en keurig afgehandeld.
Duidelijk instructie per telefoon door medewerker. Redelijk snelle afhandeling (Had te maken met de kwaliteit van mijn claim: die was 100% ok, daar kon je niet omheen)
BNP Paribas Cardif geeft mij het gevoel een eerlijke maatschappij te zijn. Dat is tegenwoordig zeldzaam. Ik denk zomaar dat de grote banken die ons dagelijks overstromen met reclame mij niet op de zo'n uitstekende wijze geholpen hadden. Bijvoorbeeld toen ik buiten mijn schuld werkeloos raakte, was VISA degene die mijn (positief staande) credit introk en ook mijn eigen ING weigerde mij een creditcard. En bepaald niet omdat daar ik geen geld voor had.
De door mij ingediende claim is door PNB Parisbas Cardif op een correcte en snelle manier behandeld vooral door de duidelijke communicatie.
Zeer tevreden met de afhandeling van mijn claim.Precies zoals de voorwaarde in de brochure.Proficiat voor het personeel.
Ik was eigenlijk helemaal vergeten dat ik deze verzekering al heel lang .Ik wist niet dat BNP Paris Bas, de verzekeraar Van Wehkamp was. Dus ik was verrast dat toen ik mijn claim indiende bij hun, ik formulieren van u kreeg. Ondanks dat het best veel werk voor mij was om alles zo goed en duidelijk in te vullen, ben ik blij met het resultaat. slechts 1x werd ik gebeld voor nog wat uitleg en dat was alles, het heeft zo'n 2 maandjes geduurd, toen ik de brief kreeg met de melding dat mijn claim werd toegekend. Dank u wel.
het is allemaal redelijk geregeld ben sinds april 2015 werkzoekend ik krijg nu mondjes maat uitbetaald van 2015 waarom 2015 niet in een keer uitbetaald krijgen
Je wordt netjes op de hoogte gehouden van de vorderingen van je claim en de beoordeling volgt binnen de vooraf gestelde termijn.
Op zeer efficiënte wijze is mijn claim behandeld. Binnen 3 weken was alles geregeld en mijn uitkering uitbetaald. Prettige wijze van communiceren. Doen echt wat ze beloven.
BNP Paribas Cardif heeft mij uitstekend geholpen met de afhandeling van mijn claim. Zeer respectvol en kundige mensen. Ook zeer pro-actief in het zelf contact opnemen met de cliënt. Ook de uitbetaling zeer vlot na aanlevering van de juiste documenten. Keurige maatschappij!
Ik heb als klant mogen ervaren dat de klantvriendelijkheid van bnp paribas naar mijn wens en tevredenhied is. Ik ben goed begeleid door de professionals van BNP Paribas.Wat mij verteld was bij het afsluiting van de verzekering, is volgens afspraak ook nagekomen.Ik heb een goed gevoel hierbij.
Toen ik werkloos raakte werd mij zonder problemen de claim toegewezen en maandelijks de vooraf bepaalde uitkering uitbetaald. Voorwaarde is helaas wel dat men een vast arbeidscontract heeft, ik ga nu weer aan het werk maar met een contract voor bepaalde tijd en dan wordt er niet uitbetaald. De voorwaarde van een vast contract is niet meer van deze tijd en zou men moeten aanpassen.
Ondanks het feit dat er een hele papierwinkel ingeleverd moest worden, werd de boel snel, correct en vriendelijk afgehandeld.
Nadat ik in de ww terecht ben gekomen was ik gelukkig verzekerd. Ik heb een claim ingediend bij BNP Paribas Cardif en wat hun afhandeling betreft kan ik dat in een woord samenvatten, CHAPEAU! Werkelijk vakkundig en vriendelijk personeel en een supersnelle afhandeling. In deze roerige tijden kun je niet zonder een hypotheekbeschermer, mijn aanbeveling is BNP Paribas Cardif, een zorg minder.
Prijs-kwaliteit verhouding is goed. Alleen jammer als je al een aandoening hebt dat deze wordt uitgesloten bij de verzekering, maar dat is bij alle verzekeringsmaatschappijen
Simpel en duidelijk. Verder geen ervaring gezien de periode dat ik klant ben. Wel sta je als klant op nummer 1!
mijn claim is zeer correct en netjes afgehandeld. Binnen 5 weken was mijn claim beoordeeld en gekeurd
Na evaluatie van zowel mijn bank en andere partijen heb ik destijds de keuze gemaakt voor BNP en ben daar zeer tevreden over. Ben zeker blij met deze keuze.
Een geweldige service, mijn claim was binnen no-time afgehandeld. Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkster aan de telefoon. En alles in een keer geregeld. Top.
Als je door failissement werkeloos wordt en na 32 dienstjaren op straat staat stort je hele wereld in . het is dan fijn dat er iemand naar je wil luisteren en je kan helpen met lopende leningen en je wil en ook kan helpen. Natuurlijk had ik zelf deze werkeloosheid verzekering afgesloten maar toch de manier waarop ik ben geholpen door BNP Paribas cardif medewerkers was erg fijn nogmaals bedankt.
Ik heb een woonlastenverzekering afgesloten zodat als ik werkloos zou worden en in de ww kwam. De verzekering betaald mij nu keurig de gewenste bedrag uit. Ben zeer tevreden over de mensen van BNP Paribas Cardiff die mij met de claim hebben geholpen. Spontaan en klantvriendelijk dat is mijn ervaring met de mensen van BNP Paribas Cardiff.
Goede en snelle communicatie. Fijn dat het zo snel geregeld was.
Een geadviseerde inkomens bescherming is raadzaam. Zeker als je in een situatie komt die niet in te schatten is. Dit komt in de huidige maatschappij regelmatig voor.
BNP Paribas Cardif is een klantvriendelijke en professionele organisatie, die doen, waar ze voor staan!!!!!
Eind van het afgelopen jaar ben ik onverwacht werkloos geworden en moest ik aanspraak maken op de werkeloosheidsverzekering van BNP Paribas Cardif. Dit ging zo soepel en snel, dat het leed dat er was zeker door werd verminderd! De vriendelijke medewerkers gaven me steun en support zodat ik me vol energie op het zoeken van een nieuwe functie kon richten. Dit is inmiddels ook weer gelukt. Dank voor jullie hulp! RJA Noorlander.
Jarenlang gelukkig geen gebruik hoeven te maken van mijn werkeloosverzekering, maar toen het nodig was, werd de hele administratieve afhandeling inclusief betaling heel snel geregeld. Ik ben tevreden!
Ik werd altijd zeer correct geholpen door de medewerker(s).werd telefonisch op de hoogte gehouden dat de uitkering rond was dat werd als zeer prettig ervaren.
Bij de aankoop van ons huis deze verzekering afgesloten niet te weten dat deze verzekering ons nu van pas komt i.v.m werkeloosheid wij zijn blij dat wij nu een claim in konden dienen bij BNP Paribas Cardif
Voor arbeidsongeschiktheid en werkloosheid heb ik bij BNP Paribas Cardif een verzekering afgesloten. Nu ik afgelopen jaar moest vertrekken bij mijn werkgever, ben ik blij met de extra maandelijkse bijdrage die ik nu mag ontvangen. De klantenservice heeft me op professionele manier te woord gestaan en geadviseerd hoe ik moest handelen. Daarna was het een eenvoudige handeling om de claim in te kunnen dienen. Dank voor de fijne support.
ik ben correct behandeld door de mensen van BNP paribas cardif zowel per brief als door de telefoon.
Deze verzekering werk snel en concreet. De medewerkers (sters) zijn vriendelijk en hebben verstand van zaken
De verzekering die ik heb afgesloten is een verzekering die een prima prijs-kwaliteit verhouding heeft voor mij als klant(Hypotheek opvang Polis). Tevens duidelijk en overzichtelijk.
Mijn werkeloosheidbeschermer die ik vijf jaar geleden bij een lening afsloot liep af maar ik wilde wel verzekerd blijven. Echter, door traag handelen is de polis later ingegaan waardoor ik na 5 maanden en 25 dagen geen recht heb op uitkering van het verzekerde bedrag. In de voorwaarden staat namelijk dat er binnen 6 maanden na aanvang niets mag voorvallen. Feitelijk ben ik pas 10 maanden later ontslagen maar verzekeraars komen natuurlijk graag onder bepaalde verplichtingen uit. Ik raad BNP Paribas Cardif daarom iedereen af.
Ik kan bnp paribas cardiff aan een ieder aanraden, wanneer je ze nodig hebt dan komen ze hetgeen ze beloven ook na.
Ik ben verzekerd voor arbeidsongeschiktheid en heb hier dit jaar een claim voor ingediend. Het duurde erg lang voordat de claim beoordeeld kon worden omdat er steeds opnieuw weer nieuwe vragen kwamen. Maar uiteindelijk (na 3,5 maand) is de verzekering toegekend en is de afhandeling netjes gedaan.
Helaas hebben we gebruik moeten maken van de verzekering vanwege arbeidsongeschiktheid. De afhandeling van de claim is echer uitmuntend en conform de geschetste verwachtingen vanuit BNP. Wellicht een kleine tip: We hebben zelf vanaf dag 1 een dossier aangelegd van alle correspondentie met de werkgever/arbo/uwv. Dit maakte het voor ons zeer eenvoudig om de benodigde gegevens aan te leveren. Wellicht is het verstandig verzekerden hierover preventief te informeren d.m.v. een informatieflyer bij het aangaan van de verzekering.
Ik ben per 1 september werkeloos geworden en heb daar mijn verzekering bij bnpparibascardif op aangesproken, zij hebben via de email de gegevens opgevraagd en binnen tien dagen zouden zij een beslissing nemen. Dit heeft slechts twee dagen geduurd en de goedkeuring was daar. Inmiddels hebben zij uitbetaald, en alles via de mail gecommuniceerd perfect gewoon. Kortom als je een verzekering nodig hebt die je kunt vertrouwen dat zij ook doen wat zij beloven dan MOET je bij bnpparibascardif zijn want deze verzekeraar is no nonsens en houdt zich aan de afspraken pefect gewoon.
Ik heb mijn claim ingediend en kreeg vrij snel antwoordt dat alles in goede orde ontvangen is en binnen wel termijn ze de claim kunnen afhandelen. Dit was ruim binnen gestelde termijn.
de ervaring die ik heb gehad met BNP Paribas Cardif was in eerste instantie moeizaam maar uiteindelijk is alles naar wens geregeld en dat is juist ook de bedoeling als je iets hebt afgesloten en waar je dan ook recht op hebt.
alom duidelijkheid,zowel in vragen als antwoorden en in communiceren
Ik ben door BNP keurig te woord gestaan en mijn claim wordt naar behoren afgewikkeld. Mijn tip voor BNP is om meteen actie te nemen als een client ,in dit geval werkloos, een beroep moet gaat doen op deze verzekering. Dan kan de uitkering in gaan op het moment dat dat nodig is ( na een maand, als de uitkering van UWV komt). Als werkloze heb je al inkomens terug val en zou het mooi zijn als UWV en BNP samen vallen waardoor het leven eigenlijk een op een door kan gaan. Dat zou top zijn.
Wij zijn zeer teleurgesteld in deze verzekering, na 10 jaar bijna te hebben betaald aan deze verzekering heb ik 3 maanden zonder werk gezeten en hebben ze mij netjes uit betaald gelukkig had ik meteen nieuw werk en kreeg ik twee keer een jaar contract, omdat de wet 1 juli veranderd is en ze de mensen na 2 jaar vast aan moesten nemen of ontslag moesten geven heb ik helaas ontslag gekregen anders had ik 3 jaar mogen blijven. Bnp Paribas reageert dat je van tevoren wist dat je een los contract hebt voor bepaalde tijd. Volgens ons moet je op onze leeftijd heel blij zijn dat je werk aan komt en als de wet 1 juli niet veranderd was dan had ik zeker i.v.m de bonus die de werkgever krijgt nog 1 jaar langer mogen blijven en hadden wij jullie helemaal niet nodig gehad verzekering loopt tot begin augustus en dan had ik mogen werken tot 15 okt. 2016. Als wij dit van te voren geweten hadden wij deze verzekering nooit afgesloten.
Al een tijd de verzekering voor werkeloosheid afgesloten. Was niet bekend met BNP. Toen kwam het punt dat ik werkeloos werd. Alles netjes ingevuld en opgestuurd met de nodige bijlagen. Super snel afgehandeld en de vragen die ik nog had ook snel en keurig beantwoord. BNP is zeker aan te raden!
Veel mensen denken, ach wat "AOV is niet nodig" of "dat gebeurt mij niet". Het overkwam mij dus wel, ernstig ziek met zeer slechte vooruitzichten. Op het moment van schrijven zit ik nog zo'n 8 jaar van mijn AOW terwijl ik nu dus nog maar 70% van mijn oorspronkelijk inkomen heb. De uitkering die ik nu van BNP ontvang maakt het in elk geval mogelijk dat ik mijn huis kan betalen en mede daarom mijn uitgavenpatroon niet al te zeer hoef aan te passen. Overigens denk men vaak dat je minder onkosten hebt als je niet meer hoeft/kunt werken, maar dat is absoluut niet waar. Ziek zijn is gewoon duur! BNP Cardiff doet wat ze beloven en ik ben er heel blij mee.
Veel mensen denken, ach wat "AOV is niet nodig" of "dat gebeurt mij niet". Het overkwam mij dus wel, ernstig ziek met zeer slechte vooruitzichten. Op het moment van schrijven zit ik nog zo'n 8 jaar van mijn AOW terwijl ik nu dus nog maar 70% van mijn oorspronkelijk inkomen heb. De uitkering die ik nu van BNP ontvang maakt het in elk geval mogelijk dat ik mijn huis kan betalen en mede daarom mijn uitgavenpatroon niet al te zeer hoef aan te passen. Overigens denk men vaak dat je minder onkosten hebt als je niet meer hoeft/kunt werken, maar dat is absoluut niet waar. Ziek zijn is gewoon duur!
Ik ben erg positief over mijn verzekering bij BNP Paribas Cardif. Een snelle afhandelingen en geen moeilijke, ingewikkelde procedures om iets tot stand te krijgen. Wat er jaren geleden is afgesloten is nog steeds van kracht. Bij menig verzekeraar zou dit niet meer voldoen aan de hedendaagse eisen en regels. (de premie te laag b.v.) en hierdoor doet men niet meer, wat er jaren geleden is gecontracteerd.
Helaas heb ik de nare ervaring dat mijn dienstverband na 8 jaar bij een bedrijf werkzaam te zijn geweest is beëindigd. Het geluk voor mij is dat ik ongeveer 7 jaar geleden een werkeloosheid verzekering had afgesloten bij BNP Paribas Cardif zodat het tekort aan inkomen door een ww uitkering wordt aangevuld door PNP Paribas Cardif. Ben uitermate tevreden over de snelle en professionele werkwijze van PNB Paribas Cardif en zal het echt een ieder aanraden om in deze onzekere tijden een verzekering af te sluiten bij BNP Paribas Cardif.
BNP biedt een goede prijs en sluit goed aan bij mijn wensen. Daarnaast kan de verzekering opgezegd worden wanneer ik wil.
Wereld bedrijf met respect/vertrouwen en transparantie bij de afhandeling van verzekeringen. Schitterend!
Ik ben zeer tevreden over hoe ik ben geholpen door de mensen van BNP Paribas Cardif. Ook met de afhandeling en hulp van mijn aanvraag. In het verleden had ik deze ervaring ook al met de aanvraag voor mijn man. Zeer tevreden dus over alles.
Nadat ik erachter kwam, na een jaar, dat ik voor werkloosheid verzekerd was, is mijn claim heel snel en naar volle tevredenheid afgehandeld. Mijn dank hiervoor.
Ben zeer tevreden met de samenwerking met BNP Paribas Cardif
Ik ben na het eerste telefonisch contact bijzonder vriendelijk, correct, snel en deskundig geholpen.
Cardif is een betrouwbare partner die de klant serieus neemt
telefonische word je heel goed geholpen. Ze leggen je alles heel duidelijk en op het gemak uit
Ik heb deze verzekering een aantal jaar geleden afgesloten .Niet verwacht deze ooit nodig te hebben aangezien ik nu arbeidsongeschikt ben ben ik erg blij hier mee .Het vangt een stukje financiele zorg op ik adviseer ieder zo een verzekering af te sluiten Ben zeer tevreden top mensen zeggen wat ze doen ik geef ze een 10
Doordat ik geopereerd ben geweest vanwege borstkanker en wederom geopereerd gaat worden ben ik erg blij dat ik toen de arbeidsongeschiktheid verzekering bij BNP PARIBAS CARDIF heb afgesloten we hebben een claim ingediend en deze werd binnen de gestelde tijd positief afgehandeld en dat is voor ons toch een zorg minder ik zou iedereen aanraden om deze verzekering af te sluiten
Mensen die doen wat ze zeggen, snelle en vlotte afhandeling, helder zonder touwtrekkerij en vervelende kleine lettertjes. Kortom een degelijke organisatie en beleid. Het aanbevelen waard!
Na aanmelding verliep het eerst wat 'stroperig' drie keer aanmeldformulieren/ machtigingen toegestuurd gekregen. Echter achter de schermen werd wel aan de case gewerkt en binnen korte tijd bericht gekregen dat claim werd toegekend en is direct tot uitkering overgegaan.
Ik ben helaas in de vervelende situatie terecht gekomen dat ik werkeloos ben geworden door een faillissement. Mijn vragen aan BNP Paribas werden telkens weer snel en erg correct beantwoord. Mijn aanvraag was binnen no time geregeld. Petje af! En nogmaals bedankt!
gelukkig een werkeloosheidpolis afgesloten je denkt dat het je niet overkomt gelukkig bij cardif
Ik ben zeer snel en correct geholpen door de medewerkers van BNP Paribas Cardif. Mijn claim is snel behandeld en de uitbetaling was ook snel geregeld.
De verzekering die ik destijds afsloot zou min of meer verplicht gesteld moeten worden voor iedereen. Het tijdstip van afsluiten doet je niet beseffen dat je er ooit gebruik van gaat maken.....het heeft mij de "overbrugging" en mogelijkheid gegeven bijna zorgeloos verder te gaan
Ze hebben mij uitstekend geholpen met de afhandeling van de claim vanwege arbeidsongeschiktheid. De communicatie en de uitbetaling zijn prima verlopen. Dank
Ik had bij BNP Paribas Cardif een hypotheekopvangpolis lopen. Nadat de claim was ingediend duurde het even voordat alles verwerkt was, maar dat lag ook deels aan externe professionals die laat informatie aanleverden. Uiteindelijk is mijn claim helemaal goedgekeurd. Toen ik nog een andere verzekering ook bij BNP Paribas Cardif had lopen en een claim indiende werd deze gelijk verwerkt op basis van de gegevens die ze al hadden. Ik hoefde dus niet nogmaals alles aan te leveren. De medewerkers van BNP Paribas Cardif zijn aan de telefoon zonder uitzondering vriendelijk en behulpzaam en de schriftelijke communicatie blinkt uit in helderheid.
Prima verzekering. Sluit aan op de behoeftes. Duidelijke polis. Betaalbare premie voor het risico.
Na een bijzonder traumatische ervaring zijn wij middels een "schade"claim zo goed geholpen en bijgestaan door het uitvoerende Cardif personeel dat ik allen maar mijn complimenten kan geven voor alle afhandelingen. Heel veel dank.
Als U een goede en verzorgde verzekering afsluit . Deze wordt op een correcte manier afgehandeld,door verschillende diensten. Bijvoorbaat dank .
De wijze van afhandeling verloopt correct en eens te meer wordt aangetoond dat er in deze tijd geen zekerheid bestaat. Hierdoor is een bedrijf als BNP Paribas Cardif onmisbaar om niet direct financieel in grote problemen te komen. Alles onder het motto: het kost wat, maar dan heb je ook wat! Vriendelijke groet, Piet de Vries
Netjes / correct / iedereen aan te raden, ... ! (Het leven zit vol verassingen)
Uit eigen ervaring kan ik U mededelen dat BNP Paribas Cardif doet wat voor ons nodig is. Op 52 jarige leeftijd ben ik door een reorganisatie in de WW gekomen na 35 jaar werken. Ik ben blij dat ik deze polis heb afgesloten bij BNP Paribas Cardif zij zorgen er voor dat in de eerste 12 maanden zij mij financieel compenseren in deze vervelende periode.
Ik werd zeer goed geholpen bij mijn benodigdheden. Goede duidelijkheid.
het is een serieus bedrijf waar serieuze mensen werken die Uw case serieus nemen en doet wat ze zeggen waar ze voor staan
Vriendelijk geholpen en uiteindelijk komt het goed. Het kan iets duidelijker.
Heldere communicatie, vertrouwd. Positieve verhalen van financieel adviseur.
Duidelijk, transparant en helder. Geen poespas. Tevreden klant
Professioneel. Goed prijs kwaliteit. Mijn adviseur wees mij hierop.
Tegen mijn verwachting in ging de claim behandeling soepel en duidelijk. Ik had in de periode van werkloosheid eigenlijk geen behoefte aan een enorme papierwinkel en correspondentie met n verzekering, ook omdat ik volop aan het solliciteren was. Maar uiteindelijk toch mijn claim ingediend en die werd goed en correct behandeld. Het kost uiteraard wat moeite om alle documenten bij elkaar te zoeken, maar als je dat eenmaal scanned en mailed is BNP begripvol en assertief in de behandeling.
zeer persoonlijke en correcte behandeling ben goed geinformeerd over hoe alles zou gaan ook nog daar over gebeld ook hoe en wanneer ik het geld gestort kreeg was allemaal keurig geregeld
Claim ingediend voor ww. Behandeling zou maximaal 10 dagen duren, dit was echter veel sneller. Kreeg een brief thuis dat alles in goede orde ontvangen was en het nu ongeveer 45 dagen zou duren voordat de beoordeling daar was. Twee dagen later had ik al een goedkeuring en binnen een week mijn eerste betaling binnen. Ook werd ik hier telefonisch van op de hoogte gesteld om eventuele vragen van mijn kant te kunnen beantwoorden. De dag voor betaling kreeg ik ook nog eens een SMS dat het de volgende dag op mijn rekening zou staan. Super tevreden dus!!
Mij ervaring met BNP Paribas Cardif, is zeer posotief, klantvriendelijk en snel werkend
Het is een verzekering war je tenminste wat aan hebt. Plus Cardif geeft een goede begeieiding
Deskundig en zeer klantvriendelijk benaderd. Wij waren zelf te laat en dachten daarom, het zal wel niet goed meer nu alsnog indienen. Onze te late reactie maakte niet uit, wij werden alsnog serieus benaderd. Onze te late reactie was geen enkel punt voor Cardif.
Ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid, het geduldig en begripvol te woord staan van de medewerkers en de afhandeling van de claim.
Door de correcte afhandeling van mijn claim bij BNP Paribas Cardif kan ik iedereen aanbevelen een verzekering te nemen bij deze organisatie. Ze handelen de claim netjes en correct af en de uitbetaling kwam op het moment dat afgesproken was via een SMS van BNP gewoon super.
We zijn keurig behandeld en alles werd goed uitgelegd door de medewerkers
Alles staat erg duidelijk beschreven op de website, als je belt of mailt wordt alles ook goed uitgelegd. Het is ook allemaal makkelijk in te vullen en af te handelen, iedereen kan dit wel. (duidelijk omgeschreven allemaal) Ik ben tot nu toe erg tevreden met het afsluiten van deze polis, en heb er gelukkig nog geen gebruik van hoeven maken. Dus hier heb ik verder geen ervaringen mee.
Nadat ik de nodige informatie had ingewonnen omtrent mijn claim werd ik goed, snel en betrouwbaar geholpen door de medewerkers van BNP Paribas.
BNP Paribas Cardif heeft een nette en snelle service. Fijne en vakkundige communicatie. Wat ik heel fijn vind is het feit dat ik op de dag van verwerking een sms ontvang. Het is al vervelend genoeg dat je in zo'n situatie komt, als je dan een fijne dienstverlening treft is dat een mooie pleister op de wond.
Snel antwoord en een correcte afhandeling volgens de polisvoorwaarden
advies ging via hypotheek adviseur. We kregen snel en correcte afhandeling via de email can BNP Cardiff
BNP Parisbas Cardif is een prima verzekering. Wanneer je het door omstandigheden nodig hebt wordt je na een belletje prima geholpen en formulieren worden toegezonden.
ik had 2 polissen en alle beide polissen zijn toen ik een claim indiende goedgekeurd en ik ben zeer tevreden hoe het is afgehandeld
Ik ben vanaf het begin zeer vriendelijk en correct geholpen door BNP. Ik zet echter vraagtekens bij het nut van de HOP voor de "gewone man". In mijn geval is het wel goed uitgepakt. Ik heb overigens bij toeval ontdekt dat ik deze polis had afgesloten en heb wel het gevoel dat ik er indertijd door mijn tussenpersoon ben "ingeluisd". Ik had ook geen polisblad o.i.d. alleen maar een kopie van een aanvraag formulier.
Nooit gedacht dat ik werkloos zou worden en toen het dus zo ver was was ik blij dat ik deze verzekering had afgesloten bij BNP Cardif. Binnen no time was alles geregeld. Nu kan ik toch mijn hypotheek aflossen elke maand en hoef mijn huis niet te verkopen. Ik zou het zo weer doen deze werkloosheids verzekering afsluiten. Ik raad iedereen aan om dit te doen. Toch een stukje zekerheid voor als het mis gaat.
Vlotte afhandeling van mijn claim. Ook helder en duidelijk geformuleerd en gecommuniceerd.
Goede dekking tegen een scherpe prijs. Naar mijn mening beste prijs / kwaliteit. Helder en eenvoudig aanvraagproces. Doorlooptijd kan wel wat langer duren als er een aanvullende medische informatie vereist is maar ook toen goed op de hoogte gehouden van het proces. Voordeel is dat vrijwel alles per mail kan. Binnen een maand was alles geregeld. Een tevreden (nieuwe) klant!
Ik heb in het verleden een hypotheekopvangpolis afgesloten bij mijn tussenpersoon. jammer genoeg moest ik hier recentelijk gebruik van maken. na doorlezen van de voorwaarden had ik het idee dat ik er voor 100% recht op had. Dit bleek inderdaad waar en de mate waarin BNP PARIBAS dit afwerkte verrastte mij in positieve zin.
correct afgehandeld, wel werd een paar keer om aanvullend bewijs te leveren. je hebt een wachttijd van 12 maanden, en als de arbo vind dat je ziek bent en je kunt de arboarts 12 maanden voor de gek houden vind ik dat knap.
ik heb heel goede ervaring met BNP Paribas Cardif doen wat zij beloven en altijd binnen 10 werk dagen je betaling binnen.
zeer klantvriendelijk en begripvol bedrijf kan altijd bellen als er wat is. echt een zeer goed bedrijf.
Op een uitermate correcte en vriendelijke wijze is mijn claim snel en zorgvuldig beoordeeld.
Soepel acceptatieproces, heldere voorwaarden en duidelijke dienstverlening. Zeer aan te bevelen, hoewel ik niet kan beoordelen hoe deze verzekering acteert op het moment dat je er gebruik van moet maken. Laten we hopen dat dat ook niet hoeft...
Onlangs een verzekering afgesloten via een tussenpersoon, dus zelf nog geen contact gehad met BNP. Uiteraard wel het een en ander aan informatie thuis gestuurd gekregen. Dit zag er erg verzorgd uit. De informatie is duidelijk opgesteld. Tot zover geen klachten of verdere opmerkingen.
Vaak sta je er niet bij stil wat er met je inkomen gebeurd als je daadwerkelijk ernstig ziek of invalide zou worden. Als je in loondienst werkt denk je dat het goed is geregeld. Heel vaak is dit niet het geval... De hypotheekopvangpolis (maandlastenverzekering) biedt uitkomst, een gerust gevoel tegen een scherpe premie. Vlot online afgesloten zonder afsluitkosten. Sta er eens bij stil... Het kan ook u overkomen...
Ik heb een woonlasten verzekering afgesloten bij dit bedrijf. Dit betrof een arbeid ongeschiktheid verzekering. Helaas heb ik gebruik moeten maken van deze verzekering. Zowel het aanmelden als het afhandelen van de claim gebeurde zeer professioneel, ook de stiptheid van uitbetalingen van de verzekerde som is buitengewoon correct. Deze firma beveel ik zeker aan.
BNP Paris Bas heeft mijn claim bijzonder prettig behandeld en afgehandeld. De medewerkers zijn heel klantvriendelijk, correct en duidelijk en doen wat ze beloven. Zeker een tien.
Goede verzekering, doet wat het belooft en behandeld je netjes,
De verzekering is door een financieel adviseur geregeld. Niet mijn eigen keuze dus. Maar ik vind het okee. De informatie is duidelijk en ik heb er wel vertrouwen in. Met vriendelijke groet, Hanneke Kleingeld hkleingeld@gmail.com
Via mijn financieel adviseur kwam ik op de arbeidsrisicoverzekering van BNP Paribas. Voor een gunstige premie kon ik een geruststellende zekerheid krijgen dat mijn inkomen in geval van financieel zwaar weer steeds verzekerd is, wat erg prettig is. BNP Paribas stuurde netjes en snel de polis op, het geheel was prima geregeld. Top!
makkelijk en snel geregeld door onze financiële adviseur weinig moeite met de aanvraagformulieren gehad
Zeer duidelijk website met een snelle afhandeling. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Zeer helder stappenplan met duidelijke voorwaarden. Je weet direct waar je aan toe bent en beoordeling en acceptatie gaat snel en vloeiend.
Prima en snel verwerken van aanvraag. Ik zou wel verwachten dat ik ook informatie digitaal kan aanleveren. Voor mijn gevoel kan post voor vertraging zorgen.
Snel een goede verzekering afgesloten die is afgestemd op mijn wensen.
Gewoon prettig om een verzekering te hebben dat je in je huis kan blijven in deze roerige economische tijd
Kan er nog weinig over zeggen... er zijn weinig betalingsbeschermers überhaupt, en dit is de eerste keer dat ik dit afsluit. Later meer!
heb nog geen ervaring met paribas, alles was voor me geregeld
Ik heb mijn claim ingediend een paar weken later werd er nog wat informatie op gevraagd en veertien dagen daar na had ik de uitslag al. ik heb nog twee claims lopen bij andere firma's maar daar heb ik tot heden niets meer van gehoord, en dat vind ik schandalig.
Ik heb de IVA ontvangen op 28-09-2014. Telefonische contact zeer mee levend. Direct de vraag wat is je overkomen een luisterende oor. Ik moest alle papieren opsturen. Dat is gebeurd. Direct bericht van de ontvangst. Tussen door paar keer een brief met de stand van zaken. En in mei al snel het verlossende antwoord. De verzekering betaald met terug werkende kracht. En het staat vlot op de rekening. Bedankt want het is een fijn gevoel. Bedankt voor alles. Met vriendelijke groet, Gerard
Onlangs ben ik werkloos geworden. Er komt dan veel op je af en je moet een hoop regelen. Gelukkig was ik verzekerd bij BNP Paribas Cardif. De medewerkers van dit bedrijf waren erg begripvol, dachten met me mee en hebben me snel en correct met alles geholpen. Dat was zeer prettig in deze hectische tijd. Bedankt!
Ik heb meerdere personen aan de lijn gehad en allen even vriendelijk en behulpzaam. De claim is snel behandeld en ik ben van iedere stap in het proces goed op de hoogte gehouden. Ik ben telefonisch geïnformeerd over de beslissing en ik krijg steeds een sms als het geld wordt overgemaakt.
Ik ben zeer tevreden over BNP Paribas Cardif! Ik heb meerdere mensen aan de telefoon gehad en allen even vriendelijk en behulpzaam. Mijn claim werd snel behandeld en ik werd van iedere stap in het proces goed op de hoogte gehouden. Ik werd telefonisch op de hoogte gebracht van hun beslissing en ik ontvang steeds een sms wanneer ze het geld overmaken.
Fijne afhandeling, prettig gesprek met de medewerkers en zeer sociaal.. Duidelijkheid staat ook op nummer 1 dus een aanrader voor iedereen.
Onvrijwillig werkeloos na reorganisatie; had verwacht dat er wel ergens kleine lettertjes zouden staan; onterecht; claimafhandeling correct; communicatie en snelheid afhandeling kan beter; uitslag pas na 10 weken werkeloosheid vernomen; dan heb je al 3 maanden met beperkte inkomsten je hypotheek moeten betalen; snelheid betalen daarna positief. Kan deze verzekering zeker aanbevelen
Ik behoor tot de ongetwijfeld grote groep mensen met een vooroordeel tegenover verzekeringsmaatschappijen. In negatieve zin uiteraard; onbetrouwbaar, zoveel mogelijk verantwoordelijkheid van zich afschuiven en voortdurend proberen om niet tot uitkering over te hoeven gaan. Ook t.a.v. BNP Paribas Cardiff had ik een zeer gereserveerde opstelling. Eigenlijk bereidde ik mij al voor op een gang naar de rechter. Hoe voorbarig. Niet alleen werd mijn claim snel afgehandeld, maar op basis van de voorwaarden ook vlot toegekend en uitgekeerd. Ook mijn mails worden snel en in heldere taal beantwoord en het telefonisch contact is plezierig.
ik heb een verzekering afgesloten op advies van financieel adviseur na scheiding , had nooit gedacht dat ik er gebruik van zou moeten maken.helaas ben ik door ziekte langer dan n jaar nog niet werkzaam. hierdoor word je gekort op je salaris en er waren hoge kosten ivm ziekte, BNP keert nu voor mij een bedrag uit wat ik op dit moment heel goed kan gebruiken. daardoor voel je je eindelijk eens niet gestraft voor het ziek zijn!
BNP Paribas Cardif doet wat het belooft. Werkeloosheid is ingrijpend en medewerkers behandelen dit met respect en begrip.
BNP Paribas Cardif heeft mij goed geholpen tijdens een claim en me nog enkele goede tips gegeven voor oa solicitatie tips het starten als zzper
De afhandeling van een claim kan lang duren, maar doordat dit vooraf duidelijk wordt gecommuniceerd kun je hier rekening mee houden. Na afhandeling claim stond het te ontvangen geld super snel op de rekening.
Mijn verzekering bij BNP pagina's Cardif heeft me echt geholpen toen ik ongewild werkloos werd. Ze doen wat ze beloven!
deze maatschappij krijgt van mij een 9. Alles goed en heel snel afgehandeld. Prima dus
Het afsluiten van een verzekering is makkelijk en snel via internet te regelen. De voorwaarden zijn helder en overzichtelijk. Ik ben tevreden
Ik ben volgens de voorwaarden behandeld en afgehandeld, ik heb geen negatieve aspecten tegen gekomen. tov van de polis. dus. ik ben zeer tevreden.
Het sluiten van de verzekering verliep transparent online via mijn adviseur. De informatievoorziening op de website is correct en helder. Goede verzekering, kan ik een ieder aanraden.
ik heb ongeveer 10 jaar terug een verzekering genomen bij BNP paribas. deze verzekering was voor als ik ooit werkloos zou geraken en/of arbeidsongeschikt zou aken. ik ben nu werkloos, en de afhandeling was zeer snel geregeld, en ook goed en duidelijk. met andere woorden, wat mij toen beloofd is, zijn ze ook nagekomen.
De medewerkers zijn zeer professioneel en klantvriendelijk.
Alles geregeld via internet. Duidelijke site waar veel informatie over al hun producten te vinden zijn. Polis snel in huis dus je hebt gelijk alles bij de hand.
Voldoet aan de verwachtingen. Afhandeling snel en keurig geregeld.
een prettig idee dat deze verzekering onverwachte inkomstendaling opvangt en zo de zekerheid geeft dat ik in mijn nieuwe woning kan blijven wonen
Via mijn financieel adviseur heb ik heldere toelichting gekregen over de af te sluiten verzekeringen en hierbij leek de verzekering van BNP Paribas Cardif het beste aan te sluiten bij mijn wensen. Mijn adviseur heeft de verzekering vervolgens voor mij geregeld.
Perfecte polis. Kreeg geen reactie, even bellen en alsnog geregeld. Top service en vriendelijkheid.
Een goede en vooral eerlijke verzekeringsmaatschappij! Voorwaarden zijn helder, betaalbaar en aardig personeel. Een verzekeringsmaatschappij waar andere grote maatschappijen een voorbeeld aan kunnen nemen.
Duidelijke regels en voorwaarden, goed uitgelegd op de site. Mocht je vragen hebben dan kun je ook per email contact opnemen en krijg je snel antwoord.
vriendelijke medewerkers,snelle afhandeling...ik kan verder nog niets beoordelen omdat wij pas net deze verzekering hebben afgesloten bij BNP Paribas cardif.
Mijn ervaring is heel simpel heb een goede ervaring . En ze doen wat ze beloven
Ik heb mijn verzekering via een tussenpersoon laten afsluiten, dat is geheel naar wens verlopen
cardif helpt mij door het maandelijks bedrag , zodat ik het maandelijks bedrag voor de hypotheek kan betalen graag wil ik dit verlengen daar na de afloop termijn van cardif de hypotheek nog doorloopt
Ik heb een herseninfarct door een luchtbel die is ontstaan door de ruggenprik en waar de artsen geen antwoord op hebben, lumbaalpuctie met hooofdpijn kennen ze wel, maar lumbaalpuctie met herseninfarct kennen ze niet en vragen om mijn handtekening om dit in de medische literatuur te mogen plaatsen. hierdoor ben ik volledig arbeidsongeschikt en dit zal voor de rest van mijn leven niet meer beter worden Donderdag 23-01-2014 is dit gebeurd in het mch Westeinde ziekenhuis te den haag
mijn ervaring is dat er snel en duidelijk gehandeld word ,en dat de communicatie ook goed is.
Een betrouwbare verzekering met een snelle en correcte afhandeling van zaken.
Ik heb het als heel prettig ervaren dat mijn verzoek snel en prettig werd afgehandeld.
Pas na een aantal maanden bij BNP Paribas Cardif een claim ingediend voor werkeloosheidsverzekering. Claim werd op zeer snelle wijze beoordeelt en behandelt Helemaal top.
Door dat mijn man werkeloos werd is de lening volledig afgelost wat voor ons een hele verlichting is.
goed claim behandeling en die leren van hun fouten; die zijn in staat excuses aanbieden voor de gemaakte fout!
Ik was onbekend met de werking van een werkeloosheids verzekering. Ik moest helaas mijn claim indienen. Dit had eigenlijk tijdens mijn ww gemoeten, maar ik snapte het niet zo goed. De verzekering is dus bedoeld als aanvulling op je ww. Dat weet ik nu. Ik moest heel veel informatie mailen en daardoor werd ik zelf ook wat wijzer. Al mijn vragen en onzekerheden werden beantwoord en begrepen. Als je ergens niet zeker over bent, kun je gemakkelijk en snel contact leggen en ze zijn heel vriendelijk en correct aan de telefoon!
Bij het afsluiten van de verzekering had ik enige bedenkingen over de mogelijke 'kleine lettertjes' die BNP Paribas Cardiff mogelijk zou gebruiken als het tot uitkering moest komen. Na mijn werkloosheid kreeg ik echter vlot de uitkering waar ik voor verzekerd was.
Ik ben zeer goed geholpen en goede uitleg gekregen van de mensen aan de telefoon. Veel bedrijven kunnen hier een voorbeeld aan nemen. Ik geef ze een dikke 10.
Vlotte afwikkeling zonder poespas, claimformulier is duidelijk om in te vullen, er worden geen onduidelijke vragen gesteld
Makkelijk aan te vragen, duidelijke heldere website! Je kunt niet 'per ongeluk' iets fout aanvragen dmv beveiligingsvragen.
Onze schuld aan Wehkamp met terugwerkende kracht tot datum begin WW ingelost. Zonder veel gezeur, alles zakelijk behandeld en afgehandeld....
Goede voorwaarden, heldere taal geschreven, goede prijs/klwaliteit verhouding!
Prima verzekering en snel geholpen. Prijs is ook marktcomform.
Ik had nare dingen over jullie gelezen en het hield mijn iets tegen om jullie te benaderen. Het was ook puur uit schaamte omdat ik mijn afbetaling niet meer kon doen en natuurlijk het ontslag. Maar al met al ben ik zo blij dat ik het toch heb gedaan. Geen lange correspondentie of iets, nee ik vond het super. Mijn dank is groot.
Aanbevolen en afgesloten door mijn Adviseur. Goede dekking en prima voorwaarden, aansluitend op onze wensen en voorkeuren. Zelf eenmaal telefonisch contact gehad met een medewerker. Zeer vriendelijk, deskundig, meelevend en service gericht. Tijdens verhuizing had ik mijn polisnummer nodig ivm regelen van zaken. De polis lag echter nog in de oude woning. BNP opgebeld, na beantwoorden van wat vragen zonder problemen het polisnummer gekregen. Zelfs gefeliciteerd door meneer met de aankoop van onze woning en succes gewenst met de verhuizing. Alles zeer vriendelijk, service- en klantgericht. Duidelijk! Dankbaar naar mijn Adviseur voor het afsluiten van de verzekering bij BNP. Dankbaar naar BNP voor de uitstekende zorgen en service.
De mensen van BNP Paribas Cardif zijn zeer deskundig en vriendelijk. Verder zijn ze heel goed telefonisch bereikbaar. Je krijgt dan geduldig een uitleg. Over de voortgang van je claim word je voortdurend op de hoogte gehouden, zelfs ook soms nog per SMS. Ik ben zeer tevreden!
Na het toezenden van alle benodigde documenten kreeg ik vrij snel bericht voor een positieve afhandeling van de claim.
Prijs en dekking netjes in evenwicht. De polis is gemakkelijk via internet af te sluiten zonder tussenkomst van een adviseur. Hiervoor is natuurlijk wel van te voren kennis nodig. Even hierin verdiepen dus. Als ervaring heb ik in het verleden goede berichten gehoord van BNP Paribas Cardif. Dit is dan ook de verzekeraar waar ik deze verzekering wilde afsluiten.
na veel moeite met de medische verklaring .moest deze nou van mijn arts krijgen of van mijn cardioloog. ik zie het verschil niet, zelf er teveel om gebeld om het goed voor mekaar te krijgen telefoonservice was ik echter goed over te spreken. die hebben mij goed geholpen.
Mijn ervaring met bnpparibascardif is zeer positief, ik ben zorgvuldig geinformeerd en door dit prettig verloop heb ik me gelukkig geen zorgen hoeven te maken over mijn financiele situatie. Ik heb mijn handen vol aan mijn gezondsheidsproblemen en daarom is BNP een pak van mijn hart,
Ik heel tevreden over BNP Paribas Cardif zeker omdat alles snel en vakkundig wordt afgehandeld. COMPLIMENTEN.
Ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn claim. BNP Paribas Cardif is echt een aanrader.
Ik werd serieus behandeld met begrip voor mijn situatie (werkloos). Snelle communicatie en snelle afhandeling van de claim.Hetgeen toegezegd werd, is ook nagekomen.
zeer tevreden . slechts eenmaal alles ingevuld en alles werd door hun tijdig afgehandeld.
Ik heb tot nu toe nog geen contact met b jullie gehad maar mijn ervaringen zijn prima! Mvg, Amanda Soppe
Prima verzekering afgesloten voor een eerlijk prijs/kwaliteit verhouding. Polis was snel thuis en verder is de verzekering ingegaan zonder enige happering.
Goede en snelle afhandeling van de polis, duidelijke voorwaarden en een goede prijs-kwaliteit verhouding.
Nog geen concrete ervaring gehad. Zit er nog niet zo lang en hoop dat als er iets gebeurt het contact goed is. Je word wel goed op de hoogte gehouden van de afgesloten verzekeringen en de uitleg hoe jet het moet regelen is duidelijk.
Flexibele verzekering. Jammer dat hypotheek bescherming alleen in combinatie met arbeidsongeschiktheid wordt aangeboden. Wij geven de voorkeur aan alleen een werkeloosheidsverzekering.
BNP Paribas Cardif geeft op haar website duidelijke uitleg van haar verzekeringen. Ook verwijst zij goed naar haar algemene voorwaarden die ook goed te begrijpen zijn. De aanvraag van een verzekering wordt snel in behandeling genomen en aan de telefoon wordt je goed en vriendelijk te woord gestaan.
In oktober j.l. een woonlastenverzekering afgesloten. Per 1 december 2014 is er faillissement aangevraagd voor mijn werkgever (voor mij een complete verrassing). Ondanks dat ik pas per midden januari 2015 een ww uitkering krijg, is de claim toch afgewezen omdat er in de voorwaarden staat dat er niet wordt uitgekeerd indien er binnen drie maanden na ingangsdatum "iets" gebeurt waardoor ik werkloos word. Dus... omdat er plotseling "iets" gebeurt buiten mijn schuld om, mag ik gewoon de premie blijven betalen en gaat men niet tot uitkering van de claim over..
Onlangs heb ik een beroep gedaan op deze verzekering aangezien ik werkloos geworden was. Ik ben snel geholpen en mijn claim werd toegekend. Het contact met de medewerkers verliep soepel.
verzekering afgesloten via financieel adviseur. Polis goed ontvangen en betalingen verlopen prima.
Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen .. Zeer tevreden ..
De verzekering is bij mij snel en vakkundig geaccepteerd. Dit helpt wel om deze verzekering aan te bevelen bij vrienden en kennissen.
Duidelijke website. Makkelijk leesbare informatie en je kunt er eenvoudig berekening maken
PositieVE ervaring doordat Diy nog maar zo kort loopt kan ik er eigenlijk weinig over zeggen nog. Tot Nu toe is de informatie helder en overzichtelijk dit ervaar ik als erg prettig hoe verdere afhandelingen verlopen kan ik natuurlijk noet voorspellen
Tevreden over de afhandeling van de claim die ik ingediend heb.
Telefonisch correct en vriendelijk. Medische gegevens werden te snel als risico afgeschilderd.
blij met de mogelijkheid om dit te kunnen verzekeren en leuk om hier ook nog eens een cheque mee te kunnen winnen, zou superleuk zijn!
Via financieel adviseur bij BNP Paribas Cardif terecht gekomen. Ik heb een positief gevoel hierbij. En verwacht dat ze correct de verzekering behandelen.
Goede informatie, snelle afhandeling en goede prijs/kwaliteit
de verzekering is op aanraden van de hypotheekadviseur en naar wat ik gelezen en begrepen heb was dit nodig om de hypotheek te verkrijgen
Goede prijs-kwaliteitverhouding. Snelle afhandeling van de verrzekeringsaanvraag.
Goed gevoel. Financieel adviseur raadde BNP Paribas Cardiff aan.
Een goede prijs/kwaliteits verhouding en duidelijke polisvoorwaarden
Goede en snelle dienstverlening. Onze aanvraag werd met spoed ehandeld en iedereen werkte daar ook daadwerkelijk aan mee.
kan nu nog moeilijk een mening vormen want de verzekering is pas net in gegaan,maar de volgende keer beter.
Scherpe prijs, gunstige voorwaarden en snelle administratie. Wat wens ik dan nog?
Ik heb al vaker in mijn leven verzekeringen afgesloten. Deze was makkelijk en duidelijk. Uiteraard hoop ik er van geen gebruik te hoeven maken. Maar het hebben van deze verzekering is voor ons een geruststelling.
Eenvoudig aanvraagproces. Vlotte afwikkeling en een precies passend product. Dit zijn de kenmerken voor de verzekering die ik sloot bij BNP Paribas Cardif.
Ik heb nog niet veel ervaringen gehad maar tot nu toe geef ik jullie een 8
Een paar jaar geleden deze verzekering gesloten. Nu helaas werkloos geworden en BNP Paribas Cardif heeft mij prima geholpen met het indienen van de claim voor een uitkering van mijn verzekering. De correspondentie hierover is bijna geheel via email verlopen!! Prima systeem. Ik zou deze verzekering een ieder aanraden!!
Zeer duidelijk zonder geneuzel en dure advieskosten van adviseurs. Gemakkelijke afsluitprocedure, goede risico afdekking.
Vind het heel moeilijk beoordelen. We zijn net klant en hebben gelukkig nog nooit met uw medewerkers te maken gehad.
prima verzekerings voorwaarden en klantvriendelijke medewerkers.
Aanvraagproces is duidelijk en goed verlopen. Er is geen medische keuring nodig op basis van mijn ingevulde gegevens. Premiebedrag is zeer concurrerend.
Goede prijs kwaliteit verhouding en een polis die mij zekerheid bied voor de toekomst van mijn gezin.
Helaas ben ik werkloos geworden. Ik ben vanaf t eerste contact met Paribas Cardiff zeer vriendelijk behandeld, er werd de tijd voor me genomen en gemaakte afspraken werden netjes nagekomen. Nu wordt netjes maandelijks mijn premie voor mijn Lening naar mij overgemaakt.
Zeer vlotte afhandeling van het oversluiten van een bestaande verzekering.
Positief en duidelijk. Geen problemen gehad met het afsluiten en ik werd voldoende geïnformeerd voordat ik de verzekering afsloot.
We zijn erg tevreden, hebben goede ervaringen met deze verzekering, en voor de snelle afhandeling!
Snelle en perfecte correspondentie. Polis en voorwaarden keurig ontvangen. Heb er een goed gevoel bij.
Correcte en snelle afhandeling door zeer vriendelijke en uitermate klantgerichte medewerkers
Zeer goede begeleiding bij de afhandeling, en heel fijn om te zien dat als er problemen zijn, de mensen van BNP meedenken over een oplossing voor hun klanten.
ik ben door de vezekeringsmaatschapij goed en correct behandeld
Goede afwikkeling van de claim correcte informatie aan de telefoon
De mensen zijn vriendelijk en proberen zo goed mogelijk te helpen
Ik ben over de organisatie BNP Paribas Cardif heel erg tevreden omdat mijn claim die wij ingediend hebben netjes en snel vakkundig is afgehandeld.
het word elke maand goed afgehandeld en als je niets niet weet zijn ze telefonisch ook goed op dehoogte
BNP Paribas Cardif heeft een moeilijke naam, maar is een betrouwbare organisatie
Ondanks de enigzins moeizame afhandeling van de claim, voornamelijk door slechte communicatie, is mijn claim toegewezen. Nu de claim toegewezen is lopen de betalingen zeer voorspoedig hetgeen erg prettig is.
Mijn ervaring met BNP Paribas Cardiff. Snel, professioneel, klantgericht bedrijf, dat mijn claim ruim binnen de afgesproken tijd heeft afgehandeld! Ik ben zeer tevreden.
Na het indienen van mijn claims had ik niet teveel hoop, maar binnen 4 weken nadat ik alles had verstuurd werd ik gebeld dat de claims waren toegewezen. Dit gebeurde op zo'n warme en begripvolle manier dat mijn emoties naar boven kwamen. De dame aan de telefoon leefde enorm mee en dat was fijn. Ik ben er zeer blij mee en het heeft me geholpen de last van werkloos zijn te verlichten.
Netjes te woord gestaan bij vragen aan een medewerker duidelijk over tijdbestek van afhandeling duidelijk over voorwaarden en bezwaar aantekenen
5 jaar geleden, bij het oversluiten van mijn hypotheek werd mij een H. O. P. van Cardif aanbevolen. Wat ben ik blij dat ik die toen heb afgesloten. Ik ben nu vanaf 1 september werkeloos en door de maandelijkse uitkering van Cardif zijn mijn maandelijkse inkomsten niet noemenswaardig achteruit gegaan.
vertrouwbaar en behulpzaam. Ik ben tevrede met BNP Paribas Cardif, omdat ik had het niet verwacht dat ik zal claim of geld krijgen want mij tussenpersoon heeft mij niet goed geïnformeerd over mij polis en was meer dan 1 jaar werkloos voor dat ik weet van BNP Paribas dat ik kan claim vragen.
Correcte afhandeling met begrip voor de situatie waarin je zit.
Helaas door werkeloosheid aanspraak moeten maken op deze verzekering. Via de mail contact gezocht en een claim ingediend. Alles staat duidelijk omschreven wat er voor nodig is. Gelukkig werd de claim snel in behandeling genomen Voor ons toch een zorg minder
t.oen ik werkeloos werd moest ik aanspraak maken op de ww verzekering van bnpparibascardif.de clain werd veel sneller afgehandeld dan verwacht en de uitbetaling was precies zoals afgesproken
Het helpt in een toch al lastig en onzekere tijd als je werkloos en of arbeid ongeschikt raakt om wat voor reden dan ook.
BNP Paribas Cardif is nu eens een maatschappij die eens doet wat hij belooft, wij hebben een hypotheekopvangpolis en door mijn werkeloosheid hebben wij hierop aanspraakt moeten maken. Deze werd zonder slag of stoot gehonoreerd, wat ook in de polis stond, maar wij hoorden van andere mensen dat je dikwijls hemel en aarde moete bewegen om tot een uitkering te komen. Bij BNP Paribass Cardif is dat zeker niet het geval wij bevelen hun aan bij iedereen .
BNP Paribas Cardif doet wat het zegt indien je de juiste gegevens aanleverd is er geen vuiltje aan de lucht. De brief communicatie kan wel wat sneller.
Zeer te vreden hoe het pakket overtuigend en zinvol werd uitgelegd
Ik ben heel tevreden met bnp paribas en ben heel goed geinfomeerd na de voorwaarden
wij zijn goed geholpen wij werden vlot na het invullen van de formulieren op de hoogte gebracht dat wij een verzekering bij BNP Paribas Cardif hadden.
zoals nu , in de korte tijd dat ik bij BNP Cardif aangesloten ben , heb ik een goed gevoel bij de verzekering , de voorwaarden zijn goed en duidelijk , de prijs is goed . en de afhandeling en de polis waren snel binnen en duidelijk door te lezen .
De medewerkers van BNP Paribas Cardif waren vriendelijk zowel op de mail als over de telefoon bij het afhandelen van mijn claim. Mijn arbeidsongeschiktheid geeft veel zorgen de verzekering bij BNP Paribas Cardif, die ik heb afgesloten bij de hypotheek, maakt het een zorg minder.
Helder, duidelijke communicatie en bovenal geen verkooppraatjes.
BNP Paribas Cardif laat een gevoel achter van een professioneel bedrijf dat weet wat zijn client verwacht. Het schetst duidelijk wat er verwacht kan worden en de prijs/kwaliteit verhouding is goed.
Ik heb geld gekregen toen ik werkloos was.Daar was ik tevreden over
Snel, duidelijk zonder fratsen geregeld. Vertrouwen zit goed en veranderen niet van verzekering bij geen veranderingen bij BNP.
Het is heel fijn als je werkeloos raakt dat je niet meteen in de financiële problemen komt. Dit geeft je meer rust om te zoeken naar de juiste geschikte nieuwe baan. De hulp en afhandeling van BNP Paribas Cardif is heel prettig, duidelijk en klantvriendelijk .
Prima duidelijke uitleg. Op advies van onze hypotheekadviseur
Je word heel goed en vriendelijk geholpen. de keuze was niet moeilijk
Heb heldere en en adequate informatie van de medewerker ontvangen, zowel telefonisch als schriftelijk.
door een onafhankelijk financieel adviseer werd mij BNP Paribas Cardif geadviseerd tot op heden is dit een juiste keuze geweest.
Makkelijke manier van aanvragen, en bij vragen wordt er direct contact opgenomen
Via een intermediair arbeidsongeschiktheidsverzekering afgesloten. Onderstaande opmerking is gekomen van de adviseur. Geachte heer,mevrouw, Op de polis wordt niet aangegeven dat er sprake is van premiesplitsing terwijl dit wel in de aanvraagt is aangevinkt. Graag wijzigen
De polis was snel toegstuurd, ook het regelen ging lekker snel. Al met al een goede ervaring tot nu toe! :)
Online woonlastenverzekering afgesloten. Het online afsluiten biedt duidelijke voorwaarden en producten. Iedereen kan begrijpen wat er staat, zodat men weet wat voor verzekering men afsluit. Ook het contact tussen klant en bnp paribas cardif is uitstekend. Goed en snel klantcontact met een persoonlijke benadering en duidelijke uitleg. Je voelt je klant en gehoord en geen nummer op een polis.
na telefonisch contact te hebben gehad, werd bijna meteen geld overgemaakt. waren alle instanties maar zo snel en werd er maar overal zo begripvol gereageerd. een bedrijf van grote klasse!!
Door verzekerd te zijn voor mijn inkomsten (aanvulling), heb ik de innerlijke rust om rustig(er) te zoeken naar een nieuwe baanuitdaging.
Prima afhandeling van de claim. Duidelijke informatie, vriendelijke, deskundige en duidelijke uitleg bij telefonische vragen. Snelle afhandeling. Zeer professioneel
op het moment dat ik na 33 jaar werkeloos werd storte mijn wereld volledig in. Hoe moet ik dadelijk ons huis nog kunnen betalen ? hoe kunnen onze kinderen straks nog verder studeren ? Dit speelde allemaal in mijn hoofd. Toen ik via mijn verzekering erachter kwam dat ik hiervoor verzekerd was heb ik u meteen ingeschakeld. Hierdoor zag gelukkig weer in lichtpuntje aan de horizon. Bedankt voor uw snelle en correcte service.
op het moment dat er recht was op uitkering van claim, gebeude dit binnen 60 dagen
Zorgvuldige claim afhandeling bij arbeidsongeschiktheid en goede communicatie over de claim tijdens het proces
Ik werd op een prettige, menselijke en tegelijkertijd professionele manier geholpen. Ik voelde me als klant gerespecteerd en gehoord. Door kleine toevoegingen textueel in brieven of mails en ook in het persoonlijke contact telefonisch en live. Het waren de kleine gebaren die vertrouwen wekten waardoor ik me kon meer kon overgeven en neerleggen bij de situatie waarin ik helaas verkeer en waarvoor ik een beroep op hen doe. Dank daarvoor.
De behandeling van onze aanvraag is zeer correct behandeld, met name de bereikbaarheid, afhandeling en klantvriendelijkheid spraken ons aan.
ik ben zeer tevreden over de service en alle informatie wie je thuis per post van bnp paribas cardif verzekering krijgt
ik kreeg redelijk snel bericht en zaken werden duidelijk afgehandeld, dat gebeurd lang niet altijd bij andere verzekeringen.....naar ik soms hoor
Wegens de ziekte van Kienböck rechts en artrose aan beide duimen, ben ik helaas sinds halverwege oktober 2012 AO geraakt en dus ook mijn baan kwijt geraakt. Nu was ik hiervoor gelukkig verzekerd bij BNP en heb hiervoor dus ook een claim ingediend. Deze claim is zonder moeilijkheden of discussies toegekend, na keuring door een verzekerings- en arbeidsdeskundige. De gang van zaken is ook zeer helder en duidelijk gecommuniceerd. Ik heb zelfs niet hoeven vragen om betalingen met terugwerkende kracht. Het is gewoon zo simpel, dat als je in je recht staat, je dus ook zeer correct wordt behandeld en dus ook krijgt waar je recht op hebt. Dikke 9 voor BNP!!!
zelf kom ik van een generatie (alhoewel sommigen daar minder last van hebben) dat ik niet snel gebruik zal maken van een verzekeringsclaim. zo zag ik ook er tegenop om contact op te nemen met BNP Paribas Cardif maar ben blij verrast dat je als klant/claimer serieus te woord/mail werd gestaan. Ook het op de hoogte houden van de voortgang van de claimaanvraag was zeer plezierig.
BNP Paribas Cardif daar heb ik een verzekering lopen voor een lening die ik heb. De verzekering dekt de lening bij overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkeloosheid. Ik ben per 09-2013 voor 22 uur werkeloos geworden en daarom heb 08-2014 met terug werkende kracht bij Parisbas een claim ingediend met betrekking op de verzekering die ik hierboven beschreven heb, voor werkeloosheid dus. Parisbas heeft de claim toegekend aan mij met terug werkende kracht. En dit in een tijdsbestek van ongeveer 4 weken. Ik zou zeggen dat Parisbas wat mij betreft een warme douche verdiend bij het Tros programma Radar. H.C. Blonk
Snel, accuraat en deskundig en een helder advies. Ik zou hè zeker aanbevelen bij mijn familie, vrienden of kennissen.
BNP Parisbas Cardif is betrouwbaar, handelt claims snel af en biedt een goede service. Je wordt vriendelijke te woord gestaan en ontvangt regelmatig terugkoppeling van de status. Na beoordeling wordt je hiervan telefonisch dus persoonlijk op de hoogte gesteld, daarna volgt de schriftelijke bevestiging.
Uitstekend en professioneel geholpen en geïnformeerd via internet. Snelle afhandeling.
snelle afhandeling duidelijkheid en vriendelijkheid alles netjes op tijd
Ik ben uitermate tevreden met de afhandeling van mijn claim door BNP Paribas Cardif. Ten eerste werd ik bij mijn eerste telefoontje heel goed te woord gestaan door een medewerker die veel verstand van zaken had. Het indienen van mijn claim kon digitaal, de extra informatie die nodig was voor de beoordeling kon ook digitaal worden aangeleverd. Ik werd keurig gebeld met de uitleg van de uitkomst van mijn claim met een uitgebreide toelichting. Vervolgens werd de betaling van mijn claim ook heel snel geregeld. Ik ben zeer tevreden over de klantgerichtheid van de medewerkers en de coulance die betracht word met het beoordelen van de claim, kortom: DOEN deze verzekering!
Wij wisten niet dat wij een claim konden indienen vanwege arbeidsongeschikt, na 2 jaar. Maar ze hebben het zeer serieus behandeld en keren uit, zelfs met terugwerkende kracht. Wat een zegen.
Zeer oprechte klantvriendelijke verzekering,nette en vlotte afhandeling. Als mens met een ziekte blijf /mag je jhe eigen waarde houden.! Informatie en begeleiding erg duidelijk! Knap en petje af voor BNP Parisbas Cardif
Goede verzekering met lage kosten en maximaal comfort. Polisvoorwaarden zijn duidelijk en tevens biedt niet iedere verzekeraar dit product
Goed duidelijk product (Hypotheekopvangpolis), duidelijke voorwaarden en netjes geholpen (telefonisch) bij vraag.
Duidelijk uitleg van mijn adviseur. Dat deze verzekeringsmaatschapij bij mij hoort. Kosten zijn niet hoog, duidelijke voorwaarden.
ik ben door cardif snel geholpen duidelijke antwoorden gekregen nooit gedacht dat ik in de ww zou belanden dan is een snelle afhandeling heel prettig
Ze doen wat ze beloven , zijn correct, duidelijk, en vlot . dit heeft tot resultaat dat je als klant snel weet waar je aan toe bent in onzekere tijden.
Duidelijke, snelle en nette afhandeling zonder problemen. Aanrader
Wij hebben sinds 5 maanden een eigen huis. En zijn blij dat we deze verzekering hebben afgesloten mocht er ooit iets gebeuren hebben we altijd een soort redding in nood.
Het product is door mijn verzekeringsadviseur aangeraden . Gezien onze zeer goede ervaring die we met deze adviseur hebben,, stelde ik dan ook geen wantrouwen in dit product. Nadat het product puntsgewijs doorgenomen was, heb ik besloten om dit product van BNP Paribas Cardif te nemen. Niet alleen de financiële afhandeling is heel correct verlopen, maar ook de hulp die geboden werd bij de algemene huishoudelijke financiële zaken die ontstaan bij arbeidsongeschiktheid
Ik ben zeer goed geholpen door bnp paribas cardif,en kan het zeker aanbevelen als verzekering voor werkloosheid of arbeidsongeschiktheid. Ik heb nog nooit tevergeefs een beroep op bnp paribas cardif gedaan.
Koste wat moeite om zaken rond te krijgen maar voor mij een goede prijs/kwaliteit.
een goede service vanuit de klantenservice met duidelijke informatie over arbeids ongeschiktheid en hulp waar bij nodig. een fijne medewerker aan de andere kant van de lijn die ook vriendelijk was.
Sinds de eerste kennismaking met jullie, ben ik ontzettend vriendelijk benaderd en behandeld. Geen vraag was te veel. Goed bereikbaar (heel belangrijk!). Ik ben tussendoor goed op de hoogte gehouden ivm de stand van zaken. Voor mij is dit een hele andere wereld waar ik zeer weinig van weet. Er was niemand die mij hiermee kon helpen en jullie hebben me heel goed geholpen. Ik ben door ziekte arbeidsongeschikt en voelde de druk om snel te gaan opbouwen met werken heel erg. Dat is niet fijn! Door jullie financiele aanvulling kan ik nu rustig opbouwen en straks weer helemaal aan t werk zijn, zonder me zorgen te maken over mijn financiele situatie en me richten op mijn herstel. Zeker als je ook geen partner hebt om dit tijdelijk op te vangen. Hartelijk dank!!! Met vriendelijke groet, Claire Lambregts
alles gaat via mijn tussenpersoon en deze heeft mij de verzekering aanbevolen dus ik ga ervanuit dat hij er goede ervaringen mee heeft. Ik ga het hopelijk in de toekomst zien. Tot nu toe heb ik in ieder geval geen slechte ervaringen.
Prima verzekering, niet duur, heldere communicatie, via contactpersoon geregeld.
medewerkers zijn bijzonder klantvriendelijk en nemen alle tijd voor je. verder stel ik de transparantie mbt de afhandeling van de claim zeer op prijs.
Snel geholpen, documenten snel binnen en ondanks het nog niet zetten van een handtekening (ivm vakantie) toch alvast een voorlopige dekking.
wij zijn heel goed geholpen alles heel duidelijk en overzichtelijk
BNP Paribas Cardif is een betrouwbaar organisatie die zorgt voor tevredenheid van de klant.
Ik heb deze verzekering gekozen, omdat de kwaliteit en de voorwaarden gewoon goed zijn. Verder is de informatie duidelijk en eerlijk en de te betalen premie is zeer acceptabel. zeer tevreden goede service
Op latere leeftijd(40 ) is het wel aanbevolen deze verzekering af te sluiten. Vanwege de huidige economische situatie is het hartstikke aan te bevelen en ook wanneer men een huizenbezitter is met een hypotheek. Is wel een dure verzekering maar voorkomt stress en onzekerheden.
Prima communicatie, transparant en helder en oprecht; goede afwikkeling en tijdige uitbetaling
heb deze verzekering afgesloten en ben er zeer content mee want je weet nooit wat er kan gebeuren, er zijn zoveel factoren maar goed, ik ben er zeer mee geholpen, verzekering is goed, goede service en een snelle afwikkeling. heb het voor mezelf gedaan en ik zou het een ieder aanraden. je weet maar nooit wat er kan gebeuren.
zeer snelle afwikkeling en zeer vriendelijk en zeer prettig afgehandeld
Geen onduidelijkheid, direct iemand aan de lijn, die ook gewoon antwoord weet. Eigenlijk gewoon zoals het hoort !
Door een faillissement werkloos geraakt. Contact gezocht met bnp-parisbas-cardif en daarna werd mijn claim snel afgehandeld. Een mooi iets in deze voor ons onzekere tijd.
ik ben zeer tevreden over BNP Paribas cardif we hebben er twee polissen waarvan er een nu is goedgekeurd. en toen het werd goed gekeurd werd het met terug werkende kracht uitbetaald
Nette en fijne behandeling zeker het aanraden aan andere mensen goed bezig
De werkeloosheidsverzekering van BNP Paribas Cardif kan ik mensen zeer zeker aanbevelen in deze onzekere tijden. BNP Paribas Cardif is er om de klant goed en oprecht van dienst te zijn. De afhandeling van bv. claims worden telkens bevestigd, vlot afgehandeld en er wordt op een zeer sociale en heldere wijze aangegeven wanneer, hoe en op welke tijden de klant contact kan opnemen met een medewerker. Kortom, een zeer fijne en aangename verzekering en bedrijf.
Elke behandeling word deskundig en grondig bekeken. Je word met elke stap op de hoogte gehouden en je krijgt overal bevestiging van via mail/brief. Ik ben zeer blij dat ik gekozen heb voor deze verzekering.
Korte duidelijke communicatie, snelle behandeling van claim
alles is geregeldvia saelmans hypotheken.in weert. alles was mij in een keer duidelijk. mijncontactpersoon Geert Van Helmond. beveel ik aan
Tot zo ver ben ik heel tevreden over BNP Paribas Cardiff. Hopelijk wordt er met mijn aanmerking over de ww. wel wat gedaan. Het is voor ons keurig afgehandeld. Door het personeel ook netjes behandeld en altijd werd er moeite gedaan om ons goed te informeren.
Ik heb bij Paribas een claim ingediend toen ik werkloos werd. Deze claim is snel en duidelijk afgehandeld met positieve uitkomst. Ik ben op verschillende manieren hiervan door Paribas op de hoogte gebracht op een hele vriendelijke manier en ze zijn ten allen tijde bereid om eventuele vragen te beantwoorden en makkelijk bereikbaar. Kortom, ik ben heel tevreden!
Ik ben heel goed geholpen van mensen van BNP Pabibas. Belangrijste van dat heb ik schadevergoeding gekrijgen op wat ik recht had op korte tijd.
Klantenservice is goed en staan je altijd op een fijne manier te woord.Zijn begaan met je situatie.Een nette en een correcte claim afhandeling.,
super hoe de claim tot nu toe behandeld is door uw mensen. ook is zijn de uitbetalingen correct.
Met BNP Paribas Cardif heb ik contact opgenomen nadat mij was medegedeeld dat ik ontslagen zou worden. De medewerker van Cardif heeft mij duidelijk verteld wat ik moest doen om de vergoeding te kunnen ontvangen. Zelfs het gesprek nog bevestigd per mail, zodat ik alles nog eens na kon lezen. Bij gestelde vragen per mail heb ik iedere keer direct een antwoord terug ontvangen. Het bedrag wordt binnen de toegezegde periode ontvangen, voorafgaand door een bevestiging per SMS en vervolgens een bevestiging per brief. Ik vind het een top bedrijf, dat nakomt wat is toegezegd en zeer correct en zorgvuldig omgaat met haar klanten.
Door mijn werkeloosheid heb ik gebruik moeten maken van diverse claims bij Cardif. Deze hebben zij binnen een hele redelijke termijn afgehandeld. En ook zeer meelevend.
alles is door mijn tussenpersoon geregeld. Echter vindt ik de snelheid van de afhandeling stukken sneller dan ik had verwacht.
Ik heb de verzekering pas afgesloten op aanraden van mij hypotheek adviseur. Zeer goede voorwaarden. Maar het belangrijkste wat ik vind dat alles goed is geregeld voor mij vrouw en kind mocht ik te komen overlijden, en dat geeft zoveel rust. En je kan altijd bellen als je nog vragen hebt en je word vriendelijk te woord gestaan. Mijn eind cijfer is een dikke 8 :-)
Tot op heden goed gehopen door uw mensen, maar nog maar zeer kort geleden verzekering bij u afgesloten.
Wil de verzekeringen zeker aanbevelen, het is snel en goed geregeld. Ik hoop wel dat ik er nooit gebruik van hoef te maken!
Goed gevoel bij het afsluiten van deze polis waardoor je weet dat er een backupi s mocht je in de problemen komen.
Duidelijke voorlichting, vriendelijke maandlasten. Alleen lang wachten op de polis.
betere betrokkenheid met administratie,want je bent in z'n overleden situatie van je vrouw niet zo helder in je geest om al die vragen te beantwoorden.
De aanvraag is goed en vlot verlopen. De map met informatie is erg duidelijk
Ik heb goede ervaringen met deze verzekering. Ze zijn telefonisch goed bereikbaar, zijn erg vriendelijk en de betaling vind op tijd plaats. Ze sturen ook nog eens een smsje als het geld word overgemaakt en daarna ontvang je ook nog eens per post een betalings overzicht. Deze verzekering is echt een aanrader.
Ik heb deze verzekering nodig gehad na een faillissement van mijn vorige werkgever. De claim wordt netjes behandeld en uitgekeerd. Hierdoor heb je ook geen gat in de inkomsten zodat je financieel niet in de problemen komt. Echt een aanrader.
Na aankoop van een huis een het afsluiten van een hypotheek,vond ik het ook belangrijk om een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten. Dit gezien de huidige onzekerheid op de arbeidsmarkt.Onze tussenpersoon heeft snel en kundig de aanvraag bij jullie voor ons verwerkt,zodat we nu goed verzekerd zijn in geval van ontslag of reorganisatie.
Top verzekering ! Gewaardeerde aanbeveling voor mensen die nog twijfelen.
Hoopte nooit gebruik te hoeven maken van deze verzekering maar door het faillissement van mijn werkgever noodgedwongen een andere baan aan het zoeken. Deze verzekering biedt hierbij de rust die nodig is om een juiste beslissing te nemen. Goede communicatie. Doen wat ze beloven.
ik vind e verzekering wel goed maar alleen de afhandeling is wel heel traag. na een paar keer bellen was er eindelijk duidelijkheid. de mails die ik gestuurd had waren niet goed aangekomen de bijlage zijn niet aangekomen terwijl ik ze wel verstuurd had. dan hadden jullie mij een berichtje moeten geven dat het niet goed gegaan was dan had ik geen maanden hoeven wachten
Na een telefonisch gesprek had ik er vertrouwen in dat de hypotheekopvangpolis voor ons kleine zelfstandigenzaak een goed oplossing was, temeer omdat dit betaalbaar is. Ook de afhandeling van de aanvraag was naar alle tevredenheid. Hoe de behandeling is als ik daadwerkelijk van deze verzekering gebruik zou moeten maken is vooralsnog niet te bepalen. Echter tot nu toe heb ik een goed gevoel bij deze verzekering.
Snelle afhandeling en doen wat ze beloven. Uitkering van gelden gaat snel ook bij de vervolg betalingen.
Overzichtelijk en makkelijk af te sluiten, als iets niet helemaal klopt word je netjes behandeld en word er naar een oplossing gekeken. Je kunt het zo afsluiten zoals bij jou past, ideaal.
Er wordt duidelijk gecommuniceerd en het sluit goed aan op mijn wensen. Ook is alles vlot en correct in behandeling genomen en verwerkt
Advies gekregen om BNP Paribas Cardif af te sluiten van mijn Hypotheek adviseur. Tot op heden geen spijt van gehad.
Het afsluiten van mijn verzekering ging probleemloos en was niet ingewikkeld om aan te vragen. Acceptatie was snel en de papieren waren ook snel binnen.
Tot nu toe goed ervaring , ik zal zeker anderen aanraden om een verzekering aan te sluiten.
Ik betaalde als starter tot voorkort het drievoudige voor een kleinere dekking,u zult begrijpen dat ik waar wil voor mijn geld,met Cardif maak ik mij hier geen zorgen meer over en kan ik weer verder gaan met ondernemen!
Om de dienstverlening te verbeteren zou ik BNP willen aanraden om aan te geven wanneer een eerste afschrijving gaat plaatsvinden en de documenten gekregen van de adviseur ook in digitale versie te ontvangen. Verder vertrouw ik op mijn adviseur dat hij een juiste keuze voor mij heeft gemaakt.
Zeer netjes en helder product. Een must als men een hypotheek heeft!
Het duurde enige tijd (ca 2 maanden) voordat de polis eindelijk rond was. Eerste aanvraag (beroepsverzekering) werd afgewezen, nu wel verzekerd maar niet voor mijn beroep. Verder zal de tijd uit moeten wijzen of deze verzekering de juiste is.
BNP Paribas Cardif biedt een verzekering met een goede en concurerende prijs kwaliteit verhouding.
Duidelijk wat je kan verwachten. Duidelijke voorwaarde. Vriendelijke klantenservice met duidelijke informatie.
Een positieve ervaring waar nog verbetering in aangebracht kan worden m.b.t. afhandeling van de claims en het uitbetalen van de juiste bedragen.
Prima en snelle afhandeling van mijn claim. Nog nooit zo"n snelle verzekeraar meegemaakt, kan hem van harte aanbevelen.
als we het niet hadden zaten we eerder in de shit,nu kunnen we nog effe luchthappen tot alles een beetje op orde is,en nog ef de tijd hebben om ander werk te vinden.
IK zal deze verzekering niet aanbevelen, door te veel onbegrijpelijke voorwarden. uit mijn ervaring ,na voledig afgekeurd arbeidsongeschiktheid. ze vertelden mij na twee maanden wachten, dat ik deze ziekte valt niet onder deking want je hebt deze klacht 4 jaar geleden,terwijl mijn redenen van de afkeur was helemal door andere redenen,wel op de zelfde gebied.
Had met verandering van hypotheek ook een verzekering afgesloten bij Cardif voor een dekking bij eventuele werkloosheid.had nooit gedacht de verzekering nodig te hebben,maar 10 jaar verder werd het door faillissement toch waarheid,en moest ik hem aan spreken.Mijn oprechte dank voor deze maatschappij die toen klaar stond.
Prima voorlichting en op het moment dat de verzekering in werking moet treden is er prima begeleiding gevolgd door vlotte uitbetaling. Ook het vervolgtraject is goed verzorgd met o.a. begeleiding in sollicitatie.
Bij deze verzekering doen ze wat je afgesproken hebt zonder dat je allemaal toestanden moet verrichten
Ondanks ik na een paar weken naar mijn aanmelding nog geen bevestiging had gekregen en zelf maar even telefonisch contact legde , werd ik uiters vriendelijk en professioneel te woord gestaan, met een welgemeend excuses was de polis binnen enkele dagen in mijn brievenbus. Bedankt aardige mevrouw BNP
Ik heb met bnp-paribas-cardif in mijn geval positieve ervaring aangezien verzekeringen nogal moeilijk kunnen doen als er betaald moet worden.
Afsluiten van de verzekering verliep gladjes. Vragenlijsten waren duidelijk en er kwam snel antwoord op de acceptatie van de gezondheids verklaring. Heldere voorwaarden!
Via onze hypotheek adviseur aan jullie expertize gekomen en wij hopen na 27,5 jr in een huurwoning gewoond te hebben,vanaf nu meer geluk te hebben door onze woning gekocht te hebben en met jullie verder te gaan! en wie weet het te mogen vieren met n romantisch diner v 2 !!!!
De verzekering geeft ene veilig gevoel. Uiteraard hoop ik deze nooit nodig te hebben maar voor het geval het wel nodig is.
Klantvriendelijk, duidelijk en zakelijk. Goede en bekende firmanaam.
Verzekering afgesloten via onze hypotheekadviseur. Zelf niet veel mee van doen gehad. Keurig en snel de polis binnengekregen, allemaal in duidelijke taal.
Kies voor Parisbas verzekeringen als je van zekerheid en duidelijkheid houdt!
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Goede comunicatie met klant.
na de aanvraag duurde het wat lang voor dat er een reactie kwam hier heb ik zelf nog contact over opgenomen daarna is het toch nog wel betrekkelijk snel geregeld al met al ben ik heel tevreden over Cardif het is zeker een aanrader
Alles word zonder omhalen gedaan, wat gevraagd en beloofd word.
Ik ben tevreden met het afhandelen elke maand van mijn claim i.v.m. ontslag en daardoor een uitkering van de WW ontvang. Ik ben blij dat ik deze verzekering toendertijd heb afgesloten en daardoor mijn maandelijkse krediet gewoon kan betalen. Ik raad mensen dan ook aan, om als je een krediet heb een verzekering afsluit voor als je net als ik een uitkering heb.
de financiele afhandeling is correct verlopen en de communicatie tussen ons en uw medewerkers was goed
Het personeel is vriendelijk en geeft goede uitleg en ondersteuning. goede verzekering en cardif komt haar polis voorwaarden na.
Ervaring heb ik niet echt heb goede berichten van jullie gehoord
Het duurde wel lang voordat e.e.a. duidelijk was voor de goedkeuring van de claim maar verder geen probleem ondervonden. De verzekering is de juiste geweest ook al had ik hier liever geen gebruik van hoeven te maken want dan was ik nog gezond.
Ik had in 1999 een verzekering afgesloten bij bnp Paribas voor een aanvullende uitkering in geval van werkeloosheid en arbeidsongeschiktheid op aanraden van mijn hypotheekadviseur,zelf was ik in de veronderstelling dat deze verzekering overbodig zou zijn,maar ben na 37 jaar toch werkeloos geworden wegens reorganisatie en heb nu een aanvulling op mijn ww uitkering dank zij deze hypotheek opvangpolis
Bnp cardif is een welkome hulp, in moeilijke financiële tijden. De service is snel en accuraat. Zij maken waar wat ze beloven.
Het online afsluiten verliep zeer soepel. Heldere en duidelijke uitleg van het product.
Ondanks dat ik eigenlijk geen recht had op een claim ten gevolge van mijn werkloosheid, heeft men meegedacht en een goede oplossing gevonden, waardoor ik toch, uit coulance, de claim toegewezen heb gekregen. Dat noem ik nog eens klantvriendelijkheid!
prima in orde! tot zo ver dan, want we zijn net 4 maand verder en wie weet wat de toekomst brengt
Deze verzekering neemt u als kant zeer serieus! Ze zijn zeer klantvriendelijk en nemen uitgebreid de tijd om u w vragen en uw claim te behandelen! Ze geven uit gebreid en duidelijk antwoord op alles wat ze doen! Ik ben zeer tevreden over hoe zij hun werk doen! Een 10 met een gouden griffel!
Als je de middelen hebt voor een dergelijke verzekering dan zeker doen! Goede condities en een prima service!
Ik ben verzekerd bij BNP en hoef me daarom minder zorgen te maken over de toekomst
Contact met organisatie was snel, professioneel en correct. De juiste informatie is gegeven en het antwoord op gestelde vragen was snel en juist.
Via financieel adviseur afgesloten. Op referenties na gekeken en zag er vertrouwd en eerlijk uit. Alles netjes en snel ontvangen.
De rechtstreekse informatie inwinning en uiteindelijke aanvraag verliep vele malen vloeiender dan middels de tussenkomst van mijn tussenpersoon. Daarbij nog niet eens aangegeven de hoogte van hun honorarium!! Met vriendelijke groeten, Jeroen van Zon (Baarn)
Ik ben heel erg tevreden over de service die BNP Paribas Cardif aanbied. Heel veel steun gehad aan de verzekering na mijn werkloosheid. Goed geregeld.
Deze verzekering is afgesloten via een adviseur en ik ben prima op de hoogte gehouden via de mail over de status van mijn verzekering.
De claim indienen ging met de nodige horten en stoten eerst per post en later via de mail ging het prima. werd persoonlijk gebeld dat de claim is toegekend, achterstallige tegoeden werden toen ook vlot overgemaakt.
goede afhandeling van contract duidelijk en overzichtelijk in woord en geschrift
Prima, snelle afhandeling met goede telefonische contacten, behulpzaam en menselijk.
Het idee om bij arbeidsongeschikt toch in je huis te kunnen blijven woning is een goed gevoel. Verder heb ik mede omdat we pas 2 maanden een polis hebben nog geen verdere ervaringen met BNP
IK zou deze verzekering aanraden, daar het in deze crisistijd meer zekerheid en een beter gevoel geeft over het afsluiten van een hypotheek
Bij de aanvraag van onze hypotheek hadden wij een aantal verzekeringen nodig welke door BNP snel en in duidelijke taal geleverd zijn. Toppie
Geluk en liefde kan verstoord worden door ongewenste nare gebeurtenissen waar we zelf geen grip op hebben. Je hebt op die momenten geen behoefte aan onzekerheid over je financiele situatie. De hypotheekopvangpolis biedt zekerheid, vertrouwen en rust in deze situatie, waardoor je je energie en kracht kunt gebruiken om de draad weer op te pakken. Deze zekerheid is waardevol. Voor iedereen!
Ondanks de crisis aantrekt wil je ongestoord zonder twijfels en met plezier je werk blijven doen. BNP Paribas biedt de mogelijkheid daar toe en om haar klanten te ontzorgen met haar producten. Duidelijkheid en helderheid tot en met de condities en voorwaarden zijn met even grote letters beschreven, wel zo eerlijk.
Naar het online zoeken kwam ik op de site van BNP Paribas en kon hier vrij snel mijn gewenste polis vinden en na het invullen van een vragenlijst deze verzekering afsluiten. Binnen een week had ik de uitgewerkt polis in huis. Ik ben tevreden over het contact en de aangeboden polis.
Ik heb de verzekering on-line afgesloten en heb daar helemaal geen hulp nodig gehad van BNP Paribas. Ik vind dat je pas een oordeel kunt geven, wanneer je werkelijk hulp nodig hebt van BNP Paribas. Wanneer er bijvoorbeeld met het uitkeren problemen voorkomen. En dan blijkt ook vaak of je wel of niet goed voorgelicht bent. De voorwaarden vond ik wel duidelijk en begreep ik al na een keer doorlezen.
Goede info voorziening! Vertellen makkelijk hoe en wat, transparant. Ik heb deze verzekering reeds aanbevolen
Deze verzekering heeft een lage premie, die vooral voor startende zzp'ers erg prettig is. En je kunt de verzekering naar eigen inzicht invullen zodat de verzekering voldoet aan je eigen behoeften.
bnp cardiff werkt snel,duidelijk en vriendelijk. er wordt adequaat gereageerd op vragen/opmerkingen.
goed alternatief voor de arbeidsongeschiktheidsverzekering.
Goede en duidelijke uitleg die in deze dure tijd betaalbaar is
Het ging allemaal snel vriendelijk en duidelijk geen verrassingen achteraf en op mijn vragen kreeg ik duidelijk antwoord. Zelfs op de dag van vandaag grote klasse
Nog geen ervaring met de klantvriendelijkheid. De eerste indruk is wel goed.
Hele duidelijke verzekering! Wat belangrijk was voor mij als starter is uiteraard de prijs, maar ook dat je na het toezeggen van de verzekering niet voor verassingen komt te staan zoals ekstra kosten etc.
Op het moment dat ik BNP nodig had waren ze er voor mij. Mijn claim werd tot in de puntjes afgehandeld.
De nette en vlotte afhandeling en keurige manier van communicatie v.w.b. de betaling van de claim maakt BNP Paribas Cardif een bedrijf waarbij de klant centraal staat.
Op het moment dat er in onze familie ontslag kwam voor de heer des huizes, is na inschakeling van BNP Paribas Cardif alles vlot verlopen op een kleinigheidje na. Het zal met zekerheden en extra controle te maken hebben, maar het heeft wel een tijdje geduurd voor alles rond was. Maar alles is verder goed geregeld.
Mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden over de afhandeling van onze schade claim. Zeer prettig geholpen.
toen ik eenmaal in de ww kwam te zitten helaas heb ik meteen gebeld en ze hebben mij daar zeer goed bijgeholpen nu loopt alles naar behoren ben zeer tevreden
Een ideale verzekering voor het geval dat je arbeids ongeschikt wordt of in de ww komt alleen hoop je dat bij het afsluiten dat je er eigenlijk nooit gebruik van hoeft te maken maar als het toch gebeurt is het wel fijn dat je een verzekering hebt .
Bij BNP Paribas Cardif ben ik snel geholpen en daardoor ben ik nu in staat om mijn hypotheek te betalen. Ik heb prettig contact met de medewerkers zowel per telefoon als per mail. Daarnaast bieden zij allerlei diensten aan waarmee ik sneller werk kan vinden. Super tevreden.
Alles duidelijk door jullie gecommuniceerd. Nette / geduldige medewerk(ster) aan de lijn.
nette en correcte afhandeling van onze zaak. keurig te woord gestaan door de medewerkers. nette en keurige correspondentie.
fijne organisatie, correcte afwikkeling, Financiële ondersteuning in onze situatie (WW) geeft ons rust!
Gelijk bij het eerste contact krijg je al een gevoel dat je goed zit. Er is geen moment een gevoel dat je een claim moet indienen bij een verzekeringsmaatschappij. Ze zijn betrokken, duidelijk en vooral snel. Cardif is gewoon meer dan een verzekeringsmaatschappij. Ik ben goed geholpen, meer dan Cardif kan ik mij in een vervelende periode zoals nu niet wensen. Dit is geen reclameboodschap, maar een oprecht bericht!
Mijn aanvraag was kwijtgeraakt. Iets technisch blijkbaar. Moet daarom lang wachten op de polis. Slordig.
Er is een duidelijke en snelle communicatie over de ingediende claim. Ook de afhandeling ervan heeft niet lang geduurd. En na toekenning volgde de uitkering binnen korte tijd.
Ik heb onlangs voor de eerste keer contact gezocht met BNP Paribas ivm een claimaanvraag. Ik ben uiterst vriendelijk te woord gestaan, er is mij uitlgeegd hoe ik de claimaanvraag kon indienen, Ik heb later per mail nog enkele aanvullende vragen gesteld, waarop ik duidelijke antwoorden kreeg. Er is nog enkele malen telefonisch contact geweest, de gesprekken verliepen steeds erg prettig. Hoewel mij was gemeld dat de afhandeling van de claim ca 3 maanden in beslag zou nemen, kreeg ik al na enkele weken telefonisch bericht dat de claim was toegewezen, hetgeen later per e-email werd bevestigd. Ook de verdere afhandeling verloopt tot nu toe perfect. Complimenten voor de medewerkers van BNP Paribas Cardif!
Ik vind de communicatie met uw bedrijf een voldoende. Ik hoop dat u met mijn suggestie iets doet. Verder vind ik dat een enquete al s deze een voorbeeld mag zijn voor andere verzekeringsmaatschappijen.
Correcte afhandeling. Goede telefonische bereikbaarheid. Op email wordt (vrij) direct gereageerd. Ook meldingen als "wij hebben het doorgestuurd naar afdeling ....." krijg je te lezen. Medewerkers staan je geduldig te woord. Krijg antwoord op al mijn vragen. Je moet natuurlijk een behoorlijke papierwinkel invullen (kan ook digitaal !!!), maar als dat in orde is, word je daarna niet meer lastig gevallen met extra vragen of invulformulieren. Geeft een goed gevoel (voor een verzekeringsmaatschappij !!) en dat zegt wat t.a.v. mijn ervaringen met andere verzekeraars. Let wel: uw claim hoeft niet altijd gehonoreerd te worden. Dat heeft u mij niet zien schrijven.
ik ben zeer tevreden goede ervaring en correct behandeld de mensen die er werken leggen alles goed uit.
Je moet even door wat papieren rompslomp als je iets te claimen hebt (dat hoeft volgens mij niet meer in het digitale tijdperk) maar ze doen wat ze zeggen en alles wordt opgelost. Prima verzekeraar.
Ik ben heel netjes geholpen door de mensen van BNP Paribas Cardif.
Goede ervaring met het afhandelen van mijn claim die is ingediend. Klein probleempje gehad omdat ik geen schriftelijk contract had bij mijn oude baas maar mondeling maar is perfect en snel opgelost. Verder wordt de eerste snelle betalingen, klantvriendelijk en je word goed op de hoogte gehouden van het verloop van alles. Complimenten.
Duidelijke, nette en vriendelijke afhandeling van de claim. Een verzekering die iets toevoegt in moeilijke tijden. Al met al geeft BNP Paribas Cardiff je een goed gevoel.
Ik vroeg me al een tijdje af of ik niet iets kon regelen voor als ik werkloos zou worden. Toen ik deze verzekering zag heb ik hem snel afgesloten. Je weet maar nooit. Als de ervaringen hier lees, dan heb ik er vertrouwen in dat ik wel goed zit.
Voor deze verzekering moet je een lange adem hebben en je niet laten afschrikken. In mijn geval, onvrijwillige werkloosheid, werd de claim aanvankelijk afgewezen, omdat ik op de hoogte geweest zou zijn van mijn ontslag. Echter het is toch m.i. normaal dat een ontslag wordt aangezegd en ingeval van een ontslagvergoeding ook voor akkoord wordt getekend. Ik heb mijn rechtsbijstandverzekering moeten inschakelen en na soebatten van 7 maanden is uiteindelijk mijn claim toegekend
Ik had een verzekering afgesloten bij het aanvragen van een lening. Ik kwam helaas zonder werk te zitten. Toen ik eenmaal wist wat mijn ww was heb ik hen ingeschakeld. Binnen een paar weken was er positief beslist. Er wordt dus serieus gekeken naar je polis. Er worden gratis diensten aangeboden voor o.a. het vinden van werk. Ik ben dus een heel tevreden klant.
Ik ben eerst per brief op de hoogte gehouden en ben daarna gebeld over de uitslag. De medewerker was zeer vriendelijk, begreep de situatie, en beleefd
Ik ben niet alleen goed geholpen door de mensen van BNP Paribas Cardif,maar ik kan ook gebruik maken van andere mogelijk heden zoals o.a helpen met zoeken van werk! Dus dat is meer dan claimen alleen, als het nodig is!
Klantvriendelijk en behulpzaam vakbekwaam personeel die mij telefonisch goed geholpen hebben
Als je arbeidsongeschikt wordt, is dit al helemaal niet gemakkelijk. Dan is het fijn dat er een hypotheekopvangpolis is bij Cardif die je zonder veel toeters en bellen de uitkering geeft waar je ook voor betaald hebt.
Mijn ervaring met BNP Paribas Cardif is zeer positief. Men is zeer klantvriendelijk en ze doen wat ze beloven.
Ik ben zeer goed en prettig geholpen bij de afhandeling van de AOV verzekering die wij hebben afgesloten. Mijn man is ongeneeslijk ziek en daar werd zeer netjes mee omgegaan. In het begin zag ik erg tegenop tegen de berg papieren die je moet invullen maar eenmaal dit gegaan te hebben was de afhandeling erg snel gedaan.
Prima afhandeling, duidelijke afspraken en zeer klantvriendelijk
Er is algehele tranparantie in de toekenning van de claim indien aan alle voorwaarden is voldaan.
Mijn ervaring met BNP Paribas Cardif is dat het een verzekeraar is die duidelijk communiceert in no-nonsense stijl. Men heeft mijn claim op een nette en professionele wijze afgehandeld.
Deze bestaat niet meer maar er is een nieuwe en die is beter en eerlijker.
Op een eenvoudige manier kan je een verzekering aangaan bij BNP. Maar nog belangrijker: wanneer je werkloos of arbeidsongeschikt wordt en je je claim neerlegt bij BNP, dan wordt hij snel afgehandeld waarbij je regelmatig op de hoogte gehouden wordt van de voortgang. Dit heeft me, vooral na alle negatieve berichten rond verzekeraars, bijzonder verrast in positieve zin!
Na het verliezen van mijn baan heb ik een claim ingediend bij BNP Paribas Cardif. Deze werd zonder enige strubbelingen toegekend en uitgekeerd zoals beloofd. Het contact verloopt tevens heel soepel en prettig! Ik ben dik tevreden en blij dat ik deze verzekering heb afgesloten.
ik werd uitstekend geholpen door BNP Paribas . denk u wel daar voor.
Zeer goede verzekering met een prima dekking goede afhandeling van de claim communicatie is uitstekend
Wij hebben ervaren, dat je als klant serieus genomen wordt. De lijntjes zijn kort. Communicatie, zowel schriftelijk, per mail als telefonisch verloopt soepel. Benadering is persoonlijk. Een aanrader.........
Nadat ik na 27 jaar werkloos werd, heb ik een claim ingediend voor mijn werkloosheidsverzekering. Aangezien je dan al in een zeer moeilijke periode terecht komt is het natuurlijk wenselijk dat alles goed voor je wordt geregeld. Ik kan alleen maar zeggen dat ze dat ook zeer goed gedaan hebben!!!
De medewerkers helpen je echt met vragen en informatie om je aanvraag zo snel mogelijk af te handelen. Bij vragen krijg je snel een duidelijk antwoord. De claim beoordeling wordt ook snel afgehandeld en de uitkering volgt dan ook direct na de afhandeling. Zeker tevreden over BNP Paribas Cardif
ik ben zeer goed en snel geholpen nadat ik door economische reden ontslag had gekregen heb ik toch nog een back up gekregen wat zeer goed voelt en veilig nu zonder financiële zorgen weer op zoek naar nieuwe uitdaging .
Als je claim indiend en alles klopt dan doen ze wat ze zeggen en keren uit
Beste Sandra, Op een prettige wijze mijn claim behandeld en ook de schriftelijke kontakten professioneel en behoorlijk snel afgewikkeld Met vriendelijke groet Hans Dijks
Snelle afhandeling door vriendelijke en betrouwbare medewerkers.
Cardif baribas is een betrouwbare verzekeringsmaatschappij die de klanten oprecht behandelen en genoeg informatie geven
Duidelijke communicatie, snelle en competente afhandeling en goede bereikbaarheid.
Geachte heer,mevrouw, BNP Paribas Cardif doet wat ze zeggen en handelen claims op een correcte manier en snel af.
Ik heb de verzekering Arbeidsongeschiktheid/Werkloosheid afgesloten bij BNP, dit omdat je op dit moment totaal niet weet waar je aan toe bent (qua werk). Maar ook dat ik na een echtscheiding bepaalde zaken wil indekken voor m'n dochtertje (mocht er iets met mij gebeuren). Maar ook omdat alles zeer duidelijk wordt omschreven, en dat je zelf aan kan geven hoe je het wilt regelen. Ik zal anderen PNP zeker aanraden. groet, Rstk
Ik ben nu gelukkig verzekerd van een aanvullende uitkering als ik arbeidsongeschikt wordt. Deskundig en vriendelijk geholpen toen ik nog een vraag had.
Ik heb mijn autoverzekering en rechtsbijstandverzekering eens opnieuw bekeken.. Auto nu een stuk goedkoper en rechtsbijstand eruit gegooid. Mijn woonlasten zijn nu verzekerd. Maandelijks betaal ik minder en ik ben eigenlijk veel beter verzekerd
Handig dat je de verzekering via de site zelf kunt afsluiten zonder tussenpersoon. Die proberen er ook meestal nog meer producten bij te verkopen. De afhandeling verliep ook vlot.
prima verzekering, gemakkelijk af te sluiten via internet en snel acceptatieproces. Had zeer snel de polis in huis
Prima afhandeling, snelle afgifte polis en een goede prijsstelling
Afgesloten via het internet, dat was lekker makkelijk. via de telefoon ben ik goed geholpen op al me vragen. Alles is helder en duidelijk
Kan niet meer fultime werken door autoongeluk. Ik krijg geld van cardif naast me uitkering. Jaren geleden daar verzekering voor genomen.
- Proces verliep naar wens - Personen klantenservice waren vriendelijk en name de tijd voor uitleg etc. - Verzekering afgesloten voor de "zekerheid" zeker gezien het feit dat WW etc. steeds verder versoberd...
Mijn vrouw en ik hebben beide een Hypotheek Opvang Polis afgesloten, omdat we geen risico willen lopen in onzekere tijden. Verder nette afhandeling van de polis.
Op advies van Vereniging Eigen Huis hypotheken heb ik bij BNP Paribas Cardif de woonlastenverzekering afgesloten. Deze wilde ik graag omdat ik in verband met scheiding de hypotheek alleen zou gaan dragen en het risico wil verkleinen dat ik bij arbeidsongeschiktheid of werkloosheid alsnog mijn huis moet verkopen. Het afsluiten via internet verliep erg soepel en de voorwaarden zijn transparant. Tussentijds nog contact gehad met de klantenservice om de hoogte van het verzekerde bedrag aan te passen. De klantenservice is goed bereikbaar en ik werd zeer prettig en professioneel te woord gestaan. Kortom, zeer positief en wat mij betreft een aanbeveling voor iedereen die overweegt een dergelijke verzekering af te sluiten.
Lijkt zo mooi, maar lees de voorwaarden eens en dan vooral de uitsluitingen. Heb je een arbeidsovereenkomst voor bepaalde duur (wie niet tegenwoordig) en wordt je werkloos, dan is dit niet verzekerd.
Kwam deze verzekering van BNP Paribas Cardif tegen via een radio commercial. Zette me wel echt aan het denken, omdat je er niet bij stil staat dat je arbeidsongeschikt kan worden en de kans hierop best groot is. Heb hem daarom afgesloten voor 20 jaar.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen