Univé Annuleringsverzekering

De annuleringsverzekering van Univé Verzekeringen zijn als volgt gewaardeerd:

Bij Univé Verzekeringen, de verzekeraar zonder winstoogmerk, kunt u terecht voor al uw schadeverzekeringen, zorgverzekeringen en levensverzekeringen.

Voordelen van een Univé Annuleringsverzekering

Voordelen van deze annuleringsverzekering:
  • Je betaalt altijd een scherpe premie; al vanaf €2,76 per maand
  • Annuleringskosten worden vergoed als je reis niet door kan gaan of onderbroken wordt
  • De reissom is naar keuze verzekerd tot maximaal €1.500,- (per jaar max. €6.000,- per polis) of €3.000,- per persoon per reis (per jaar max. €12.000,- per polis)
  • Kies je ook nog voor de alles-terug-dekking, dan krijg je niet alleen een vergoeding voor de dagen die je eerder terug moest, maar voor de gehele verzekerde reissom
Voordelen van Univé:
  • Geen winstoogmerk en daardoor een lage premie
  • Tot 15% premiekorting
  • Uitgebreide verzekeringen
  • Snelle schade-afhandeling

Deze informatie wordt verstrekt door Univé en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze annuleringsverzekeraar. Meer informatie...

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de Univé Annuleringsverzekering met andere annuleringsverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
Univé Annuleringsverzekering Ervaringen Promovendum Annuleringsverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Een goede ervaring met Unive.Door ziekte moesten wij onze stedentrip naar Kopenhagen helaas annule... Tussen declareren en uitbetaling zat meer dan een maand. Wel is het volledige bedrag vergoed, maar...
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van annuleringsverzekeringen bij Univé

Lees hier wat experts in hun reviews zeggen over deze annuleringsverzekering:

Consumentenbond
De Univé Annuleringsverzekering is in de Consumentengids van 1 April 2014 door beoordeeld met een 6,2.

Vermeldingen en recensies van Univé

Ontdek verdere meningen die er zijn over Univé:

Dutch Customer Perfomance Index
Univé is in de Customer Performance Awards van 2 February 2012 door Dutch Customer Perfomance Index als 1ste geëindigd in de categorie Financiële dienstverleners.
SAMR
Univé is op 27 September 2011 door SAMR uitgeroepen tot Klantvriendelijke bedrijf van Nederland in de categorie Verzekeraar.
BearingPoint
Univé is in de Customer Centric DNA Awards van 24 May 2011 door BearingPoint als winnaar geëindigd in de categorie Verzekeraars.
Dutch Customer Perfomance Index
Univé is in de Customer Performance Awards van 2 February 2011 door Dutch Customer Perfomance Index als 3de geëindigd in de categorie Financiële dienstverleners.
Meer tonen...
SAMR
Univé is op 3 November 2010 door SAMR uitgeroepen tot Klantvriendelijke Bedrijf van Nederland 2010 in de categorie Verzekeraars.
CCMA
De goede pers in het algemeen, de recent door Univé gewonnen prijzen en de goede resultaten uit externe onderzoeken liggen hieraan ten grondslag, evenals de klantfocus en de zorg voor medewerkers in het kader van medewerkertevredenheid.
CCMA op 18 February 2010 over de Univé Annuleringsverzekering en werd daarbij Winnaar van de 4de CCMA Pluim
Dutch Customer Perfomance Index
Univé is in de Customer Performance Awards van 20 January 2010 door Dutch Customer Perfomance Index als 1ste geëindigd in de categorie Financiële dienstverleners.
SAMR
Univé is op 22 September 2009 door SAMR uitgeroepen tot Klantvriendelijke Bedrijf van Nederland in de categorie Verzekeraar.
De Nederlandse Verzekeringsawards
Univé is op 11 June 2009 door De Nederlandse Verzekeringsawards beloond met een Gouden Schild voor MVO.
High Value
Univé is op 1 March 2009 door High Value als hoogste gewaardeerd bij de Financial Trust Index in de categorie Zorgverzekeraars.
Minder tonen...

Ervaringen met de Univé Annuleringsverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(3 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de annuleringsverzekering van Univé

zegt op 13 September 2010:

Een goede ervaring met Unive.Door ziekte moesten wij onze stedentrip naar Kopenhagen helaas annuleren.Door verschillende verhalen over de annuleringsverzekeringen in het algemeen dachten wij dat het wel een tijdje zou duren voor wij een reactie zouden ontvangen.Wat gebeurde er;binnen 2 weken bericht en het bedrag van de reissom op onze rekening.Een dikke plus voor Unive.

Nee, ik zou een Univé Annuleringsverzekering niet aanbevelen

uit Alkmaar zegt op 12 July 2016: Geverifieerde klant

dramatisch slecht, ik wacht al 2 maanden op uitbetaling. diverse mails gestuurd word gewoon niet op geregeerd.

Vriendin bij de abn verzekerd die kreeg binnen 3 dagen het gehele bedrag gestort.

NOOIT NAAR UNIVE

uit Bedum zegt op 25 January 2016: Geverifieerde klant

Wij zijn in december op vakantie geweest. 3 dagen voor we weer naar huis zouden gaan werd mijn man ernstig ziek en moest opgenomen worden in het ziekenhuis. We hebben een doorlopende reis en annuleringsverzekering. Ik heb bij Univé gemeld dat we eerder naar huis zijn gegaan i.v.m.ziekte. Ik vertelde dat we 50 jaar getrouwd waren en dat we dit samen met onze kinderen en kleinkinderen daar hadden gevierd, en dat we dit onze kinderen hadden aangeboden. Wij hadden dus alles betaald en ik had de rekening als bewijs bij mij. Men werd mij verteld dat alleen de personen die op de polis staan een vergoeding kregen. Het gaat dus niet om de kosten die de verzekerde heeft gemaakt maar om de personen. Maar toen wij terug moesten waren onze kinderen al weer vertrokken om dat ze elders verplichtingen hadden. Volgens Univé moesten onze kinderen ook een annuleringsverzekering moeten afsluiten. Maar zij hadden toch geen kosten gemaakt? Kun je een annuleringsverzekering afsluiten voor iets dat je niet hebt geboekt en niet hebt betaald? Ik vind het allemaal maar een vreemde zaak en wij denken er over om onze annuleringsverzekering en reisverzekering op te zeggen, we kunnen dan volgende keer als we weer iets boeken een verzekering bij hun afsluiten, dan weten we zeker als er dan iets gebeurd dat we dan wel naar het betaalde uitgekeerd krijgen.
Mevr.mulder bedum


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen