Unigarant Annuleringsverzekering

★★★☆☆ 6.3/10 (4 reviews)

Logo verzekeraar Unigarant

Unigarant is 100% dochter van de ANWB. Sinds de oprichting, in 1972, heeft Unigarant zich gericht op schadeverzekeringen voor particulieren.

Voordelen van deze annuleringsverzekering:

  • Je krijgt een vergoeding voor de dagen die je niet op vakantie bent geweest
  • Je krijgt ook je annuleringskosten vergoed als een goede vriend of vriendin tijdens de reis overlijdt
  • Boek je zelf een reis? Dan krijg je ook een vergoeding als een onderdeel niet doorgaat

Onafhankelijke beoordelingen voor de Unigarant Annuleringsverzekering

De Unigarant Annuleringsverzekering is in de Consumentengids van 1 april 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,8.

De Unigarant Annuleringsverzekering is op 22 januari 2009 door TravMagazine Reisrevue beoordeeld met een 8,3 en kreeg daarom een Veer voor beste reisverzekeraar van 2008.

De Unigarant Annuleringsverzekering is op 22 januari 2009 door TravMagazine Reisrevue beoordeeld met een 8,3 en kreeg daarom een Veer voor beste reisverzekeraar van 2008.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Unigarant Annuleringsverzekering

Helaas vanwege gezondheidsredenen de vakantie moeten annuleren. Online formule ingediend, binnen een uur reactie dat ze de schade gaan uitbetalen en dezelfde middag nog op de bankrekening bijgeschreven.

Vandaag erg positief verrast. Claim op annuleringsverzekering binnen 4 (!) dagen afgehandeld. En wordt netjes vergoed. Ik ben verbaasd over de snelheid. Zeker een aanrader wat mij betreft.

Zeer tevreden over deze verzekering. Wij moesten helaas onze reis vroegtijdig, vanwege gezondheidsredenen, afbreken. Een beroep gedaan op onze annuleringsverzekering, die via de ANWB bij Unigarant is ondergebracht. Schade via de website aangemeld. Binnen een werkdag een reactie gehad en binnen een week geld overgemaakt gekregen. Een geen gezeur verzekering dus, met een snelle service.

Vorige week besloten om mijn reis af te zeggen ivm een blessure. Ik heb Unigarant gebeld en ze hebben me meteen vriendelijk gerustgesteld en uitgelegd welke stappen ik moest nemen. Ik heb daarna nog 4x gebeld en steeds erg vriendelijk geholpen. Alle papieren kon ik per email doorsturen en kreeg na 6 dagen bericht dat het hele bedrag was overgemaakt! Erg tevreden over de snelheid maar vooral over de vriendelijkheid !!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen