Nationale-Nederlanden Annuleringsverzekering

★★★☆☆ 6.7/10 (5 reviews)

Logo verzekeraar Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden is met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten een van de grootste en meest toonaangevende verzekeraars van Nederland.

Voordelen van deze annuleringsverzekering:

  • 24 uur per dag professionele hulp
  • Ook geldig in Nederland bij betaalde overnachting
  • Je bepaalt zelf wat je wilt verzekeren

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Nationale-Nederlanden Annuleringsverzekering

Schadeafhandeling ivm annuleringsverzekering zeer snel geregeld. Kreeg meteen een bevestiging van ontvangst en na 2 dagen een checklist met ontbrekende/aanvullende documenten. Nadat ik deze op zondag opgestuurd had kreeg ik woensdag al een bevestiging van ontvangst. Op donderdag een akkoord dat het schadebedrag binnen 2 dagen op mijn rekening zou staan. En op vrijdag was het inderdaad al bijgeboekt! Mijn complimenten!!

Op een jaren geleden doorlopende annuleringsverzekering heb ik een beroep gedaan vanwege mijn zoontje van 5 die vlak voor een weekendje weg met het gezin ziek werd. Kinderen stonden niet bijgeschreven op de polis (nooit aan gedacht bij geboorte). Bij declaratie hoorde ik dat kinderen TOT 5 jaar automatisch zijn meeverzekerd. NN was zeer coulant door toch de schade uit te keren. Mijn kinderen van 2 en 5 zijn inmiddels bij de polis bijgeschreven. In dat gesprek zijn mijn overige losse polissen ondergebracht in een pakket, hetgeen me ook nog eens betere voorwaarden en korting op de premie opleverde. TOP

ik zit nog steeds tewachten op een verbeterde annuleringsverzekering

Naar aanleiding van een sterfgeval deden wij een claim op de annuleringsverzekering. Dit werd zeer snel en zonder omwegen geregeld. Hulde.

Heb ervaren dat een schade, waarbij veel emotie speelt (annulering reis wegens ernstige ziekte echtgenote)begripvol en zonder toestanden onmiddellijk werd opgelost. Het bloemetje, dat wij daarna ontvingen waarin beterschap werd gewenst heeft ons zeer getroffen. Prima werk!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen