ING Annuleringsverzekering

★★☆☆☆ 4.8/10 (5 reviews)

Logo verzekeraar ING

Bij ING kunt u zonder gedoe uw verzekeringen afsluiten. Zelf als het kan, maar met persoonlijk advies als u dat wilt. En altijd tegen scherpe tarieven.

Voordelen van deze annuleringsverzekering:

  • Altijd verzekerd op reis
  • Online overzicht verzekeringen
  • 10% korting in combinatie met ING Autoverzekering
  • Eenvoudig schade melden

Onafhankelijke beoordelingen voor de ING Annuleringsverzekering

De ING Annuleringsverzekering is in de Consumentengids van 1 april 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,0.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de ING Annuleringsverzekering

Na overlijden van familie aanspraak gemaakt op mijn annuleringsverzekering. Had erg snel antwoord, aanvraag was goedgekeurd, geld snel overgemaakt, persoonlijk condoleance bericht en zelfs nog bos bloemen thuis gestuurd gekregen. Erg attent en next level service

Wat een waardeloze verzekering en maatschappij is dit. Zelfs nu in deze Corona tijden, waarin iedereen begrijpt dat niemand vrijwillig een reis annuleert maar ook zeker geen risico op besmetting wil lopen zeker als je tot de risicogroep (oudere met onderliggende aandoeningen) behoort. Eens en nooit meer !

Ik werd plotseling ziek en zou met mijn man een midweek weg gaan. Het hotel konden we zelf annuleren maar de treinreis niet. Is probleemloos vergoed door de ING.

op 16 dec. 2010 gaat de vlucht van Ryanair niet door i.v.m de sneeuw. Ryanair vergoedt een deel maar niet alles. ING vergoedt NIETS. Waar heb je anders een annuleringsverzekering voor? Ik zeg meteen op!

ik zou met mijn zus en moeder naar Barcelona gaan in febr. 2011. nu is mijn vader ernstig ziek geworden en heb ik de reis moeten annuleren. toen ik de ING belde hoe ik dit nu moest afhandelen werd mij verteld dat ik de hele reissom terug zou krijgen. aangezien ik de hele reissom heb betaald.ik moest alleen de annulering van easyjet aanleveren. annulering was binnen, ik bel ING weer op om het af te ronden. kreeg ik nu te horen dat ik alleen mijn deel vergoed krijg omdat mijn zus en moeder niet bij de polisvoorwaarde bijgeschreven staan. onduidelijk beleid van ING en zeker niet netjes.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen