Centraal Beheer Annuleringsverzekering

Is onderdeel van Achmea Ervaringen

De annuleringsverzekering van Centraal Beheer Verzekeringen zijn als volgt gewaardeerd:

Centraal Beheer verzorgt pensioen-, levens- en schadeverzekeringen en levert financiële diensten aan particulieren, werknemers en bedrijven.

Voordelen van een Centraal Beheer Annuleringsverzekering

Voordelen van deze annuleringsverzekering:
  • Je hebt geen eigen risico
  • Ook verzekerd als een goede vriend ernstig ziek wordt of overlijdt
  • Geld terug bij onverwacht negatief reisadvies afgegeven door de overheid

Deze informatie wordt verstrekt door Centraal Beheer en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze annuleringsverzekeraar. Meer informatie...

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de Centraal Beheer Annuleringsverzekering met andere annuleringsverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
Centraal Beheer Annuleringsverzekering Ervaringen Promovendum Annuleringsverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Hema super slechte reis en annuleringsverzekering Omdat ik mijn visum naar Australie niet op tijd ... Bedankt voor de snelle af handeling. super geregeld.groetjesÂ
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van annuleringsverzekeringen bij Centraal Beheer


Vermeldingen en recensies van Centraal Beheer

Ontdek verdere meningen die er zijn over Centraal Beheer:

BearingPoint
Centraal Beheer is in de Customer Centric DNA Awards van 21 April 2016 door BearingPoint als winnaar geëindigd in de categorie Verzekeraars.
Dutch Customer Perfomance Index
Centraal Beheer is in de Customer Performance Awards van 2 February 2011 door Dutch Customer Perfomance Index als 3de geëindigd in de categorie Financiële dienstverleners.
Stichting toetsing verzekeraars
Centraal Beheer is op 5 October 2010 door Stichting toetsing verzekeraars voorzien van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren.

Ervaringen met de Centraal Beheer Annuleringsverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(3 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de annuleringsverzekering van Centraal Beheer

uit Nuenen zegt op 7 May 2019:

Reis naar Sri Lanka geboekt met 7 personen, 5 verschillende verzekeringen. . Let op kleine lettertjes @asr en @europeesche, star niet servicegericht, niet transparant. Verzoek overheid flexibiliteit #SriLankaAttacks geen vergoeding.
Wel vergoeding @Interpolis @Aegon_NL @Centraalbeheer_ Top! Zoek je een verzekering , advies niet @asr @Europeesche. Zoek reviews uit. Is de verzekering niet flexibel bij terreuraanslagen of natuurrampen is deze verzekering niet veel waard. Maandbedragen waren vergelijkbaar, vergoedingen ASR en Europeesche nul, de andere drie verzekeringen zijn nog wel menselijk.

uit Bilthoven zegt op 28 September 2014:

Ik had een vakantie geboekt ter ere van mijn 65ste verjaardag en sloot bij CBA een kortlopende annuleringsverzekering af. Een paar maanden daarna bleken mijn knieën totaal versleten en moest ik twee keer kort na elkaar een operatie ondergaan waarbij een knieprothese werd ingebracht. De operaties waren zo dicht op mijn vakantie, dat ik in overleg met mijn huisarts besloot dat ik niet van mijn verblijf zou kunnen genieten, aangezien ik nog niet genoeg wasgerevalideerd. Ik meldde dit bij Achmea en kreeg zonder enig probleem mijn geld terug. Geweldig!

Nee, ik zou een Centraal Beheer Annuleringsverzekering niet aanbevelen

uit Bleiswijk zegt op 29 October 2016:

Hema super slechte reis en annuleringsverzekering
Omdat ik mijn visum naar Australie niet op tijd binnen gekregen had moesten wij onze reis helaas annuleren. Mijn man en 2 kinderen hadden wel de visum meteen binnen. Hema verzekeringen wil de schade die mijn man heeft opgelopen niet vergoeden! Iedere keer komen ze met nieuwe onzin argumenten om er maar onderuit te komen. Moet je horen.

1. Je visum moest 4-6 weken van tevoren aangevraagd worden ( wij hebben de eVisitor op australische overheid en immigratie dienst rechtstreeks 4 weken voor ons vliegdatum aangevraagd, daar zeggen ze minstens 2 weken van tevoren). Normaal gesproken krijg je het onmiddelijk en automatich per email toegestuurd, ze geven aan binnen 1 werkdag. Ze beroepen zich op informatie van commerciele organisaties terwijl de website van de australische ambassade hebben! En dan durven ze nog te zeggen dat beter hadden moeten informeren. Hoe onbeschoft!

2. Uw man heeft wel een visum gekregen dus hij had wel kunnen gaan! Hahaha je boekt een reis met je gezin en ze zeggen dat mijn man gewoon alleen naar australie had moeten reizen!

3. De verzekering heb je alleen voor jezelf afgesloten dus jij hebt geen redenen om niet te reizen! Gelukkig ben ik met mijn kinderen bij een andere verzekering verzekerd (ING), anders had ik mijn geld ook niet terug gekregen. Dus als 1 persoon van een gezin zijn been breekt of geopereerd moet worden dan kan de rest naar hun geld fluiten. Want dan zullen zeggen ja maar het is jouw been niet! Jij had de vakantie wel alleen kunnen maken!

Denk heel goed na voor je met hema verzekeringen een overeenkomst sluit! En lees vooral de vele slechte recensies. Dat hadden we nu juist wel moeten doen!


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen