Centraal Beheer Aansprakelijkheidsverzekering

★★★☆☆ 6.3/10 (5 reviews)

Logo verzekeraar Centraal Beheer

Centraal Beheer verzorgt pensioen-, levens- en schadeverzekeringen en levert financiële diensten aan particulieren, werknemers en bedrijven.

Voordelen van deze aansprakelijkheidsverzekering:

  • Schade die je bij anderen veroorzaakt
  • Ook schade in het buitenland
  • Schade door je huisdier

Onafhankelijke beoordelingen voor de Centraal Beheer Aansprakelijkheidsverzekering

De Centraal Beheer Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 maart 2019 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,9 en is daarmee de Beste uit de test.

De Centraal Beheer Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2016 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,6.

De Centraal Beheer Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,7.

De Centraal Beheer Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 januari 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,0.

De Centraal Beheer Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,5.

De Centraal Beheer Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,5.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Centraal Beheer Aansprakelijkheidsverzekering

Telefonisch onbereikbaar op ieder tijdstip van de dag voor melden schade. Keer of 20, in afgelopen weken, al minimaal 30 minuten aan de telefoon gehangen zonder iemand aan de lijn te krijgen.

Voor twee weken geleden heeft me hond een jas van een vriend die op bezoek was "opgegeten". Nieuwe jas had alleen het bonnetje niet meer. Maar dit was geen probleem. Afgelopen zaterdag gebeld en gaan geljjk over tot uitbetaling. 220 euro. Zonder verdere vragen enz. ..goede verzekering!

Je hoeft alleen maar te bellen om te vragen om je voertuig te verzekeren en het word zo binnen 5 minuten gefixt voor u. Zo snel zijn ze

Centraal Beheer is zeer snel met de beoordeling dat mijn aansprakelijkheid niet wordt gehonoreerd. Ergens is een motorrijtuig in het spel, en dat wordt uitgesloten. Dat deze schade niets te maken heeft met het motorrijtuig doet niet ter zake. Zodra je in de auto zit, ben je de klos…

Echt al heel lang verzekerd en dan moeilijk doen om schade aan een simpel stoeltje van een student te vergoeden met veel blablabla. Ik neem lekker een andere verzekering!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen