Zilveren Kruis Reisverzekering

Is onderdeel van Achmea Ervaringen

De reisverzekering van Zilveren Kruis Verzekeringen (voorheen Agis, Groene Land Achmea en PWZ Achmea Reisverzekering) zijn als volgt gewaardeerd:

Zilveren Kruis Achmea is al lang niet meer alleen 'zorgverzekeraar'; maar biedt de verzekerden mogelijkheden voor een gezonder en vitaler leven.

Voordelen van een Zilveren Kruis Reisverzekering

Voordelen van Zilveren Kruis:
  • Een van de grootste zorgverzekeraars van Nederland
  • Kwaliteit, duidelijkheid en hulp op het gebied van zorgverzekeringen
  • Dankzij zorgbemiddeling krijgt u snel de beste zorg, zoveel mogelijk dicht bij u in de buurt

Deze informatie wordt verstrekt door Zilveren Kruis en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze reisverzekeraar. Meer informatie...

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de Zilveren Kruis Reisverzekering met andere reisverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
Zilveren Kruis Reisverzekering Ervaringen ABN AMRO Reisverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Bij het online aanvragen van een doorlopende reisverzekering werd ik gelijk de dag daarna opgebeld... Een domper op de vakantie, het verliezen van mijn zonnebril! Snel opgelost via verzekering van ABN...
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van reisverzekeringen bij Zilveren Kruis

Lees hier wat experts in hun reviews zeggen over deze reisverzekering:

Consumentenbond
De Zilveren Kruis Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 February 2013 door beoordeeld met een 7,2.
Consumentenbond
De Zilveren Kruis Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 February 2012 door beoordeeld met een 6,5.
Independer.nl
De Zilveren Kruis Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 14 February 2011 door beoordeeld met een 7,2.
Meer tonen...
Independer.nl
De Zilveren Kruis Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 14 February 2011 door beoordeeld met een 7,2.
Consumentenbond
De Zilveren Kruis Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 February 2011 door beoordeeld met een 6,1.
Independer.nl
De Zilveren Kruis Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 May 2010 door beoordeeld met een 6,8.
Independer.nl
De Zilveren Kruis Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 May 2010 door beoordeeld met een 6,8.
Independer.nl
De Zilveren Kruis Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 July 2009 door beoordeeld met een 7,5.
Independer.nl
De Zilveren Kruis Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 July 2009 door beoordeeld met een 7,5.
Consumentenbond
De Zilveren Kruis Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 April 2009 door beoordeeld met een 3,5.
Consumentenbond
De Zilveren Kruis Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 April 2009 door beoordeeld met een 3,5.
Independer.nl
De Zilveren Kruis Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 July 2008 door beoordeeld met een 7,2.
Independer.nl
De Zilveren Kruis Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 July 2008 door beoordeeld met een 7,2.
Minder tonen...

Vermeldingen en recensies van Zilveren Kruis

Ontdek verdere meningen die er zijn over Zilveren Kruis:

Stichting toetsing verzekeraars
Zilveren Kruis is op 5 October 2010 door Stichting toetsing verzekeraars voorzien van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren.
Nationale Contact Center Awards
Zilveren Kruis Achmea is erin geslaagd memorabele ervaringen te creëren bij klanten, met zeer loyale klanten tot gevolg.
Nationale Contact Center Awards op 23 April 2009 over de Zilveren Kruis Reisverzekering en werd daarbij beloond met een Nationale Contact Center Award 2009 in de categorie Customer Experience

Ervaringen met de Zilveren Kruis Reisverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(5 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de reisverzekering van Zilveren Kruis

uit The hague zegt op 18 October 2012:

Laatst ben ik op vakantie gegaan naar Turkije. Ik heb een doorlopende reisverzekering, maar wist niet voor wat ik verzekerd was. Even een belletje om na te vragen voor wat ik verzekerd was bracht mij al snel naar een aardige medewerker dat alles geduldig met mij doornam en stuurde mij snel een EHIC 111 formulier toe om ook in het buitenland aan te kunnen tonen dat ik verzekerd was. Goede service! Dit alles wist ik niet zonder Zilveren Kruis.

Verder komen mijn declaraties netjes 4-5 werkdagen na het online indienen netjes op mijn rekening gestort. Dit was wel anders bij de concurrent Ohra waar je gerust 10 maanden mocht wachten...

zegt op 1 May 2012:

Bij het online aanvragen van een doorlopende reisverzekering werd ik gelijk de dag daarna opgebeld, met bepaalde vragen die van belang waren voor mijn eigen weldoen. Deze betrokkenheid ervaarde ik als zeer prettig. Wat ik gek vond is dat de verzekering uiteindelijk wel is afgesloten (het geld is van mijn rekening afgeschreven), maar ik heb nooit een duidelijke bevestiging gekregen hierover. Als ik dus niet in mijn afschriften had gekeken had ik niet geweten dat ik verzekerd was.

Nee, ik zou een Zilveren Kruis Reisverzekering niet aanbevelen

uit Vlodrop zegt op 31 July 2016:

Recentelijk zijn wij beroofd in Rome. De spullen lagen in de achterbak van een auto van een vriendin. Geen grote koffers, fancy uitziende bagage of wat dan ook. Gewoon simpel een rugzak waar ik mijn kleren, reserve telefoon, ipad en nog wat accesoires voor het weekend in had. De meeste dure spullen had ik bij me, paspoort, digitale spiegelreflex camera, iphone en portemonnee.
Na wat lekker gegeten te hebben bij een restaurant zagen wij tot onze verbazing dat een raampje was ingetikt en onze spullen weg waren. Politie rapport gemaakt, dat kosste een dag, niet bepaald makkelijk in Rome. Vervolgens aangifte gedaan, extra informatie opgestuurd, zoals de foto van inbraak en de bonnen van de garage die de schade herstelde.

Oordeel van zilveren kruis: ik had mijn ipad en extra telefoon altijd bij mij moeten hebben. Dus die vergoeden ze niet. Ik heb geen reisverzekering om altijd ALLE kostbare spullen bij mij te hebben.
Wat als ze uit mijn hand waren gestolen? Gaan ze dan een verhaal houden dat ik mijn spullen beter vast moet houden? Meer naar de sportschool gaan?

uit Eindhoven zegt op 24 November 2014:

We zijn een gezin van 6 personen en hebben helaas een zeer slechte ervaring met Zilverenkruis Achmea. wij hebben al vele jaren onze wereld continue wereld reisverzekering bij Zilverenkruis. Deze zomer is echte ronze bagae gestolen vlak voordat we zelf in de auto stapte. onze complete afgesloten bagagewagen met al onze bagae is meegenomen. hoewel de mederwerkster van Zilveren kruis bij de melding had aangegeven dat we verzkerd waren omdat alles reeeds gepakt en ingeladen was kregen we na een fraude onderzoek en een schade inschatting door het zelfde buro door Achea ingeschakeld toch nog te horen dat dit niet onder de Polis viel. Het lijkt er hier sterk op dat de verzekeraar daar waar maar enigsinds mogelijk zich onder haar verantwoordelijkheid als verzkeraar probeerd uit te komen. Het was immers over duidelijk dat dit onze vakantie betrof. Zodra je spullen uit huis zijn valt het nl. ook niet meer onder je inboeldel en de inboedel verzekering geeft aan je bent op vakantie dus... Al met al een hele grote schade voor ons waarbij Zilverenkruis Achmea veel eld uit geeft om te bewijzen dat ze niet hoeven te betalen. Dat lijkt me niet juist! Ik hoor dan ook graag van anderen die een zelfde situatie hebben meegemaakt

uit Heemskerk zegt op 9 February 2012:

zilveren kruis achmea is kampioen niet uit willen betalen bij zgn vakantie schades.
zo is een reis met een huur auto incl brandstof om een zoek geraakte koffer op te halen op een andere luchthaven in het vakantie land niet uit betaald.Ik had toch bonnetjes .....
Ook een stuk gesneden tas die steekproefsgewijs door de douane op schiphol was vernield,en venield en al op de kofferband rond draaide ook niet vergoed om dat het bonnetje van ruim 110,- er niet meer was. (wie bewaard zoiets nu?)
Nu kort geleden heb ik 1 dag vertraging opgelopen omdat mn terug vlucht geanuleerd was. omdat ik geen bonnetjes heb ,maar wel afschriften heb opgestuurd van pin betalingen.wil men niet uitbetalen ,en ook niet omdat ik geen schriftelijke uitleg van bulgaria air heb waarom de vlucht wegens slechte weersomstandigheden niet door ging. Een stapel kopieen van het e mail verkeer met bulgaria air geldt niet.ook al staat daar duidelijk dat de vlucht niet door ging.Wil je een goedkope doorlopende reisverzekering met annulering en je wilt er vooral niets aan hebben ,dan ben je goed bedient met het zilveren kruis. zoek je een verzekering waar je wel wat aan hebt zoek dan zeer zeker verder!


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen