D-zeker Reisverzekering

Is een label van Allianz Global Assistance Ervaringen

De reisverzekering van D-zeker Verzekeringen zijn als volgt gewaardeerd:

Sinds 2013 biedt D-reizen, in samenwerking met Allianz Global Assistance, een eigen assortiment aan vakantieverzekeringen.

Voordelen van een D-zeker Reisverzekering

Voordelen van deze reisverzekering:
  • S.O.S. Hulpverlening
  • Bagage
  • Standaard medische kostendekking
  • Gelddekking
  • SMS Assistant (informatie bij calamiteiten op je mobiele telefoon)

Deze informatie wordt verstrekt door D-zeker en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze reisverzekeraar. Meer informatie...

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de D-zeker Reisverzekering met andere reisverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
D-zeker Reisverzekering Ervaringen ABN AMRO Reisverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Hetzelfde probleem als mevrouw/meneer Bramer. Ons werd verteld dat de verzekering automatisch werd... ik had via internet schade gemeld,na dat had ik binnenkort bevestiging gekregen en ik moest nog be...
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Ervaringen met de D-zeker Reisverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(5 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de reisverzekering van D-zeker

Ben je wel tevreden over deze verzekering? Reageer dan meteen!

Nee, ik zou een D-zeker Reisverzekering niet aanbevelen

uit Helmond zegt op 15 August 2017:

Ook hier hetzelfde verhaal. Ze sturen een herrinnering die ik binnen 8 dagen moet betalen. Ik heb niet eens een factuur en polis ontvangen!!!! Het zijn viezerikken daar, zielig dat ze het zo moeten spelen.

uit Kamperveen zegt op 13 August 2017:

deze verzekering stuurt alleen herinneringen ,maar geen factuur vooraf ,zodat je er weer een jaar aan vast zit.
waardeloze service

uit 's-hertogenbosch zegt op 27 June 2017:

Ook hier een betalingsherinnering gehad zonder een factuur na een jaar verzekerd geweest te zijn. Terwijl ons was gezegd dat het na een jaar zou stoppen automatisch.
Meteen alles opgezegd en wat schetst mijn verbazing... ja hoor weer een betalingsherinnering. Nou hier zijn ze nog niet klaar mee....(een hele boze klant)

uit Zwijndrecht zegt op 2 March 2015:

Hetzelfde probleem als mevrouw/meneer Bramer. Ons werd verteld dat de verzekering automatisch werd beëindigd. Daar werden we nog op geattendeerd, omdat na beëindiging weer op vakantie zouden gaan (dus we moesten in de gaten houden dat we dan niet meer verzekerd waren). Plots, ruim een jaar later kregen we een betalingsherinnering?! We hebben geen eens een factuur gehad! En D-Reizen negeert het probleem.

zegt op 24 July 2013:

Ik vind D Reizen erg slecht! Ik heb in 2011 een reisverzekering afgesloten. en die zou een jaar later zelf beëndigd worden. Helaas is dit niet het geval. en kreeg ik factuurs binnen. Omdat ik altijd heb gedacht dat het vanzelf eindigde heb ik die factuurs nooit betaald. Tot ik een factuur kreeg van tkb incasso. hier ben ik gelijk achteraan gegaan bij D Reizen ALMELO. maar hun konden niks voor mij betekenen. het was tenslotte mijn eigen schuld omdat ik niet gelijk na die factuur gelijk aan de bel had getrokken. tis toch belachelijk! hun zeggen dat de reisverzekering automatisch beëindigd! ik ga nooit op vakantie en anders hadden ze mij toch net zo goed een eenmalig reisverzekering kunnen doen. erg makelijk hun wisten donders goed dat die niet vanzelf beëindigd wordt. en nu zit ik met een incassofactuur en ik mag zelf voor de kosten opdraaien ik vind het schandalig! En ik zou ook niemand maar ook niemand meer advieseren om na D Reizen te gaan. SLECHTE SERVICE!!


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen