D-zeker Reisverzekering

★☆☆☆☆ 3.7/10 (5 reviews)

Logo verzekeraar D-zeker

Sinds 2013 biedt D-reizen, in samenwerking met Allianz Global Assistance, een eigen assortiment aan vakantieverzekeringen.

Voordelen van deze reisverzekering:

  • S.O.S. Hulpverlening
  • Bagage
  • Standaard medische kostendekking
  • Gelddekking
  • SMS Assistant (informatie bij calamiteiten op je mobiele telefoon)

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de D-zeker Reisverzekering

Ook hier hetzelfde verhaal. Ze sturen een herrinnering die ik binnen 8 dagen moet betalen. Ik heb niet eens een factuur en polis ontvangen!!!! Het zijn viezerikken daar, zielig dat ze het zo moeten spelen.

deze verzekering stuurt alleen herinneringen ,maar geen factuur vooraf ,zodat je er weer een jaar aan vast zit. waardeloze service

Ook hier een betalingsherinnering gehad zonder een factuur na een jaar verzekerd geweest te zijn. Terwijl ons was gezegd dat het na een jaar zou stoppen automatisch. Meteen alles opgezegd en wat schetst mijn verbazing… ja hoor weer een betalingsherinnering. Nou hier zijn ze nog niet klaar mee….(een hele boze klant)

Hetzelfde probleem als mevrouw/meneer Bramer. Ons werd verteld dat de verzekering automatisch werd beëindigd. Daar werden we nog op geattendeerd, omdat na beëindiging weer op vakantie zouden gaan (dus we moesten in de gaten houden dat we dan niet meer verzekerd waren). Plots, ruim een jaar later kregen we een betalingsherinnering?! We hebben geen eens een factuur gehad! En D-Reizen negeert het probleem.

Ik vind D Reizen erg slecht! Ik heb in 2011 een reisverzekering afgesloten. en die zou een jaar later zelf beëndigd worden. Helaas is dit niet het geval. en kreeg ik factuurs binnen. Omdat ik altijd heb gedacht dat het vanzelf eindigde heb ik die factuurs nooit betaald. Tot ik een factuur kreeg van tkb incasso. hier ben ik gelijk achteraan gegaan bij D Reizen ALMELO. maar hun konden niks voor mij betekenen. het was tenslotte mijn eigen schuld omdat ik niet gelijk na die factuur gelijk aan de bel had getrokken. tis toch belachelijk! hun zeggen dat de reisverzekering automatisch beëindigd! ik ga nooit op vakantie en anders hadden ze mij toch net zo goed een eenmalig reisverzekering kunnen doen. erg makelijk hun wisten donders goed dat die niet vanzelf beëindigd wordt. en nu zit ik met een incassofactuur en ik mag zelf voor de kosten opdraaien ik vind het schandalig! En ik zou ook niemand maar ook niemand meer advieseren om na D Reizen te gaan. SLECHTE SERVICE!!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen