FBTO Reisverzekering

★★★☆☆ 6.9/10 (30 reviews)

Logo verzekeraar FBTO

FBTO verzekert auto en motor, zorg en ongevallen, sparen en beleggen, aansprakelijkheid en recht, reis en recreatie, wonen, lenen en overlijden.

Voordelen van FBTO:

  • FBTO kent een hoge klanttevredenheid
  • Al jaren hoge waarderingscijfers bij diverse onafhankelijke onderzoeken
  • Altijd een helder inzicht in verzekeringsgegevens

Voordelen van deze reisverzekering:

  • Verzekerd voor elk type reis; wanneer en hoe vaak je maar wilt
  • Stel je eigen reisverzekering samen
  • 24/7 hulp via de FBTO Alarmcentrale

Onafhankelijke beoordelingen voor de FBTO Reisverzekering

De FBTO Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,8.

De FBTO Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 14 februari 2011 door Independer.nl beoordeeld met een 7,5.

De FBTO Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 14 februari 2011 door Independer.nl beoordeeld met een 7,5.

De FBTO Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,3.

De FBTO Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 mei 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 7,6.

De FBTO Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 mei 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 7,6.

De FBTO Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,3.

De FBTO Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 juli 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,5.

De FBTO Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 juli 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,5.

De FBTO Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 april 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 2,7.

De FBTO Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 juli 2008 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

De FBTO Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 juli 2008 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de FBTO Reisverzekering

Ik houdt van duidelijkheid en eerlijkheid. Het is totaal niet duidelijk dat je aan deze verzekering 1 jaar vast zit….

Vooraf telefonisch werden allerlei toezeggingen gedaan bij het afsluiten van de reisverzekering. Maar eenmaal in Marokko kwamen wij in een noodsituatie , gebeld met zowel de Fbto en alarmcentrale maar beiden gaven niet thuis …wat een waardeloze verzekering

Ik heb jaren een reisverzekering bij FBTO. Onlangs was ik mijn paspoort kwijtgeraakt in Kuala Lumpur en ik kon daardoor niet mijn eindbestemming bereiken: Bali. Ik heb een nieuwe ticket moeten kopen (88 Euro) van KL naar Bali. Ik dacht dat deze vergoed zou worden door mijn reisverzekering van FBTO, tenslotte is een reisverzekering ervoor, dat je je eindbestemming kunt bereiken. NIET DUS! Een FBTO medewerker zei echter, dat een nieuwe ticket extra reiskosten zijn die niet vergoed worden. Dit is de service die je krijgt van FBTO! Waar heb ik dan tenslotte een reisverzekering voor nodig?!? Uiteraard meteen de verzekering opgezegd!

Meer dan 20 jaar klant bij FBTO geweest, nooit schade gemeld, nu na vermissing (pas na 2 maanden opgemerkt en dus geen aangifte gedaan) van dure jas doen ze erg moeilijk en willen ze nota van jas van 3 jaar oud en aangifte ( die ik niet heb gedaan). Meneer van FBTO snapt het allemaal wel maar kan helaas toch niets voor me doen. Goede keus geweest om bij FBTO weg te gaan !!!! Voel me voor de 2e keer door FBTO genomen en dit bevestigt mijn goede keus om te vertrekken bij FBTO.

We hadden een extra ticket moeten boeken door geknoei van Ryanair. Anders was onze bagage niet naar Nederland gekomen…. Lijkt niet echt onder de dekking van de reisverzekering te vallen maar FBTO begreep de situatie en heeft een nette vergoeding gegeven! TOP!

Al een tijdje ben ik klant bij FBTO. Ik heb een doorlopende reisverzekering. Omdat we naar Azië op vakantie gingen hadden we een werelddekking nodig. Die kon ik makkelijk aanzetten door in te loggen op de website. En bij thuiskomst weer uitgezet natuurlijk. Ideaal en geen moeilijk gedoe.

Vorig jaar mijn tas gestolen, FBTO heeft enorm goed geholpen. Snelle service en uitgebreide hulp.

als je een reisverzekering afsluit en je maakt onkosten in een ziekenhuis dan wordt het afgedaan als aftrek eigenrisico wat toch niet de bedoeling is??

Ik ben in Luxemburg met de motor van de weg geraakt en ik heb de vangrail geraakt, zonder schade te maken. Alleen zwarte veeg van mijn motorlaars was zichtbaar. Toch een rekening gekregen van wegdienst in Luxemburg van 180 euro voor het eraf rijden van 2 reflectoren! Deze schade is niet op de motorverzekering verhaald, maar op de reisverzekering, waardoor ik mijn 20 schadevrije jaren kan behouden, klasse voor deze oplossing, Willem Prins

Ik heb een tijdje geleden een claim in moeten dienen bij FBTO betreffende mijn reisverzekering. Het duurde erg lang voordat ik antwoord en uitsluitsel kreeg, er werd professioneel geantwoord maar pas na 3x mailen van mijn kant. Dat kan beter.

Leuk modules aan of uit zetten maar als je niet oplet doen ze het zelf volgens mij, ik heb 2 jaar geleden een reisverzekering afgesloten met europadekking en tot mijn verbazing heb ik een jaar lang werelddekking betaald,het is maar 8 euro maar toch.

Wij hebben al jaren onze doorlopende reisverzekering en autoverzekering bij hun lopen. Ooit 1 keer schade verhaald op de reisverzekering en dit hebben ze goed opgelost. Vorig jaar schade gehad met de auto en al hebben we een internetverzekering ze staan ons goed te woord en helpen je ook goed om alles mee op te lossen. Bedankt daarvoor.

in Alicante beroofd van mijn hand bagage .Alles door gegeven aan mijn reis verzekering FBTO en wat denkje? Vergoeding lenzen 25 Euro bon in gestuurd van occulentie maar gewoon inplaats van 218 euro 25 .Geld 250 Euro niet verzekerd pech voor mij Tenslotte eigen risico 100 euro Schade was 1004 euro gekregen 393 euro Schande maar de directeur van FBT0 zal wel weer eenetentje geven van mijn geld.Lenzen echt nodig want met -4 willen ze ook niet dat ik auto rijd

Ik heb hele goede ervaringen gehad met FBTO. Dit omdat ze een uitstekende service bieden, ze zijn erg efficient en snel. Ook hebben ze een breed aanbod in verzekeringen. Je bent ook goed verzekerd tegen een goede, lage prijs. De polis is duidelijk en ze laten op tijd weten wanneer je contract afloopt.

Artciles like this are an example of quick, helpful answers.

Ik heb een positieve review over FBTO, omdat de verleende service gewoon super is. Je wordt telefonisch altijd super te woord gestaan en de papieren worden supersnel opgestuurd. Het is gewoon goed te weten, dat je zo op een reisverzekering kan vertrouwen en dat je altijd snel wordt geholpen.

Afgelopen maand ben ik op vakantie geweest naar Indonesie. Mooi land, mooi weer en aardige mensen. Maar 2 dagen voor wij weer naar huis gingen werd de tas van mijn verloofde gestolen op een moment dat we even niet aan het opletten waren. Gelukkig lag haar paspoort in het hotel maar onze portemonnee, camera (met alle fotos!!) en nieuwe iPhone waren weg. Gelukkig hadden we een doorlopende reisverzekering afgesloten bij FBTO. Daarom ging ik mijn claim in dienen voor de gestolen goederen. Op de internet site van FBTo kon ik dat eenvoudig doen. En binnen -/ 10 werkdagen had ik mijn claim terugestort gekregen op mijn rekening. Alle fotos zijn we kwijt maar gelukkig kunnen we met het verzekeringsgeld weer een nieuwe camera en telefoon kopen.

Al verschillende reisverzekeringen gehad. Ik vergelijk ze altijd, en sluit dan de goedkoopste tijdelijke reisverzekering af. Alleen nu heb ik een maand geleden gekozen voor de doorlopende reisverzekering van FBTO. Dan ben ik altijd verzekerd, en hoef ik het niet steeds opnieuw af te sluiten. En het is in verhouding een stukken goedkoper. Een echte aanrader als je veel onderweg of op vakantie gaat.

Sluiten altijd de reisverzekeringen bij FBTO en ook enkel goede ervaringen met FBTO als er wat verkeerd gaat; koffer een keer te laat op Tunis Airport; even met FBTO gebeld en eerste aankopen gedaan.Bij thuiskomst FBTO gebeld en alles afgerond, fijn gevoel een betrouwbare partij.

Al jaren een doorlopende reisverzekering bij fbto. Mijn ervaring is prima. Ik ben vorige week op wintersport vakantie geweest. En ben blij dus dat ik de verzekering heb. In het hotel zijn verschillende spullen gestolen van mij, waaronder camera, gsm en een duur horloge van mijn vrouw. Gelukkig waren al onze eigendommen verzekerd. Gebeld met de helpdesk van fbto, en die schakelde ons door naar de schadeafhandeling. Alles werd netjes opgenomen, en bij thuis komst was alles goed afgehandeld. Geld voor nieuwe spullen stond snel op de rekening, waar we heel bij mee waren. Al met al een positieve ervaring dus, en voor het geld hoef je het niet te laten dus. Want al maak je er maar 1 gebruik van, dan heb je waarschijnlijk je geld alweer terug verdiend. Niet, alles is gewoon perfect geregeld.

Een reisverzekering met een duidelijke polis en de mogelijkheid om zelf aan te geven wat je wel en niet wilt verzekeren. Ook wat ik handig vind is dat je online kunt aangeven als er iets gebeurt is. Veel verschillende mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Is lastig om in te schatten wat je wel en niet gebruikt. Je moet er even voor gaan zitten en alles goed aanvinken.

Jaarlijks boeken wij een reisverzekering en komen eigenlijk keer op keer weer bij de FBTO uit. Betrouwbare verzekeraar en duidelijke polisvoorwaarden. Je kunt keuze's maken welk soort verzekering je wilt kiezen erg handig me bv duiken of wintersport. Eea wat al verzekerd is bij je ziektekostenverz laat je bij deze verzekering achterwege > dus kostenbesparend

Voor mijn vakantie naar ibiza heb ik een reisverzekering afgesloten bij fbto. Ik heb gekozen voor een doorlopende reisverzekering omdat ik dan aan het einde van het jaar weer op vakantie kan, en dus niet weer een nieuwe reisverzekering hoef af te sluiten. Een ander voordeel is dat ik nu ook gewoon verzekerd ben als ik bijvoorbeeld even ergens heen ga met de auto, bijvoorbeeld weekendje weg. Ook dan ben ik verzekerd. Ik heb nog geen gebruik hoeven maken van de diensten die ik er afgesloten heb, zoals extra dekkingen etc. Want er is nog niks gebeurd. Maar het is een fijn gevoel te weten dat alles goed geregeld is als je op vakantie bent. Geen slechte ervaring tot nu toe met de reisverzekering.

Een reisverzekering die het hele jaar door geldig is, en dus voor meerdere vakanties te gebruiken is. Het grote voordeel hier van is dat ik het maar 1 keer hoef te regelen, en vervolgens hoef je er niet meer naar om te kijken. Het grote voordeel van fbto is dat je zelf de dekking kunt kiezen aan de hand van modules. op deze manier kunt je het zo goedkoop mogelijk maken als je wilt! Je betaald op deze manier niet voor onzin dingen, alleen voor wat je nodig hebt. En dat is toch echt de kracht van de reisverzekering van fbto vind ik.

Kost niet veel in de maand, lage premie dus. Je kunt tevens zelf de dekking regelen. Wat wil je wel verzekeren en wat niet. Dit is zeer handig. Hoe uitgebreider hoe beter je gedekt bent tijdens de vakantie, echter wordt het dan wel duurder. Ik kwam via een collega van het werk bij fbto. Hij had ook de verzekering daar, en het beviel hem allemaal prima. Ik had op deze website ook meer goede ervaringen gevonden. Al met al, heb ik dus zelf nu ook een goede ervaring met de doorlopende reisverzekering van fbto. Het is wel uitgebreid met kiezen, je kunt zelf aangeven wat je wel en niet wilt in je dekking. Is dus een kwestie van afwegen wat je wel verzekerd wilt hebben en wat niet, dat is wel lastig.

De doorlopende reisverzekering van fbto is zeer goed. Je bent hiermee het hele jaar door goed verzekerd. Omdat ik zelf veel op vakantie ga hoef ik nu niet steeds meer een tijdelijke reisverzekering af te sluiten. Mij is verteld dat een doorlopende reisverzekering interessant wordt als je meer dan 60 dagen in het jaar op vakantie gaat of onderweg bent. Dit is zeker voor mij het geval, en ben dus blij dat ik door de medewerker van fbto hier op gewezen ben. Ik bespaar nu veel geld. Want de reisverzekering is echt goedkoop. Ik heb eerst een hele tijd een tijdelijke reisverzekering afgesloten. Wist ik maar eerder dat een doorlopende reisverzekering veel goedkoper voor mij was.

Goede ervaring met de doorlopende reisverzekering van fbto. De reisverzekering is het hele jaar geldig. Ik kan dus altijd naar het buitenland gaan. Wat ik veel doe voor mijn werk. De verzekering loopt dan gewoon door, en hoef ik niet meer steeds af te sluiten. Een doorlopende reisverzekering raad ik dan ook iedereen aan. Het is handig, en voor de prijs hoef je het niet te laten. Afsluiten gaat ook zeer gemakkelijk, ik zou zeggen bekijk de website ook eens. Het is goedkoop en een aanrader voor iedereen die op vakantie wil gaan.

De reisverzekering is zowel geldig voor mij in europa als er buiten. Ik ga vaak op vakantie. en soms naar mijn familie in China, dus een goed dekkende reisverzekering is dan wel handig. Bij fbto heb ik dus een reisverzekering afgesloten. Deze was voor mij iets duurder dan normaal omdat ik ook buiten europa wou. Maar ik ben nu wel goed verzekerd. Ook al mijn bezittingen tijdens de reis. De doorlopende reisverzekering is dus ook een echte aanrader. Voornamelijk omdat je altijd verzekerd bent, en dus ook eens spontaan weg kunt, zonder opnieuw een verzekering af te moeten sluiten.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen