ZLM Reisverzekering

★★★☆☆ 7.1/10 (4 reviews)

Logo verzekeraar ZLM

ZLM Verzekeringen is een onderlinge verzekeringsmaatschappij. Dat betekent dat ZLM geen winstoogmerk heeft en dus de premies laag kunnen houden.

Voordelen van ZLM:

  • ZLM is een verzekeraar zonder winstoogmerk en daardoor lage premies
  • Focus op klanten in Zeeland en Goes
  • Persoonlijke dienstverlening aan klanten en daardoor hoge waarderingen in onderzoeken

Onafhankelijke beoordelingen voor de ZLM Reisverzekering

De ZLM Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 18 maart 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De ZLM Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2.

De ZLM Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2.

De ZLM Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,9.

De ZLM Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 juli 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 8,2.

De ZLM Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 juli 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 8,2.

De ZLM Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 april 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 4,6.

De ZLM Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 juli 2008 door Independer.nl beoordeeld met een 8,3.

De ZLM Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 juli 2008 door Independer.nl beoordeeld met een 8,3.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de ZLM Reisverzekering

Wij hadden door omstandigheden een reis moeten annuleren zij dachten echt met ons mee om het omzetten goed te laten verlopen. De tijdelijke reisverzekering on ook gewoon overgezet worden zonder extra kosten.

Diefstal van kampeerspullen werden niet vergoed bij inbraak uit een bagegewagentje welke goed afgesloten stond. Schandalig! Service erg slecht en worden niet gelooft door de ZLM. Politierapport aanwezig. Sluit nooit bij de ZLM uw reisverzekering af!!

Dank voor deze oppepper. Ik was het cotncat verloren' met mijn jongere broer, maar door de ziekte van onze eigen moeder, is er weer dagelijks cotncat. Hij laat mij niet vallen en ik laat hem niet meer vallen.

Ik vind dat pesten niet mag daroam doe ik het ook nooitMaar ik word wel vaak gepest en dan doe ik de move tegen pestenMaar dan lachen ze uit maar toch doe ik verder willen julie mij helpen ik kijkToch heel de ochtend naar ketnetMaar gelukki moet nu iedereen hem doen bij ons op schoolGroetjes jefry

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen