Ditzo Reisverzekering

Is onderdeel van ASR Nederland Ervaringen

De reisverzekering van Ditzo Verzekeringen zijn als volgt gewaardeerd:

Ditzo is een nieuwe eigentijdse en ambitieuze internetverzekeraar. Je auto, je spullen en je huis heb je online binnen 2 minuten verzekerd.

Voordelen van een Ditzo Reisverzekering

Voordelen van deze reisverzekering:
  • Uitgebreide basisdekking
  • Doorlopend verzekerd
  • Verzekerd vanaf €3,07 per maand
Voordelen van Ditzo:
  • Verzekeringen direct online afsluiten
  • Dekkingen zelf aan/uitzetten
  • Duidelijke taal

Deze informatie wordt verstrekt door Ditzo en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze reisverzekeraar. Meer informatie...

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de Ditzo Reisverzekering met andere reisverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
Ditzo Reisverzekering Ervaringen ABN AMRO Reisverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Ditzo verzekeringen maak je aan via internet en daarna heb je online een overzicht van je verzeker... De bank adverteert met de slogan Anno Nu. Ik ben zeer positief over de gebruiksvriendelijke en uit...
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van reisverzekeringen bij Ditzo

Lees hier wat experts in hun reviews zeggen over deze reisverzekering:

Consumentenbond
De Ditzo Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 February 2011 door beoordeeld met een 7,0.
Consumentenbond
De Ditzo Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 February 2010 door beoordeeld met een 7,6.

Vermeldingen en recensies van Ditzo

Ontdek verdere meningen die er zijn over Ditzo:

BearingPoint
Ditzo is in de Customer Centric DNA Awards van 24 April 2015 door BearingPoint als winnaar geëindigd in de categorie Verzekeraars.
BearingPoint
Ditzo is in de Customer Centric DNA Awards van 18 April 2013 door BearingPoint als winnaar geëindigd in de categorie Verzekeraars.
BearingPoint
Ditzo is in de Customer Centric DNA Awards van 10 May 2012 door BearingPoint als winnaar geëindigd in de categorie Verzekeraars.
MetrixLab
Ditzo is op 18 May 2010 door MetrixLab 2de plaats bij de Usability Award 2009.
Meer tonen...
De Nederlandse Verzekeringsawards
Ditzo is op 11 June 2009 door De Nederlandse Verzekeringsawards beloond met een Gouden Schild voor Communicatiecampagne van het Jaar.
Nationale Contact Center Awards
Ditzo. Die het heel anders doen dan Datzo! En dat laten ze ook zien in hun contactcenter. Een zeer persoonlijke service, gericht op het superieur ondersteunen van de klanten die zichzelf helpen. Geen verzekeringsadvies, maar persoonlijk advies voor het afsluiten van de beste verzekering. Ditzo is net begonnen, en vormt een belofte voor de toekomst in 'het anders doen' en het creëren van echte klantloyaliteit.
Nationale Contact Center Awards op 23 April 2009 over de Ditzo Reisverzekering en werd daarbij beloond met een Starters Award
DCE Consultants
Ditzo is in de WebExcellence Benchmark Schadeverzekeraars 2008 van 28 October 2008 door DCE Consultants WebExcellence Award.
Minder tonen...

Ervaringen met de Ditzo Reisverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(7 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de reisverzekering van Ditzo

zegt op 22 March 2013:

We hebben al een tijdje een inboedelverzekering en een doorlopende reisverzekering bij Ditzo.Het zelf aanbrengen van veranderingen is eenvoudig. We gaan nu al onze verzekeringen naar Ditzo overbrengen en het totale bedrag voor de premies is beduidend lager dan bij onze oude verzekeraar.

uit Amsterdam zegt op 9 November 2012:

Ik was genoodzaakt om mijn reis af te breken vanwege familie-omstandigheden. Na terugkeer heb ik mijn schade geclaimd. ALLE bewijsstukken heb ik toegevoegd en ALLE benodigde informatie voor Ditzo om de schade ook daadwerkelijk te kunnen verifiëren. Binnen TWEE dagen was alles geregeld en binnen VIER dagen had ik de schade uitkering op mijn bankrekening bijgeschreven staan. Uitstekende service!

zegt op 10 August 2011:

Ditzo verzekeringen maak je aan via internet en daarna heb je online een overzicht van je verzekeringen. De prijs van de verzekeringen vind ik laag en toch goed dekkend. Vooral de doorlopende reisverzekering vind ik erg goed. Je kunt namelijk opzeggen wanneer je wilt en de teveel betaalde premie wordt teruggestort.

zegt op 28 January 2010:

Ik ging op zoek naar een goed(kope) reisverzekering en kwam terecht op deze site waarnaar ik bij verschillende verzekeraars de premie ging berekeken. Daardoor kwam ik erachter dat Ditzo het best bij mij gezin paste qua geld en werkwijze. Dat alles via internet gaat bij Ditzo vind ik echt een uitkomst. Ik houd namelijk niet van al dat briefwerk. Maar je kunt wel gewoon bellen naar de klantenservice zag ik, ze hebben zelfs een callcenter award gewonnen ofzoiets. Maar ik heb mijn reisverzekering voor mijn gezin inmiddels bij Ditzo ondergebracht en ben tot op heden zeer te vreden, daarom schrijf ik deze review over Ditzo omdat ik het andere mensen echt aanraad. Of dan tenminste om je premie te berekenen bij meerdere verzekeraars.

Nee, ik zou een Ditzo Reisverzekering niet aanbevelen

uit Amsterdam zegt op 22 March 2018:

Waardeloze verzekering in het algemeen. Momenteel al maanden bezig met een kleine afhandeling in reisverzekering. Geen reactie op email- andere vormen van contact en onredelijke eisen.

uit Papendrecht zegt op 27 December 2016:

Zojuist slechte ervaring gekregen met Ditzo reisverzekering. Ik kon geen reisverzekering afsluiten omdat ik eerder schade had gemeld bij mijn autoverzekering. Dit heb ik opgevraagd bij mijn autoverzekering en wat blijkt ze hadden 3 schades aangemeld als 1 en hierdoor kon ik geen reisverzekering meer afsluiten bij ditzo omdat er in totaal 5 schademeldingen waren en dit mag niet van ditzo. Heel stom ik was van plan de zorgverzekering met reisverzekering af te sluiten bij ditzo maar na dat dit gebeurd is heb ik mijn reisverzekering bij een andere reisverzekeraar waar de voorwaarden nog zelfs beter zijn en iets voordeliger.

uit Cuijk zegt op 13 January 2015:

In Dubai, door een ongelukje met mijn voet belande in in het German Hospital aldaar.
Hierdoor kon ik niet meer op een normale manier (op 1 vliegtuigstoel maar alleen met extra beenruimte) terug vliegen naar Nederland.
Na 2 dagen zoeken door "SOS dienst Amsterdam" door Ditzo ingehuurd kon ik een dag eerder dan gepland alleen terug vliegen naar Nederland met een tussenstop in Bourgas waar ik tussenstop van 2 uur zou hebben. Wel moest ik voordat ik zou vliegen terug naar het ziekenhuis om een " fit to fly" verklaring te halen. Op Schilhol aangekomen was ik dan in Nederland alleen en mijn man nog steeds in Dubai.Hoe of wat verder om thuis te komen? Volgens de SOS was er geen mogelijkheid om met de Emirates samen met mijn man terug te vliegen.
Ik ben toch de geplande dag samen met mijn man met de Emirates terug gevlogen, waar meer dan voldoende ruimte was! Vele vrije plaatsen dus waarom kon de SOS dienst hier niets regelen? Met gestrekt been samen met mijn man terug naar Nederland gekomen.
Sorry,volgens Ditzo medewerker maar de SOS dienst heeft volgens zeggen haar best gedaan maar zonder resultaat.
Daarom ben ik zeer teleurgesteld in de service van mijn verzekering ik heb alles zelf moeten en gelukkig zelf kunnen regelen. Geen aanrader dus Ditzo reisverzekering.


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen