Ditzo Reisverzekering

★★★☆☆ 6.1/10 (10 reviews)

Logo verzekeraar Ditzo

Ditzo is sinds 2023 a.s.r. (ikkieszelf) geworden. Ditzo is een nieuwe eigentijdse en ambitieuze internetverzekeraar. Je auto, je spullen en je huis heb je online binnen 2 minuten verzekerd.

Voordelen van Ditzo:

  • Verzekeringen direct online afsluiten
  • Dekkingen zelf aan/uitzetten
  • Duidelijke taal

Voordelen van deze reisverzekering:

  • Uitgebreide basisdekking
  • Doorlopend verzekerd
  • Verzekerd vanaf €3,07 per maand

Onafhankelijke beoordelingen voor de Ditzo Reisverzekering

De Ditzo Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De Ditzo Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,6.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Ditzo Reisverzekering

Waardeloze verzekering in het algemeen. Momenteel al maanden bezig met een kleine afhandeling in reisverzekering. Geen reactie op email- andere vormen van contact en onredelijke eisen.

Zojuist slechte ervaring gekregen met Ditzo reisverzekering. Ik kon geen reisverzekering afsluiten omdat ik eerder schade had gemeld bij mijn autoverzekering. Dit heb ik opgevraagd bij mijn autoverzekering en wat blijkt ze hadden 3 schades aangemeld als 1 en hierdoor kon ik geen reisverzekering meer afsluiten bij ditzo omdat er in totaal 5 schademeldingen waren en dit mag niet van ditzo. Heel stom ik was van plan de zorgverzekering met reisverzekering af te sluiten bij ditzo maar na dat dit gebeurd is heb ik mijn reisverzekering bij een andere reisverzekeraar waar de voorwaarden nog zelfs beter zijn en iets voordeliger.

In Dubai, door een ongelukje met mijn voet belande in in het German Hospital aldaar. Hierdoor kon ik niet meer op een normale manier (op 1 vliegtuigstoel maar alleen met extra beenruimte) terug vliegen naar Nederland. Na 2 dagen zoeken door "SOS dienst Amsterdam" door Ditzo ingehuurd kon ik een dag eerder dan gepland alleen terug vliegen naar Nederland met een tussenstop in Bourgas waar ik tussenstop van 2 uur zou hebben. Wel moest ik voordat ik zou vliegen terug naar het ziekenhuis om een " fit to fly" verklaring te halen. Op Schilhol aangekomen was ik dan in Nederland alleen en mijn man nog steeds in Dubai.Hoe of wat verder om thuis te komen? Volgens de SOS was er geen mogelijkheid om met de Emirates samen met mijn man terug te vliegen. Ik ben toch de geplande dag samen met mijn man met de Emirates terug gevlogen, waar meer dan voldoende ruimte was! Vele vrije plaatsen dus waarom kon de SOS dienst hier niets regelen? Met gestrekt been samen met mijn man terug naar Nederland gekomen. Sorry,volgens Ditzo medewerker maar de SOS dienst heeft volgens zeggen haar best gedaan maar zonder resultaat. Daarom ben ik zeer teleurgesteld in de service van mijn verzekering ik heb alles zelf moeten en gelukkig zelf kunnen regelen. Geen aanrader dus Ditzo reisverzekering.

We hebben al een tijdje een inboedelverzekering en een doorlopende reisverzekering bij Ditzo.Het zelf aanbrengen van veranderingen is eenvoudig. We gaan nu al onze verzekeringen naar Ditzo overbrengen en het totale bedrag voor de premies is beduidend lager dan bij onze oude verzekeraar.

Ik was genoodzaakt om mijn reis af te breken vanwege familie-omstandigheden. Na terugkeer heb ik mijn schade geclaimd. ALLE bewijsstukken heb ik toegevoegd en ALLE benodigde informatie voor Ditzo om de schade ook daadwerkelijk te kunnen verifiëren. Binnen TWEE dagen was alles geregeld en binnen VIER dagen had ik de schade uitkering op mijn bankrekening bijgeschreven staan. Uitstekende service!

300 bleek toch maar een zwakke film te zijn. Weinig ierkukwekdnnd acteerprestaties, en CGI van toch al enkele jaren geleden.

Ditzo verzekeringen maak je aan via internet en daarna heb je online een overzicht van je verzekeringen. De prijs van de verzekeringen vind ik laag en toch goed dekkend. Vooral de doorlopende reisverzekering vind ik erg goed. Je kunt namelijk opzeggen wanneer je wilt en de teveel betaalde premie wordt teruggestort.

Zeer goede reisverzekering, alles is perfect geregeld. Geen slecht woord over te bedenken, ben zeer tevreden met de ditzo reisverzekering.

Ik ging op zoek naar een goed(kope) reisverzekering en kwam terecht op deze site waarnaar ik bij verschillende verzekeraars de premie ging berekeken. Daardoor kwam ik erachter dat Ditzo het best bij mij gezin paste qua geld en werkwijze. Dat alles via internet gaat bij Ditzo vind ik echt een uitkomst. Ik houd namelijk niet van al dat briefwerk. Maar je kunt wel gewoon bellen naar de klantenservice zag ik, ze hebben zelfs een callcenter award gewonnen ofzoiets. Maar ik heb mijn reisverzekering voor mijn gezin inmiddels bij Ditzo ondergebracht en ben tot op heden zeer te vreden, daarom schrijf ik deze review over Ditzo omdat ik het andere mensen echt aanraad. Of dan tenminste om je premie te berekenen bij meerdere verzekeraars.

Als je op vakantie gaat of vaak weg gaat dan is een doorlopende reisverzekering geen overbodige luxe. Mocht je dus opzoek zijn naar een reisverzekering dan kan ik die van ditzo echt raden. Ik heb hier de volgende redenen voor:Goedkoop, Makkelijk online af te sluiten en zelf je dekkingen kiezen, dus ook je premie Een andere reden is de goede ervaring van een kennis, zij hebben ook de verzekering van ditzo. En hun zijn op vakantie van hun camera bestolen. Ditzo heeft dit allemaal goed geregeld, en ze hebben ook een nieuwe kunnen halen. Zover ik weet zit het allemaal goed in elkaar. Ik heb nog geen gebruik moeten maken van de verzekering, dit is maar goed ook. Ik heb dus ook nog geen slechte ervaring.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen