Allianz Reisverzekering

★★☆☆☆ 5.5/10 (8 reviews)

Logo verzekeraar Allianz

Allianz Direct Nederland is een topverzekeraar met een sterke positie in drie kernmarkten: schadeverzekeringen, levensverzekeringen en vermogensbeheer.

Voordelen van Allianz:

  • Grootste ter wereld
  • Wereldleider in kredietverzekeringen
  • Verzekeraar van particulier tot grootbedrijf
  • Uw verzekeringsbehoefte is ons uitgangspunt
  • Persoonlijk contact via specialisten in uw regio

Voordelen van deze reisverzekering:

  • U bent standaard gedekt voor de verzekering van bagage, vergoeding van de extra kosten van vervangend vervoer en voor de vergoeding van buitengewone kosten
  • Via TravelCare kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week hulp krijgen

Onafhankelijke beoordelingen voor de Allianz Reisverzekering

De Allianz Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,9.

De Allianz Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,1.

De Allianz Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,3.

De Allianz Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 april 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 5,0.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Allianz Reisverzekering

Op 6 februari een verzekering afgesloten. Na lezen van reviews er op teruggekomen en vraag gesteld via de wet handelspraktijken om het contract te annuleren en een terugstorting te doen. Na verscheidene mails en contactformulieren geen reactie van hen. Enige wat ik kan zeggen, blijf weg van allianz. Klantenservice is onbestaande.

Onbehoorlijk bestuur vanuit Allianz. Raad het iedereen af om hier een verzekering af te sluiten. Grove nalatigheid vanuit Allianz dat ze mij nadat ik jaren lang klant was bij allianz niet per email hebben benaderd (zoals voorgaande jaren) zodat ik mijn premie op tijd had kunnen betalen, alvorens mijn e-mailadres aan een incassobureau door te geven. Dit lijkt op een vooropgezette strategie.

slechte ervaring. Ik nam een reisbijstand verzekering, maar Allianz maakte een verzekering aan voor foutieve data die ik niet had doorgegeven. Een telefoontje naar de klantendienst werd zeer onvriendelijk en grof beantwoord. Ten slotte werd er zelf opgehangen. Ondertussen al vijf mails gestuurd en nog steeds onbeantwoord. Ik weet nu allesinds waar ik geen verzekering zal afsluiten.

Zeer slechte ervaring met de klantenservice en schade afhandeling erg onvriendelijk en van kastje naar de muur verhaal. Na 2 slechte ervaringen gaan we overstappen. Een slechte ervaring na een ongeval op wintersport waarin ineens de voorwaarden anders bleken te zijn geworden. De tweede slechte ervaring was na diefstal van een tas tijdens de vakantie, bleek ook ineens een groot deel niet vergoed te worden. Daarnaast werden er verschillende verhalen gegeven over hoe de schade in te dienen.

Klachten in spanje en doktors bezoek en controle ziekenhuis Geen goede claim afhandeling van de kastje naar muur. Na 2 maanden bericht geen dekking voor ziektekosten ad Euro 700,- Ga verzekring opzeggen

Neem nooit maar dan ook nooit een Allianz Reisverzekering. Na een val in Duitsland ben ik met de taxi naar het dichts bij zijnde ziekenhuis gegaan. De taxikosten moesten volgens Allianz maar 'door de ziektekostenverzekeraar worden betaald". Brutaal werd er nog gevraagd "waarom die taxi eigenlijk nodig was geweest'. Geen taxikosten vergoed gekregen. En onze bewijsstukken waren ook ergens bij Alliance zoekgeraakt. De brutale en irritante behandeling (ook door de telefoon) willen we anderen graag besparen

In 2001 doorlopende reisvezekering a 147 euro per jaar via tussenpersoon afgesloten bij Allianz. Nog nooit hoeven te gebruiken, behalve dit jaar. Mijn zoon kreeg tijdens snowboardles in Frankrijk een ongeval op de piste en moest worden afgevoerd naar de eerste hulp. Contact gezocht na ongeval met verzekeringsagent, vervolgens met Allianz. Allianz gaf aan wel de transportkosten vanaf de piste te vergoeden maar niet de kosten van de artsenbezoek van onze zoon. Alles in Frankrijk afgehandeld. Kosten vd pisteservice zou worden afgehandeld door Allianz. Vandaag van Allianz schrijven ontvangen dat de kosten vh pistevervoer toch niet vergoed worden, dat ze een fout hadden gemaakt. De rekening wordt opgestuurd naar ons huisadres. Daar de pisteservice onder ambulante zorg valt, valt dit onder het rubriek medische kosten, waarvoor wij geen extra dekking hebben in onze reisverzekering. Moeten we maar proberen te verhalen op de zorgverzekeraar. Wij vinden het ronduit onfatsoenlijk, dat wij veel geld betalen voor een doorlopende verzekering bij Allianz, en dat blijkbaar dit soort ongelukken niet in het pakket zitten! Wij zeggen spoedig deze verzekering bij Allianz op, wat een oplichterij !!!!

Please teach the rest of these internet holoigans how to write and research!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen