Proteq Reisverzekering

★★☆☆☆ 5.8/10 (6 reviews)

Logo verzekeraar Proteq

Proteq bestaat sinds 1988 en zorgt er voor dat u zo min mogelijk geld, tijd en moeite kwijt bent aan verzekeringen. Proteq is onderdeel van SNS REAAL.

Voordelen van Proteq:

  • Voordelige verzekeringen
  • Direct afsluiten via internet
  • Direct contact
  • 14 dagen bedenktijd
  • Heldere voorwaarden

Voordelen van deze reisverzekering:

  • Nog lagere premie: al vanaf 5 cent per dag
  • Meer keuze uit prima dekkingen
  • Extra zekerheid door de aanvullende verzekeringen
  • Nu nog voordeliger voor al uw vakanties verzekerd

Onafhankelijke beoordelingen voor de Proteq Reisverzekering

De Proteq Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 juli 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 6,5.

De Proteq Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 april 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 4,5.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Proteq Reisverzekering

Heb een doorlopende reisverzekering bij proteq . mijn eerste annulering was in 2012 door dat ik in het ziekenhuis terecht kwam mijn reis van 1500euro is keurig door proteq terug betaald binnen 2 weken mijn tweede annulering was na dat onverwachts mijn moeder overlijd en terug naar nederland moest ook deze reis is binnen 3 dsgen al terug betaald heb dus goede ervaring met een probleem en nog geen slechte ervsring gehad Het kan dus ook positief zijn

we hebben heel lang een reisverzekering gehad en die hebben laatst geannuleerd omdat we niet meer in de gelegenheid zijn om verre reizen te maken i.v.m. zieke ook het opzeggen gaat bij zelf/proteq heel soepel. met een plausiebele verklaring wat ik wel zo netjes vindt is de opzegging zo geregeld. ook chapeau!!

Bezint eer je aan Proteq begint. Enorm wantrouwen tegenover schadeklant. Onfatsoenlijk en zelfingenomen medewerkers schadeafdeling. Slechte communicatie en te trage afhandelling schadeclaim.

If my porlbem was a Death Star, this article is a photon torpedo.

Ik heb een review over Proteq omdat ik daar een doorlopende reisverzekering heb lopen. Ze zijn een verzekering die alles simpel en vlot afhandeld. Zonder ditjes en datjes je weet bij schade melding al direct waarje aan toe bent. De keuzes in verschillende soorten dekkingen zijn duidelijk uitgelegd.

Ben zelf al een paar jaar verzekerd bij Proteq voor wat betreft de doorlopende reis- en annuleringsverzekering. Voordelen: – goede prijs kwaliteitverhouding – snel antwoord op vragen en wijzigingen polis – nette behandeling – duidelijk Nadelen: – telefoon kan wel wat sneller worden opgenomen

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen