Nationale-Nederlanden Reisverzekering

★★★☆☆ 6.7/10 (21 reviews)

Logo verzekeraar Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden is met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten een van de grootste en meest toonaangevende verzekeraars van Nederland.

Voordelen van deze reisverzekering:

  • 24 uur per dag professionele hulp via alarmcentrale
  • Kinderen tot vijf jaar gratis meeverzekerd
  • Ook geldig in Nederland, mits sprake is van betaalde overnachting
  • Verzekerde gezinsleden kunnen afzonderlijk van elkaar op vakantie

Onafhankelijke beoordelingen voor de Nationale-Nederlanden Reisverzekering

De Nationale-Nederlanden Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 24 maart 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’.

De Nationale-Nederlanden Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,9.

De Nationale-Nederlanden Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De Nationale-Nederlanden Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 14 februari 2011 door Independer.nl beoordeeld met een 7,0.

De Nationale-Nederlanden Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,1.

De Nationale-Nederlanden Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 mei 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 7,2.

De Nationale-Nederlanden Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,1.

De Nationale-Nederlanden Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 juli 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,0.

De Nationale-Nederlanden Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 april 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 4,6.

De Nationale-Nederlanden Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 juli 2008 door Independer.nl beoordeeld met een 7,0.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Nationale-Nederlanden Reisverzekering

Onder de indruk van de snelheid waarmee NN schade tijdens een reis afwikkelt: binnen twee dagen! Ook de telefonische helpdesk zou een voorbeeld voor andere verzekeraars moeten zijn: geen wachttijd (toch wel: 10 seconden!) en een medewerkster die helder uitlegt welke stappen ik moet nemen om een claim in te dienen.

Ik zou een reis door Zuid Amerika gaan maken met camera-apparatuur en een mini cameradrone die ik ook wilde meeverzekeren. Daarnaast is mijn vader ernstig ziek, en ik wilde er zeker van zijn dat bij spoedgevallen ik ondersteund zou worden om direct terug naar NL te kunnen. Ik heb de doorlopende reisverzekering van NN afgesloten, nadat ik gebeld heb met de klantenservice om mezelf ervan te overtuigen dat dit alles gedekt is. In de polisvoorwaarden wordt nl. geen drone genoemt, wel camera-apparatuur verzekerd tot 1500e. Een drone van nog geen halve kilo die nog geen 900e kost zou daar makkelijk onder vallen, maakt u zich maar geen zorgen mevrouwtje! Was het antwoord. En je raad het al, na een ongeluk met de apparatuur probeerde ik contact te krijgen met NN. Dat bleek lastig: Van het kastje naar de muur werd ik gestuurd omdat ze mijn polisnummer niet in het systeem konden vinden. Ik zou worden teruggebeld. Dat is nooit gebeurd. Ik probeerde toen maar het 24/7 alarmnummer, hier werd NIET opgenomen! Wat heb je aan een verzekering die je niet kunt bereiken?! Ik moet er niet aan denken wat er was gebeurd in een noodgeval. Uiteindelijk via de NN app een claim ingediend, die direct werd afgewezen. Dit trucje gebruiken wel meer verzekeraars, om uiteindelijk zo min mogelijk uit te hoeven keren. Nette mail terug gestuurd met argumenten en verwijzingen naar de polisvoorwaarden. Die hebben ze zonder te lezen afgekeurd. Dus ik bel de klantenservice voor informatie, sluit de verzekering af, dien een claim in en vervolgens blijkt dat de klantenservice onjuiste informatie door geeft? Dat is gewoon oplichting!!! GA NIET MET ZE IN ZEE!

Ik werd overvallen in Oeganda en al mijn spullen waren gestolen. Ik heb geprobeerd van zoveel mogelijk spullen de nota's door te geven, maar niet van alles had ik meer bonnen. Niks waar bonnen van waren, kreeg ik vergoed (wat deels te begrijpen is, maar er was geen enkele ruimte of goodwill). Mijn eigen risico bleek extreem hoog en het geld dat gestolen was, vonden ze niet voldoende bewijs dat ik dat echt bij me had. Al met al een dubbele kater. Ik kreeg van de €600,- gemaakte kosten uiteindelijk €50,- terug.

Ik ben sinds kort bij Nationale Nederlanden verzekerd, omdat Delta Lloyd over is genomen. Ik raad iedereen AF met NN in zee te gaan. Ik heb mijn schade online ingediend en toen ik na weken belde wat de status was, bleek dat ze mijn schadeformulieren nooit hadden ontvangen. Terwijl ik de bevestigingsmail met alle informatie erin gewoon had ontvangen. Ze doen hier verder niets aan en ik moet weer van voor af aan alle schade in gaan dienen. Dit keer via de mail. Helaas is hun limiet voor bijlagen versturen 10MB, dus moet je bijna iedere nota in een aparte mail sturen. Ik heb tot nu toe weer niets gehoord. Aan de telefoon zijn ze erg aardig, maar als er gehandeld moet worden, krijg ik standaard mails en is de klantvriendelijkheid erg ver te zoeken.

Enige voordeel van deze verzekering was de lage kosten, maar toen ik een schade aanmelde was dat weer net niet gedekt. Dat terwijl mijn reisgenoot met dezelfde claim gewoon 170 euro bij zijn verzekering kreeg uitgekeerd, dus daar wel gewoon gedekt. Dan heb je niets aan zo'n verzekering bij Nationale Nederlanden. Gezien andere klachten over afhandeling is er weinig reden een verzekering bij hun af te sluiten.

Ondanks dat ik langer dan 5 minuten moest wachten bracht ik het geduld op om dat toch te doen. (Je weet immers nooit wanneer je wordt teruggebeld als je de keuze van terug-laten-bellen maakt.) De behandeling verliep daarna goed. Rustig en duidelijk; niets te klagen. Wel richting opdrachtgever van de NN namelijk de ING die er kennelijk voor gekozen heeft om bij een automatische incasso niet meer te laten vermelden dat het gaat om een doorlopende reisverzekering…

geweldige afhandeling van een reis verzekering na het overlijden van mijn zoon.

Wij hebben een reisverzekering van NN. Afgelopen zomer kregen we op de terugreis autopech in Frankrijk en moesten we een extra nacht in een hotel slapen. De rekening netjes bij de reisverzekering ingediend. Al heel snel ontvangen we een antwoord terug dat de verzekering geldt voor auto's jonger dan 9 jaar. De auto is 9 jaar oud! Had ik dit geweten dan had ik de reisverzekering stopgezet en dus geen premie meer betaald.

Ook bij schade op reisverzekeringen, waarop wij in de afgelopen 4 jaren 3 x een beroep op de Nationale Nederlanden hebben moeten doen, is alle schade steeds op korte termijn volledig vergoed.

na jaren lang verzekerd te zijn geweest, en nooit wat geclaimd te hebben, werd er in de afgelopen zomervakantie onze auto opgebroken en werd alles gestolen. de bagage lag in de afgesloten kofferbak en was van buitenaf niet zichtbaar dat er wat in de auto zou liggen. onze bagage hadden wij geclaimd bij onze reisverzekering, maar deze weigeren uit te keren, omdat ze vinden dat er ten alle tijden niets in de auto mag liggen. wel jaren lang premie betalen, maar als er iets gebeurd, niets kunnen betekenen voor je klant. omdat we geen vertrouwen meer in deze verzekeringsmaatschappij hebben, hebben we besloten alle verzekeringen die wij hadden bij NN op te zeggen.

Binnen 1,5 uur stond de schade die ik online geclaimd had op mijn reisverzekering op mijn rekening, super!

De schade op mijn doorlopende reisverzekering kon ik online indienen. Handig en snel. Binnen een week stond de uitkering op mijn rekening. Super!

Nadat ik mijn schade, medische kosten, medicijnen en km-vergoeding, gemaakt in Nieuw-Zeeland, had in gediend, had ik binnen 1 week het geld op mijn rekening staan. Het telefonisch contact was ook uitstekend. Eigenlijk wist ik het al. In 2011 is mijn man overleden, na een hartstilstand en 2 weken verblijf, in coma, in een Duits ziekenhuis. De afhandeling en vergoeding was uitstekend geregeld. Alle kosten t/m telefoontjes naar ziekenhuis, hulpdiensten enz., parkeerkosten ziekenhuis, heen en weer rijden naar ziekenhuis vanaf hotel, auto- en treinreis kinderen, en zelfs repatriëring van onze caravan, is zonder commentaar vergoed. Zelfs de btw op de kosten van het mobiele ellen, wat ik vergeten was te declareren, werd uitbetaald. Hulde.

In Senegal kreeg ik een medisch probleen en vloog voor operatie terug naar NL. Hiervoor zonder morren alle kosten vergoed gekregen. Door een ruime interpretatie van voorwaarden en onverplicht bijdragen in de kosten voor terugreis ben ik inmiddels per openbaar vervoer onderweg om mijn achtergebleven camper te gaan bophalen en terugrijden, aangezien vliegen medisch niet versntwoord is.

Tijdens een korte trip bleek onze luxe koffer door derden onherstelbaar beschadigd te zijn. Na de schade te hebben gemeld bij onze tussenpersoon ontvingen we een schadeformulier. Na deze te hebben ingevuld en teruggemaild, liet onze tussenpersoon al met een paar dagen weten dat de schade was afgehandeld en er een redelijk bedrag (de koffer was niet meer nieuw) zou worden uitgekeerd. Een dag later was dit bedrag al bijgeschreven op onze rekening. Een zeer snelle afhandeling!

Mijn ervaring met de doorlopende reisverzekering van Nationale Nederlanden is zeer goed, de klachtafhandeling is vlot en correct verlopen.

De doorlopende reisverzekering is helder, en wordt bij schade transparant en fair afgewikkeld .

Schade afhandeling op grond van de reisverzekering vlot en zonder poespas afgehandeld, maar de passage in de polis dat deze ook geldt ook maximaal 3 niet tot het gezin behorende personen blijkt in de praktijk niet waar te zijn.

Heb ervaren dat een schade, waarbij veel emotie speelt (annulering reis wegens ernstige ziekte echtgenote)begripvol en zonder toestanden onmiddellijk werd opgelost. Het bloemetje, dat wij daarna ontvingen waarin beterschap werd gewenst heeft ons zeer getroffen. Prima werk!

Always a good job right here. Keep rolilng on through.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen