National Academic Reisverzekering

★★★★☆ 9/10 (40 reviews)

National Academic Verzekeringen Ervaringen

De Dordtse verzekeraar National Academic is in 1994 opgericht om Hbo'ers en academici een lagere en meer reële premie te kunnen bieden.

Voordelen van National Academic:

  • Laagste premie van Nederland
  • Gratis overstapservice
  • Uitstekende klantenbeoordeling
  • Dekking afgestemd op hoger opgeleiden
  • Ruim 30 jaar ervaring

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

National Academic Commercial De verzekeraar voor hoger opgeleiden (2013)

Allianz Global Assistance Reisverzekering (2018)

Ervaringen met de National Academic Reisverzekering

In verband met corona moesten we 3 dagen langer blijven in Havanna (Cuba). Wij zijn zeer tevreden over de afhandeling door medewerkster van National Academic.
Mooi verhaal, maar teleurgesteld dat alle spullen onder de 100 euro überhaupt niet gedekt zijn binnen reisverzekering wegens eigen risico van 100 euro. Is deze verzekering alleen voor mensen die met regelmaat dure spullen kopen?
5 sterren (en meer!) voor de attentheid en de geleverde persoonlijke service door uw specialist klantvragen.(ik weet niet waar deze beoordeling komt te staan en of het dan juist wel of niet netjes is om haar hele naam te vermelden).
Helaas kreeg ik op de heenreis naar mijn vakantiebestemming motorpech. Via National Academic ben ik uitstekend geholpen. Ik kreeg snel vervangend vervoer zodat ik de reis kon voortzetten. Ook de verdere afwikkeling bij thuiskomst verloopt correct. Dank aan betrokkenen.
Goed en snel afgehandeld.Goede hulp aan de telefoon.
Trage en amateuristische afhandeling van schademelding. Tot twee keer toe wordt er verwezen naar verkeerde informatie. De eerste maal naar een verkeerd artikel in de voorwaarde. De tweede maal wordt er verwezen naar verzekeringsvoorwaarden van een verzekering die ik helemaal niet heb afgesloten. Hier wordt verwezen naar een permanente reisverzekering terwijl er een doorlopende reisverzekering is afgesloten. Dit wekt geen vertrouwen in het correct en vakkundig afhandelen van een schademelding.Reactietijd op e-mailcontact heeft meer dan 14 dagen op zich laten wachten. Bij telefonisch contact afgewimpeld dat de behandelend collega hier binnen vijf werkdagen op moest reageren en dat dit de vijfde dag was. Vervolgens alsnog negen extra dagen moeten wachten op een antwoord. Geen excuses dat het langer duurde dan toegezegd. Zowel telefonisch als via de e-mail ondermaatse klantvriendelijkheid.
Tot nu toe tevreden over de hulp.Ik ben vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon, de benodigde mail direct na telefoongesprek door uw werknemer verstuurd, zodat ik meteen verder kon met aanvraag schadeclaim.
Ik ben ontzettend goed, snel en vriendelijk geholpen toen ik na een fietsongeluk belde met national academic. Boven verwachting goed geregeld!
Maandag 27 mei zou een schadeformulier per mail worden opgestuurd. Dit is niet ontvangen. dinsdag 28 mei gebeld, waarna direct alsnog een schadeformulier is toegezonden per mail.
Nu is het duidelijk, hoe u aan het uitkeringsbedrag bent gekomen. Eigen risico van de schade aan de helm is duidelijk. Bedankt voor uw toelichting.
Duidelijke uitleg over de procedure. Direct werd een declaratieformulier toegestuurd.
De medewerker heeft mijn goed geholpen en alles duidelijk uitgelegd. Ze heeft ook aangegeven wijzigingen door te voeren op basis van mijn wensen. Ik ben helemaal tevreden.
Uitstekende afhandeling van schademelding reisverzekering.
Ik kreeg snel een e-mail na mijn gemelde schade. Een duidelijke e-mail ontvangen waarin stond wat ik moest aanleveren. Er werd aangegeven binnen 7 werkdagen dat ik iets zou horen over mijn schade, maar dat werd zelfs al eerder. Erg tevreden over de afhandeling van mijn schade.
Heel geïnteresseerd contact met mevrouw die belden.
Vriendelijk te woord gestaan via de chat en adequaat geholpen. Alle documenten binnen een uur op de mail ontvangen
Top! Helder, kort en duidelijk advies en directe hulp.
Uitstekende service. Geen onnodige administratieve zaken, ben zeer tevreden.
Door schadebehandelaar uitstekend geholpen. Het valt me wel tegen, dat er op het bedrag van â 280,00 nog eens â 100,00 eigen risico afgaat. Dat is standaard, maar het zou prettiger zijn voor klanten die al meer dan 10 jaar verzekerd zijn, als er een klein percentage werd gerekend voor degenen die nog nooit een beroep op die verzekering hebben gedaan, zoals wij. Deze situatie voelt niet goed.
Leuke verrassing om een kaartje van NA te krijgen waarbij een goede reis wordt toegewenst. Dat heb ik nog nooit meegemaakt en ook nooit van anderen gehoord.Heel attent!!!
Snelle reactie en duidelijk vermeld wat ik nog moet aanleveren.
Fijn dat ik werd teruggebeld omdat de wachttijd zo lang was. Snel geholpen!
Door droeve omstandigheden moesten we vanuit Aruba snel terugkeren naar Nederland. Dit werd snel geregeld, zodat we de volgende dag al konden vliegen. Ook de toon van de communicatie was prettig en meelevend.
Ik heb fantastische hulpverlening ervaren bij een ongeval op vakantie. ze hebben alles geregeld om me goed naar huis te brengen.schade is prima vergoedt. Echte hulp in een siruatie waarbij je kwetsbaar bent.
Na verdwijning van mijn bril tijdens mijn vakantie heb ik contact opgenomen met National Academic. Kreeg duidelijke informatie van de medewerker. Nu hopen dat de verdere afwikkeling van mijn schade ook tot tevredenheid stemt.
Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan. Ik kreeg de juiste info en bovendien kreeg ik de juiste info nog eens gemaild. Helemaal super!
Goede middag, vanmorgen ben ik geholpen door uw medewerkster i.v.m de vraag over de reis verzekering, ze heeft me heel lief geholpen en ik ben tevreden met het antwoord
Pijlsnelle afhandeling van onze schade.6 dagen geleden fietsen gestolen, 2 dagen geleden schadeformulieren ingestuurden nu al de schade afgehandeld.
Prima snelle, duidelijke en empathische afhandeling.
Snel, correct en efficiënt geholpen en afgehandeld!
Gelukkig nog nooit gebruik hoeven maken van enige verzekering bij Nat.Academic.Wel via mail informatie ingewonnen.Snel en duidelijk antwoord gekregen. Dank
Supersnelle reacties, goede informatie en afhandeling !! Complimenten.
Erg actieve houding van de medewerker, en snelle afhandeling.Waarom kan je niet kiezen of je een papieren of digitaal schadeformulier wilt?
Wij willen hierbij laten weten dat de schadespecialist zeer tot onze tevredenheid de schade heeft afgehandeld.
Inz. reisverzekering: Mijn dochter moest na een brand in het hotel in Turlije -Kunkiy worden geevacueerd. De problemen die hieruit voortkwamen heb ik namens mijn dochter direct gemeld aan Academica.De eerste vraag van U (Academica) was: "Hoe is het nu met uw dochter nu "? Vond dit prettig en menselijk. Verzekeringen hebben het imago van "zakelijk" en "onvriendelijk". Dit gevoel hadden wij zeker niet. Deze manier van omgaan met cliënten verdient een compliment.
Ik ben prima geholpen door uw schadeteam en de schade is vlot en efficient afgehandeld. Daarvoor niets dan lof!
Ben blij verrast door de supersnelle afwikkeling van de door mij ingediende claim bij de reisverzekering. Het betrof het verlies van een halscollier door mijn vrouw. Chapeau
Snel doorverbonden, snelle reactie op de e-mail en snelle afhandeling van de schadeclaim.
Door het overlijden van schoonvader moesten wij terug van de usa naar nederland. Alles werd fantastisch geregeld door national academic en ook later werden alle gemaakte onkosten vlot vergoed. Ook de annuleringsverzekering keerde de niet genoten vakantiedagen keurig uit. Zelfs de terugreis ivm voortzetting van de vakantie werd goed geregeld Chapeau!
snel antwoord, duidelijke polis en voorwaarden, niet duur

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen