IZA Reisverzekering

★★☆☆☆ 5.1/10 (3 reviews)

Logo verzekeraar IZA

Voordelen van deze reisverzekering:

  • Scherpe premie
  • Keuze uit een Zon- of Totaalverzekering
  • Perfecte aansluiting op je zorgverzekering van IZA, je betaalt niet dubbel
  • Meerdaagse trips binnen Nederland zijn standaard meeverzekerd
  • Je betaalt geen polis- of prolongatiekosten

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de IZA Reisverzekering

de site bekeken over ervaringen. volgens mij zijn de ervaringen niet up to date en negatief. iza doe daar wat aan. bekijk de site en werk deze bij.

Voor de eerste keer in mijn leven een reisschadeclaim ( verlies rugzak )ingediend. Afhandeling uitermate slecht. Op klachtbrieven aan de voorzitter en het bestuur van de Stichting IZA Belangen wordt niet gereageerd. In een woord: amateuristisch,onkundig en onbekwaam.

wij hebben helaas onnze reis moeten anuleren Dat is gebeurd bijna een maand terug alles netjes op gestuurt maar helaas nog niets gehoord dat is waarschijlijk heel erg moeilijk met het innen van rekeningenzijn ze altijd heel snel andere keren was het snel voorelkaar hopenlijk horen wijhier andwoord op

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen