HEMA Reisverzekering

★★☆☆☆ 5.7/10 (71 reviews)

Logo verzekeraar HEMA

HEMA Verzekeringen treedt in samenwerking met Achmea op als bemiddelaar in verzekeringsproducten en adviseert niet over deze producten.

Voordelen van HEMA:

  • Altijd lage premies
  • Complete dekking
  • Voorwaarden in begrijpelijke taal
  • Dagelijks opzegbaar
  • Snel online uw premie berekenen en afsluiten
  • Zelf eenvoudig uw wijzigingen doorvoeren in de online polismap

Voordelen van deze reisverzekering:

  • Gratis onderwater- en wintersportdekking
  • Dekking zelf samenstellen
  • Dagelijks opzegbaar

Onafhankelijke beoordelingen voor de HEMA Reisverzekering

De HEMA Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 14 februari 2011 door Independer.nl beoordeeld met een 5,8.

De HEMA Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 14 februari 2011 door Independer.nl beoordeeld met een 5,8.

De HEMA Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,8 en is daarmee de Beste koop.

De HEMA Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,8.

De HEMA Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 april 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 4,9.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de HEMA Reisverzekering

Wij hebben een doorlopende reisverzekering van de Hema. We hadden twee vliegtickets geboekt naar Turkije afgelopen juli/augustus. Helaas braken er bosbranden uit in het gebied waar wij naar toe zouden gaan. Het dorp waar we zouden verblijven in een appartement (Ilica) in de buurt van Manavgat zou geëvacueerd worden. We hebben daarop besloten te vlucht te annuleren. De Hema ziet echter geen aanleiding om bij deze onvoorziene omstandigheden de tickets te vergoeden. Volgens de Hema valt dit niet onder de dekking. Waar sluit je dan een annuleringsverzekering voor af? We zijn nu 800,= euro kwijt en een illusie armer. De Hema wat ons betreft nooit meer. We hebben er 5 verzekeringen van ruim 100,= per maand lopen en gaan nu alles omzetten naar een andere maatschappij.

Ben in Vietnam op vakantie. Dag 2 van de vakantie beland ik in het zieken huis. Een of andere virus opgelopen. Ik heb vanuit het ziekenhuis het alarmnummer gebeld . Wat een goede service ik heb niks meer hoeven te regelen alles werd geregeld door de verzekeraar. Complimenten voor de goede service. Zelfs de betaling werd door hen geregeld. Groetjes peter w

Oktober j.l. een reisverzekering afgesloten. November j.l. op vakantie geweest naar N.Z. helaas ben ik daar mijn ketting met hanger verloren die ik jaren terug kado heb gekregen. Na vakantie schade gemeld, geen kassabon, wel prijzen van een nieuwe ketting. Schade was voor sieraden tot 250 euro gedekt en viel binnen de dekking! Zeer snelle en goede afhandeling van het schade team! Top hema een dikke 10. Alleen inloggen op de website gaat wat moeizaam..

Voor bagage en bezittingen ronduit belabberd! Mobiel is niet eens meeverzekerd. Op Barcelona airport is mijn telefoon gestolen… Proces verbaal alles, maar mooi geen dekking in de verzekering van Hema. Houdt je lekker bij tompoucen en rookworsten Hema. Als verzekeraar stel je niet veel voor.

Heb een reisverzekering afgesloten bij HEMA omdat we op wintersport gaan. Er staat gratis wintersportdekking! Vervolgens medische kosten gemaakt, maar deze worden niet gedekt omdat ik geen wintersportdekking heb. HET ALLERIRRITANTSTE IS DAT JE GEEN CONTACT KAN KRIJGEN MET DE HEMA KLANTENSERVICE!!! eCHT NOOIT AFSLUITEN BIJ HEMA!!!!

Net thuis van vakantie en tijdens de nacht in de slaap onze caravan opengebroken, onze zoon zijn tas met laptop en andere spullen gestolen die naast hem lag . Blijkt dat dit dus niet mee verzekerd is. Heb bij verschillende andere verzekeringen gekeken en daar worden zijn zaken zoals smartphones en laptops wel meeverzekerd. Dus er niet eens bij stil gestaan dat dit nu niet zo was. Zo zie je maar weer alles eerst goed doorlezen. Voorheen bij andere verzekering maar nu de pech om bij Hema te verzekeren. Nooit weer!!!!

deze week terug gekomen uit Kos en daar helaas de aardbeving mee moeten maken in 1 van de 3 ergst getroffen hotels. Maar we leven nog. Zaten wel midden in de nacht op straat zonder kleding, spullen etc… omdat die zaterdag alsnog grotendeels door hotelpersoneel uit de kamer zijn gehaald is de schade beperkt tot het scherm van een telefoon, wat badkleding en een fototoestel. Netjes alles in de website bij hema ingevuld. omdat het binnen lag heb ik de postcode van het hotel ingevuld zoals de website aangaf. De automatische hemaschadebeoordeelcomputer wijst het af, valt onder een inboedelverzekering!?! werkelijk nog nooit zo boos geweest, wat een waardeloze website van hema, ik heb een reisverzekering dus hoeven ze niet op basis van een Griekse postcode de schadeclaim proberen af te wijzen met de kreet schade in uw woning valt onder de inboedelverzekering. Nu is de claim geblokkeerd dus kan ik alleen nog bellen. ik wacht de reactie op mijn boze mail af, als zelfs badkleding in het hotel na een aardbeving niet onder de polis vallen kun je beter niets verzekeren, echt….hema! ga zsm opzeggen, nooit meer Hema!!! de rest van mijn leven boycot ik dit bedrijf als het niet goed komt.

Hema verzekeringen zijn makkelijk en snel af te sluiten met duidelijke voorwaarden. Ook kun je op hemeverzekeringen.nl alles vinden over je polis en wijzigingen makkelijk door geven. dit geld ook voor andere verzekeringen zoals doorlopende reisverzekering.

Mijn Klacht Hema super slechte reis en annuleringsverzekering Omdat ik mijn visum naar Australie niet op tijd binnen gekregen had moesten wij onze reis helaas annuleren. Mijn man en 2 kinderen hadden wel de visum meteen binnen. Hema verzekeringen wil de schade die mijn man heeft opgelopen niet vergoeden! Iedere keer komen ze met nieuwe onzin argumenten om er maar onderuit te komen. Moet je horen. 1. Je visum moest 4-6 weken van tevoren aangevraagd worden ( wij hebben de eVisitor op australische overheid en immigratie dienst rechtstreeks 4 weken voor ons vliegdatum aangevraagd, daar zeggen ze minstens 2 weken van tevoren). Normaal gesproken krijg je het onmiddelijk en automatich per email toegestuurd, ze geven aan binnen 1 werkdag. Ze beroepen zich op informatie van commerciele organisaties terwijl de website van de australische ambassade hebben! En dan durven ze nog te zeggen dat beter hadden moeten informeren. Hoe onbeschoft! 2. Uw man heeft wel een visum gekregen dus hij had wel kunnen gaan! Hahaha je boekt een reis met je gezin en ze zeggen dat mijn man gewoon alleen naar australie had moeten reizen! 3. De verzekering heb je alleen voor jezelf afgesloten dus jij hebt geen redenen om niet te reizen! Gelukkig ben ik met mijn kinderen bij een andere verzekering verzekerd (ING), anders had ik mijn geld ook niet terug gekregen. Dus als 1 persoon van een gezin zijn been breekt of geopereerd moet worden dan kan de rest naar hun geld fluiten. Want dan zullen zeggen ja maar het is jouw been niet! Jij had de vakantie wel alleen kunnen maken! Denk heel goed na voor je met hema verzekeringen een overeenkomst sluit! En lees vooral de vele slechte recensies. Dat hadden we nu juist wel moeten doen!

Wij hadden een doorlopende reisverzekering bij de Hema. Het is zeer slecht dat je deze verzekeringsmaatschappij niet telefonisch kan bereiken. Verder is het een en al geldklopperij. Ze sturen een zogenaamde schade expert langs, laten je vervolgens twee maanden wachten om je dan te vertellen dat je niks vergoed krijgt. Naar mijn mening scrollen ze net zo lang door de polisvoorwaarden tot ze een klein dingetje vinden waarop ze je kunnen pakken. Zo komen ze snel uit dat je niet voorzichtig genoeg bent. Ook verzinnen ze gebeurtenissen bij je verhaal waardoor je eigelijk voor leugenaar wordt uitgemaakt. Mijn advies luidt dan ook: Neem alsjeblieft geen verzekering bij de Hema. Het kost je alleen maar geld en als je ze nodig hebt na een vervelende situatie geven ze niet thuis. Eigelijk maken ze je vervelende situatie alleen maar nog vervelender.

Een reisverzekering in no time geregeld en heel belangrijk de prijs/kwaliteit is uitstekend !!!

Na 3 jaar een doorlopende reisverzekering te hebben, helaas schade aan onze koffers moeten melden. Maar Hema vindt dat we geen recht hebben op schadevergoeding omdat de koffers na (volgens hun rechtsgeldige) afschrijving minder waard zijn dan de geleden schade (incl. eigen risico). Te triest voor woorden…….niet eens een verontschuldiging of tegenmoetkoming. Per direct de verzekering opgezegd!

Online afsluiten was inderdaad een makkie. Het enige dat het programma niet begreep was dat ik niet met twee personen en een kind een reisverzekering wil boeken, maar met slechts één volwassene!! In de persoonsgegevens kon ik pas met ingang van morgen (dus alleen een datum in de toekomst) aangeven dat mijn huishouden uit één volwassene en een kind bestaat. Nu betaal ik 2 euro teveel……

Bij de Hema zijn mobiele telefoons, smartphones, laptops etc. uitgesloten! Dit hoort zeker bij de reisbagage! Hoewel andere maatschappijen soms een maximum vergoeding hebben, dekt bijna elke reisverzekering dit wel. De schijnbaar lage prijs is hiermee verklaard.

Ze doen er alles aan om onder de schade uit te komen. Als er ingebroken is in je auto dan is het uitlokking geweest! Zeer slechte afhandeling dus NIET doen!

Na het hebben van een reisverzekering voor langere tijd (3jaar oid?) , zijn we 'snachts op een afgesloten & verlichte camping bestolen. De auto, die naast de tent stond, is opengebroken, en er zijn tassen en een backpack uit meegenomen. In alle stress en bij mijn vriendin ook angst, kregen wij bij ons telefoontje naar Hema als reactie zakelijk (en zeer bot) te horen ''Was het snachts met een auto? Dan kunnen we het gesprek hier stoppen, daar wordt niets vergoed.'' Geeneens een ''wat vervelend voor u'' reactie of iets in die trend. Of meedenken hoe en wat verder, en wat er eventueel wel voor hulp te bieden was. (uitleg door een onafhankelijke expert geeft aan dat er hulp had moeten worden geboden, en tenminste had moeten worden gekeken welke onderdelen wél onder de reisverzekering-dekking vielen.) Naast onze twijfel of dit ook te rijmen valt met alle voorwaarden, en of ook de inbraak op de auto niet tenmniste de schade vergoed had moeten worden aan de auto (o.a. ruitreparatie á 270 euro) los van de gestolen kleding,tassen, en alles wat daarin zat. Overigens is netjes aangifte gedaan, maar na de eerste reactie hebben we destijds besloten geen verdere melding te doen. Intussen beseffen we dat we de dupe zijn geweest van Hema en dit verhaal een staart hadden moeten geven. In ieder zijn we geval overgestapt naar een andere verzekeraar, nu heeft die nogmaals aangegeven dat we bij Hema zeer onterecht&onprofessioneel zijn behandeld. Bij deze dus alsnog de revieuw, om toekomstige klanten te behoeden voor dezelfde problemen. Een verzekering heb je om je te helpen in lastige gevallen, niet om je met je neus op de feiten te drukken en af te schermen.

Het is een overzichtelijke site waar je snel en gemakkelijk een verzekering kan afsluiten, wijzigen of beëindigen. Je krijgt snel en vriendelijk antwoord via de mail. Bovendien is de prijs voor de doorlopende reisverzekering aantrekkelijk! Helaas geen 5 sterren. Als trouwe klant sinds begin 2011 heb ik bij Hema nog nooit een verzekering afgesloten via een actie. Altijd het volle pond betaald. Momenteel is er een actie bij de doorlopende reisverzekering met 50% korting op de basisdekking. In de voorwaarden staat dat je hiervoor als bestaande klant dan 1 keer gebruik van mag maken. Ik heb er over gemaild met HEMA klantenservice. Ik kon de doorlopende reisverzekering opzeggen en opnieuw afsluiten zodat ik in aanmerking kon komen voor de actie. Nu zie ik in mijn polismap geen korting en kan ik ook nog €9,68 poliskosten betalen! Ik hoop dat dit nog rechtgetrokken wordt.

Ik wil een kortdurende reisverzekering Europa, maar een premanente Werelddekking is de standaard, dus als je even niet oplet is e.e.a. weer teruggesprongen. Voorbeeld: ik kom via 'tijdelijk reisverzekering' in het forumlier, maar daar staat dan toch de optie 'permanente reisverzekering' aangevinkt. Wel handig: toen het dus toch wereld ipv Europa was geworden, kon ik e.e.a. zo annuleren en opnieuw beginnen.

Een uitstekende snelle afhandeling van de annulering van onze reis. Wij moesten onze reis annuleren vanwege een sterfgeval. Binnen 4 dagen na annulering was het geld op onze rekening gestort. HEMA heel erg bedankt voor de goede service.

Opnieuw doorlopende reisverzekering bij Hema gekozen vanwege prijs-kwaliteitsverhoudingen en simpel af te sluiten. Ik moest aanpassingen doen in verouderde persoonsgegevens, waardoor ik een dag later pas de verzekering kon afsluiten. Vandaar 4 sterren i.p.v. 5

De website is helder, duidelijk en het afsluiten van de reisverzekering gaat snel

Ergernis 1-De poliskosten moeten er bij berekend worden. NIET apart in het zwart/grijs eronder zetten!! . Kreeg een frustrerende e-mail hierover met "deze maand en volgende maand" het lijkt wel een maandelijkse betaling! En "het wijkt af van uw berekening op de website" Toch niet mijn probleem dat het af wijkt! Het hoort overzichtelijk te zijn op de website en niet achteraf extra geld toe te voegen aan de premie die vastgesteld was, ik had alles toen geregeld online. Voorbeeld : Beste meneer ……….., Deze maand incasseren wij een factuurbedrag van € 18,67 van uw bankrekening met rekeningnummer eindigend op *…. Dit is het totaalbedrag voor uw verzekering. Dit bedrag is anders dan u berekend hebt op onze website omdat wij eenmalig poliskosten berekenen en omdat de eerste factuur altijd een deel van de premie voor deze maand bedraagt + de premie voor de hele volgende maand. (Snapt u het nog?) Ergernis 2-Bij een wereld dekking ( met 2 personen ) krijg je een bevestiging op je polisblad van de afgesloten verzekering. Maar daar staat dan ook Europa dekking bij en dubbele geneeskundig kosten. Erg verwarrend. zie voorbeeld zoals ik het krijg op mijn polisblad ( de datum heb ik weggehaald ): Kortlopende reisverzekering: ..-..-…. / ..-..-…. Reissom : € 0,00 Europadekking ..-..-…./ ..-..-…. werelddekking ..-..-…./ ..-..-…. geneeskundige kosten ..-..-…./ ..-..-…. geneeskundige kosten wereld ..-..-…./ ..-..-…. Ergernis-4 : NIET kunnen bellen met een medewerker van de afdeling reisverzekeringen, maar mailen. net-zoals-nu-ook-weer-mailen-….

Prima verzekering voor een scherpe prijs. Wintersport automatisch gedekt bij doorlopende reisverzekering.

Dit jaar hadden wij verschillende ongelukjes. De reisverzekering deed erg moeilijk. Nadat ik foto's, beschrijvingen e.d. had aangeleverd, duurde het een behoorlijke tijd voor er reactie kwam. Nog meer informatie en daarna een nee. Twee dingen (verloren en kapot) kreeg ik niet vergoed. De laatste keer was het resultaat bij aanspraak op de WA-verzekering iets gunstiger. Alweer veel vragen, veel heen en weer gemail, foto's maken, bewijsmaterialen via een expert toegestuurd en eindelijk na bijna twee maanden, was de vergoeding een feit. Het is een groot nadeel dat er geen klantenservice is waarmee je kunt telefoneren en de zaak meer in een versnelling kunt brengen. Erg stroperig en draderig bij de Hema.

Heb een paar verzekeringen bij de Hema afgesloten, zowel voor de auto, motor, scooter en een doorlopende reisverzekering. Prima verzekerd en ook niet te duur, best aan te raden! Zeker in deze dure tijden ;-)

Net een maand m'n reisverzekering bij de Hema afgesloten voor mijzelf en mijn vrouw. Helaas medische kosten gemaakt op de wintersport, maar alles terug gekregen van de themaverzekeringen. Top service!

Na aanleiding van mijn zeer positieve ervaring met de Hema reisverzekering, hebben wij onze overige verzekeringen eens goed bekeken. Wij kwamen daarbij tot de conclusie dat Hema prima pakketten aanbiedt waar wij voortaan graag gebruik van gaan maken.

Geweldig! Eind December gemaakte kosten voor ziekte en extra verblijfskosten ingediend. Nu begin januari alles vergoed.enop mijn rekening overgemaakt. Super service echt geweldig had het niet verwacht. Helemaal top.

Had een doorlopende reisverzekering afgesloten met annulering. Helaas moesten we door een ongeval de reis naar Nieuw Zeeland afzeggen. Gelukkig heeft de HEMA door deze annuleringsverzekering alles zonder omwegen alles terug betaald. Hulde!!

Het is erg lastig een goede gebruikersnaam te vinden want het blijft afgekeurd worden, ondanks het juiste aantal tekens. Je kunt geen 2 keer een verzekering afsluiten op 1 mailadres en ook dat is erg lastig. Ook hier blijven foutmeldingen komen dat het mailadres al in gebruik is. Ik sluit regelmatig kortlopende reisverzekeringen af en dat kan dus eigenlijk maar 1 keer. Nu gebruik ik steeds iemand anders zijn mailadres en dat is uitermate omslachtig. Voordeel is dat ik een avond voor mijn vertrek pas de verzekering af sluit, dat is dan ook de reden dat ik terug keer naar Hema-verzekeringen.

Veel elende gehad op vakantie i.v.m. Operatie van onze zoon.Dan komen er een hoop extra kosten bij.Alle declaraties ingediend bij hema en met een week stond het geld op de rekening bij ons.Terug vlucht keurig geregeld en niet hoeven voor schieten. Wij zijn dik tevreden over onze hema reisverzekering,daar kom je achter als je die nodig hebt

Net een reisverzekering afgesloten, nog geen ervaring maar de kosten zijn niet hoog incl. winterdekking

wij zijn al vele jaren bij de Hema verzekerd voor scooters / auto inboedel reis verzekeringen en wij zijn uiterst tevreden alleen bij de reisverzekering tijdens het afsluiten daarvan kan ik nergens terug vinden welke landen onder Europa vallen ,deze vraag heb ik zojuist online gesteld ik ben benieuwd wat er voor antwoord op gaat komen.

Jammer genoeg hebben wij 2 x van de reisverzekering gebruik moeten maken maar petje af voor de service

Hoi beste mensen van HEMA, het lijk me leuk een reisverzekering bij U aan te sluiten voor mijn partner en ik, voor twee personen vind ik het heel voordelig en goedkoop. Veel groeten van Gladys en Carlos.

Ik heb een reisverzekering afgesloten bij HEMA verzekeringen. Hopende dat ik daar natuurlijk geen gebruik van hoef te maken, maar mocht het wel nodig zijn, dat alles goed geregeld is en ik geen kopzorgen hoef te maken!

wat een prut verzekering. Als het puntje bij het paaltje komt vergoeden ze niks. Een tablet hoort bij de uitzonderingen die ze niet vergoeden en een koffer waar een wiel van afgebroken is valt onder het eigen risico. Waar betaal je een verzekering voor vraag ik me af.

De reisverzekering was snel en makkelijk af te sluiten, niet duur en nog vlak voor vertrek.

Sinds enige jaren verzekerd bij de Hema voor reis/annuleringsverzekering met Werelddekking. afgelopen vakantie hebben we meer dan 7 uur vertraging opgelopen met 6 personen, daarnaast is mijn mans bijna nieuwe telefoon kwijtgeraakt. Terug gekomen hebben wij dit gemeld en alle relevante stukken opgestuurd. De Hema geeft € 0,0 vergoeding en verwijst je door naar de maatschappij waar je hebt geboekt. Ook zijn zaken als mobieltjes, tablets enz. uitgesloten van vergoeding. Iedereen heeft tegenwoordig een mobiel en juist dat soort zaken vergoeden ze niet. Lekker makkelijk terwijl je elke maand hier premie voor hebt betaald. Het boekingsmaatschappij verwijst weer naar de Hema omdat daar de reis/annuleringsverzekering is geboekt. Ik vind de Hema de meest slecht verzekering die er bestaat aangezien andere maatschappijen bij meer dan 3 uur vertraging gelijk uitkeren. Goedkoop is in dit geval duurkoop geworden!!! Ik adviseer iedereen om elders te verzekeren.

Onderstaande mail heb ik geschreven aan de "klachtenman"van de Hema Daarop kwam een reactie dat men de schade niet zal vergoeden. Deze verzekering is geen echte verzekering, maar een instituut dat geld int en expert is in het verzinnen van argumenten om schade niet uit te keren. Maandag 24 februari 2013 heb ik op grond van de doorlopende reis- en annuleringsverzekering schade geclaimd bij de Hema. Al tientallen jaren heb ik een dergelijke verzekering en de laatste jaren bij de Hema. En nimmer heb ik een beroep gedaan op deze verzekering. Van 9-16 juni 2013 hebben mijn vrouw en ik een cruise gemaakt in Europa. Naar Noorwegen en terug. Tijdens deze reis had mijn vrouw haar trouwjuwelen meegenomen voor de galavonden. Recent ontdekten we dat deze juwelen aan boord zijn achtergebleven. Mijn vrouw had deze in de hut goed weggestopt ; echter zo goed dat ze bij het van boord gaan over het hoofd zijn gezien en zijn vergeten. Na de maatschappij dit gemeld te hebben bleek helaas dat de juwelen niet gevonden waren. Direct daarop hebben wij een schadeclaim ingediend. Daarbij gaat het in totaal om € 244,– . Dus ruim binnen de termijn van 3 jaar , zoals u die vermeldt in artikel 1.8.1 van de Bijzondere voorwaarden. Hedenochtend deelde een medewerkster telefonisch mede dat er geen proces verbaal was van de politie. Na haar te hebben uitgelegd dat , zoals overigens al uit de ingediende stukken bleek, wij recent ontdekt hebben dat de juwelen zijn achtergebleven, en dat wij dus bezwaarlijk een proces- verbaal hadden kunnen vragen bij de politie van Ijmuiden kon zij dat wel begrijpen en ging even overleggen. Na het overleg werd volstaan met de mededeling: schade wordt niet vergoed. U hebt de schade niet aannemelijk kunnen maken. Datzelfde werd even later in een mailtje bevestigd. Ik wijs u op het volgende: Al een aantal jaren maakt de politie in dit land geen proces-verbaal meer op van gevonden/verloren voorwerpen. Tenzij het gaat om documenten als rijbewijs, paspoort etc. Dus een dergelijke vraag is voor een verzekeringsmaatschappij een verkeerde vraag en lijkt slechts ingegeven te zijn om van een schadeclaim af te komen. U geeft in uw Bijzondere voorwaarden aan dat de schade bij de kapitein gemeld moet worden. Ik wijs u erop dat wij dat, zodra mogelijk na de ontdekking van het verlies dit bij de maatschappij gedaan hebben, helaas zonder resultaat. Aannemelijker kunnen wij het niet maken. Hadden we soms foto's moeten maken van de vergeten sierraden toen we het schip verlieten ???? Hadden we de kapitein moeten melden dat we onze sierraden gingen vergeten ?? Het universele afscheepargument van niet voldoende aannemelijk accepteer ik niet. Ik neem vooralsnog aan dat mijn ergernis door u zal worden opgelost en dat die niet een vervolg zal moeten krijgen in verder acties. Alle stukken emailverkeer, rekeningen ca. kunnen desgevraagd worden toegezonden.

Na de nare ervaring dat al onze bagage op vakantie was gestolen werd de kater nog extra groot doordat de Hema geen ipads, eraeder en aanverwante artikelen uitbetaald. Een wijziging van deze polisvoorwaarden was ons niet bekend.

Pas op!! Hema wijzigt de polisvoorwaarden zonder melding hiervan. Smartphones, tablets en computers zijn NIET meer verzekerd. Goedkoop is blijkbaar duurkoop….

Ik heb een soortgelijk verhaal van een ander gelezen, maar ook bij mij zijn mijn cameraspullen gestolen op vakantie en werd dit door de HEMA niet vergoed omdat ik zogenaamd nalatig ben geweest. Jaren lang premie betaald voor niets, dus ik heb toen meteen m'n verzekering gestopt. Wat een oplichters zijn het!!!!! Nooit bij de HEMA een verzekering nemen, want ik neem stiekem aan dat ze zo ook zijn bij hun andere verzekeringen. Ik zit nu bij een echte verzekeraar en dat voelt een stuk fijner.

ben een half jaar bezig geweest om deze verzekering op te zeggen omdat ik geen inlogcode had.Als je deze code niet hebt kan je totaal niets meer.Alles wijst namelijk naar de site,en daar kan je dus niet op.Ook als je opbeld word je verwezen naar de site.Tot dat een van de medewerkers je een e-mail adres geeft om de verz. op te zeggen.Ikzou echt twee keer nadenken om een verzekering bij de hema af te sluiten,niet doen.

Al jaren een doorlopende reisverzekering bij de HEMA. Gingen altijd met een gerust hart op vakantie. Naar nu blijkt was dat zeer onterecht. Deze zomer zijn we in Duitsland bestolen, camera, lenzen alles weg. Dan zit je met een enorme kater als je zoiets overkomt, vooral omdat je al je vakantiefoto's kwijt bent. Verzekerd zijn is dan in iedergeval nog een troost. Maar niet bij de HEMA. Daar zetten ze er een mannetje op die alles op alles zet om je verhaal onderuit te halen. Hij komt langs, neemt alle orginele bonnen mee, blijft maar bellen met nog meer vragen, van alles moet je foto's tonen (!). Hij gaat net zo lang door tot dat hij iets heeft gevonden waardoor ze niet uit hoeven betalen. Bij de HEMA is dat dat je niet hebt opgelet. Je bent namelijk bestolen en dat is dus je eigen schuld. Deze flauwe truc van de HEMA heeft ons heel veel geld gekost en ook nog eens jaren premie voor niets betaald. Pure oplichterij. Ik heb deze verzekering vandaag opgezegd.

Zeer slechte ervaring met Hema Verzekeringen( =Achmea): niet te bereiken in nederland, alleen via de mail mag je hopen, dat je binnen een paar weken een antwoord krijgt, vanuit het buitenland zijn ze telefonisch niet te bereiken en als het dan via via eindelijk lukt, krijg je je telefoonkosten niet vergoed, je denkt, dat je goed verzekerd bent, maar ze voeren van alles aan om maar niet uit te hoeven betalen! Nooit meer deze Hema/Achmea verzekering!

Had ik die 28 pagina's aan voorwaarden maar goed doorgelezen… Mobiele telefoon wordt helaas niet gedekt. Volgende keer maar weer een degelijke verzekeraar voor die paar euro extra!

Wij hebben al jaren de doorlopende reis-annuleringsverzekering van de Hema .In okt. jl hebben wij door ziekte de ann.verz. gebruikt en in maart jl beide door een vreselijke vakantie in Andorra waar wij vlak na elkaar in het ziekenhuis terecht kwamen ,mede door Eurocross de alarmcentrale waar de Hema mee werkt is alles prima geregeld ,zelfs is er een IC verpleger vanuit Nederland gestuurd ,omdat mijn man van de dokt. daar anders niet naar huis mocht .Alles werd via de verzekering betaald en we hebben weinig voor moeten schieten.Voor ons dus niets dan goeds over Hemaverzekeringen.Tip; kijk goed welk land onder werelddekking telt ,dit was nl met Andorra het geval ,wat wij niet wisten ook ivm telefoonkosten.

Communicatie met robot mailbehandelaar. Noem je autoongeluk mbt tot fysiek letsel referend aan je doorlopende reisverzekering. Dan krijg je mail waar je taxatie van de autoschade kan doen. En dan blijkt dat ik een lege verzekeringsmap heb, dwz ongevallen zijn verzekerd als extra module. Basisverzekering alleen heeft geen waarde, wat niet uit voorwaarden blijkt. Jaren voor nop betaald.

Niet alleen is de Hema blijkbaar erg langzaam bij uitbetalen van schades en zijn ze amper benaderbaar, ze zijn ook onduidelijk over wie zij onder iedereen verstaan (u weet wel "de Hema: voor iedereen!") Zonder dat er iets over wordt vermeld in al hun voorwaarden (die ik als jurist natuurlijk heb doorgenomen) moet je maar afwachten of je een Hema reisverzekering kan afsluiten. Want als je door (niet criminele) omstandigheden in de schuldsanering bent beland dan word je geweigerd door de Hema. Dus je leven lang al je verzekeringen keurig betaald, nooit in aanraking geweest met het strafrecht dan toch word je geweigerd door de Hema. Is dit nou wat ze bedoelen met hun reclamekreet: "ECHT HEMA!!!!" Ik vind het in ieder geval treurig dat je door de Hema (of moet ik gewoon Achmea zeggen?) wordt gedeclasseerd omdat je in de schuldsanering zit. (Schulden maken laat je sowieso wel uit je hoofd want dan word je uit de schuldsanering gezet, dit los van het feit dat veel mensen die erin beland zijn nog nooit eerder in hun leven een schuld hebben gehad). Dus als de Hema in haar antwoord zegt dat: "HEMA Verzekeringen is er niet voor iedereen en kent haar eigen acceptatie regels. Zo accepteren wij bijvoorbeeld geen dure of bijzondere auto’s en of huizen en ook geen personen die een verhoogd risicoprofiel kennen. Dit risicoprofiel ontwikkelen wij met behulp van diverse (openbare) bronnen." ontkennen zij ten eerste hun eigen reclamespreuk en bestempelen zij, zonder enig voorbehoud, een ieder die in de schuldsanering zit als iemand met een verhoogd risicoprofiel. Valt dit onder onbeschaafd zaken doen of onder discriminatie?

Niet alleen is de Hema blijkbaar erg langzaam bij uitbetalen van schades zoals ik heb gelezen en zijn ze amper benaderbaar, ze zijn ook onduidelijk over wie zij onder iedereen verstaan (u weet wel "de Hema: voor iedereen!") Zonder dat er iets over wordt vermeld in al hun voorwaarden (die ik als jurist natuurlijk heb doorgenomen) moet je maar afwachten of je een Hema reisverzekering kan afsluiten. Want als je door (niet criminele) omstandigheden in de schuldsanering bent beland dan word je geweigerd door de Hema. Dus je leven lang al je verzekeringen keurig betaald, nooit in aanraking geweest met het strafrecht dan toch word je geweigerd door de Hema. Is dit nou wat ze bedoelen met hun reclamekreet: "ECHT HEMA!!!!" Ik vind het in ieder geval treurig dat je door de Hema (of moet ik gewoon Achmea zeggen?) wordt gedeclasseerd omdat je in de schuldsanering zit. (Schulden maken laat je sowieso wel uit je hoofd want dan word je uit de schuldsanering gezet, dit los van het feit dat veel mensen die erin beland zijn nog nooit eerder in hun leven een schuld hebben gehad). Dus als de Hema in haar antwoord zegt dat: "HEMA Verzekeringen is er niet voor iedereen en kent haar eigen acceptatie regels. Zo accepteren wij bijvoorbeeld geen dure of bijzondere auto’s en of huizen en ook geen personen die een verhoogd risicoprofiel kennen. Dit risicoprofiel ontwikkelen wij met behulp van diverse (openbare) bronnen." ontkennen zij ten eerste hun eigen reclamespreuk en bestempelen zij, zonder enig voorbehoud, een ieder die in de schuldsanering zit als iemand met een verhoogd risicoprofiel. Valt dit onder onbeschaafd zaken doen of onder discriminatie?

It's not easy to draw a picture with mouse。I think I sholud draw it on my ipad if I have a ipad.But it's not sense to buy a ipad only for that.Maybe I can draw it on my smart phone.

somege kinderen zijn poailpur maar somige niet ik word elkedag gepest en ik weet niet wat ik moet doen en dan zing ik het in mijn hoofd en zing peste is stompeste is kleinje hoeft niet te peste om cool te zij peste , is fouwt wat is het doelheb je niet door wat ik bedoel.en ik zeg tegen die gast heb je niet door wat ik bedoel

Hema reisverzeking AFRADER! Zeer slechte service, er wordt alles aan gedaan om maar niet te hoeven uit te keren. Je moet als consument precies alle regels weten van het verzekeringswezen, want ze doen er alles aan om niet uit te hoeven keren. Liever meer betalen bij ING reisverzekering daar wordt alles goed voor je geregeld!

Ik had keurig op tijd mijn reisverzekering opgezegd. Maar de premie werd toch nog automatisch afgeschreven. Heb dus moeten bellen om dit te laten corrigeren. Het klopte inderdaad dat ze mijn opzegging optijd hadden ontvangen en ze zouden het geld terug storten. Excuses werden er niet aangeboden. Echter kreeg gisteren een maitje van de directeur van Hema verzekeringen André Lucas met een aanmaning en de letterlijke tekst: “Lees deze mail alstublieft goed door, zodat u zich geen onnodige problemen op de hals haalt…” . Ze zijn dus wel erg klantvriendelijk daar bij de Hema.

Hoi, Wij hebben een doorlopende reisverzekering. Dit jaar voor het eerst medicijnen in het buitenland gekocht (op recept van de arts) en terplaatse betaald. Via CZ alle kosten betaald gekregen m.u.v. de medicijnen. De rekeningen dus samen met het schadeformulier ingestuurd (via mail zoals ze op hun website aangeven) maar nu naar 2 weken en verschillende mails met het verzoek om aan te geven of de melding is aangekomen nog steeds geen reactie van de Hema. Nu gaat het om een relatief klein bedrag maar wat als er een grote schade is met de auto als die daar is verzekerd!!! Na 2 weken en nog steeds geen bericht is voor mij de keus weer snel gemaakt, stoppen per vervaldatum en een andere verzekeraar zoeken.

Ik sluit in feb 2011 via internet een kortlopende reisverz af voor onze vakantie van 21-07-2011 tot 04-08-2011. Op 28-02-2011 wordt Eur 75,46 afgeschreven voor de premie. 4 dagen voor vertrek wil ik mijn polis printen en blijken er geen lopende verzekeringen te zijn voor mij. Ik bel naar het tel.nr. voor schades. Deze kunnen mij niet helpen, hoe graag ze ook willen. Ik moet alles via internet doen! Echter ik krijg een automatische e-mail waarin in staat dat ze proberen binnen 2 werkdagen te reageren. Ze weten niet of dit lukt want het druk ivm de overname door Achmea. Uiteindelijk krijg ik een mail, nav ingediende klacht, waarin staat dat er inderdaad geen verzekering is en zeggen ze doodleuk dat ik dan maar opnieuw af moet sluiten. Waarvoor is dan premie afgeschreven? Wat mij het meest stoort is dat je niemand telefonisch kunt spreken. Ik ga morgen op vakantie en het is niet geregeld. Lekker goedkoop, maar geen enkele service! WAARDELOOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De mail van de afd. Hema verzekeringen meldt mij dat ze het aan AON doorgeven en dat die wel kontakt met mij opnemen. Hopelijk op tijd!!

Ik had tot nu toe geode ervaringen met Hemaverzekeringen, maar ze hebben nu alle polissen doorverkocht aan Achmea en daarmee is alleen al de online-service één grote puinhoop geworden. Ik zou ze niet meer aanbevelen.

Het afschrijven van premies gaat, zoals bij elk bedrijf, erg snel, maar zodra je schade meldt krijg je nul op het rekest. Op emails wordt absoluut niet gereageerd en telefonisch krijg je constant tegenstrijdige adviezen. Het lijkt er heel erg op dat de Hema hier een beleid voor heeft: niet reageren dan haken klanten vanzelf wel af.

Heb zelf de doorlopende reisverzekering. Dit jaar gestrand in Brazilie omdat mijn baby heel ziek was, mochten niet meer naar huis vliegen. 1 telefoontje naar alarmcentrale en alles werd in gang gezet, goede contacten, duidelijkheid, ondersteuning gekregen maar ook hebben ze terugreis geregeld, nieuwe tickets, met extra stoel voor baby. Zelf kosten voorgeschoten en deze werden bij terugkomst in NL heel erg snel vergoed. Ik ben bijzonder tevreden en raad deze verzekering een ieder aan.

Hele slechte ervaring met Hema verzekeringen. Ik heb 3 verzekeringen bij HEMA maar zo zie je maar dat goedkoop niet altijd goed hoeft te zijn. Klantenservice reageert niet op e-mails op telefoontjes. Als je schade hebt dan komt er gewoon géén reactie en als je die dan krijgt dan is het onbeschoft.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen