Centraal Beheer Reisverzekering

★★★☆☆ 7/10 (51 reviews)

Logo verzekeraar Centraal Beheer

Centraal Beheer verzorgt pensioen-, levens- en schadeverzekeringen en levert financiële diensten aan particulieren, werknemers en bedrijven.

Voordelen van deze reisverzekering:

  • Verzeker ook gevaarlijke sporten mee, zoals wintersport
  • De Centraal Beheer alarmcentrale is 24/7 bereikbaar
  • Uitwonende kinderen zijn verzekerd

Onafhankelijke beoordelingen voor de Centraal Beheer Reisverzekering

De Centraal Beheer Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,3.

De Centraal Beheer Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,4.

De Centraal Beheer Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 14 februari 2011 door Independer.nl beoordeeld met een 7,7.

De Centraal Beheer Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 14 februari 2011 door Independer.nl beoordeeld met een 7,7.

De Centraal Beheer Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,8.

De Centraal Beheer Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 mei 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 7,7.

De Centraal Beheer Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 mei 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 7,7.

De Centraal Beheer Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,8.

De Centraal Beheer Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 juli 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,6.

De Centraal Beheer Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 juli 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,6.

De Centraal Beheer Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 april 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 4,6.

De Centraal Beheer Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 juli 2008 door Independer.nl beoordeeld met een 7,5.

De Centraal Beheer Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 juli 2008 door Independer.nl beoordeeld met een 7,5.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Centraal Beheer Reisverzekering

Als partner en reisgenoot van mijn vriendin, die tijdens vakantie in Florida helaas met een medische urgentie werd geconfronteerd, wil ik graag mijn grote waardering uitspreken over organisatie van de evacuatievlucht terug naar Nederland. Ook na terugkeer was de afwikkeling van de schade een voorbeeld van klantvriendelijkheid. Ik overweeg mijn huidige verzekeringen dan ook bij Centraal Beheer onder te brengen.

Zit in Oostenrijk moest in carentane gedaan mocht niet terug met de bus zit nu in een duur vliegveld hotel om terug te vliegen ben nu overgeleverd aan eurocross die hebben het druk met repatriëring? Geen wintersport geen herfst vakantie. Je word zo slecht geholpen je kan beter zelf een ticket kopen maar dat kan ik niet vanwege leeftijd. Verzeker je niet bij centraal beheer want eurocross heeft het druk.!

ik wil nu een schadepost doorgeven wat helaas niet lukt, heel vervelend

Al onze verzekeringen lopen via centraal beheer, zo ook de doorlopende reisverzekering. Toen ik echter mijn reis moest annuleren deze zomer vanwege plotselinge gezondheidsklachten kreeg ik nul op rekres. Omdat mijn huisarts en specialist vanwege privacy geen of onvoldoende en verkeerde informatie konden geven werd de reissom niet vergoed. Dit heb ik deze week gehoord terwijl een half jaar geleden dit sl speelde. Ik voel me in de kou gezet. Zowel huisarts al specialist st hebben mij gezegd niet mee te kunnen werken. Wat kan ik doen NIETS. Ik vindt het oneerlijk en niet kunnen we gaan maar op zoek naar een andere verzekering

Neem deze doorlopende reisverzekering! Dit is het 100% waard. Schade melden super makkelijk. 2 keer schade moeten melden; 1 keer bij diefstal in het buitenland en 1 keer bij geannuleerde vlucht. Binnen een week mijn geld binnen, echt fantastisch. Ik raad deze verzekering zeker aan!

Tijdens onze vakantie kregen we in het buitenland helaas pech op de weg, gelukkig heeft centraal beheer hier ons doorheen geholpen! Erg behulpzaam en meteen actie ondernomen waardoor we een paar uur later met vervangend vervoer onze reis konden vervolgen.

Slechte ervaring. Op verschillende momenten geen reactie. Maar ook verschillende redenen waarom mijn schade niet verzekerd was.

Tijdens twee weekse vakantie in Frankrijk konden we na 1week door medische problemen de tweede week niet afmaken en zijn redelijk snel huiswaarts gegaan geen tijd hebbende om arts of ander contact te maken. Dit was achteraf niet handig omdat CB de voorwaarden wel heel stipt opvolgt, hierdoor in het geheel geen vergoeding gekregen zelfs geen compensatie voor een bedrag gedeclareerd van 250 euro. Verzekering dan ook direct opgezegd.

Mijn doorlopende reisverzekering begon oorspronkelijk bij interpolis, waar ik heel tevreden over was. Op een later moment is het overgenomen door Centraal Beheer Achmea. In eerste instantie was ik tevreden. Mijn zoon kon volgens de voorwaarden gewoon gratis meeverzekerd worden. Tot recent zonder mijn weten de doorlopende verzekering is omgezet naar een nieuwe verzekering. De premie is bijna verdubbeld, en zonder mijn weten is mijn zoon van de polis gehaald. Hij was daarmee een tijd onverzekerd. Een klacht ingediend bij de klantenservice, maar deze waren ontzettend onbeleefd. Ik raad de doorlopende reisverzekering bij Centraal Beheer dan ook heel er af.

Waardeloze organizatie. We hadden eerst bij Zilveren Kruis een reisverzekering en werden automatisch overgezet. Toen op tijd opgezegt maar inmiddels een jaar in discussie over administratieve problemen die Centraal Beheer had in de overgang (geld afschrijven van iemand anders verzekering van mijn rekening, meerdere keren geld op en -afboeken van mijn rekening, terwijl ik nooit verzekering bij hun heb gehad, enz). En vervolgens na 30 keer bellen en veel tijd en geld hieraan besteed te hebben krijg je allerlei brieven waarom je maar nooit gereageerd hebt op hun facturen waar ze geen recht op hebben.

Super slecht en oplichters! Annuleringsverzkering met meerdere modules afgesloten maar wanneer eerder terug moest zeggen ze aan de telefoon dat niks vergoedt wordt!(Gesprekken opgenomen!) Ze sturen ook GEEN schriftelijke informatie! Gewoon oplichterij! Ik heb allen bij hun opgezegd na jaren lang betalen en nooit gebruik gemaakt van hun zooi! Autoverzekering, zorgverzekering,, alles opgezegd en,zal ervoor zorgen dat iedereen die ik len hetzelfde gaat doen! Wat een bende Achmea!

Terwijl we 50 meter van onze huurauto op Lanzarote waren verwijderd zijn onze rugtassen die achter de voorstoelen stonden,inclusief waardevolle spullen en reisdocumenten, gestolen. auto was op slot en raam was ingeslagen. aangiftebewijs en papieren om terug te reizen bij Guardia Civil geregeld. CB stelt dat dat spullen uit het zicht dienen te worden opgeborgen. Inbraak geldt niet in dit geval. Er is letterlijk gezegd: dat vergoeden wij niet, u heeft gewoon pech". Polis is voor meerdere interpretaties vatbaar, uiteraard in het voordeel van CB

Onze ervaringen met de reisverzekering van Centraal Beheer Achmea zijn alleen maar positief te noemen. Toen we in september teruggeroepen werden van onze reis in Italie, heeft CB ons prima begeleid. De terugreis werd door hen in de nacht geregeld en hierdoor konden we de dag daarna meteen vertrekken. Via de mail en sms'jes werden we op de hoogte gebracht en gehouden. De situatie was voor ons dan wel triest, CB verzekeringen heeft echter prima service geleverd.

je hoeft geen extra reisverzekering af te sluiten als je zoon/dochter gaat studeren en tijdelijk buitenhuis gaaat wonen. Ook de leeftijd speelt geen rol. Ze betalen snel uit en regelen ook nog een letselschade advocaat in als ze dat nodig achten ( voorbeeld als je onderuit geskiëd wordt)

Als je met de auto op vakantie gaat…. ben je ongedekt! Dus onderweg problemen met fietsendrager, skikoffer of wat dan ook. Even Apeldoorn bellen… en te horen krijgen dat je PECH hebt…

Ik heb zeer goede ervaringen met Centraal Beheer Achmea, omdat ze er zijn wanneer je ze nodig hebt. En tegen een van de laagste tarieven. Een ster in je autoraam en hij wordt gemaakt. Je fotocamera gestolen en je krijgt een vergoeding via de reisverzekering. Ik was meer tijd kwijt aan het doen van aangifte bij de politie dan aan de claim bij Centraal Beheer. Een grote pluim voor dit bedrijf.

verloopt uiterst traag de afwikkeling van de uitkering van de reissom. Veel oude dossiers worden geopend en doen niet terzake. Pas na 2x bellen wordt er een conclusie getrokken. Uitkering vind plaats na weken en veel aandringen. Geen service. Verder opperde een medewerker dat je geen annuleringsverzekering kon afsluiten zonder ook een reisverzekering af te sluiten. Dat is niet zo. Jammer is dit. Ga overwegen het voortaan bij de ING te doen

Let op! voordelen worden duidelijk op een rijtje aangegeven, maar niet de nadelen zoals dat je tussen 22.00 en 7.00, niet verzekerd bent.

Wij hebben al decennia-lang een doorlopende reisverzekering die begon bij Het Groene Land, toen naar Achmea ging en tenslotte bij het Zilveren Kruis Achmea belandde….. Een hele reis voor zo'n relatief kleine verzekering. Maar problemen? Nooit gehad…..

makkelijk af te sluiten, goed service, ook bij telefonisch contact

Vorig jaar bij terugvliegen naar NL de binnenlandse vlucht naar Sao Paulo met 1 dag uitgesteld (alle vluchten geannuleerd wegens zware mist). Ticket voor separaat geboekte aansluitende internationale vlucht is zo goedkoop (1200,–) dat het niet gewijzigd kan worden, dus : koop nieuw ticket. Centraal beheer gevraagd of een nieuw internationaal ticket wordt vergoed : antwoord : waarschijnlijk wel,want het betreft hier natuurgeweld. Echter bij thuiskomst na 3 dagen meldt CB doodleuk dat een mistbank niet als natuurgeweld wordt beschouwd, en er dus niets is gedekt.

Ik ben vorig jaar op reis geweest, daarbij is een tas vol waardevolle spullen gestolen. Aan de telefoon waren medewerkers duidelijk en vriendelijk en alles werd snel afgehandeld! Ook heb ik veel vergoed gekregen, vrijwel alles eigenlijk, zelfs contant geld! Supertevreden!

Onze schademelding als gevolg van het annuleren van onze reis werd op zeer vriendelijke en snelle wijze naar onze tevredenheid afgehandeld. Waar voor onze dank.

Mijn telefonische schademelding op mijn doorlopende reisverzekering werd super in- en meelevend aangenomen. De afhandeling van de schade, binnen enkele dagen overtreft elke verwachting!!.

Via Centraal Beheer een tijdelijke reisverzekering afgesloten. In de tranferbus mijn jas laten liggen. Nog geprobeerd deze via de hostess terug te krijgen maar helaas was deze weg. Binnen 2 weken mijn geld gestort op mijn rekening via Centraal Beheer zonder enorm veel papierwerk in te leveren. Wel aangifte gedaan bij de hostess.

Ik had onderweg naar het vliegveld met eigen vervoer te maken gehad met ongeluk op de autoweg waardoor er een file/opstopping ontstond. Gevolg een te late aankomst op het vliegveld, daardoor werd met mijn tickets ongeldig verklaard. Maar met een betaling van 85 euro (boete en administratie kosten) kon ik mijn vervolg ticket weer geldig maken. Deze kosten heb ik geprobeerd te verhalen op mijn reisverzekering, maar helaas. Ook op de annuleringsverzekering lukte dat niet.Heb ik dan de polisvoorwaarde van de annuleringsverzekering artikel 1 sub B "Aankomstvertraging" verkeerd begrepen?

Op vakantie in Oostenrijk en onze Laptop wordt gestolen uit de hotelkamer. Bij het bellen naar de schade desk om dit te melden wordt het verzoek van schadevergoeding meteen afgewezen. Volgens Centraal Beheer is een hotelkamer geen deugdelijke afgesloten ruimte en zijn wij nalatig geweest in het beheer van de laptop. De laptop zat in een tas (dus niet in zicht) in een afgesloten hotelkamer, alle andere waardevolle bezittingen zaten veilig in een kluis, maar daar past natuurlijk geen laptop in. Wat hadden we nog meer kunnen doen? Advies van de schademelding desk was om de laptop mee te nemen, mee te nemen op de ski-pistes zeker, lijkt me heel vreemd. Tevens werd er gevraagd waarom we uberhaupt een laptop meenemen op vakantie, totaal irrelevante vraag lijkt mij…

Ben op reis in Nederland, weekje vakantie bij familie. Schade aan mijn e-reader en nu krijg ik het niet vergoed omdat ik geen boekingsbewijs kan overleggen. (logisch want ik verblijf niet in een hotel ofzo)

wel makkelijk als er bij persoonlijke hulpverlening of elders vermeld staat dat er gecheckt moet worden of de ziektekosten maatschappij alle gemaakte kosten vergoed of dat je hiervoor de dekking medische kosten extra kan afsluiten.De meeste ziektekosten maatschappijen vergoeden 100% van de nederlandse kosten en in het buitenland kan dit oplopen.

Het is jammer dat er niet automatisch rekening mee wordt gehouden wanneer een kind ouder dan vijf wordt. Erg geschrokken toen achteraf bleek dat onze dochter niet verzekerd was in het buitenland omdat zij inmiddels zes was. Gelukkig geen schade gehad. Misschien handig als er automatisch een melding of aanpassing komt?

That’s going to make things a lot easeir from here on out.

Wij waren genoodzaakt om onze reis te annuleren. Ik had verwacht dat we hiervoor een schadeformulier en bewijsstukken zouden moeten aanleveren. Niets van dat alles: met 1 telefoontje werd de schade afgehandeld en de kosten aan ons uitbetaald! Alleen als wij uit de steekproef controle worden gehaald moeten we evengoed de stukken aantonen. Een super snelle en klantvriendelijke afhandeling!

NA een hoop ellende te hebben ervaren tijdens een korte vakantie in Duitsland, heeft Centraal Beheer Achmea ons voortreffelijk geholpen door op een zeer snelle manier ons schadeloos te stellen en heel coulant te zijn geweest. Bedankt!!

Door een vervelende situatie bij de opstart van mijn vakantie, heeft CB ervoor gezorgd dat ik zonder zorgen kon genieten van mijn vakantie.

De afhandeling van een, door mij gemelde schade, is zo opgelost, dat ik alleen maar kan zeggen, dat ik een ander CB kan aanbevelen voor een reisverzekering( geldt trouwens voor meerdere verzekeringen). Correct te woord gestaan, correcte en snelle afhandeling. Als ik dit in een cijfer moet uitdrukken, dan kan ik niet lager dan een 10 uitkomen( en dat voor een zeer kritisch iemand).

afgelopen paar jaar hebben we ontzettend veel schade geleden, i.v.m. brand, waterschade, inbraak, ruitschade etc. Vaak krijgen we daar maar een klein gedeelte van terug.Afeglopen vakantie is mijn man zijn Nike vest van € 79,= verloren in Spanje. Daar kreeg ik maar de helft van terug omdat ik de bon niet meer had. Ik heb alle bewijs-papieren dat ik die dag in Spanje op vakantie was op moeten sturen. Nu vind ik dat wel goed natuurlijk. Maar de schade uitbetaling vind ik steeds slechter worden.

we hadden een korte trip geplanned, maar moesten vanwege medische omstandigheden annuleren. Natuurlijk staat je hoofd op dat moment niet naar een verzekeraar die moeilijk doet, en dat begreep Centraal Beheer.Netjes afgehandeld, zonder teveel "gedoe".

Ik ben zeer tevreden over jullie service en de hulp bij het behandelen van mijn problemen in de USA

Even gebeld en schade doorgegeven; bedrag werd onmiddellijk overgemaakt. Dat gaat snel!

Zoals al eerder aangegeven zijn de aspecten "nakomen van afspraken en deskundigheid" voor mij van wezenlijk belang.In dit kader kan ik met name de klantvriendelijkheid en de snelheid van beantwoording van vragen specifiek noemen.

Goede deskundige schadeafhandeling na reisschade in de Dominicaanse Republiek.

Bij een ongevalletje tijdens onze vacantieweek op Texel, waarbij mijn mobiele telefoon schade opliep, heb ik van Achmea een uitstekende en zeer snelle afhandeling van deze schade mogen ondervinden. Na melding van de schade heeft het ongeveer 14 dagen geduurd, alvorens deze schade was afgehandeld, hetgeen dus zeer snel en correct was. Ik wil U hierbij nogmaals hartelijk danken voor de snelle en zeer klantvriendelijke service die ik mocht ondervinden bij U. Ik geef U dus hierbij een uitstekende klantbeoordeling.

Ben goed en volgens verwachting geholpen. Uitstekend opgevolgd.

Snelle in behandelname en afwikkeling van de schade met ruime contacturen.

Ik heb al 2 schades gehad. De afhandeling van de schades verliep vlekkeloos en zonder poespas. Geen problemen of andere tegenstribbelingen. Goede en duidelijke service. Een echte aanrader!

Het is voor de eerste maal dat ik gebruik moest maken van de reisverzekering.Dus veel ervaring heb ik niet.MAAR! Ik werd correct en duidelijk geholpen.Gegevens verzamelen en doorgeven en een paar dagen later was het schade bedrag op mijn rekening gestort.Tob.Al mijn verzekeringen lopen bij Centraal Beheer.

Recent heb ik voor het eerst gebruik moeten maken van mijn doorlopende reisverzekering. Vanuit Senegal moesten wij met grote spoed terug naar Nederland. Tot mijn vreugde kreeg ik van Centraal Beheer Achmea professioneel en heel doortastend assistentie. De terugreis en verdere afhandeling werd vlot en zorgvuldig geregeld. Top!

Bij de tussenstop op Kuala Lumpur op weg naar onze zoon in Phnom Penh verliep het inchecken voor de vervolgvlucht enigermate chaotisch. Ik ben daarbij vergeten mijn GSM uit het bakje na de scanner te nemen en binnen een paar minuten was hij spoorloos verdwenen. Politie weigerde een rapport te maken: dus ik had geen hard bewijs. Toch heeft Centraal Beheer mij de kosten van een vervangend toestel van dezelfde makelij vergoed. Bedankt!!!!

Mijn vrouw en ik zijn meer dan tevreden over de geweldige hulp bij en toezending van de retourtickets naar ons vakantieadres op Bali. Alles is buitengewoon vriendelijk en correct verlopen. Hartelijk dank aan de betrokken medewerker!

Tijdens onze vakantie op Kreta was ons fototoestel van slechts een half jaar oud, ongelukkig gevallen. Daarna deed hij het niet meer. Na het melden van de schade werd het toestel volledig vergoed.Bedankt voor de snelle afhandeling!

Even apeldoorn bellen, wie kent de slogan niet. Ik kan uit ervaring weten dat even apeldoorn bellen zeker werkt! De permanente reisverzekering ook wel bij sommige aanbieders bekent als een doorlopende reisverzekering is goed geregeld. Schade op vakantie of op reis wordt goed vergoed, en alles wordt zonder problemen afgehandeld. Hier is iedereen natuurlijk blij mij. Ik kan dan ook de reisverzekering van centraal beheer achmea aanraden. Ik heb er zeer goede ervaringen mee, en hoop dat jullie er ook profijt van hebben.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen