Delta Lloyd Reisverzekering

★★★☆☆ 6.5/10 (195 reviews)

Logo verzekeraar Delta Lloyd

Niets is zeker. Maar dankzij de kennis van Delta Lloyd Groep bent u er zeker van dat uw financiële zaken altijd slim geregeld zijn.

Voordelen van deze reisverzekering:

  • Scherpe premie, dus je betaalt niet te veel
  • Je bent 365 dagen per jaar verzekerd, voor een lange vakantie of een nachtje weg
  • Standaard ben je ook verzekerd op wintersport of als je gaat duiken
  • Je verzekering is over de hele wereld geldig

Onafhankelijke beoordelingen voor de Delta Lloyd Reisverzekering

De Delta Lloyd Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,1.

De Delta Lloyd Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De Delta Lloyd Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,9.

De Delta Lloyd Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De Delta Lloyd Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 juli 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 6,5.

De Delta Lloyd Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 april 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 4,9.

De Delta Lloyd Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 april 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 4,5.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Delta Lloyd Reisverzekering

Goed verzekerd op reis.. nou nee.. ik voel me echt belasterd. Met zeilen zijn onze 2 zonnebrillen in water gevallen. Zonnebrillen waren 6 maanden geleden gekocht, totale kosten 525 euro. Na 5 dagen krijg ik te horen dat er maar 100 euro wordt vergoed voor beide zonnebrillen, staat in de polisvoorwaarden. Staat inderdaad een hele lijst in de polisvoorwaarden wat er maar maximaal is verzekerd. Zonnebrillen per gebeurtenis inderdaad 100 euro. Telefoons zijn per gebeurtenis maar tot 250 euro verzekerd op reis, daar koop je niet eens 1 telefoon van. En computers voor maximaal 500 euro.. nou daar koop je ook geen nieuwe computer van laat staan een MacBook. Dus goed verzekerd op reis met de doorlopende reisverzekering van Delta Lloyd is wat mijn betreft niet het geval je bent echt zwaar onder verzekerd voor de meest voorkomende schade.

Na nog nooit iets geclaimd te hebben op mijn reisverzekering bij Deltalloyd, werd ik door een medewerkster van de klantenservice als een potentiele fraudeur behandeld, toen ik informeerde of onopzettelijk achtergelaten bagage in een huurauto ook geclaimd kon worden. Ik kreeg op een hooghartige en cynische wijze verteld dat iedereen dat dan wel zou kunnen doen aangezien er geen bewijs van te leveren was. Toen ik vervolgens zei dat ik naar aanleiding van haar onvriendelijke houding zou overwegen om op te stappen bij DeltaLloyd zei ze dat ik dat dan maar vooral moest doen.

Prima geholpen ene ook betrokken. Persoonlijke vragen. Hoe was het om zo'n storm mee te maken. voelde me gehoord.

Independer maakt het eenvoudig te bepalen hoeveel je kunt besparen op verzekeringen. Scheelt toch weer een paar euro per maand voor dezelfde dekkingsgraad!

Nog nooit schade gemeld, maar dekking is prima voor een juiste prijs

Niet tevreden, heb de verzekering opgezegt en blijf rekeningen krijgen. Moest een jaar doorbetalen en was hierdoor dubbel verzekerd!

ik had alle gegevens juist ingevuld maar toch kreeg ik post van deltaloyd geadresseerd aan de medeverzekerde ,zelfs met de verkeerde aanhef,ik heb deltaloyd een mail gestuurd en toen werd het wel vlot gecorigeerd. nu is alles inorde en op de juiste naam,pas als we eventueel een claim zouden moeten indienen merken wij hoe goed de verzekering daadwerkelijkm is.

Delta Lloyd is voor mij geen onbekende maatschappij en de voorwaarden zijn duidelijk.

Zat echter niet op een persoonlijk intervieuw te wachten. Komt een beetje als motie vanwantrouwen over . Ondankts de zeer uitvoerige beschrijving van het voorval en aangifte en rapportage van de politie

Ik was zeer positief verrast door de doorlopende reisverzekering van Delta Lloyd, stukken goedkoper dan menig andere reisverzekering, werelddekking en geen omkijken naar kleine lettertjes want alle voorwaarden staan duidelijk vermeld in eht overzicht! Ik raad deze dan ook bij iedereen aan, net als alle andere verzekeringen van DL, via Independer natuurlijk! Scheelt het nog méér!

Annulering wegens overlijden familielid werd zeer correct behandeld, meelevend en meedenkend.

nadat mijn man was beroofd van zijn portemonnee moest hij al veel doen gemeente voor rijbewijs en politieburo voor aangifte. Veel werk maar toen de verzekering gebeld en alles was heel snel geregeld. vriendelijk personeel en duidelijk

Ik heb de schade gemeld bij de ANWB – bij de Bovemij ik kreeg geen duidelijk antwoord van ANWB c.q Bovemij Delta LLoyd was zo coulant om €.125.=over te maken was zeer attent Hartelijk dank

Bij verlenging melden waar polisvoorwaarden (werelddekking) te vinden zijn.

Na gestrand te zijn in Frankrijk werden we prima en snel verder geholpen en werden de in de polis aangegeven vergoedingen razend snel uitgekeerd.

Geen oordeel over Delta Lloyd, klantvriendelijkheid zalmoeten blijken als er wat aande hand zal zijn.

Ik heb gelukkig nog geen gebruik hoeven maken van de verzekering maar het afsluiten en communicatie daarna verliep prima.

Gewoon waar voor je geld en je wordt netjes geholpen.

ik heb deze verzekering bij jullie omdat ik bijna elk jaar wordt opgenomen in zwitserland i.v.m mijn longklachten tot op heden heb ik jullie niet nodig gehad en ik hoop ook deze keer niet groet w.denslagen

Sep22gedupeerde student Op 21-09-2011 ben ik ook door deze meeenr, die zich Remco noemde opgelicht. Ik ontmoete hem voor het station. Hij zij dat zijn vrouw een ernstig auto ongeluk had gehad in eindhoven, en dat hij er zo snel mogelijk heen moest. Dat kon niet want zijn benzinetank was leeg en hij had geen geld bij omdat hij uit amsterdam kwam. Ook zij hij dat hij militair is geweest. Hij vroeg mij om tien euro om wat benzine te kopen. Omdat hij erg geloofwaardig en betrouwbaar overkwam heb ik hem deze tien euro gegeven. Hij zij dat hij deze tien euro morgenvroeg terug zou komen brengen bij mij op school in eindhoven. Ik moest hem bellen op het volgende nummer 0642523074. Dit heb ik de volgende ochtend gedaan maar ik kreeg steeds zijn voicemail. Toen heb ik het nummer gegoogled en ben ik op deze pagina uitgekomen. Heeft u aangifte gedaan? heeft dit nut gehad?. Bedankt voor uw reactie.

In één vakantie zijn er twee fototoestellen gesneuveld en we hebben ze allebei vergoed gekregen, alleen de accessoires niet zoals de batterijen of het tasje.

Contact met de klantenservice prima verlopen, na indienen schade geen reactie. Na nadere toelichting werd e.e.a vlot afgehandeld.

Wie moet je bellen bij schade en wat is het telefonnummer. Dit mis ik in de voorwaarden.

Stond op Schiphol en werd door klantenservice gebeld en bevestigd dat verzekering oke is (na een misverstand). Door deze zeer snelle reactie heb ik alle vertrouwen in afwikkeling als er echt iets aan de hand is.

Binnen een half uur de hele reisverzekering inclusief bevestiging voor elkaar! En voor een mooie prijs!

De schade afhandeling is nog niet volledig betaald, daar is het nu nog wachten op

Tenaamstelling was geheel verkeerd, niet in overeenstemming met de naam van de aanvrager. Dit is intussen rechtgezet, maar persoonlijk vind ik dat dit niet mag voorkomen. Het is (laten we wel wezen) een simpel 1 op 1 verhaal wat in het aanvraagformulier wordt vermeld. Vraag van mijn kant: is het bij Independer of bij Delta Loyd fout gegaan? Ik zie uw reactie tegemoet. Groet, W. J. van Dijk Waddinxveen

ik had zelf al zo'n beetje uitgerekend wat ik dacht terug te krijgen en dit kwam bijna exact uit.

Alle voor vooroodelen mbt verzekering en uitbetalen van schade's horen bij mij tot het verleden!

De afhandeling is prima verlopen, ondanks dat we geen aankoop bon konden overleggen is het max. bedrag uitgekeerd, minus eigen risico. Helaas was dat toch nog € 270 minder als het aankoop bedrag, maar toch zijn we tevreden over de afhandeling

kunt u mij laten weten waar in de polis een eigen risico van € 70 wordt vermeld ingeval van schade aan fotoapparatuur ?

Op zich is het een goede verzekering, zeker met de (door ons gewenste) wintersport dekking er gratis bij. Alleen na het afsluiten duurde het even voor de papieren binnen kwamen. Die waren er dus pas na de vakantie. Bij Independer is in de tussentijd niet terug te vinden wat je nu eigenlijk verzekerd hebt. Dat is niet handig! Verder niets op aan te merken.

de verzekering nog niet nodig gehad ,maar de ervaring die mn broer had met delta lloyd was gewoon prima na de aswolk een paar jaar geleden.

nvt. daar ik nog inhoudelijk contact heb gehad met de reisverzekering Delta LLoyd

Ik was op zoek naar een uitgebreide reisverzekering tegen een goede prijs. Op Independer kon ik dit op een overzichtelijke manier makkelijk vergelijken. Delta Lloyd kwam met de beste prijs tegen de beste voorwaarden.

In de communicatie met Independer is niet of onvoildoende helder geworden dat (zoals wel in de polisvoorwaarden is omschreven) en een tijdslimiets ligt tussen aankoopdatum van de verzekering en de boeking van een huis c.q vliegreis. Dat is cruciaal voor de geldigheid van de reisverzekering. Ik ben van mening dat het de (zorg)plicht is van de verkoper om de potentiele klant hierop te wijzen en gezamenlijk vast te stellen of er sprake is van legitieme dekking. Bij het uitblijven hiervan wordt het aan de klant (als leek) overgelaten, is sprake van te weinig service en loopt de organisatie het risico als onbetrouwbaar te worden beoordeeld. Immers de inkomsten zijn belangrijker dan de redelijke wensen van de klant. En daar hebben wij als klanten inmiddels meer dan genoeg van!

Reisverzekering snel en voordelig afgesloten via Independer. Binnen een week de papieren Delta Lloyd binnen. Erg tevreden tot heden.

je verliest altyd geld,maar toch een redelijk bedrag vergoed gekregen

u heeft in deze geen rol van betekennis, de macht legt bij de machtige verzekeraar. ik heb u meerdermalen gemaild over de slechte houding van delta lloyd, u heeft geen een keer op gereageerd.

Een van de weinige aanbiedrs die een aaneengesloten dekking bieden van 365 dgn. en dat voor een redelijke prijs! Prima toch !!

Bijzonder snelle uitbetaling schadebedrag. Mis helaas uitleg over totstandkoming van het schade bedrag.

Volgens mij heeft Delta lloyd niet meer gedaan dan de polis op sturen en het geld innen. Independer is diegene welke in het voortraject het werk heeft gedaan.

Bij nader inzien wilde ik de ingangsdatum wijzigen. De medewerker wees mij, terecht, op een aantal zaken waar ik dan mee te maken zou krijgen. En het is daardoor keurig opgelost.

Doorlopende reisverzekering Afgesloten dd 21-01-2012. DD 08-02-2012 is nog geen definitieve goedkeuring/polis ontvangen van Delta lloyd

Sinds 2007 een reisverzekering bij Delta Lloyd via Independer. De verzekering is inclusief wintersportdekking en trok mij het meest. Prijs is netjes, gezien de dekking. In september 2011 schade opgelopen i.v.m. verloren goederen. Binnen 4 weken volledig opgelost inclusief schadebedrag gestort op rekening.

Geen schade gemeld tot op heden dus weinig mee te maken gehad

Independer geeft aan telefonisch tot 21.00 bereikbaar te zijn, maar dit is alleen voor het melden van schade. Dit staat niet op de website vermeld.

Een 1 daar waar ik nog niet over kan oordelen. Omdat ik nog niets vernomen heb.

na de mededeling dat Delta Lloyd accoord is met de afgesloten reisverzekering is niets mee vernomen: geen polis, geen verzekeringsbewijs, geen e-mail, geen telefoontje.

Tegenstrijdig antwoord op de vraag of we een kaartje zouden krijgen met daarop de gegevens van onze verzekering. Eerste antwoord: ja, tweede antwoord: nee, derde antwoord: ja. Nu zijn we in afwachting.

We hadden via internet een reisje geboekt naar Rome, mijn man had de correspondentie daarover verwijderd van zijn computer. Ik heb geen schadevergoeding ontvangen, omdat je bewijs van je reis moet kunnen overleggen. Het feit dat ik in Rome aangifte heb gedaan van diefstal is blijkbaar niet voldoende. Ik heb het maar opgegeven om een schadevergoeding te ontvangen.

Interpolis ligt qua premie op de zwelfde hoogte maar daar bovdenop komt een commissie voor de Rabobank van plusminus 20 euro

Afgelopen zomer ben ik mijn portomonee in Efteling verloren. Zowel waarde portomonee als inhoud werden onder deze polis niet vergoed. Dit was zeer teleurstellend.

Na de aanmelding op internet niets meer gehoord of gezien. Het is dus nog steeds een voorlopige aanmelding en kan de oude verzekering niet opgezegd worden.

slechte schade afhandeling bij claimen schade annuleerings verzekering! bij afsluiten van de reis wisten we niet dat mijn vrouw zwanger was,en net voor vertrek was ziekenhuisopname noodzakelijk, dus reis geanulleerd, maar claim afgewezen omdat je dit had kunnen voorzien?? ziek bij 10 weken? dit verwacht je toch niet, maar claim afgewezen voor mijn vrouw, maar mijn verzekering keerde wel uit, uit coulance? het is toch ja of nee, en niet een beetje.we kregen dus de helft uitgekeerd en zomaar op de rekening gestord zonder verdere toelichting. klachten formulier ingevuld maar nooit meer iets over gehoord. annuleeringsclaim moest gewoon op een woonhuis formulier worden ingevuld waar dus hele andere vragen opstaan,en dan nog zeggen dat de claim onduidelijk is. kortom waardeloos bedrijf!

Independer.nl helpt haar klanten/bezoekers goed en adviseert op een duidelijke en transparante wijze.

Goedkope doorlopende reis- en annuleringsverzekering, die medische kosten in het buitenland niet dekt.

wacht nog steeds op een antwoord over de automodule

Delta Lloyd heeft een verkeerde polis opgemaakt en zou mij een nieuwe sturen, deze heb ik tot op heden nog niet ontvangen ( nu 1 week geleden)

onduidelijkheid vd zijde van polisvoorwaarden Delta Lloyd. polisvoorwaarden Independer (website) stemmen niet overeen. zijn er nog steeds niet helemaal uit.

goede prijs, kwaliteit verhouding, zelfs wintersport dekking in besloten.

Als je bv een elektrische tandenborstel kwijt bent uit het duurdere segment, wordt er gekeken naar de prijs van een gemiddelde tandenborstel. Zo meldt de begeleidende brief. Daar kom je pas achter nadat je een schade hebt geclaimd. Ook de 70 euro eigen bijdrage wordt in aanvang niet genoemd. Zal waarschijnlijk ergens in de kleine lettertjes staan. Je dure spullen zijn blijkbaar niet bij Delta Lloyd verzekerd. Ik ga dus op zoek naar een andere verzekeraar die dat wel doet. Afhandeling heeft enkele weken geduurd, terwijl het maar om een vernielde elektrische tandenborstel ging. De betaling was er nog voor de afhandelingsbrief. Dat was wel heel snel.

Snelle reactie inzake mijn aanvrage. het aanraden waard.

volgen mij een prima verzekerings maatschappij.

Snelle en daadwerkelijke reactie geen gezeur over welles nietes serieuze medewerkers die een serieuze schade goed behandelen.

ik heb nog geen bericht of het akkoord is het afsluiten van een reisverzekering en annulerings verzekering door lopend en voor mijn zoon een reisverzekering

1 maal wat geclaimd wegens diefstal in het buitenland, dit is zeer snel afgehandeld onder verder gezeur, prima dus.

Heb (gelukkig) nog niets hoeven te melden/claime.

De grote jongens blijven te duur, maar hebben geleerd van de kleintjes: Via internet doen ze scherpe aanbiedingen. Dan heb je het voordeel van een gunstige prijs en een solide maatschappij

Op 22 mei vliegtickets gekocht. Voor afsluiten van reis- anuleringsverz per 1 juni voor Delta Lloyd gekozen vanwege de 14 dagen termijn. Door jullie telefonisch en per e-mail aangegeven. In de polis staat dit niet vermeld. Diverse malen per mail gevraagd om een schriftelijke bevestiging. Jullie zouden deze bij Delta Lloyd aanvragen. Laatste mail contact hierover was op 21 juni. De schriftelijke bevestiging heb ik nooit ontvangen. Bovendien heb ik geen Hulppasje van Delta Lloyd ontvangen. Mijn mede reiziger met dezelfde verzekering ontving dit wel.

Bij de terugreis uit brazilie werd mijn vrouw onwel en werd haar door de vliegveldarts verboden om verder te reizen, de hulpdienst was zeer behulpzaam en mijn vrouw werd eerste klas naar nederland terug vervoerd, fantastisch

de mogelijkheden om die verzekering samen te stellen naar onze wens was bij delta lloyd het beste te realiseren

Nog geen aanspraak hoeven doen op de verzekering. De afsluiting is vlot verlopen

Afsluiten was geen probleem. Gelukkig nog niets hoeven te claimen. Dus over de prestaties van Delta Lloyd dienaangaande kan nog geen mening worden gevormd.

snel en makkelijk een reisverzekering afgesloten

met de schadeclaim ben ik goed voorgelicht en is ook snel en goed afgehandeld.

De door mij opgegeven schade is tot volle tevredenheid afgehandeld.Bravo voor Independer en Delta Loyd!!!

Uitstekende maatschappij. Wij zijn in het buitenland snel, persoonlijk, vriendelijk en deskundig geholpen. Onze complimenten.

Ik had al goede ervaringen i.v.m.afsluiten van een zorgverzekering. Dit werd met afsluiten reisverzekering weer bevestigd.

Via Independer een prima reisverzekering gevonden die stukken goedkoper was als mijn oude en zelf een uitgebreider pakket had zoals wintersportdekking en een hogere vergoeding voor baggage en annulering. Zeer aan te bevelen!

Heb gelukkig nog geen gebruik gemaakt van de verzekering

Bij de eerste keer bellen voor informatie kreeg ik antwoorden die niet klopten. De tweede keer kreeg ik iemand aan de lijn die me heel goed informeerde. Het cijfer dat ingevuld is bij de deskundigheid geldt dus voor het eerste contact, dit geldt ook voor het cijfer ivm de vriendelijkheid. Voor het tweede contact zou ik twee maal een 8 geven.

De Reisverzekering via Independer is snel afgesloten, aan de hand van het vergelijk dat Independer heeft gemaakt. Delta Lloyd kwam daar gunstig uit naar voren, met een lage premie en een goede dekking. Heldere voorwaarden en een snelle reactie.

Niet nodig gehad, dus moeilijk een mening te geven.

Ik moest eerst beslissen repareren of uitbetalen, maar om daarover een beslissing te kunnen nemen ontbreken mij degegevens over de consekwenties van een beslissing, bovendien bleek de polis onjuistheden te bevatten die nog in bewerking zijn. Nu weet ik het nog steeds niet.

Ik heb wel een verzekering afgesloten maar niet van hun diensten gebruik hoeven maken

Afsluiten en premie betalen gaat prima, maar als er uitgekeerd moet worden verschuilt men zich achter modules en artikelen die niet ter zake doen. Ter verduidelijking, ik heb op 6 juli een eenzijdig motorongeval gehad in Noorwegen. Waarbij ikzelf, mijn motor en mijn bagage gehavend waren. De schade aan bagage, uitrusting en extra gemaakt overnachtingskosten, heb ik getracht, bij mijn doorlopende reisverzekering, te verhalen. Maar tot twee keer toe is mijn verzoek afgewezen omdat ik de module mobiliteit niet had meeverzekerd terwijl deze alleen betrekking heeft op repatriëring van het voertuig, etc. (Dit heb ik al via de ANWB lopen en daarom dus niet afgesloten). Ik wacht tot op heden nog steeds op een bevredigende afhandeling. Iedere prijs voor een product dat niet aan de verwachtingen voldoet is mijns inziens te hoog, vandaar de 1.

I have been so bewildreed in the past but now it all makes sense!

De schade is al van augustus, Morgen zitten we in oktober. Ik heb pas net een mail mogen ontvangen wat en dat er wat gaat gebeuren. tevens is het erg slecht dat er niets geregeld werd na de inbraak. Ik heb alles zelf moeten regelen. De ruit werd pas na 5 dagen vervangen. terwijl ik rond moest rijden met twee kinderen zonder achterruit. Schandalig. Het is niet de eerste slechte ervaring die ik met deze reisverzekering heb.

Your website has to be the eletcorinc Swiss army knife for this topic.

Ik had eerder al vernomen dat het voordeliger zou zijn om i.p.v een eenmalige reisverzekering een doorlopende te nemen. Dit bleek inderdaad het geval. Bovendien is het ook wel gemakkelijkker, je hoeft er dan niet meer over na te denken wanneer je een vakantie boekt. Bovendien ben je ook verzekerd wanneer je bijv. een weekend weg gaat. Dit deden wij echter nooit, wat natuurlijk eigenlijk net zo belangrijk is.

Uitstekende reisverzekering. Alles is goed gedekt, de communicatie is helder en de afhandeling is snel en volledig. Ook bij schadeclaims is alles uitstekend opgelost.

behulpzaam, vriendelijk, geduldig, komen afspraken na.

Heb de verzekering wel afgesloten bij Delta Lioyd maar nog niets van ze gehoord

Ik kan er niet goed over oordelen omdat ik de verzekering de laatste jaren niet nodig heb gehad. Op zich vond ik alles duidelijk, maar ik kreeg laatst voorwaarden thuis van een verzekering die ik heb bij ZLM en dat is pas echt duidelijk. Daarmee vergeleken is alle andere uitleg onduidelijk. Afsluiten is gemakkelijk en goed geregeld.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen