Delta Lloyd Reisverzekering

★★★☆☆ 6.5/10 (194 reviews)

Logo verzekeraar Delta Lloyd

Niets is zeker. Maar dankzij de kennis van Delta Lloyd Groep bent u er zeker van dat uw financiële zaken altijd slim geregeld zijn.

Voordelen van deze reisverzekering:

  • Scherpe premie, dus je betaalt niet te veel
  • Je bent 365 dagen per jaar verzekerd, voor een lange vakantie of een nachtje weg
  • Standaard ben je ook verzekerd op wintersport of als je gaat duiken
  • Je verzekering is over de hele wereld geldig

Onafhankelijke beoordelingen voor de Delta Lloyd Reisverzekering

De Delta Lloyd Reisverzekering is in de Consumentengids van 25 november 2020 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,1.

De Delta Lloyd Reisverzekering is in de Consumentengids van 25 november 2020 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De Delta Lloyd Reisverzekering is in de Consumentengids van 25 november 2020 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,9.

De Delta Lloyd Reisverzekering is in de Consumentengids van 25 november 2020 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De Delta Lloyd Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 25 november 2020 door Independer.nl beoordeeld met een 6,5.

De Delta Lloyd Reisverzekering is in de Consumentengids van 25 november 2020 door Consumentenbond beoordeeld met een 4,9.

De Delta Lloyd Reisverzekering is in de Consumentengids van 25 november 2020 door Consumentenbond beoordeeld met een 4,5.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com kun je verzekeringen vergelijken, zoals jouw autoverzekering of uitvaartverzekering. En vind je ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal.

TIP: Je zorgverzekering vergelijken 2021 kan je veel geld besparen

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Delta Lloyd Reisverzekering

Na nog nooit iets geclaimd te hebben op mijn reisverzekering bij Deltalloyd, werd ik door een medewerkster van de klantenservice als een potentiele fraudeur behandeld, toen ik informeerde of onopzettelijk achtergelaten bagage in een huurauto ook geclaimd kon worden. Ik kreeg op een hooghartige en cynische wijze verteld dat iedereen dat dan wel zou kunnen doen aangezien er geen bewijs van te leveren was. Toen ik vervolgens zei dat ik naar aanleiding van haar onvriendelijke houding zou overwegen om op te stappen bij DeltaLloyd zei ze dat ik dat dan maar vooral moest doen.

Prima geholpen ene ook betrokken. Persoonlijke vragen. Hoe was het om zo'n storm mee te maken. voelde me gehoord.

Independer maakt het eenvoudig te bepalen hoeveel je kunt besparen op verzekeringen. Scheelt toch weer een paar euro per maand voor dezelfde dekkingsgraad!

Nog nooit schade gemeld, maar dekking is prima voor een juiste prijs

Niet tevreden, heb de verzekering opgezegt en blijf rekeningen krijgen. Moest een jaar doorbetalen en was hierdoor dubbel verzekerd!

Overzichtelijke website en duidelijke invulvelden.

Neem de voorwaarden eerst door met een jurist om alle verwijzingen en uitsluitingen inzichtelijk te maken. Mijn schade is op schandalige wijze afgehandeld! Bepaalde standaard goederen vallen ineens onder 'kostbaarheden' waardoor ze niet vergoed worden. Nog een onbeschofte mail na gekregen ook.

Uitstekend om af te sluiten, makkelijk vergelijkbaar. Echter meer dan twee weken geleden schade gemeld, nog niets gehoord. Niet eens een bevestiging. Het mag best even duren maar het zou wel zo netjes zijn even een ontvangstbevestiging van de schadeclaim te sturen.

ik had alle gegevens juist ingevuld maar toch kreeg ik post van deltaloyd geadresseerd aan de medeverzekerde ,zelfs met de verkeerde aanhef,ik heb deltaloyd een mail gestuurd en toen werd het wel vlot gecorigeerd. nu is alles inorde en op de juiste naam,pas als we eventueel een claim zouden moeten indienen merken wij hoe goed de verzekering daadwerkelijkm is.

Delta Lloyd is voor mij geen onbekende maatschappij en de voorwaarden zijn duidelijk.

Zat echter niet op een persoonlijk intervieuw te wachten. Komt een beetje als motie vanwantrouwen over . Ondankts de zeer uitvoerige beschrijving van het voorval en aangifte en rapportage van de politie

Deze verzekering biedt de door mij gewenste dekking tegen een concurrerende prijs. Gelukkig heb ik nog geen ervaring met schade en de afhandeling daarvan.

De sos dienst buitenland van de verzekerings mij. weigerde een terugvlucht voor mij te boeken. Heb toen zelf een terugvlucht geboekt en betaald. Independer heeft dat daarna keurig voor mij afgehandeld.

Het is niet mogelijk om simpel via de telefoon je af te melden. (dit kan bij centraal beheer wel) Medewerker reageert gepikeerd op een afmelding niet echt profesioneel meld mij af omdat ik simpel geen wereldreizen meer maak. Volgende verzekering maar geen Deltaloyd. Schriftelijk wordt niet op gereageert.

Ik was zeer positief verrast door de doorlopende reisverzekering van Delta Lloyd, stukken goedkoper dan menig andere reisverzekering, werelddekking en geen omkijken naar kleine lettertjes want alle voorwaarden staan duidelijk vermeld in eht overzicht! Ik raad deze dan ook bij iedereen aan, net als alle andere verzekeringen van DL, via Independer natuurlijk! Scheelt het nog méér!

Goede service, maar bij diefstal bleek de dekking nogal beperkt.

Annulering wegens overlijden familielid werd zeer correct behandeld, meelevend en meedenkend.

Binnen 5 minuten een reis/annuleringsverzekering afgesloten. Papier werk was ook snel binnen. De prijs tov alle andere maatschappijen is in verhouding stukken lager en net zo goed.

nadat mijn man was beroofd van zijn portemonnee moest hij al veel doen gemeente voor rijbewijs en politieburo voor aangifte. Veel werk maar toen de verzekering gebeld en alles was heel snel geregeld. vriendelijk personeel en duidelijk

Ik heb de schade gemeld bij de ANWB – bij de Bovemij ik kreeg geen duidelijk antwoord van ANWB c.q Bovemij Delta LLoyd was zo coulant om €.125.=over te maken was zeer attent Hartelijk dank

Geen duidelijke informatie bij afsluiten via internet. Geen duidelijke antwoorden na telefonische informatie. Nietszeggende antwoorden op vragen. Je moet zelf actie ondernemen om duidelijkheid te krijgen over je eigen polissen, polis was zogenaamd niet bekend bij Independer. Foutje had verkeerde zoekgegevens ingegeven, maar je staat wel in de wacht.

Snelle afhandeling, duidelijke klantenservice, niet te duur

We hadden de reisverzekering twee maal nodig ivm annulering. Alles prima afgehandeld. Bagageschade hebben we nooit nodig gehad, dus daarmee hebben we geen ervaring.

Schade van €500.- Maximale uitbetaling €350.- Prima. Maar dan trekken ze er nog €75.- eigenrisico af… Dat noem ik verkeerd om rekenen. En geen reactie op email… Niet erg netjes dus. Maar wel snelle betaling.

Bij verlenging melden waar polisvoorwaarden (werelddekking) te vinden zijn.

informeer veel eerder van te voren wanneer er keuze is tot opzegging.

Polisblad bevatte verkeerde voorletters. Klantenservice Independer gebeld en meteen opgelost. Binnen een week een nieuw en foutloos polisblad ontvangen.

na motorongeval is alles snel afgehandeld en daar hou ik van. Dan kan je verder.

Het is niet duidelijk voor mij of er voor deze reisverzekering een alarmnummer is. Als je snel iets moet melden en of hulp vragen is dat niet handig om eerst Independer te bellen. Graag bij de informatie hierover meer duidelijkheid.

Na gestrand te zijn in Frankrijk werden we prima en snel verder geholpen en werden de in de polis aangegeven vergoedingen razend snel uitgekeerd.

Eerste keer dat ik iets declareerde bij deze maatschappij. Ik werd goed aan de telefoon geholpen ze waren erg vriendelijk en stuurde gelijk de papieren die ik nodig had. Vervolgens het hele bedrag binnen 2 weken gestort gekregen. Een aanrader dus.

Independer ondersteunde de zoektocht snel en doelgericht naar een verzekering met een goede prijs/kwaliteitverhouding.

Hoe de schade afhandeling verloopt moet in de komende dagen nog blijken

Geen oordeel over Delta Lloyd, klantvriendelijkheid zalmoeten blijken als er wat aande hand zal zijn.

k ben in deze vervelende situatie heel goed geholpen. Mijn vader is overleden terwijl wij op het vliegveld stonden, en ik werd erg vriendelijk en correct geholpen. Ik heb dat als zeer prettig ervaren.

Ik heb twee keer een schade moeten melden. Dit is naar volle tevredenheid afgehandeld.

Ik heb gelukkig nog geen gebruik hoeven maken van de verzekering maar het afsluiten en communicatie daarna verliep prima.

een goede verzekering en zeer snel en gemakelijk aftesluiten. het was de niet de allegoedkoopste maar naar een vergelijking met de goedkoopste wel een stuk beter. minder eigenrisico en hoger vergoedingen, en wereld deking.

Jammer dat er geen pasje van deze verzekering is, voor als je tijdens de reis schade moet melden.

Goede en uitgebreide reisverzekering met annulering tegen interessante prijs. Gelukkig geen beroep op de annulering hoeven doen.

Gewoon waar voor je geld en je wordt netjes geholpen.

ik heb deze verzekering bij jullie omdat ik bijna elk jaar wordt opgenomen in zwitserland i.v.m mijn longklachten tot op heden heb ik jullie niet nodig gehad en ik hoop ook deze keer niet groet w.denslagen

108.= euro bespaart en dat is heel veel t.o.v. mijn oude reis/annuleringsverzekering.

vergeleken met mijn vorige reisverzekering is de combinatie prijs en geleverd product uitstekend.

Sep22gedupeerde student Op 21-09-2011 ben ik ook door deze meeenr, die zich Remco noemde opgelicht. Ik ontmoete hem voor het station. Hij zij dat zijn vrouw een ernstig auto ongeluk had gehad in eindhoven, en dat hij er zo snel mogelijk heen moest. Dat kon niet want zijn benzinetank was leeg en hij had geen geld bij omdat hij uit amsterdam kwam. Ook zij hij dat hij militair is geweest. Hij vroeg mij om tien euro om wat benzine te kopen. Omdat hij erg geloofwaardig en betrouwbaar overkwam heb ik hem deze tien euro gegeven. Hij zij dat hij deze tien euro morgenvroeg terug zou komen brengen bij mij op school in eindhoven. Ik moest hem bellen op het volgende nummer 0642523074. Dit heb ik de volgende ochtend gedaan maar ik kreeg steeds zijn voicemail. Toen heb ik het nummer gegoogled en ben ik op deze pagina uitgekomen. Heeft u aangifte gedaan? heeft dit nut gehad?. Bedankt voor uw reactie.

In één vakantie zijn er twee fototoestellen gesneuveld en we hebben ze allebei vergoed gekregen, alleen de accessoires niet zoals de batterijen of het tasje.

Na telefonische opgave schade ( gestolen portemonnee tijdens vakantie in Thessaloniki) is oor Delta Loyd zeer adequaat gereageerd.

Contact met de klantenservice prima verlopen, na indienen schade geen reactie. Na nadere toelichting werd e.e.a vlot afgehandeld.

Gewoon een doorlopende reisverzekering die mij en mijn gezin EN mijn studerende kinderen dekt, of ik nu 1 week of 6 maanden in het buitenland zit. Een maand geleden voor het eerst in mijn leven geclaimd, was een forse claim, wel even wat paperassen invullen maar snelle uitkering zonder gedoe.

Wie moet je bellen bij schade en wat is het telefonnummer. Dit mis ik in de voorwaarden.

De schade uitkering was bij wijze van spreke eerder bijgeschreven op mijn bankrekening dan het schadeformulier bij de verzekeraar.

Het was onduidelijk dat er een opzegtermijn bestond. Vantevoren had ik begrepen dat de reisverzekering vanzelf ophield dus was ik onaangenaam verrast dat ik een extra termijn moest betalen.

Ik heb de verzekering voortijdig opgezegd ivm emigratie en ik heb dat via e-mail gedaan. Er is vervolgens geen contact met mij opgenomen (mogelijk is er wel een brief naar mijn oorspronkelijke woonadres gegaan), vandaar ook mijn 1 bij "snelheid beantwoorden" maar ik heb tot mijn verrassing een klein deel van de premie teruggekregen. Alleen dus zonder elektronische toelichting.

Nog niets gedeclareerd, maar ondanks wat fouten met de polissen is alles goed gekomen, alles prima geregeld.

We hebben de polissen na 14 dagen thuis ontvangen maar de ten naamstelling is niet juist en waarom moet ik nog na trekken.

Stond op Schiphol en werd door klantenservice gebeld en bevestigd dat verzekering oke is (na een misverstand). Door deze zeer snelle reactie heb ik alle vertrouwen in afwikkeling als er echt iets aan de hand is.

Later bleek het bij verschillende aanbieders veel goedkoper te kunnen

Binnen een half uur de hele reisverzekering inclusief bevestiging voor elkaar! En voor een mooie prijs!

De schade afhandeling is nog niet volledig betaald, daar is het nu nog wachten op

Ik heb geprobeerd eenmaal een declaratie in orde te krijgen, maar kreeg geen respons van Delta Lloyd en heb dus ook de verzekering na 1 jaar opgezegd per 24 april 2012.

Tenaamstelling was geheel verkeerd, niet in overeenstemming met de naam van de aanvrager. Dit is intussen rechtgezet, maar persoonlijk vind ik dat dit niet mag voorkomen. Het is (laten we wel wezen) een simpel 1 op 1 verhaal wat in het aanvraagformulier wordt vermeld. Vraag van mijn kant: is het bij Independer of bij Delta Loyd fout gegaan? Ik zie uw reactie tegemoet. Groet, W. J. van Dijk Waddinxveen

Ik vind dat de schadevergoeding erg snel terug betaald is, daar ben ik zeer tevreden over, evenals de mate waarin ik op de hoogte gesteld werd van de afhandeling. De manier waarop de dagwaarde van gestolen/beschadigde artikelen berekend wordt vind ik echter erg onredelijk: een backpack kan ontzettend lang meegaan en dat de dagwaarde na 3 jaar nog maar de helft is, vind ik niet terecht. Van elektrische apparatuur snap ik het wel, want de ontwikkeling daarvan is super snel. Maar ik vind dat er onderscheid gemaakt moet worden afhankelijk van het soort artikel.

ik had zelf al zo'n beetje uitgerekend wat ik dacht terug te krijgen en dit kwam bijna exact uit.

Alle voor vooroodelen mbt verzekering en uitbetalen van schade's horen bij mij tot het verleden!

De afhandeling is prima verlopen, ondanks dat we geen aankoop bon konden overleggen is het max. bedrag uitgekeerd, minus eigen risico. Helaas was dat toch nog € 270 minder als het aankoop bedrag, maar toch zijn we tevreden over de afhandeling

kunt u mij laten weten waar in de polis een eigen risico van € 70 wordt vermeld ingeval van schade aan fotoapparatuur ?

Op zich is het een goede verzekering, zeker met de (door ons gewenste) wintersport dekking er gratis bij. Alleen na het afsluiten duurde het even voor de papieren binnen kwamen. Die waren er dus pas na de vakantie. Bij Independer is in de tussentijd niet terug te vinden wat je nu eigenlijk verzekerd hebt. Dat is niet handig! Verder niets op aan te merken.

de melding van de schade en uitbetaling door verzekeraar was binnen een week geregeld

de verzekering nog niet nodig gehad ,maar de ervaring die mn broer had met delta lloyd was gewoon prima na de aswolk een paar jaar geleden.

snelle verwerking van de schademelding door het via de mail toezenden van het sachadenummer

nvt. daar ik nog inhoudelijk contact heb gehad met de reisverzekering Delta LLoyd

Ontzettend tevreden, wordt vanzelf verlengd, geen omkijken naar!

Ik was op zoek naar een uitgebreide reisverzekering tegen een goede prijs. Op Independer kon ik dit op een overzichtelijke manier makkelijk vergelijken. Delta Lloyd kwam met de beste prijs tegen de beste voorwaarden.

In de communicatie met Independer is niet of onvoildoende helder geworden dat (zoals wel in de polisvoorwaarden is omschreven) en een tijdslimiets ligt tussen aankoopdatum van de verzekering en de boeking van een huis c.q vliegreis. Dat is cruciaal voor de geldigheid van de reisverzekering. Ik ben van mening dat het de (zorg)plicht is van de verkoper om de potentiele klant hierop te wijzen en gezamenlijk vast te stellen of er sprake is van legitieme dekking. Bij het uitblijven hiervan wordt het aan de klant (als leek) overgelaten, is sprake van te weinig service en loopt de organisatie het risico als onbetrouwbaar te worden beoordeeld. Immers de inkomsten zijn belangrijker dan de redelijke wensen van de klant. En daar hebben wij als klanten inmiddels meer dan genoeg van!

Deze doorlopende reisverzekering heeft een lage prijs en voor ons een goede dekking.

Reisverzekering snel en voordelig afgesloten via Independer. Binnen een week de papieren Delta Lloyd binnen. Erg tevreden tot heden.

je verliest altyd geld,maar toch een redelijk bedrag vergoed gekregen

Presentatie op en informatiewaarde van de site vereenvoudigt het maken van een keuze. Polis nog te ontvangen!

u heeft in deze geen rol van betekennis, de macht legt bij de machtige verzekeraar. ik heb u meerdermalen gemaild over de slechte houding van delta lloyd, u heeft geen een keer op gereageerd.

Voor zover ik nu kan oordelen een goede verzekering, echter het is me niet helemaal duidelijk wat er nou wel en niet onder valt. Gelukkig heb ik er nog geen gebruik van hoeven maken.

Een van de weinige aanbiedrs die een aaneengesloten dekking bieden van 365 dgn. en dat voor een redelijke prijs! Prima toch !!

Heb maatschappij gekozen vanwege de lage prijs en toch veel voorzieningen. De afsluiting verliep heel snel. Heb verder nog geen ervaring met uitkering enz.

negatief: geen schriftelijke bevestiging van ontvangst schade en ook geen overzicht van vergoeding op schrift, louter een bedrag op de bank. Dit zou volgens de verzekering aan Independer liggen

Bijzonder snelle uitbetaling schadebedrag. Mis helaas uitleg over totstandkoming van het schade bedrag.

Nog geen bericht van Delta Lloyd ontvangen over de afgesloten reisverzekering

Ik heb nog steeds na 4 weken geen bevestiging gehad per post van een reisverzekering van delta Koud.

Volgens mij heeft Delta lloyd niet meer gedaan dan de polis op sturen en het geld innen. Independer is diegene welke in het voortraject het werk heeft gedaan.

5 dagen vertraging door vulkaanuitbarsting, lage vergoeding door Transavia, aangevuld door mijn reisverzekering

maar nog niets aan de hand gehad!dus volledig antwoorden is moeilijk

In verhouding met andere vind ik DL niet te duur. De afhandeling van de reis die niet doorging wegens een sterfgeval verliep vlot en correct

Delta Lloyd moet gegevens van Independer beter overnemen

Bij nader inzien wilde ik de ingangsdatum wijzigen. De medewerker wees mij, terecht, op een aantal zaken waar ik dan mee te maken zou krijgen. En het is daardoor keurig opgelost.

Doorlopende reisverzekering Afgesloten dd 21-01-2012. DD 08-02-2012 is nog geen definitieve goedkeuring/polis ontvangen van Delta lloyd

Goede degelijke maatschapij, groot concern Delta Lloyd, dat voelt ook goed. Afsluiten was heel eenvoudig. Polis kwam vrij snel daarna op de deurmat. Nog geen claim ingediend dus daar kan ik nog niks over zeggen.

Sinds 2007 een reisverzekering bij Delta Lloyd via Independer. De verzekering is inclusief wintersportdekking en trok mij het meest. Prijs is netjes, gezien de dekking. In september 2011 schade opgelopen i.v.m. verloren goederen. Binnen 4 weken volledig opgelost inclusief schadebedrag gestort op rekening.

Geen schade gemeld tot op heden dus weinig mee te maken gehad

Independer geeft aan telefonisch tot 21.00 bereikbaar te zijn, maar dit is alleen voor het melden van schade. Dit staat niet op de website vermeld.

Het afsluiten van de verzekering verliep snel en efficient, echter na het afsluiten ontving ik vijf mails van Independer over deze verzekering. Dit vond ik wat onoverzichtelijk; emailadres, wachtwoord, uw offertes bekijken, nieuwsbrief, en de verzekering.

Onduidelijkheid polis wel of geen wintersportdekking stond niet vermeld in polis, wel op de site.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen