Delta Lloyd Reisverzekering

★★★☆☆ 6.5/10 (21 reviews)

Delta Lloyd Verzekeringen Ervaringen

Niets is zeker. Maar dankzij de kennis van Delta Lloyd Groep bent u er zeker van dat uw financiële zaken altijd slim geregeld zijn.

Voordelen van deze reisverzekering:
  • Scherpe premie, dus je betaalt niet te veel
  • Je bent 365 dagen per jaar verzekerd, voor een lange vakantie of een nachtje weg
  • Standaard ben je ook verzekerd op wintersport of als je gaat duiken
  • Je verzekering is over de hele wereld geldig

Onafhankelijke beoordelingen van reisverzekeringen bij Delta Lloyd

De Delta Lloyd Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,1.

De Delta Lloyd Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De Delta Lloyd Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,9.

De Delta Lloyd Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De Delta Lloyd Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 juli 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 6,5.

De Delta Lloyd Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 april 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 4,9.

De Delta Lloyd Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 april 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 4,5.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

Delta Lloyd Commercial De Optimist (2013)

Allianz Global Assistance Reisverzekering (2018)

Ervaringen met de Delta Lloyd Reisverzekering

Na nog nooit iets geclaimd te hebben op mijn reisverzekering bij Deltalloyd, werd ik door een medewerkster van de klantenservice als een potentiele fraudeur behandeld, toen ik informeerde of onopzettelijk achtergelaten bagage in een huurauto ook geclaimd kon worden. Ik kreeg op een hooghartige en cynische wijze verteld dat iedereen dat dan wel zou kunnen doen aangezien er geen bewijs van te leveren was. Toen ik vervolgens zei dat ik naar aanleiding van haar onvriendelijke houding zou overwegen om op te stappen bij DeltaLloyd zei ze dat ik dat dan maar vooral moest doen.
Wie moet je bellen bij schade en wat is het telefonnummer. Dit mis ik in de voorwaarden.
u heeft in deze geen rol van betekennis, de macht legt bij de machtige verzekeraar. ik heb u meerdermalen gemaild over de slechte houding van delta lloyd, u heeft geen een keer op gereageerd.
Heb maatschappij gekozen vanwege de lage prijs en toch veel voorzieningen. De afsluiting verliep heel snel. Heb verder nog geen ervaring met uitkering enz.
5 dagen vertraging door vulkaanuitbarsting, lage vergoeding door Transavia, aangevuld door mijn reisverzekering
1 maal wat geclaimd wegens diefstal in het buitenland, dit is zeer snel afgehandeld onder verder gezeur, prima dus.
Nog geen beroep hoeven te doen. Dus nog geen ervaringen qua snelheid behulpzaamheid en verzorging.
Het afsluitproces is zeer prima. De prijs is laag dus prijs-kwaliteitverhouding is makkelijk goed te noemen. Erg jammer dat er geen vragen zijn over schade-afhandeling want die vind ik NIET goed...
Ik kreeg een bedrag uitbetaald, maar gen enkel bericht noch toelichting over de samenstelling van het bedrag slechts 40% van de schade
Ik heb wel een verzekering afgesloten maar niet van hun diensten gebruik hoeven maken
Schade werdsnel en correct afgehandeld en ze zijn altijd goed bereikbaar.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen