Zelf Reisverzekering

★★★★☆ 8.8/10 (76 reviews)

Logo verzekeraar Zelf

Voordelen van deze reisverzekering:

  • Beste Koop Consumentenbond
  • Vanaf maar 6 cent per dag
  • Natuurlijk dagelijks opzegbaar

Onafhankelijke beoordelingen voor de Zelf Reisverzekering

De Zelf Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 16 april 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Doorlopend’.

De Zelf Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 18 april 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Doorlopend’.

De Zelf Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 18 april 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Kortlopend’.

De Zelf Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 18 april 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Doorlopend’.

De Zelf Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 18 april 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Kortlopend’.

De Zelf Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 20 april 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Doorlopend’.

De Zelf Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 20 april 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Kortlopend’.

De Zelf Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 24 maart 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Zelf Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 18 maart 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Zelf Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,6.

De Zelf Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 19 maart 2012 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Zelf Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 21 maart 2011 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Zelf Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,9 en is daarmee de Beste koop.

De Zelf Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Zelf Reisverzekering

Bij het afsluiten van een tijdelijke reisverzekering bij Zelf hadden we gekozen voor de extra optie "hulp bij autopech". Helaas blijkt dit alleen voor ongeval of diefstal te gelden en niet bij pech. Op zaterdagmiddag in Frankrijk met een stilgevallen auto konden we dus zelf op zoek naar een oplossing. GEEN AANRADER! Betaal iets meer en krijg hulp wanneer het nodig is.

Met zelf.nl alles snel en direct online regelen? Mooi niet dus. Online invullen maar blijkt verder alleen maar te resulteren in een mail naar zelf.nl, wat 5 dagen kan duren blijkt, en daarna nog 3 dagen wachten op nieuwe polis via mail. En nadat je hebt bevestigd achteraf de melding dat er wijzigingskosten zijn. Niet snel, niet vooraf gemelde kosten.

zeer snelle en coulante afhandeling van schade tijdens onze reis. Onverplicht werd ook voor mij een schadebedrag uitgekeerd terwijl de schade mijn man betrof

Snel, efficiënt en effectief En dat is precies wat ik wil(de).

Daar ik ook via persoonlijk contact,advies kreeg,ben ik deze verzekering aangegaan.Maar ook gezien de prijs t.a.v. andere aanbieders.Jammer dat ik niet eerder van zeker .com wist,want dan had ik op mijn annulerings verzekering,aangeboden door mijn reis bureau zeker 60 Euro kunnen besparen.Want uw voorwaarden zijn zeer aantrekkelijk,en aan te bevelen.

Op de eerste dag van mijn vakantie met mijn gezin en kleinkinderen , erg ziek vanuit de bus in en ambulance naar het ziekenhuis in Blanes vervoert. Totaal 9 dagen in het ziekenhuis doorgebracht en dankzij de verzekering terug met het vliegtuig naar Nederland. Perfect geregeld door de sos alarmcentrale via Zelf en mijn dank hiervoor , ook de aandacht van de arts van Zelf en de reacties, perfect.

binnen 10 dagen was onze annulering van de vakantie financieel afgehandeld

Telefonisch contact zeer vriendelijk. Daarna een zeer snelle afhandeling zonder gedoe.

Wij reizen al 18 jaar elk jaar gaan we een maand backpacken. Altijd sluiten we een reis en annuleringsverzekering verzekering af. Gelukkig nooit gebruik van gemaakt. Nu werd mijn vrouw heel erg ziek en konden de reis naar Zuid Afrika niet meer maken. Ik heb op de website van Zelf alles opgegeven en verklaringen van de huisarts geüpload Binnen 1,5 week had ik het geld al op mijn rekening staan. Echt geweldig!!!!Hier ieder geval geen zorgen om..ECHT EEN AANRADER!!!

Ik had al een doorlopende reisverzekering en wilde deze uitbreiden met een annuleringsverzekering. Na een mailtje met de vraag of deze kon worden toegevoegd en een premie opgave heb ik de verzekering afgesloten. De uitleg was zeer ruim met een nette premie. Na acceptatie was de polis binnen zeer korte tijd in huis. Alles werd snel en correct uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden over deze verzekeraar!

duidelijke informatie, snelle behandeling, gunstige prijs, duidelijke keuzemogelijkheden.

Zeer snelle afhandeling. Ik had donderdag alles op de mail gezet en maandag was het geld al op mijn rekening gezet, super!

super lage prijzen, snelle afhandeling van schade, vriendelijke medewerkers, goed advies.

Prima afhandeling , binnen 3 weken alles geregeld en gestort op rekening.

Goede verzekering tegen prima prijs. Bij schade melding prima en zeer snelle afhandeling. TOP

Afhandeling en uitbetaling in een recordtijd en totaal geen problemen

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee zelf.nl ons heeft geholpen tijdens de vakantie. Een telefoontje was genoeg om alles geregeld te krijgen en binnen een week na terugkomst hadden we onze declaraties al op onze rekening staan. Het doorgeven van de declaraties was ook erg eenvoudig. Ik ben erg tevreden over de doorlopende reisverzekering van Zelf.nl en over de premie die we hiervoor betalen!

Snelheid van handelen, gedegen antwoord op vragen, duidelijke uitleg van polisvoorwaarden en uitleg schade aanmelden. Heldere site. Zeer populaire kostenplaatje.

een echte internetverzekeraar maar dan snel en superduidelijk en heel gemakkelijk af te sluiten. Prijs is oké.

Tijdens verblijf in Sri Lanka door hond gebeten. (Rabis). Dure injectie,s gehad. Rekening en omschrijving gebeuren ingediend. Bijna per omgaande bericht ontvangen en vergoeding kosten snel ontvangen.

ik ben heel tevreden omdat de behandeling was snel en geeft goed informatie en medewerkers zijn vriendelijk en dat is een belangrijk punt voor klanten .ik vind deze verzekering super .ik ga kennissen vertellen dat ik heb een goed ervaring met deze verzekeraar.Dus een goed naam

zeer slechte afhandeling van schade. mijn man is rolstoel gebonden. zijn met het vliegtuig naar Benidorm gegaan nadat wij in het hotel aankwamen merken wij dat het kussen van de rolstoel kapot was gegaan. 3 dagen later heb ik de schade gemeld en gevraagd hoe te handelen . Het antwoord was u kunt een nieuw kussen bestellen en de rekening inleveren en ik zal er alvast notitie van maken dat de schade gemeld is. Nadat wij thuis waren gekomen en een nieuw kussen hadden besteld ,de rekening op had gestuurd begon de ellende , ik had alle gegevens ingevuld en nadere gegevens verstrekt. Krijg ik bericht terug u moet het geld bij de zorgverzekeraar halen ,na een bericht dat het kussen niet van de zorgverzekeraar is en dat zij dat ook kunnen lezen . Enkele weken later weer bericht ga maar naar de gemeente . Na telefonisch contact werd mij wederom gezegd dat ik het eerst bij de zorgverzekeraar moet proberen ,daarna bij de gemeente en als die ook niet betalen dan kan ik aanspraak maken op mijn verzekering. Daarop heb ik gemeld dat ik had gevraagd hoe te handelen en dat ik gewoon een nieuw kussen kon bestellen,helaas ben ik nog geen stap verder gekomen.

Fijne verzekering, je kunt het op elk moment aanpassen, wat ik een pluspunt vind, en met heel je gezin met thuiswonende kinderen valt de prijs wel mee vergeleken met de vorige verzekering die wij hadden.

Met een paar muisklikken bij www.zelf.nl een doorlopende reisverzekering met werelddekking afgesloten. Aantrekkelijke tarieven en volledig digitale afhandeling.

ik kan de verzekering zelf .nl van harte aanbevelen omdat ze een laag verzekeringstarief hebben wat de diverse verzekeringen betreft. is er een schade dan wordt dat op profesionele manier opgelost in no-time. netjes keurige behandeling aan de telefoon etc. absoluut aan te bevelen.!!!

slechte communicatie. Je krijgt op een mail bericht helemaal geen antwoord.

Ik heb al jaren een doorlopende reisverzekering, maar door gewijzigde gezinsomstandigheden werd het tijd voor verandering. De doorlopende reisverzekering, inclusief annuleringsverzekering, van Zelf.nl kwam voor mij het beste uit de test.

Reis en annulerinsverzekering was snel afgesloten. Prijs ongelofelijk scherp. Wat een verschil met de traditionale verzekering aangeboden door reisverzekering. Alleen opmerking over aanvullende info was wat onduidelijk. Al met al, prima product, wat ik zo weinig mogelijk nodig hop te hebben.

Deze reisverzekering heb ik snel kunnen regelen. Was binnen 1 dag rond. Mijn zoon kon met een gerust hart op vakantie.

Verkeerde gegevens toegezonden (vreemd dat NAW-gegevens juist waren en de naamstelling iemand anders was). Getracht dit telefonisch recht te laten zetten, echter na 6 minuten word je uit de wacht gehaald (er waren 2 wachtende voor me) en dan krijg je een telefoniste die zegt dat je een andere keer maar terug moet bellen omdat het te druk is. Zeer onbeschoft te woord gestaan en de verbinding wordt gewoon verbroken.

Het afsluiten en de afhandeling van de aanmelding van onze doorlopende reisverzekering verliep prima; hoofdmotief van onze keuze voor Zelf was het prijsniveau en de geboden dekking. Binnen no-time waren de stukken in huis. Kortom: Helemaal toppie! Vwb. de afwikkeling van een schade kunnen we nog niets melden; hopelijk kunnen we dit nog een poosje uitstellen.

Zelf.nl is een prima verzekering. Het aanvragen van mijn reisverzekering was zo gebeurt. Ze bieden een uitstekende premie voor een prima product. Ik vind hte geen probleem om zaken telefonisch danwel online te regelen en vind het ideaal dat de premie daar ook zo laag voor is.

Zelf.nl heeft een interessante prijsstelling en duidelijke voorwaarden. Ik heb een doorlopende reisverzekering en autoverzekering (all-risk met nul eigen risico). Voor al mijn verzekeringen kijk ik vlak voor de jaarlijkse vervaldatum of ik ergens anders goedkoper en/of beter uit ben en zelf.nl is meestal een serieuze optie.

reisverzekering afgesloten, was direct geregeld….goed en voordelig

Kort voor de vakantie deze verzekering afgesloten. Alle (papieren) info was binnen een paar dagen binnen. Top!

Nou als ik iedereen sophisticated hoor over de snelheid bij aanvragen en dekking van de polis dan wil ik ze graag nog eens horen als ze daadwerkelijk schade ondervonden hebben want dan is deze maatschappij helaas niet te vermurwen en keert niet uit omdat de polisvoorwaarden zo zijn opgezet dat bijna alles op reis NIET meeverzekerd is….. NOOIT ZELF.NL doen

Ik heb (nog) geen beroep hoeven doen op deze verzekering dus daarover heb ik geen oordeel. Waar ik wel over kan oordelen is de betaling: autmatische incasso PER MAAND isecht waanzin. Ik betaal veel liever zelf en dan gewoon het hele jaar. Maar dat lijkt niet te kunnen. Dan hebben we ook nog een forse prijsverhoging gehad in het eerste jaar. Ook geen echt goede reclame. Informatievoorziening kan ook beter. Geen echte aanbeveling dus, maar het is zelfs met de nieuwe prijs geen dure verzekering.

Jammer dat er niet direct een polis + contact-info toegestuurd wordt per email zodat je meteen alles hebt om op reis te gaan. Verder is alles keurig verlopen.

LindaB zegt:Met alle respect voor de vrwuoen die PIP implantaten hebben, maar hoezo wordt nu klakkeloos alles vergoedt door zorgverzekeraars? Dit houdt in dat de mensen die er niets mee te maken hebben het dus ook betalen. Ik hoorde dit nieuws al enige tijd geleden en vindt het apart dat ik nu indirect moet betalen voor de operaties. En ik niet alleen dus. Terwijl de premies ophoog schieten en de vergoedingen steeds minder worden, ik vind dit dan een hele aparte actie.

Wij stuurden al een fjlipme met onze voorbereiding van het dansje en het lied.De leerlingen oefenen dit elke middag tijdens de middagpauze of speeltijd! Morgen donderdag 16 februari zingen en dansen wij mee met onze volledige lagere school om 13.30: St.-Pietersschool, Prinsessestraat 13, 8870 Izegem (Emelgem). Binnen onze SOVA- training past dit volledig. We werken 14 dagen in bepaalde lessen rond dit thema. (cfr. Zo gaan Sarah en Jerom met elkaar om.)

Hierbij ben je Zelf bezig met het samen stellen van je reis verzekering alles wat je kunt doen staat duidelijk op elke pagina ik vind dat dit de meest makkelijke site voor verzekeringen. Ze zijn altijd bereikbaar alles gaat via internet en is dus zonder tussen persoon te raadplegen. Grtjs E.

Kinderen werden er niet bij vermeld. Kosten zijn uiteindelijk behoorlijk duur.

polis werd snel toegestuurd. Verrassend was wel dat de dag erna een nieuwe polis kwam omdat er iets verhoogd was qua prijs.

was binnen 3 dagen binnen, alleen ff verwarrend op de polis staat het goed reisverzekering en op afschrift levensverzekering haha dus moest even goed kijken, maar verder tevreden

goede en betaalbare doorlopende reisverzekering, goede maatschappij, snelle ingang polis.

Ik weet natuurlijk niet of ze ook uitbetalen als ik het nodig heb maar het lijkt me een volledige verzekering voor een prima premie!

goede verzekering duidelijke uitleg goed geholpen

Helaas ging de polis eerder in dan de geplande 14-07-2012 zoals is aangevraagd. Hierop moet je zelf weer actie ondernemen, mailen en terug sturen. Maar de verzorging van de de verzekering was keurig.

tot op heden heb ik geen ervaring opgedaan (gelukkig) met het claimen van schade. het is dan ook niet reeel om een beeld te schetsen van tevredenheid all-in. wel heb ik een mening over de duidelijkheid van de product inhoud. deze is naar mijn mening voor verbetering vatbaar. ook het tussentijds wijzigen van dekking zou meer aandacht kunnen velen, b.v. van wereld dekking naar europa dekking of andersom.

Na het afsluiten van de reisverzekering via Independer bij Zelf.nl blijft het vooral erg stil: geen enkele vorm van contact, geen mail, helemaal niets. Wordt met Zelf.nl bedoeld dat ik met mijZelf(.nl) een verzekering moet afsluiten? Erg jammer, gemiste kans.

Het was geen reisverzekering maar een caravan verzekering

ik had eerder altijd een tijdelijke verzekering, voor hetzelfde geld heb ik nu een doorlopende reisverzekering, een stuk gemakkelijker, en ik hoef niet elk jaar een nieuwe verzekering af te sluiten

Ik heb de verzekering afgesloten om de prijs. Omdat ik geen schade heb gehad kan ik dus geen goed oordeel geven.

verlengde kosten met name contact of schade melden 0900 nr. als je vragen heb dan wordt goedkoop duurkoop op zo'n manier.

de thuis gestuurde info is ook duidelijk . De rest zal moeten blijken als ik nog ooit schade ondervindt.

Interpolis Reisverzekering heeft ons geweldig goed geholpen. Toen wij op vakantie in Turkeij waren stierf de broer van mijn man. We wilden natuurlijk zo spoedig mogelijk naar huis. Interpolis heeft ons zo geweldig goed geholpen! Binnen now time hadden zij voor ons twee tickets geregeld!! Dikke vette pluim!

Zeer eenvoudig af te sluiten. Jekunt gemakkelijk de premie berekenen en alles online invullen. Je gegevens worden daarna gecontroleerd en gelijk daarna ( was bij mij 1 dag later al ) is je verzekering geldig. Ik was laat met afsluiten en werdt daarom door hun gebeld met de mededeling dat ik gerust op vakantie kon omdat alles geregeld en goedgekeurd was. Top dus.

Reizen en verzekeren. Als je eindelijk denkt door de bomen het bos te hebben gevonden..dan ga je toch weer twijfelen. Ik heb voor mijn algemene vakanties een Zelf doorlopende reisverzekering afgesloten. Tijdens mijn vakantie in Amerika vorige zomer overleed plotseling de opa van mijn vriend (we zijn samenwonend). Na één telefoontje werd alles door Zelf geregeld en betaald (achteraf alleen moeten bewijzen dat we inderdaad waren gevlogen en we op de begrafenis zijn geweest, naar mijn idee meer dan logisch). Dus ik was erg tevreden! Nu gaan we 6 maanden naar Zuid Oost Azië, we zijn verzekerd voor backpacken (na email contact met tussenpersoon). Maar ik ben toch benieuwd of iemand ervaring heeft met deze goedkope verzekering wat betreft lange reizen/ver weg (positief of negatief!). Ben benieuwd!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen