Promovendum Reisverzekering

★★★★☆ 8.8/10 (74 reviews)

Logo verzekeraar Promovendum

Promovendum richt zich op hbo’ers, academici, en middelbaar en hoger personeel en biedt hen kwaliteit op het gebied van verzekeringen.

Voordelen van Promovendum:

 • De voordeligste verzekeringen van Nederland
 • Uitstekende dekkingen
 • Gratis overstapservice
 • Persoonlijk contact met goed opgeleid en gecertificeerd personeel
 • Geen 0900-nummer, binnen 2 minuten iemand aan de lijn
 • Snelle schadeafhandeling
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar
 • Geen poliskosten of andere verborgen kosten
 • Verzekeringen zijn naadloos op elkaar afgestemd
 • Dagelijks opzegbaar

Voordelen van deze reisverzekering:

 • Uitstekende dekking plus extra’s
 • Standaard werelddekking
 • 6 maanden buitenlanddekking
 • Inclusief wintersport en onderwatersport
 • Pech onderweg verzekerd
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar
 • Begrijpelijke voorwaarden

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Promovendum Reisverzekering

Heb al jaren een doorlopende reisverzekering bij Promovendum. Nu zijn afgelopen zomer op de camping drie van onze zes campingstoelen gestolen die tegen de vouwwagen aan stonden. Promovendum geeft het volgende aan: Uit uw schademelding maken wij op dat u de stoelen voor de vouwwagen heeft laten staan en dat in artikel 20 staat dat bagage zonder toezicht niet onder de dekking valt. Daarnaast geven ze aan dat we niet de normale voorzichtigheid in acht genomen zouden hebben, want verzekerde laat kostbare bagage zonder toezicht achter. Wij kamperen al meer dan 30 jaar en nog nooit is er een stoel, tafel gestolen voor de tent of vouwwagen. Op een camping is het volstrekt normaal dat je dit buiten laat staan. Wij hebben het tegen de vouwwagen aanstaan in de nacht. Wij sliepen op twee meter afstand van de stoelen, dat is toch ook nog op gehoorsafstand? Waanzin natuurlijk dat iemand dit steelt, maar ook heel wonderlijk dat dit niet onder een reisverzekering valt. Ik zeg de reisverzekering op. Zo gaat het waarschijnlijk alleen om spullen die gestolen worden uit de kluis, die ik in de vouwwagen heb (alleen passen daar echt geen stoelen in).

Op vakantie een bril kwijtgeraakt die ik meeneem als reserve omdat ik zonder bril niet kan functioneren. Deze bril tijdens de reis kwijtgeraakt maar pas achtergekomen toen we weer thuis waren. Helaas we kunnen de claim niet in behandeling nemen want u moet er melding van maken op het moment dat je m kwijtgeraakt bent. Als ik dat wist dan was ik m niet kwijt!!!!! Kortom een verzekering waar je niks aan hebt.

Mijn man moest vanuit een ziekenhuis in Frankrijk naar een zorginstelling in Nederland. De alarmcentrale van promovendum VHD vond dat dit niet haar taak was. Maar dat is nu juist wel de taak van een alarmcentrale van een reisverzekering. Als gevolg daarvan heeft mijn man negen dagen langer dan nodig in een Frans ziekenhuis gelegen. Ook na het indienen van een klacht kwam er bij heb geen enkel besef dat promovendum steken heeft laten vallen. De financiële vergoedingen zijn minimaal en dekken in geen enkel opzicht de gemaakte kosten. Bij deze verzekeraar kan je beter niet zijn.

Let op: Promo heeft als een van de weinige een uitsluiting op medisch kosten welke onder eigen risico vallen. M.a.w. ook hier geldt het eigen risico zoals bij je normale zorgverzekeraar, heb je deze niet op gebruik krijg je geen vergoeding. Bij de meeste verzekeraars wordt dit wel vergoed.

Ik had een hele goede ervaring. Ik kreeg snel en duidelijk een antwoord op mijn vraag.Met vriendelijke groetFrederiek

zuinigheid en eerlijkheid = gestraft.De verloren bril werkte perfect en was dus 'in economisch verkeer' zeer veel voor (mij) waard: vandaar de hoge rekening voor een vergelijkbare. De originele prijs vergeleken met de nieuwe prijs wijst ook op waardevastheid.Onbegrijpelijk dat deze schadeclaim is afgewezen. Ik ben zeer ontevreden.

makkelijk, snelle afhandeling, zelfs zonder een aankoop nota, helaas te hoge eigen bijdrage maar dat was nu eenmaal de keuze.

Ik vind het echt heel vreemd dat schade aan gehuurd wintersportmateriaal niet onder de dekking valt van de Promovendum ReisverzekeringDit is dus niet zozeer een klacht tegen de medewerkster, als wel tegen de onduidelijkheid bij afsluiten van de verzekering mét wintersportdekking.

Perfekte behandeling van mijn telefonische vraag heb binnen een half uur een engels talige verklaring gekregen omtrent de verzekering dit ivm mn reis naar Australie Bravo

Snel telefonisch contact. Snelle terugkoppeling van medewerkster na interne consultatie. De precieze afloop van de claimbehandeling is nog ongewis.

's Avonds de nodige documenten ingestuurd, 's morgens is de afhandeling en schadevergoeding afgerond. Vlot en goed. Top!

Goed antwoord en duidelijke uitleg. Uiteindelijk geen schade te melden.

Na het melden van de schade aan mijn mobiele telefoon (gebroken scherm tijdens mijn vakantie) werd het dossier snel opgepakt en correct afgehandeld. Ben zeer tevreden.

Wat een fijne ervaring ondanks onze autopech op vakantie.Fijn geholpen, formulieren ingevuld en snelle reactie van Promovendum collega's, dank medewerkster!

Snel geholpen en zeer klantvriendelijk te woord gestaan

Voor de eerste keer schade gehad. Goed en snel opgelost

Geweldig zoals door Promvendum mijn âschadegevalâ is afgehandeld. De terugreis die door Promovendum is gecoördineerd was tot in de puntjes verzorgd. Kon niet beter.

ik had een schade in gediend. jammer dat deze niet vergoed wordt . horloge gestolen had het even op tafel liggen n voortent en ik was in de caravan. mocht horloge niet zonder toezicht laten liggen zeiden jullie . maar mijn man was wel aan het werk bij de voortent . jammer dat het zo wordt af gewezen. je betaald altijd netjes de premie nooit wat gehad en heb je 1x iets en ben je eerlijk over hoe het gebeurt is en dan niets vergoed erg jammergroetjes karin

Heel goede en snelle afhandeling van de repatriëring en afwikkeling van gemaakte kosten, nadat wel alle vereiste papieren waren ingeleverd

Duidelijke respons op claim. Snel en naar tevredenheid afgehandeld

Ben teruggebeld en snel geholpen c.q. geinformeerd.

Helaas, na een nare periode in het ziekenhuis tijdens vakantie waarbij twee spoedoperaties plaatsvonden en vervolgens een gedwongen verlengd verblijf ontstond, het een hele toer om e.e,a, te declareren. Met de alarmcentrale vele contacten gehad. Suggereerden dat we wel economy terug konden vliegen terwijl we business geboekt hadden en mijn man 2 operaties achter de rug had met notabene een voorschrift van arts dat hij business met begeleiding echtgenote mocht reizen 10 dagen na de laatste operatie. Uiteindelijk is dat goed gekomen. Thuisgekomen bleek dat de voorwaarden uiterst beroerd waren. Zoals maximaal 50 euro per dag voor gedwongen verlengd verblijf, wat volkomen ontoereikend is. Zowel voor annulering als voor reisverzekering aparte formulieren moeten invullen. Taxi naar airport werd niet vergoed, na ontslag ziekenhuis. Hoop heen en weer geschrijf. Zeer stressvol en teleurstellend. Ik dacht dat het handig was om bij een maatschappij alles onder te brengen, maar het is er beslist niet makkelijker door geworden.

Zeer snel polis gewijzigd – erg vriendelijk en professioneel geholpen

Erg tevreden met de adviseur vriendelijk en klantgericht. Zo zie (eigenlijk hoor) ik het graag!

Goede en professionele hulp, snelle reactie en afhandeling. Niks op aan te merken!

Prima geholpen door passende oplossing aan te bieden.

snel en soepel geregeld, goed te woord gestaan. Het ging om tijdelijke uitbreiding voor wintersport.

Snelle afhandeling van de schade. Goede en vriendelijke service.

Zeer handig dat je zelf de dekking kunt wijzigen. Snel en duidelijk zelf te regelen.

alle contacten met Promovendum zijn vergelijkenderwijs : opvallend uitstekend !( in voorkomende gevallen deel ik deze ervaring dan ook graag met derden )Â

De informatie komt zeer mondjesmaat en iedere keer heb ik meer vragen dan antwoorden. Die vraag moet ik dan weer mailen, antwoord duurt weer een paar dagen en dan kan ik weer niet verder. Iets uitgebreidere informatie zou een hoop tijd schelen.

De aanvraag is snel geregeld. Hierna volgt een correcte afhandeling waarbij je goed op de hoogte wordt gehouden v.w.b. de status.

Top geregeld . had schade gemeld daarna formulieren gestuurd en paar dagen later me geld nogmaals top

nooit meer , verzekering is te duur , en de moet heel veel moeite doen na de vakantie om wat gedeclareerd te krijgen. kan dit niet wat makkelijker … (eigen zorgverzekering benaderen wachten …. dan weer naar jullie weer wachten ….)

zeer tevreden over de snelle afhandeling van mijn schade

Ik had een snelle vraag over mijn reisverzekering. Snel, deskundig en vriendelijk afgehandeld!

Zeer snelle reactie en perfecte afwikkeling.Ik ben zeer tevreden!

Ik ben twee jaar geleden met het hele pakket aan verzekeringen overgestapt naar Promovendum. De eerste ervaring (diefstal van een camera) is ronduit negatief omdat deze op basis van foutieve aannames wordt afgewezen.De ervaring bij de vorige verzekeraar (hoewel marginaal duurder) was positiever. Ik overweeg dan ook het hele pakket weer terug te brengen en dit te delen met mijn collega's die ook overgestapt zijn.

snelle afhandeling van de zaak helaas was in mijn geval alleen een uitzondering verzekerd.

Vraag is snel beantwoord en dekking wordt gelijk aangepast

Fijn en snel geholpen. Duidelijke info. Vriendelijke medewerker.

Schade aan kampeermiddelen na nachtelijk bezoek van het dievengilde goed en snel afgehandeld en uitgekeerd. Zeer tevreden.

prima snel antwoord op mijn vraag over hoe ik de schade kon melden, binnen een dag en volledig antwoord

Het contact was snel en duidelijk: er werd duidelijk melding gemaakt van het gene je aan moest leveren.De afhandeling is snel gegaan. Fijn geregeld.

Supersnel geregeld. Gisteren de stukken doorgestuurd, vandaag al de bevestiging van uitkering. Altijd jammer dat je natuurlijk niet het volledige bedrag uitgekeerd krijgt, maar toch absoluut blij met de snelle oplossing.

Wat mij niet duidelijk is is het feit dat een nieuw gekochte telefoon binnen 2 weken bijna de helft van zijn aanschafwaarde verliest.Mvg GJÂ

Doorlopende reisverzekering geïntegreerd in zorgverzekering

Zeer slecht. Geen antwoord op emails. Voorwaarden waaraan ik moet voldoen die niet in de polisvoorwaarden staan. Uitblijven van reacties op mijn mails.Helaas moet ik 1 ster geven. Bij 0 sterren werkt het systeem niet.

Heel behulpzaam, goede service, snel afgehandeld. Dank jullie wel!

Laatst zat ik vast in Londen vanwege de sneeuw. Deze omkosten snel in mogen vullen met bijbehorende documenten in een schade formulier. Binnen enkele dagen reactie dat het geld gestort zou worden. Erg snel en goed behandeld. Super tevreden over promovendum!

Zeer tevreden hoor, netjes gecommuniceerd en opgelost.

Duidelijke uitleg, begrijp voor de situatie en ik had recht op meer dan ik had verwacht. Topverzekering en service!

Dank voor de snelle reactie en de goede informatie.

Ook ik heb geen goede ervaring met deze annuleringsverzekering. Geen coulance en idd regeltje dit van dat. Dus nu deze vakantie voorbij is , ga ik de verzekering ook direct beëindigen. Aankoop woning is geen goede reden voor annuleren want ipv 30 dagen zat er 32 dagen tussen jammer promovendum!!

schade aan mijn rugzak werd zonder goede motivatie op grond van artikel zoveel ild zoveel regel zoveel afgewezen daarover heb ik contact gehad zonder resultaat, daarover ben ik niet tevreden de hoogte van de schade was vrij gering maar het gaat me om het principe dus voor mij geen reisverzekering meer bij promovendum

snel afgehandeld. jammer van de 100 euro eigen risico. Nu maar 38 euro vergoed gekregen.

Kleine schade werd coulant en snel afgewikkeld.

Super snelle service, binnen 24 uur is mijn schademelding in behadeling genomen en afgehandeld. Erg netjes!

Slechte verzekeraar. onpersoonlijke benadering, geen enkel medeleven. Betaalt niet wanneer je schade hebt. weigeren te betalen bij verlies van spullen. ik had er bovenop moeten blijven zitten of binnen 1 minuut moeten zien dat het weg was. Bagage de hele tijd in zicht gehad. Ze verdraaien de regels in hun voordeel. Als je je bagage altijd zo goed in de gaten zou houden als zij eisen zou je het niet verliezen. Kortom, je bent bij promovendum dus niet verzekerd tegen verlies. Formuleer je schademelding zeer zorgvuldig of ze vinden een manier je te pakken. Meerdere schades ingediend, namen een zeer coulante houding aan toen het ging een paar tientjes taxi geld naar een ziekenhuis maar toen het om dure spullen ging gaven ze niet thuis. trap er niet in, goedkoop blijkt toch weer duurkoop

Prima antwoorden op mijn vragen, heldere uitleg en keurige afhandeling.Het enige wat ik wat minder vind is de tijd die verstrijkt tussen het versturen van mijn e-mail en het antwoord daarop.

Prima te woord gestaan, snel geholpen! Helaas voor de vakantie een andere ervaring, maar dit was prima!

Heb een doorlopende reisverzekering voor Europa (gezin); nu weekje gambia geboekt; uw medewerker informeert mij keurig dat ik wel kan "upgraden" naar wereld, maar dan wel met nieuwe startdatum voor een jaar en 10 euro per maand meer premie; dus minimaal 120 euro extra voor een beetje dekking; het zal u niet verbazen dat ik voor 31 euro met een betere dekking voor 2 personen het weekje gambia bij een ander heb verzekerd; erg jammer dat jullie de service niet kunnen bieden van tijdelijke uitbreiding; zou toch mogelijk moeten zijn in dit digitale tijdperk met jullie specifieke doelgroep als client. 25/08/2014 Reactie Promovendum Beste heer Kuijpers, wij vinden het spijtig te vernemen dat wij niet aan uw verwachting voldoen. Ons Service team neemt contact op om het voor u op te lossen. 

Na een mail vanmorgen zojuist al teruggebeld door uw medewerker. Nette en vriendelijke uitleg. Weliswaar was kwam mijn schade niet in aanmerking voor dekking maar toch heeft uw medewerker een mail gemaakt waarmee ik via mijn creditcardverzekering wellicht het aankoopbedrag terugkrijg.

Snel, vriendelijk en compleet

Gistermorgen bedacht ik mij dat ik nog een 111 formulier aan moest vragen bij Promovendum i.v.m. onze vakantie naar Turkije. Gebeld. Excuus voor de wat langere wachttijd, maar max. 3 minuten. Werd uiteindelijk korter. Een zeer vriendelijke medewerker stond mij te woord en gistermiddag had ik het benodigde formulier al op mijn mail. Alle lof. Geweldig. Nog even een vraag van de medewerker of wij wel een reisverzekering hadden, zeer attent EN zakelijk, maar wij hebben al onze verzekeringen elders ondergebracht m.u.v. de ziektekosten! Ga zo door. Met vriendelijke groeten Trees van Mullem.

Wij vroegen om een bewijs van verzekering met bijbehorende polisvoorwaarden betreffende de doorlopende reisverzekering ivm wintersport van onze dochter. Deze documenten kregen we per mail binnen 3 dagen toegezonden met een duidelijke begeleidende mail. Waarvoor dank!

Snelle en duidelijke afhandeling betreffende dekking en afsluiting voor een doorlopende reisverzekering

Snelle en duidelijke reactie, top !

Mijn vrouw werd ernstig ziek tijdens onze vakantie in Turkije. Het ziekenhuis waar ze naartoe werd gebracht werkte in eerste instantie niet goed mee. Acute telefoontje naar uw medewerkster was voldoende om de verdere hulpverlening vlekkeloos te laten verlopen.

Tijdens het snowboarden in Oostenrijk kreeg mijn zoon op de piste een ernstige blessure. Ik moest in eerste instantie kosten bij de kliniek contant betalen. Ik heb daarna zeer snel alle door mij gemaakte kosten teruggekregen. Een zeer snelle afhandeling!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen