IZZ Reisverzekering

★★☆☆☆ 4.6/10 (1 reviews)

Logo verzekeraar IZZ

IZZ is al ruim 30 jaar dé zorgverzekeraar voor de zorgsector. IZZ biedt een aantrekkelijke en betrouwbare collectieve ziektekostenverzekering.

Voordelen van deze reisverzekering:

  • Scherpe premie
  • Perfecte aansluiting op uw IZZ zorgverzekering, u betaalt niet dubbel
  • IZZ Alarmcentrale: 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
  • Directe hulpverlening
  • Uw huisdier is meeverzekerd in het buitenland
  • Dubbel-Zeker Annuleringsverzekering

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de IZZ Reisverzekering

Ik wacht al sinds 9 juni 2011, het is nu 30 juni 2011, op een schadeformulier. Mijn handtas is gestolen in Barcelona en ik had een kortlopende reisverzekering afgesloten bij IZZ. Hoe moeilijk kan het zijn om een schadeformulier op te sturen? Inmiddels drie keer telefonisch contact gehad met beloftes en twee keer een e-mail gestuurd, waarvan er één werd beantwoord met de opmerking, dat het wel binnen 28 dagen gemeld moest worden. Op de andere mail heb ik geen reactie ontvangen.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen