Chubb Reisverzekering

★★☆☆☆ 4.1/10 (5 reviews)

Logo verzekeraar Chubb

Chubb is de grootste beursgenoteerde schade- en aansprakelijkheidsverzekeraar ter wereld. Chubb biedt zowel zakelijke als particuliere verzekeringen aan.

Voordelen van Chubb:

  • Eén van de grootste verzekeraars ter wereld
  • Ondersteuning door specialistische teams, o.a. gevestigingd te Rotterdam, Brussel en Antwerpen
  • Chubb staat onder toezicht door de AFM en is aangesloten bij het Verbond van Verzekeraars en klachteninstituut KiFiD

Voordelen van deze reisverzekering:

  • Dekking bij medische kosten (inclusief repatriëring)
  • Noodhulp
  • Onmiddellijke dekking

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Chubb Reisverzekering

Je krijgt de polis alleen in het Nederlands, niet in het Engels. Bij vragen om alsnog een Engelse versie te sturen was het korte antwoord dat dit niet mogelijk is. Geen enkele service dus. Dit terwijl de verzekering is afgesloten voor iemand in Kenya.

Slechte service en klantonvriendelijk. In tijden van corona heb ik bij Chubb een reisverzekering afgesloten via Transavia. Deze verzekering beloofde dekking bij het niet kunnen reizen naar een bepaalde bestemming door corona. Onlangs positief getest waardoor mijn reis naar Griekenland niet door kan gaan. Echter heb ik alleen mijn terugvlucht bij Transavia geboekt, wat betekent dat tussen de datum van mijn positieve test en de geplande terugvlucht van Griekenland naar Nederland, meer dan 28 dagen zit. Bij meer dan 28 dagen verzekerd Chubb niks!!! Ik vind dit hooguit belachelijk aangezien ik niet eens Griekenland binnen kom. Ik heb moeten betalen voor een verzekering waar ik in een noodsituatie niks aan heb. Sluit geen verzekering af bij Chubb want ze zijn alleen uit op geld en ze zijn klantonvriendelijk!!!!

Zeer stug in de voorwaarden. Als je een schade claimt die niet in de regeltjes staat word er niet uitbetaald. Als je bijv. je vlucht mist omdat je nog midden op zee zit aan de andere kant van de aarde heb je gewoon pech. Volgende keer gewoon maar over boord springen, als je verzuipt betalen ze wel. Mits je een doktersbriefje hebt. Nooit meer met transavia.

Negatief. Wij moesten helaas annuleren omdat 4 dagen voor de vlucht onze gastheer onverwachts in het ziekenhuis moest worden opgenomen. Hoewel in de omschrijving is opgenomen dat voor iedereneen de reiskosten zijn gedekt. Pas na twee weken en na het ivullen van talloze formulieren meldde men ons dat een directe familierelatie met de gastheer een voorwaarde was. Dus niet voor iedereen zijn de boekingskosten verzekerd!!!!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen