Chubb Reisverzekering

★★☆☆☆ 4.1/10 (3 reviews)

Logo verzekeraar Chubb

Chubb is de grootste beursgenoteerde schade- en aansprakelijkheidsverzekeraar ter wereld. Chubb biedt zowel zakelijke als particuliere verzekeringen aan.

Voordelen van Chubb:

  • Eén van de grootste verzekeraars ter wereld
  • Ondersteuning door specialistische teams, o.a. gevestigingd te Rotterdam, Brussel en Antwerpen
  • Chubb staat onder toezicht door de AFM en is aangesloten bij het Verbond van Verzekeraars en klachteninstituut KiFiD

Voordelen van deze reisverzekering:

  • Dekking bij medische kosten (inclusief repatriëring)
  • Noodhulp
  • Onmiddellijke dekking

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com kun je verzekeringen vergelijken, zoals jouw autoverzekering of uitvaartverzekering. En vind je ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal.

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Chubb Reisverzekering

Zeer stug in de voorwaarden. Als je een schade claimt die niet in de regeltjes staat word er niet uitbetaald. Als je bijv. je vlucht mist omdat je nog midden op zee zit aan de andere kant van de aarde heb je gewoon pech. Volgende keer gewoon maar over boord springen, als je verzuipt betalen ze wel. Mits je een doktersbriefje hebt. Nooit meer met transavia.

Negatief. Wij moesten helaas annuleren omdat 4 dagen voor de vlucht onze gastheer onverwachts in het ziekenhuis moest worden opgenomen. Hoewel in de omschrijving is opgenomen dat voor iedereneen de reiskosten zijn gedekt. Pas na twee weken en na het ivullen van talloze formulieren meldde men ons dat een directe familierelatie met de gastheer een voorwaarde was. Dus niet voor iedereen zijn de boekingskosten verzekerd!!!!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen