Unigarant Bootverzekering

Is onderdeel van ANWB Groep Ervaringen

De bootverzekering van Unigarant Verzekeringen zijn als volgt gewaardeerd:

Unigarant is 100% dochter van de ANWB. Sinds de oprichting, in 1972, heeft Unigarant zich gericht op schadeverzekeringen voor particulieren.

Voordelen van een Unigarant Bootverzekering

Voordelen van deze bootverzekering:
  • Een ruime keus in vaargebieden
  • Profiteer van onze aanvullende dekking pechhulp
  • No-claimkorting tot 40%
  • Je krijgt 10% korting op de spullen die je koopt om je boot te beveiligen

Deze informatie wordt verstrekt door Unigarant en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze bootverzekeraar. Meer informatie...

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de Unigarant Bootverzekering met andere bootverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
Unigarant Bootverzekering Ervaringen Datacombinatie Bootverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Premie werdt zonder overleg en zonder toestemming of verwitiging 100% verhoogd. Toen dit mij beken... ben bij de firma verzekerd geweest met mijn zeiljacht de mensen van datacombinatie zeker dhr. raam...
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van bootverzekeringen bij Unigarant


Vermeldingen en recensies van Unigarant

Ontdek verdere meningen die er zijn over Unigarant:

Adfiz
Unigarant is in de Prestatieonderzoek 2015 van 14 January 2016 door Adfiz als 2de geëindigd in de categorie Particulier Schade.
Adfiz
Unigarant is in de Prestatieonderzoek 2012 van 10 December 2012 door Adfiz als 3de geëindigd in de categorie Schadeverzekeraars.
DAK, NBVA en NVA
Unigarant is in de Prestatieonderzoek 2009 van 15 October 2009 door DAK, NBVA en NVA als 3de geëindigd in de categorie Schadeverzekeraars.
DAK, NBVA en NVA
Unigarant is in de Prestatieonderzoek 2008 van 4 December 2008 door DAK, NBVA en NVA als 3de geëindigd in de categorie Schadeverzekeraars.

Ervaringen met de Unigarant Bootverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(6 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de bootverzekering van Unigarant

uit Hoorn zegt op 5 August 2019:

Slechte service bij het geven van de royementsverklaring zeggen dat ze deze opgestuurd hebben klopt niet bij unigarant niet bekend bij DAK hun administratie kantoor onbekend.
T. Rentenaar

uit Zoetermeer zegt op 19 November 2015:

na melding van de schade aan de tussenpersoon, neemt Unigarant een expertise bureau in de arm. Dit bureau stuurt een medewerker naar het schadeschip en bepaalt met in acht neming van de offerte van het schade uitvoerend bedrijf, het bedrag van de schade. Dat bedrag wordt doorgegeven aan Unigarant. Vervolgens wordt ca. 50% van dit bedrag overgemaakt aan de eigenaar van het schadeschip. Zodra later de rekeningen worden opgestuurd naar unigarant, wordt het restbedrag overgemaakt. Datacombinatie blijkt dan niet de tussenpersoon te zijn naar wie de rekeningen moeten worden gezonden, die moeten rechtstreeks worden gestuurd naar Unigarant. Rekeningen verzonden per e-mail is voldoende. datacombinatie merkte op dat de originele rekeningen,voorzien moeten zijn van BTW en een BTW nummer en een KVK-nummer. Dit is echter onjuist. Overigens is het verstandig de originele rekeningen thuis te houden i.v.m. eventuele garantiekwesties

Nee, ik zou een Unigarant Bootverzekering niet aanbevelen

uit Hoorn en/of portugal zegt op 23 March 2016:

Kijk op mijn facebook onder de naam Guus Beerdsen voor een uitgebreid verslag omtrent mijn bootverzekering bij Unigarant en de tussenpersoon DMW.

uit Veghel zegt op 28 January 2014:

Via OCC is een vaarvakantiepolis aangevraagd. Deze is én te laat aangemaakt én dubbel geincasseerd. In een poging van Unigarant de eigen fout te herstellen is een lager bedrag teruggestort en heb ik de dubbele incasso gestorneerd. Unigarant geeft deze zaak uit handen aan TKB incasso bureau. In overleg met TKB betaal ik mijn premie én het teruggestorte bedrag. Vervolgens krijg ik te horen dat ik 2 vaarvakantiepolissen zou hebben aangevraagd en gewoon moet betalen. Als ik aantoon dat ik er 1 heb aangevraagd verdraait Unigarant het verhaal dat ik enkel betaald heb voor het te laag teruggestorte bedrag inclusief incassokosten en krijg ik alsnog een gerechtelijk bevel voor de polis met de opmerking dat uiteraard ook de gerechtelijke kosten voor mijn rekening zijn. Ga dus niet in zee met Unigarant. Officieel was ik niet eens verzekerd de eerste 4 dagen van mijn zeilweek (en ik nooit een polis ontvangen).

uit Lutjesbroek zegt op 12 December 2013:

Premie werdt zonder overleg en zonder toestemming of verwitiging 100% verhoogd.
Toen dit mij bekend werd heb ik meteen geanuleerd. Zit noog steeds in conflict met die oplichters van een incassobureau.

Unigarant---Unigenant

uit Huizen zegt op 14 April 2011:

Door een breuk in de koelwaterslang is vlak voor onze vakantie de boot gezonken. Gelukkig, je bent verzekerd denk je dan. Direct Unigarant gebeld, welke een expertise bureau inschakelde om de schade op te nemen. Claim neergelegd bij unigarant, met een afwijzing op vele vlakken als gevolg. Valt niet onder dekking, en indien wel gedekt, dan achterstallig onderhoud, etc, etc. Uiteindelijk via rechtsbijstand en daarna advocaat de nodige briefwisselingen gehad, een 2e expertise. Daaruit bleek dat mij niks te verwijten viel. Toch werd schade dekking niet erkend. Na dreiging met een rechtzaak zijn ze toch tot uitkering overgegaan. Echter, dan volgen weer de kleine lettertje uit de polis. Allereerst bleek er een 2e schaderapport te zijn, met een lager schade bedrag. Een rapport dat ik en mijn advocaat nooit ontvangen hebben. Ten tweede wordt er slechts 70% uitgekeerd indien je zelf personen inschakeld om te repareren en ten derde betalen ze je ex. btw uit. Het kwam er dus op neer dat ik maar 50% van het eerste geclaimde bedrag uitgekeerd heb gekregen. Dit dekt echter bij lange na niet de werkelijke schade, niet in materiaal en niet in tijdbesteding. Tevens is het traject wat je moet volgens om uiteindelijk je recht te krijgen gewoon schandalig. Daar neem je geen verzekering voor! Vakantie met de boot letterlijk in het water gevallen, en erna nog 3/4 jaar knokken voor je recht. En wat ook storend is, is het gebrek aan botenkennis bij de behandelende afdelingen. Voor elk wissewasje moet weer een expert geraadpleegd worden, wat weer de nodige tijd vergt... Al met al, een dikke afrader dus voor de unigarant bootverzekering.


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen