FBTO Bootverzekering

★★☆☆☆ 4.6/10 (2 reviews)

Logo verzekeraar FBTO

FBTO verzekert auto en motor, zorg en ongevallen, sparen en beleggen, aansprakelijkheid en recht, reis en recreatie, wonen, lenen en overlijden.

Voordelen van FBTO:

  • FBTO kent een hoge klanttevredenheid
  • Al jaren hoge waarderingscijfers bij diverse onafhankelijke onderzoeken
  • Altijd een helder inzicht in verzekeringsgegevens

Voordelen van deze bootverzekering:

  • Sluit makkelijk online of telefonisch af
  • Direct contact met mensen die je passie voor watersport delen!
  • Geen verplicht eigen risico met WA-Casco

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de FBTO Bootverzekering

30 jaar de boot verzekerd bij FBTO. Deze zomer een stuk hout in de schroef gehad met het gevolg een lekkage in de schroefas koker. Moest een nieuwe schroefas koker in en as. Er ook maar een flexibele koppeling bij. Nu is het weer een goed werkende schroefas systeem. De FBTO expert oordeelde slijtage aan de as . Er werd niets uitbetaald. Waarom ben je eigenlijk verzekerd.

Jarenlang verzekerd bij de FBTO zonder enige schade te claimen. Met een harde wind op het Markermeer de mast overboord gezeild. Oorzaak gebroken onderwant. Enkele tieren in de kern hadden een oude breuk. Deze onderwant was enkele jaren terug losgeschoten uit de mast. Toen was er geen zichtbare schade te zien. FBTO stelde de oorzaak vast op slijtage en derhalve geen uitkering.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen