Beste bootverzekering Maart 2023 

Met een bootverzekering kun je zonder zorgen gaan varen. Wat de beste bootverzekering is, verschilt per persoon. Hieronder lees je precies hoe je deze vindt.

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk en kies uit het beste aanbod speciaal voor jou geselecteerd op onze site.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.

Top 5 beste bootverzekeringen

Top 5 populairste bootverzekeringen

Geschreven door
geschreven door Saskia Oegema
Geschreven door groot
Geschreven door Saskia Oegema
Saskia schrijft voor de financiële markt en verzekeringsbranche. Dit doet zij onder andere voor Zeker.com.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Femke Koning
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Femke Koning op 24 februari 2021
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Laatste update: 14 februari 2023

Laatste klantbeoordelingen

30 jaar de boot verzekerd bij FBTO. Deze zomer een stuk hout in de schroef gehad met het gevolg een lekkage in de schroefas koker. Moest een nieuwe schroefas koker in en as. Er ook maar een flexibele koppeling bij. Nu is het weer een goed werkende schroefas systeem. De FBTO expert oordeelde slijtage aan de as . Er werd niets uitbetaald. Waarom ben je eigenlijk verzekerd.

Zeilboot verzekerd in december 2021 WA*CASCO. In februari 2022 3 dagen storm gehad, het schip lag in Kortgene op een bok .(ik was denk ik in hun ogen te kort verzekerd) Er is schade ontstaan op het dek bij de verstagingen. Ik heb deze schade gemeld, er is een schade expert aangemeld om de schade op te nemen. Helaas word de schade niet uit gekeerd omdat er ongezien schade is aan de wandputting speling. Daar had ik zelf geen weet van. De kosten zijn voor mij zelf, dus ik schakel 3 polyester reparateurs uit om de schade op te nemen en wat het gaat kosten € 2500.00 Ook de vraag gesteld of deze niet zichtbare schade professioneel in het verleden gemaakt was het antwoord was JA. Dus heb ik een contra expertise ingeschakeld die dus met een ander verhaal kwam in mijn voordeel. Helaas was de communicatie en medewerking van Eerdmans vanaf dat moment ZEER slecht. Later is er een arbiter ingeschakeld om te kijken wie er gelijk had. dit liep voor mij niet goed af. (vriendjes???????) Al met al heeft het voor Eerdmans veel geld gekost tegen de kosten van mij €2500.00. Ik dacht ik ben WA +CASCO verzekerd voor de schade die tijdens de februari storm is ontstaan. Nu februari 2023 Heb ik nog een brief geschreven naar Eerdmans, tot op de dag van vandaag geen antwoord. Inmiddels heb ik de verzekering in december 2022 opgezegd. Als iemand aan mij vraagt bij wie kan ik een boot verzekeren dan zal ik EERDMANS zeker niet noemen. NOGMAALS EERDMANS BEDANKT

TVM verzekeringen (OPLICHTERS) Is dit oplichting of niet!! Ik heb mijn hele leven intensief gevaren en in die 40 jaar nooit iets hoeven claimen. In 2021 een schade aan de keerkoppeling opgelopen. Onder begeleiding van TVM/ door hun aangestelde schade-expert deze keerkoppeling 3x laten repareren en uiteindelijk een hel nieuwe moeten laten monteren. Deze kosten moest ik eerst zelf betalen. Afgerond € 15.000-. Een lange weg volgden omdat de TVM ineens niets wilde betalen. Een zogenaamd lang en degelijk onderzoek had uitgewezen dat de keerkoppeling ooit eerder bij de vorige eigenaar uit elkaar was geweest. Nadat ik alle reparateurs de waarheid en hun bevindingen op papier heb laten zetten bleek er nooit enig onderzoek geweest te zijn. Al met al was dit een mega klus en zeer veel gefrustreerde gesprekken met de TVM . Bijna 1 jaar later konden ze geen kant meer op en hebben ze een gedeelte betaald. Een excuus van hun kant over de manier van handelen is er nooit geweest. De expert van hun heeft ronduit gelogen in zijn rapport. Uiteindelijk hebben wij uiteraard de verzekering bij de TVM opgezegd. Als toetje krijg je dan ook nog een brief waarop staat dat je ineens nog maar 2 schadevrije jaren hebt. Natuurlijk weer met TVM gebeld die ineens zegt teveel geld te hebben overgemaakt en of ik ruim € 1000,= wil terug storten. Als ik dit niet doe gaan ze mijn schadevrije niet herstellen…… pure chantage NOOIT MEER TVM

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen