Beste bootverzekering

Met een bootverzekering kun je zonder zorgen gaan varen. Wat de beste bootverzekering is, verschilt per persoon. Hieronder lees je precies hoe je deze vindt.

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk en kies uit het beste aanbod speciaal voor jou geselecteerd op onze site.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.

Top 5 populairste bootverzekeringen

Geschreven door
geschreven door Saskia Oegema
Geschreven door groot
Geschreven door Saskia Oegema
Saskia schrijft voor de financiële markt en verzekeringsbranche. Dit doet zij onder andere voor Zeker.com.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Femke Koning
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Femke Koning op 24 februari 2021
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Leestijd: 3 minuten
Laatste update: 24 augustus 2021

Laatste klantbeoordelingen

In een woord slecht geen aanrader doet niks voor de klant komt met een coulanceregeling nadat je de verzekering ophebt gezegd omdat er niets voor je gedaan is. Als je dan zegt als er alsnog sprake is van een coulanceregeling er geen rede is om bij de data combinatie weg te gaan wordt er als nog niets voor je gedaan. Achteraf 25 jaar verzekerd te zijn geweest bij een bedrijf wat niets maar dan ook niets voor je doet . Slecht, slecht slechter kan niet ga liever iets meer betalen bij een andere verzekering.

Wij wilden een schade melden die door een andere partij bij ons was veroorzaakt, blijkt dat wij niet meer verzekerd waren, Wanbetaling. Ze hadden de factuur naar een niet meer bestaand e-mail adres gestuurd. Natuurlijk had ik zelf ook op moeten letten of wij de factuur van de verzekering wel hebben gehad maar in deze digitale tijd was mij dat ontschoten. Na gevraagd te hebben waarom niet een herinnering per post want mijn woonadres is niet veranderd krijg ik als antwoord: nee dat doen wij niet. Hier ben ik wel effe goed van geschrokken wij hadden natuurlijk ook schade kunnen maken aan iemand anders, denk bijvoorbeeld in het ergste invaliditeit, dan waren wij goed in de problemen gekomen door Eerdmans zijn doe dingetje. Nu wij hebben beslist de boot bi Univé te verzekeren vraag ik bij Eerdmans een bonus malus opgave van de 11 jaar schade vrij varen, krijg je als antwoord dat zij daar niet aan doen, dus 11 jaar in het water gegooid, bij de nieuwe verzekering dan nu het volle pond betalen denk het niet, rechtsbijstand is ondertussen ingeschakeld, wat een geboefte.

Wij hadden pech, verzekering gebeld en zijn zeer snel en correct geholpen. Deze eoc bootverzekering krijgt van ons een dikke 10.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen