Beste bootverzekering Juni 2024 

Met een bootverzekering kun je zonder zorgen gaan varen. Wat de beste bootverzekering is, verschilt per persoon. Hieronder lees je precies hoe je deze vindt.

De vergelijking is gemaakt op 11-04-2024 voor een sloep.

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk en kies uit het beste aanbod speciaal voor jou geselecteerd op onze site.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.

Top 5 beste bootverzekeringen

Top 5 populairste bootverzekeringen

Geschreven door
geschreven door Saskia Oegema
Geschreven door groot
Geschreven door Saskia Oegema
Saskia schrijft voor de financiële markt en verzekeringsbranche. Dit doet zij onder andere voor Zeker.com.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Femke Koning
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Femke Koning op 24 februari 2021
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Laatste update: 11 april 2024

Laatste klantbeoordelingen

Nadat door omstandigheden schade is ontstaan aan mijn voorstag profiel en voorstag heb ik de schade onmiddellijk gemeld bij mijn bootverzekering Data combinatie. De afwikkeling van deze schade liep vakkundig, snel en soepel. Ook de Expert was spoedig aanwezig om de schade op te nemen en het akkoord met de offerte van reparateur Flevo Marina verliep snel en soepel. Kortom applaus voor Data Combinatie, Ruud Brouwer Lelystad.

Op de eerste dag van de zomervakantie maakte ons zeiljacht – na eerder die dag op het Zwarte Water aan de grond te zijn gelopen – water via lekkage rondom de achterste kielbout. Lekkage werd op het IJsselmeer pas opgemerkt door mijn vrouw na passage van de Ketelbrug. Aangezien het daar bij Noordwesten wind op lager wal met windkracht 5 ruw te keer ging heb ik de heer Raaman van Datacombinatie gebeld om advies. Ik was zelf al wel bekend met de aanwezigheid van een portaalkraan in Lelystad maar kreeg via de telefonisch ingeroepen expert de opdracht om gezien de windrichting eerst koers te zetten naar Urk, daar te overnachten en het voorspelde rustige weer de volgende dag af te wachten. Na de geruststellende inspectie van de lekkage door berger Klaas Post in Urk overnacht te hebben, vonden we de volgende dag een gerenommeerde Yachtservice in Lelystad die in overleg met de verzekeringsexpert de kiel heeft gedemonteerd en doorgestuurd naar een reparatiebedrijf in Groningen. Al met al zijn mijn vrouw en ik zeer te spreken over de communicatie, praktische adviezen en begeleiding van Datacombinatie. Leo & Phil Koster-Lynch

Het contact over de schade was zeer goed. Klantgerichtheid zoals het hoort, maar nog zo zelden voorkomt. Complimenten dus.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen