Goedkoopste bootverzekering

Schade aan je boot kan flink oplopen. Wel zo fijn als je de kosten dan vergoed krijgt. Dit regel je met een bootverzekering. Hieronder lees je hoe je de goedkoopste bootverzekering vindt.

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk en kies uit het beste aanbod speciaal voor jou geselecteerd op onze site.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.

Top 5 populairste bootverzekeringen

Geschreven door
geschreven door Saskia Oegema
Geschreven door groot
Geschreven door Saskia Oegema
Saskia schrijft voor de financiële markt en verzekeringsbranche. Dit doet zij onder andere voor Zeker.com.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Femke Koning
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Femke Koning op 9 februari 2021
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Laatste update: 24 augustus 2021

Laatste klantbeoordelingen

We zijn al jaren ANWB lid en hebben verschillende verzekering. valt er ineens een brief van een incasso bureau op de mat. Vreemd, want we hebben nooit een factuur gezien. tot vorig jaar kregen we de nota en polis altijd per post. De spam en ongewenste mail afgestruind, ook nooit een email gehad. bij onze klantgegevens staat gewoon ons email adres. nog raarder dus. nog verder gespeurd, blijkt dat er in een uithoek van het systeem ook nog een oud mailadres stond bij de bootverzekering. Het mailadres is al jaren vervallen. ANWB had kennelijk daar emails heen gestuurd en nooit iets gedaan met onbezorgbare emails. van het één op het andere moment kregen we ook geen post meer en vond de ANWB dat een mailtje naar een niet bestaand mailadres voldoende was. bijzonder, want het incassobureau heeft wel een gewone (overigens heel lelijke) brief per post gestuurd. ANWB heeft kennelijk haar IT niet op orde en ik zit met een onterecht betalingsachterstand opgescheept. Al met al resteert een kater over de ANWB

(TVM) regelmatig naar polis voorwaarden verwijst die dekking uitsluit , is voor mij reden om onze schadeverzekeringspolissen niet te verlengen !

Echt heel slecht het zijn profiteurs , geen verzekeringmensen

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen