Univé Bootverzekering

★★☆☆☆ 5/10 (2 reviews)

Logo verzekeraar Univé

Bij Univé Verzekeringen, de verzekeraar zonder winstoogmerk, kunt u terecht voor al uw schadeverzekeringen, zorgverzekeringen en levensverzekeringen.

Voordelen van Univé:

  • Geen winstoogmerk en daardoor een lage premie
  • Tot 15% premiekorting
  • Uitgebreide verzekeringen
  • Snelle schade-afhandeling

Voordelen van deze bootverzekering:

  • Je kiest zelf hoe je je boot wilt verzekeren: WA of uitgebreid
  • Met de uitgebreide verzekering is bij de meeste boten een groot deel van je inboedel gratis meeverzekerd
  • Je bepaalt bij de uitgebreide verzekering zelf je eigen risico; hoe hoger het eigen risico, des te lager de premie
  • Ben je lid van een bij de KNWV of NNWB aangesloten watersportvereniging? Dan krijg je direct 10% korting op je premie
  • Vaar je schadevrij? Dan profiteer je van een aantrekkelijke no-claimkorting

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Univé Bootverzekering

Op de website een speedboot willen verzekeren, deze staat ook netjes in de lijst van te selecteren boten. Krijgen we een paar dagen later een email. Uw aanvraag is niet goedgekeurd omdat de boot sneller kan dan 20km/h mvg. P. de Jager Unive.!?? Dit was nergens bij de aanvraag te lezen dat er geen acceptatie wordt verleend als de boot sneller dan 20km/h kan (welke speedboot kan dat niet?). Vervolgens in de email lees ik dat deze afwijzing wordt geregistreerd, dus de komende 5 jaar moet ik vermelden dat een verzekering is afgewezen bij een willekeurige verzekeringsaanvraag (door misleidende informatie van Unive. ) en wordt dus voor iedere verzekering apart beoordeeld even een auto voorlopig verzekeren is niet meer mogelijk dankzij Univé, diep triest.

Unive verzekeringen: al jaren ben ik bij Unive verzekerd wat betreft woning, inboedel, auto, wettelijke aansprakelijkheid en sinds kort een bootverzekering. Jaarlijks wordt een korting berekend over het totaal dat je betaalt aan premie en hoe meer verzekeringen, hoe hoger de korting. Een prima systeem. Verder een prima afwikkeling van de schades, etc.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen