FBTO Aansprakelijkheidsverzekering

★★★☆☆ 6.4/10 (2 reviews)

Logo verzekeraar FBTO

FBTO verzekert auto en motor, zorg en ongevallen, sparen en beleggen, aansprakelijkheid en recht, reis en recreatie, wonen, lenen en overlijden.

Voordelen van FBTO:

  • FBTO kent een hoge klanttevredenheid
  • Al jaren hoge waarderingscijfers bij diverse onafhankelijke onderzoeken
  • Altijd een helder inzicht in verzekeringsgegevens

Voordelen van deze aansprakelijkheidsverzekering:

  • FBTO kent een hoge klanttevredenheid
  • Schadeherstelservice 24/7 dag bereikbaar
  • Alles zélf eenvoudig online regelen

Onafhankelijke beoordelingen voor de FBTO Aansprakelijkheidsverzekering

De FBTO Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 maart 2019 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,6.

De FBTO Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2016 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,9.

De FBTO Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,9.

De FBTO Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 januari 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,5.

De FBTO Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De FBTO Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,3.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de FBTO Aansprakelijkheidsverzekering

Heb tot nu toe 2 keer contact gehad met FBTO inzake mijn verzekering. Contact als zeer positief ervaren. De medewerkers zijn vriendelijk en deskundig en controleren ook of de consument het verhaal begrijpt. Naast dit alles een zeer aantrekkelijke premie.

Aansprakelijk gesteld door de buurman voor een schade die als hoogst dubieus aan te merken valt. Buurman denkt met grote mond en vriendjes die advocaat zijn zijn vermeende recht te halen d.w.z. op kosten van FBTO oud voor nieuw. FBTO heeft zich ronduit om de tuin laten leiden. Schade was niet aantoonbaar en is naderhand flink afgezwakt. Geen sterke rol van FBTO. Einde relatie met FBTO.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen