Promovendum Opstalverzekering

★★★★☆ 8.9/10 (63 reviews)

Logo verzekeraar Promovendum

Promovendum richt zich op hbo’ers, academici, en middelbaar en hoger personeel en biedt hen kwaliteit op het gebied van verzekeringen.

Voordelen van Promovendum:

 • De voordeligste verzekeringen van Nederland
 • Uitstekende dekkingen
 • Gratis overstapservice
 • Persoonlijk contact met goed opgeleid en gecertificeerd personeel
 • Geen 0900-nummer, binnen 2 minuten iemand aan de lijn
 • Snelle schadeafhandeling
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar
 • Geen poliskosten of andere verborgen kosten
 • Verzekeringen zijn naadloos op elkaar afgestemd
 • Dagelijks opzegbaar

Voordelen van deze opstalverzekering:

 • Ruiten standaard meeverzekerd
 • Zeer uitgebreide dekking
 • Uitgebreide waterschade dekking
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar
 • Begrijpelijke voorwaarden

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Promovendum Opstalverzekering

Geen aandacht eenzijdigheid. Storm waterschade aangemeld niet nagekomen voorwaarden van vervolg schade en object kosten niet uitgekeerd. Gehuurde expert maatschapij ook de zelfde als verzekering maatschapij. Teleurgesteld.!!!

Ons huis is helaas één van de velen geweest die overlast heeft ondervonden tijdens de extreme regenval in Juli dit jaar in (zuid-)Limburg. Helaas hebben wij de pech dat wij een verzekering bij Promovendum hebben, die zich in deze zaak, in tegenstelling tot veel andere verzekeraars, ontzettend hardvochtig opstelt. Los van alle aanmerkingen die ik kan hebben op de slechte (totaal gebrek aan) communicatie en de onpersoonlijke afhandeling verschuilt men zich achter een zogenaamde expert die nog geen kwartier in mijn woning is geweest en aantoonbaar geen gedegen onderzoek heeft gedaan naar de schade. In mijn optiek schuurt dit tegen oplichting aan. Het gaat immers om een groot schadebedrag, en promovendum doet er in mijn ogen alles aan om niet uit te hoeven keren. Ik begrijp dat mensen dit wellicht niet herkennen bij de afhandeling van reltaief kleine schades. Maar om die reden deel ik mijn ervaring. Om aan te geven dat juist in de gevallen dat je een verzekering ECHT nodig hebt, ze niet thuis geven. En nogmaals, ik ken voldoende verhalen om mij heen waarin andere verzekeraars zich in deze tijd juist van hun beste kant hebben laten zien. Promovendum is daar helaas niet 1 van, en ik heb spijt dat ik me voor een aantal tientjes korting per jaar heb laten overhalen om over te stappen naar deze partij. Schaam jullie!

Leuk als je geen schade hebt en geen contact hoeft te zoeken. Heb waterschade door leidingbreuk in een binnenmuur. Alles toegestuurd, lekdetectie uitgevoerd, alles wordt geregeld. Eerst geen expert nodig, na offerte van reparatie wel weer een expert nodig. Uitbetalen hebben ze weinig behoefte aan zo te merken, ook al valt het binnen de verzekering. Krijg alleen te horen dat het bij de behandelaar ligt, maar die heb ik nooit gesproken en reageert ook niet op mail. Elke keer andere collega aan de lijn die het gaat aankaarten bij de behandelaar. Geld afschrijven kan natuurlijk wel altijd op tijd. Ik zou ze niet aanraden aan de hand van mijn slechte ervaringen.

accurate en snelle afhandeling van de schademelding.

Doordat de expert wat lang werk had, de aannemer wat laat was met de offerte is alles nu naar 7 weken wachten eindelijk op gang gekomen na inbraak schade. De afhandelingen aangaande deze schade, is door Promovendus op een prima manier afgehandeld. Dus eind goed, al goed.

Fijn geholpen door Uw werknemer en alles duidelijk.Hartelijk bedankt.

Buitengewoon vriendelijk en zakelijk te woord gestaan en aanwijzingen voor afhandeling ontvangen.Afwikkeling had niet sneller gekund.Gerustgesteld 2020 in,groet,a.

Vooralsnog bijzonder vlot en invoelend geholpen bij het melden van schade agv overgelopen riolering onder mijn huis. Gewoon in alle redelijkheid samen een oplossing gevonden. Wordt vervolg, in alle vertrouwen.

ongekende no nonsense afhandeling en snelle betaling: klasse

De schade is op een zeer correcte manier en heel snel door uw schadespecialist afgewerkt. Daarvoor dank.

Hoewel ik op de website even moest puzzelen om het wijzigingsformulier te vinden dat ik nodig had, werd ik binnen enkele uren gemaild en werd er toelichting gevraagd. Dit heb ik gegeven en vrijwel direct was alles netjes verwerkt. Persoonlijk contact dus met iemand die daadwerkelijk de mail leest, uniek tegenwoordig en netjes. Eén sterretje minder omdat de situatie die ik heb wel beschreven staat op de website, maar hiervoor geen geschikt formulier te vinden was.

Snel en adequaat de schade aangenomen en ook direct te acties opgestart. En wat echt prettig is persoonlijk contact!

Netjes te woord gestaan en uitgelegd wat ik moest doen

Zeer matig, trage afhandeling, wantrouwend terwijl alle informatie aanwezig was incl. politierapport.Ik ben zeer kostenbewust maar u valt over 161 euro verschil tussen 2 offertes van erkende dealer waardoor u persisteert in overzetten bestaand glas. In de offerte staat expliciet vermeld dat dit exclusief risico glasbreuk is en volkomen terecht.Het maakt op mij geen professionele indruk en ik had mij meer voorgesteld van Promovendum.M.vr.gr.

Snelle en gedegen daarmee vertrouwenwekkende afhandeling

Heel fijn geholpen met mijn vragen rondom een lekkage en binnen een paar minuten een mail met wat ik verder nog moet doen. Daarnaast werd ik fijn geholpen met de vragen die ik nog had over wat er bijvoorbeeld wel of niet gedekt is.

Uitstekende en snelle afhandeling. Zeer behulpzaam gedurende het traject.

Smoesjes, als door de wind de zinkenstroken verwaaien ontstaat er een lek.Wat is dan een woonhuisverzekering waard.

De medewerkster die mij te woord stond door de telefoon inzake een mail betreffende een af te sluiten woonhuisverzekering heeft mij prima geholpen .

Super netjes geregeld. Snel, vriendelijk en professioneel.

Ik wilde melding doen van uitbreiding van mijn woning, en weten wat de gevolgen voor de premie van de verzekering is.Het was een prettig gesprek, dat op zich goed is gelopen.Ik verbaasde mij erover dat wel naar de toename oppervlak en inhoud van de woning werd gevraagd maar niet naar de bouwaard van het nieuwe deel (hout).

Na de tel aanvraag voor de woonverzekering kreeg ik een mail met dezelfde vragen die al tijdens het tel gesprek waren besproken. Nadat ik dit aangaf kreeg ik een kleinere selectie van deze vragen nog een keer terug om te beantwoorden. De antwoorden waren telefonisch niet compleet genoteerd en bij mijn weten wel besproken dus tip om dit direct te noteren of het gesprek terug te luisteren.

Ik vind het heel triest dat ik een bericht terug krijg met als aanhef: Beste heer Cuijpers. Mijn voornaam doet niet denken aan een man en telefonisch klink ik ook niet als een man. Maar 2 sterren dus.

Ik heb ook een vraag ingediend over een stormschade. Het antwoord en de afhandeling van een uitbreiding van mijn woonhuispolis (zonwering) verloopt wel iets sneller dan het antwoord op mijn verzoek inzake stormschade.

Snelle afhandeling van de schade, binnen een dag geregeld.Precies zoals het zou moeten horen.

Weer snelle afhandeling van schade. Altijd klantvriendelijk en zeer persoonlijk!

Nadat de experts geweest was en de schadespecialist van Promovendum de officiele rekening ontvangen had is alles heel snel en correct afgehandeld, met dank aan de expert en de schadespecialist van Promovendum.

Zeer adequate en snelle opvolging van schadeafhandeling, met heldere communicatie.

Duidelijke uitleg en snelle reacties! Schade-expert was ook snel en duidelijk . Afhandeling goed. Bereikbaarheid voor vragen en overleg snel en service gericht .

Men vertrouwd de klant en straalt dit dan ook uit.Snelle afwikkeling van de schade.Fijne verzekeringsmaatschappij.

Prettig behandeld , service gericht. Duidelijk antwoord

Mijn vraag is naar volle tevredenheid beantwoord, dank.

prima afgehandeld en mij de tijd en ruimte gegeven om alles te regelen.

Fijn geholpen. Prettig dat het bedrag van de offerte gelijk op de rekening wordt gezet. Konden we de glaszetter meteen opdracht geven.

Snelle afhandeling, vlot, alles online, geen gedoe met papieren uitprinten en in een envelop doen. Duidelijk proces.

Vlotte en correcte afhandeling van de schademelding. Het bureaucratisch gehalte viel tegen omdat er ondanks de al gegeven informatie toch nog een formulier moest worden geprint, ingevuld en ondertekend. Verder viel de hoogte van het eigen risico nogal tegen.

Heel adequate en pragmatisch meegedacht en gehandeld om naast de schade vooral te richten op de aanpak van de oorzaak van het probleem.Heel klantgericht en natuurlijk ook in het belang van de maatschappij om snel te handelen. Bij andere maatschappijen beland het op de stapel. Tijd in waterschade en herstel=Geld en ergernis.Dit is in 'Lean' handelen.Dank voor de support

Zeer prettig geholpen. Na een legitime vraag over de hoogte van het schade bedrag, alles netjes afgehandeld. Top.

Super goed en snel geholpen na storm schade! En dat nadat er zoveel schade is opgelopen door heel Nederland. Echt geweldig, dit hadden wij niet verwacht!

Zeer snelle service en geen wachttijden aan de telefoon, ondanks de vele schade aanmeldingen na de storm.

medewerker heeft mij heel prettig behandeeld en er tevens voor gezorgd dat ik al de volgende dag mijn zorgpas alsnog ontving en ik belde voor stormschade van 18 januari

Snel, duidelijk en wist op alle vragen goed antwoord.

Het is een goedkope verzekering, dat wel. Maar bij een melding van stormschade (sluitplaten van dakkapel af gewaaid) werd aangegeven dat we eerst een formulier met foto's en offerte voor herstel moesten sturen, en dat het dan ca. 10 werkdagen zou duren (langer dan gebruikelijk ivm drukte na storm) voordat we antwoord krijgen of we de herstelwerkzaamheden mogen laten uitvoeren. Daar hebben we natuurlijk niets aan! We gaan toch niet een paar weken zitten wachten met risico op lekkage en houtrot.. Antwoord van Promovendum was dat het ons vrij staat om de schade eerder te laten repareren, maar dat ze het dan niet kunnen vergoeden.

wij zijn er niet van gediend dat een schade expert specifiek onderzoekt of er wellicht stormschade van een jaar wordt geclaimd. Wij dienen nu voor het eerst een claim in bij Promovendum en onze ervaringen met de afhandeling van onze sneeuwschade zijn niet positief

Werd correct te woord gestaan en op duidelijke wijze geholpen.

eenmaal schade gehad, goed afgehandeld, geen klachten hierover moest wel duidelijk maken waar het over ging, en in het begin waren ze wel wat achterdochtig, nadat de expert geweest was liep het heel goed.

Goed luisterend oor over de waterschade en een snelle mail voor de verdere afwikkeling.

Hagelschade zonder storm wordt niet vergoed. Vergoeding vindt alleen plaats als de hagel vergezeld gaat met storm( 14 m. per sec= windkracht 7).

Lekkage en daaruit voortkomende schade gemeld. Omdat ik in alle eerlijkheid de gedachte heb uitgesproken dat de schade misschien al langer bestaat, nemen ze het niet eens in behandeling. Want redeneren ze: u bent bij ons pas 2 jaar verzekerd. Sinds wanneer is de consument expert? Is het niet aan de verzekering om een schade expert te sturen die de schade beoordeelt? Ronduit onfatsoenlijk hoe ik behandeld ben. Arrogante medewerker en afspraak om teruggebeld te worden wordt niet opgevolgd. Wel 2 weken daarna een mail dat ze het echt niet in behandeling gaan nemen. Ik raad Promovendum dan ook absoluut af.

Zeer snelle en coulante afhandeling.Prettige en vlotte correspondentie via de mail.

Schadeformulier per email ontvangen zonder te vertellen dat die het beste gewoon ingescand terug kon. Dus duurde het eventjes voordat ik erachter ben gekomen en alles kon opsturen. Verder soepel afgehandeld.

correcte afhandeling van schade door poging inbraak

Buitengewoon prettig contact en heel snel overgegaan tot uitbetaling en afronding.

Afgelopen week constateerden wij een ruitbreuk in de huiskamer. Direct Promovendum gebeld en de schadespecialist van Promovendum heeft een en ander toegestuurd voor de afhandeling van de schade. Nu, vier dagen na de schademelding een akkoord ontvangen de ruit te laten vervangen.Kortom, een super ervaring met Promovendum verzekeringen. Chapeau!

Tot zover prima! Snelle reactie en goed geadviseerd over onderverzekering van de woonhuisverzekering.

Zeer afstandelijk en langdradig proces, voor mij een overweging om alle verzekeringen op te zeggen. Ook de communicatie bij oversluiten is slecht geweest. Uw adviseur had mij moeten wijzen op de verslechterde polisvoorwaarden mbt de opstalverzekering. Reactie Promovendum 10/01/2014 Beste heer Kamstra, onze adviseur neemt vandaag contact met u op. 

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen