HEMA Opstalverzekering

★★★☆☆ 6.8/10 (12 reviews)

HEMA Verzekeringen Ervaringen

HEMA Verzekeringen treedt in samenwerking met Achmea op als bemiddelaar in verzekeringsproducten en adviseert niet over deze producten.

Voordelen van HEMA:

  • Altijd lage premies
  • Complete dekking
  • Voorwaarden in begrijpelijke taal
  • Dagelijks opzegbaar
  • Snel online uw premie berekenen en afsluiten
  • Zelf eenvoudig uw wijzigingen doorvoeren in de online polismap

Voordelen van deze opstalverzekering:
  • Dekking zelf samen te stellen
  • Gegarandeerd nooit meer onderverzekerd
  • Eenvoudig online afsluiten

Onafhankelijke beoordelingen van opstalverzekeringen bij HEMA

De HEMA Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2015 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,7.

De HEMA Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,0.

De HEMA Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,7.

De HEMA Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,3 en is daarmee de Beste koop in de categorie Allriskdekking voor een vrijstaand huis.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

HEMA Commercial Geluksmomentjes (2018)

NBVA Woonverzekering (2008)

Ervaringen met de HEMA Opstalverzekering

Goede verzekering makkelijk afsluiten, alleen jammer dat als je bv. de woonhuisverzekering wilt wijzigen naar een ander adres, je de verzekering op moet zeggen en dan opnieuw af moet sluiten zodat je weer poliskosten betaald.
Gemakkelijk, snel en duidelijk. Het afsluiten van de woonhuisverzekering is binnen enkele minuten geregeld. Voorwaarden zijn helder, compleet en makkelijk te vinden.
Zeer slechte verzekering na melding schade(waterlekkage) loopt alles verkeerd geen noodhulp niets, alles liep verkeerd . Na de taxatie schadeexpert en aannemer geen reactie. Geen overzicht wel na 2.maanden geld op rekening geen inzicht wat en hoe en waarvoor dus ik weet niet wat betaald is. Na herhaalde verzoeken per mail om informatie,geen enkele reactie en ben dus nog steeds bezig,inmiddels zijn we 2.5 maand verder en ik zit nog steeds in de rotzooi. Mijn advies neem geen verzekering via de Hema 1grote rotzooi neem een verzekering waarbijje gewoon per telefoon kan communiceren. dit geld voor opstal en inboedel. Te onbeschoft om over te hebben ze laten je dus gewoon in je sop gaar koken!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen