HEMA Opstalverzekering

★★★☆☆ 6.8/10 (6 reviews)

Logo verzekeraar HEMA

HEMA Verzekeringen treedt in samenwerking met Achmea op als bemiddelaar in verzekeringsproducten en adviseert niet over deze producten.

Voordelen van HEMA:

  • Altijd lage premies
  • Complete dekking
  • Voorwaarden in begrijpelijke taal
  • Dagelijks opzegbaar
  • Snel online uw premie berekenen en afsluiten
  • Zelf eenvoudig uw wijzigingen doorvoeren in de online polismap

Voordelen van deze opstalverzekering:

  • Dekking zelf samen te stellen
  • Gegarandeerd nooit meer onderverzekerd
  • Eenvoudig online afsluiten

Onafhankelijke beoordelingen voor de HEMA Opstalverzekering

De HEMA Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2015 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,7.

De HEMA Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,0.

De HEMA Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,7.

De HEMA Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,3 en is daarmee de Beste koop in de categorie Allriskdekking voor een vrijstaand huis.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de HEMA Opstalverzekering

Ik heb een lekkage gehad waarna ik via internet de schade heb gemeld. Een schadebedrijf werd ingeschakeld en er kwam iemand kijken. Tot dan toe alles goed, maar hierna gebeurde er helemaal niks. Bellen naar hema kon niet, schadebedrijf of het bedrijf die een mannetje hadden gestuurd lieten ook niks horen/kreeg ik geen info van. Ondertussen ging de lekkage gewoon door..

Goede verzekering makkelijk afsluiten, alleen jammer dat als je bv. de woonhuisverzekering wilt wijzigen naar een ander adres, je de verzekering op moet zeggen en dan opnieuw af moet sluiten zodat je weer poliskosten betaald.

Gemakkelijk, snel en duidelijk. Het afsluiten van de woonhuisverzekering is binnen enkele minuten geregeld. Voorwaarden zijn helder, compleet en makkelijk te vinden.

Ik ben via mijn VVE maar beperkt verzekerd. Met de hema kon ik een appartement plus dekking sluiten voor een uitgebreider dekking daar bovenop. dat had ik ik nog nergens gezien.

May28MC No Shame Ik heb hem ook een keer wat gegeven, en was me er toen al van bewsut dat zijn verhaal moet naar het ziekenhuis in Helmond, maar mijn tank is leeg', wel eens flauwekul kon zijn. Hij vroeg nog om mijn emailadres maar dat heb ik niet gegeven. Als je zo veel moeite wilt doen voor wat euros zul je het wel hard nodig hebben, om wat voor reden dan ook. Ik voel me ook niet opgelicht en hoef het geld ook niet terug

Zeer slechte verzekering na melding schade(waterlekkage) loopt alles verkeerd geen noodhulp niets, alles liep verkeerd . Na de taxatie schadeexpert en aannemer geen reactie. Geen overzicht wel na 2.maanden geld op rekening geen inzicht wat en hoe en waarvoor dus ik weet niet wat betaald is. Na herhaalde verzoeken per mail om informatie,geen enkele reactie en ben dus nog steeds bezig,inmiddels zijn we 2.5 maand verder en ik zit nog steeds in de rotzooi. Mijn advies neem geen verzekering via de Hema 1grote rotzooi neem een verzekering waarbijje gewoon per telefoon kan communiceren. dit geld voor opstal en inboedel. Te onbeschoft om over te hebben ze laten je dus gewoon in je sop gaar koken!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen