Nedasco Opstalverzekering

★★☆☆☆ 4.3/10 (5 reviews)

Logo verzekeraar Nedasco

Al ruim 50 jaar is Nedasco serviceprovider in schadeverzekeringen. Meer dan 1100 assurantiekantoren hebben gekozen voor een samenwerking met Nedasco.

Voordelen van Nedasco:

  • Onderscheidende huismerkproducten en flexibele voordeelpakketten
  • Korte doorlooptijden
  • Vriendelijke en deskundige contactpersonen

Voordelen van deze opstalverzekering:

  • Zeer uitgebreide dekking tegen bijna alle van buiten komende onheilen
  • Glas standaard meeverzekerd, zonder premieopslag
  • Waardegarantie voor 10 jaar, waardoor onderverzekering niet mogelijk is
  • Zonwering en antennes zijn voor nieuwwaarde mee te verzekeren voor 5%
  • Alleen eigen risico bij schade door storm van 2% van het verzekerd bedrag met een minimum van €250 en een maximum van €450. Dit eigen risico geldt niet voor schade aan glas, antennes en zonwering
  • Voor bijgebouwen geldt, ongeacht de bouwaard, dezelfde premie en dekking als voor het woonhuis

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Nedasco Opstalverzekering

Ik kan me alleen maar aansluiten bij de mening van Jitske en Roger: sindsj de storm van afgelopen januari, lekt het mastieken dak van onze veranda. elke keer is er gezeik, dat de nota/offertes niet goed/compleet zouden zijn en uitkeren willen ze idd alleen, als je het eerst uit eigen zak laat repareren. 7 jaar klant, nooit schade opgegeven en nu word je behandeld, zoals Roger en Jitske aangeven, bij ons exact een kopie van hun ervaringen. de dakdekker WIL het al niet meer maken, is al 3x terug moeten komen, want de foto's die wij Nedasco stuurden, waren niet goed, die moesten door de dakdekker worden gemaakt. ondertussen paar keer regen gehad, kast weg kunnen gooien, eiken tafel van 2 meter en eiken stoelen beschadigd door de regen. water staat in de lamp. nog ff en ik heb kortsluiting…expert langs geweest, nou ligt die te zeiken, dat de constructie niet deugdelijk zou zijn. het heeft nooit eerder gelekt!!! conclusie: niet aan beginnen, je wordt met een kluitje in het riet gestuurd, maar uitkeren ho maar!!!

Van alle verzekeringsbedrijven,waarmee ik door de jaren heen zaken heb gedaan ,is dit bedrijf onovertroffen de slechtste.Zowel voor opstal als inboedelverzekering.Niet aan beginnen.

Voor dat deze verzekering tot uitkering overgaat. Dient u de schade aantoonbaar zelf te hebben betaald. En ben je een maandje of 6 verder.

Dit is het slechtste bedrijf ooit. Als ik 0 punten zou kunnen geven zou ik dat doen. Ik ben meer dan 10 jaar trouwe klant bij hun en heb 3 verzekeringen bij hun lopen waaronder een opstalverzekering. Sinds kort heb ik lekkage aan mijn dak, dit valt onder de verzekering. Zij willen dit niet uitbetalen. Ik heb hier meer dan 5x met hun over gebeld. Zij zijn telkens onduidelijk of ik het wel of niet terugkrijg. Zij zeggen dat er een kans is van niet, maar niet waarom dan niet. Ook moeten er gekke dingen op de factuur staan en heb ik deze al een aantal keer via de man die de klus heeft gedaan moeten aanpassen. En nog krijg ik er vragen over van de medewerker. Zij geven vervolgens het telefoonnummer van een tussenpersoon. Deze is niet bereikbaar en als ik hem wel te pakken krijg zegt hij 'dat hij zijn best gaat doen', zonder enige indicatie van of ik het wel of niet terugkrijg en hoe lang het dan nog gaat duren voor zij een beslissing nemen. Een grote teleurstelling want ik heb hier de afgelopen tien jaar duizenden euro's voor betaald en nu ik een rekening heb, van nota bene 800 euro, dus geen enorm bedrag, geven ze niet thuis. Die gaat dadelijk ook nog van mijn eigen rekening. Als dat zo is zeg ik per direct op.

Ik wil niet oordelen over de schaderegeling, omdat ik daarin geen ervaring heb, maar de premie is in de afgelopen jaren flink toegenomen.In het afgelopen jaar van €136 naar € 192.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen