Nedasco Opstalverzekering

Is onderdeel van Aegon Groep Ervaringen

De opstalverzekering van Nedasco Verzekeringen zijn als volgt gewaardeerd:

Al ruim 50 jaar is Nedasco serviceprovider in schadeverzekeringen. Meer dan 1100 assurantiekantoren hebben gekozen voor een samenwerking met Nedasco.

Voordelen van een Nedasco Opstalverzekering

Voordelen van deze opstalverzekering:
  • Zeer uitgebreide dekking tegen bijna alle van buiten komende onheilen
  • Glas standaard meeverzekerd, zonder premieopslag
  • Waardegarantie voor 10 jaar, waardoor onderverzekering niet mogelijk is
  • Zonwering en antennes zijn voor nieuwwaarde mee te verzekeren voor 5%
  • Alleen eigen risico bij schade door storm van 2% van het verzekerd bedrag met een minimum van €250 en een maximum van €450. Dit eigen risico geldt niet voor schade aan glas, antennes en zonwering
  • Voor bijgebouwen geldt, ongeacht de bouwaard, dezelfde premie en dekking als voor het woonhuis
Voordelen van Nedasco:
  • Onderscheidende huismerkproducten en flexibele voordeelpakketten
  • Korte doorlooptijden
  • Vriendelijke en deskundige contactpersonen

Deze informatie wordt verstrekt door Nedasco en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze opstalverzekeraar. Meer informatie...

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de Nedasco Opstalverzekering met andere opstalverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
Nedasco Opstalverzekering Ervaringen National Academic Opstalverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Ik kan me alleen maar aansluiten bij de mening van Jitske en Roger: sindsj de storm van afgelopen ... Binnen een dag was de schade opgenomen en reactie binnen een maand na indienen van offerte door ee...
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Ervaringen met de Nedasco Opstalverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(5 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de opstalverzekering van Nedasco

uit Budel zegt op 27 February 2015:

Ik wil niet oordelen over de schaderegeling, omdat ik daarin geen ervaring heb, maar de premie is in de afgelopen jaren flink toegenomen.In het afgelopen jaar van €136 naar € 192.

Nee, ik zou een Nedasco Opstalverzekering niet aanbevelen

uit Sint joost zegt op 24 June 2018:

Ik kan me alleen maar aansluiten bij de mening van Jitske en Roger: sindsj de storm van afgelopen januari, lekt het mastieken dak van onze veranda. elke keer is er gezeik, dat de nota/offertes niet goed/compleet zouden zijn en uitkeren willen ze idd alleen, als je het eerst uit eigen zak laat repareren. 7 jaar klant, nooit schade opgegeven en nu word je behandeld, zoals Roger en Jitske aangeven, bij ons exact een kopie van hun ervaringen. de dakdekker WIL het al niet meer maken, is al 3x terug moeten komen, want de foto's die wij Nedasco stuurden, waren niet goed, die moesten door de dakdekker worden gemaakt. ondertussen paar keer regen gehad, kast weg kunnen gooien, eiken tafel van 2 meter en eiken stoelen beschadigd door de regen. water staat in de lamp. nog ff en ik heb kortsluiting...expert langs geweest, nou ligt die te zeiken, dat de constructie niet deugdelijk zou zijn. het heeft nooit eerder gelekt!!! conclusie: niet aan beginnen, je wordt met een kluitje in het riet gestuurd, maar uitkeren ho maar!!!

uit Sl;oten zegt op 14 September 2017:

Van alle verzekeringsbedrijven,waarmee ik door de jaren heen zaken heb gedaan ,is dit bedrijf onovertroffen de slechtste.Zowel voor opstal als inboedelverzekering.Niet aan beginnen.

uit Goirle zegt op 31 January 2017:

Voor dat deze verzekering tot uitkering overgaat.
Dient u de schade aantoonbaar zelf te hebben betaald. En ben je een maandje of 6 verder.

uit Eelde zegt op 5 October 2016:

Dit is het slechtste bedrijf ooit. Als ik 0 punten zou kunnen geven zou ik dat doen. Ik ben meer dan 10 jaar trouwe klant bij hun en heb 3 verzekeringen bij hun lopen waaronder een opstalverzekering. Sinds kort heb ik lekkage aan mijn dak, dit valt onder de verzekering. Zij willen dit niet uitbetalen. Ik heb hier meer dan 5x met hun over gebeld. Zij zijn telkens onduidelijk of ik het wel of niet terugkrijg. Zij zeggen dat er een kans is van niet, maar niet waarom dan niet. Ook moeten er gekke dingen op de factuur staan en heb ik deze al een aantal keer via de man die de klus heeft gedaan moeten aanpassen. En nog krijg ik er vragen over van de medewerker. Zij geven vervolgens het telefoonnummer van een tussenpersoon. Deze is niet bereikbaar en als ik hem wel te pakken krijg zegt hij 'dat hij zijn best gaat doen', zonder enige indicatie van of ik het wel of niet terugkrijg en hoe lang het dan nog gaat duren voor zij een beslissing nemen. Een grote teleurstelling want ik heb hier de afgelopen tien jaar duizenden euro's voor betaald en nu ik een rekening heb, van nota bene 800 euro, dus geen enorm bedrag, geven ze niet thuis. Die gaat dadelijk ook nog van mijn eigen rekening. Als dat zo is zeg ik per direct op.


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen