Univé Opstalverzekering

★★☆☆☆ 5.7/10 (9 reviews)

Logo verzekeraar Univé

Bij Univé Verzekeringen, de verzekeraar zonder winstoogmerk, kunt u terecht voor al uw schadeverzekeringen, zorgverzekeringen en levensverzekeringen.

Voordelen van Univé:

  • Geen winstoogmerk en daardoor een lage premie
  • Tot 15% premiekorting
  • Uitgebreide verzekeringen
  • Snelle schade-afhandeling

Voordelen van deze opstalverzekering:

  • Schade aan je woning door brand, inbraak, diefstal en storm is prima verzekerd
  • Scherpe premie en complete, dus veilige dekking
  • Keuze uit twee verzekeringen: je bepaalt zelf hoe compleet je je woonhuis verzekert
  • Standaard 5 jaar waardegarantie: je bent in die periode dus gegarandeerd niet onderverzekerd
  • Deskundig advies bij schade aan je huis

Onafhankelijke beoordelingen voor de Univé Opstalverzekering

De Univé Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2015 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,8.

De Univé Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De Univé Opstalverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 april 2011 door Independer.nl beoordeeld met een 7,1.

De Univé Opstalverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 april 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,0.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Univé Opstalverzekering

Sinds 2008 klant Nooit iets geclaimd. Afgelopen week waterschade wegens verstopt riool. Water kwam omhoog. Hele eikenhouten vloer eruit gesloopt. Zelf verstopping verholpen. Open en eerlijk geweest tegen unive. Maar volgens de verzekering zonder winstoogmerk valt het niet onder de dekking. Unive. Jullie zijn boefjes. Echt kansloze een verzekeringsmaatschappij

We wachten al 11 jaar op uitbetaling van het verschil tussen dagwaarde en herbouwaarde na brand hotel verzekerde som €1560.000 Univé wees dekking af met onjuiste argumenten pas na uitspraak rechter voorschot dagwaarde werd het schadebedrag € op 1.2 miljoen vastgesteld daarvoor kon niet gebouwd worden en bouwtermijnen waren overschreden. 15! Voorstellen voor herstart werden genegeerd herbouwplicht gehandhaafd, wat is zorgplicht en garantie op de verzekerde som?

Mijn naam staat hierbij op 24 september 2008 ging het prachtige Sprookjeshotel verloren door een noodlottige brand. Oorzaak oververhitte server. Univé wees dekking af met onjuiste argumenten o.a. dat de elektra niet zou voldoen aan de NEN1010 ondanks de officiële verklaring van het gecertificeerde Elektro bedrijf werd door Univé betwist. De opzet van Univé om de totale schade niet te vergoeden is gedeeltelijk geslaagd! Via gerechtelijke procedure werd dekking verkregen en de valse beschuldiging van brandstichting werd door Univé vlakvoor de zitting ingetrokken. De NEN1010 werd door deskundigen aantoonbaar als meer dan voldoende aangetoond. Deze geldverslindende gerechtelijke procedure en de lange duur voordat het schadebedrag vastgesteld werd door Univé 3 ton lager dan verzekerde som maakte herbouw onmogelijk. Zo kon Univé met de dagwaarde 40% volstaan. Nu na 10 jaar nog een beroepsprocedure voor uitbetaling van het verschil tussen dagwaarde en schade bedrag cq verzekerde som..Univé zegt dat ze geen voorstellen heeft ontvangen (bewijs van 15 voorstellen aanwezig) voor herstart in een ander pand. Univé handhaaft nu na 10 jaar nog de herbouwplicht voor een hotel! 10 jaar stille armoede en onzekerheid

schemeren met non profit organisatie. maar is gewoon tuig. expert die maar zoveel mogelijk dingen erbij haalt die totaal niet met de kwestie te maken hebben om maar niet uit te hoeven keren. echt een waardeloze verzekeringsmaatschappij, google maar eens. recent nog bij radar/kassa hebben ze weer iets bij iemand goed moeten maken. EEN ECHTE AFRADER!!

Univé gevraagd naar een offerte van een woonhuisverzekering. Bij meerdere partijen offertes gedaan en Univé was het goedkoopst, dus bij Univé de verzekering afgesloten. Later bleek dat alles te laag was ingeschat en werd het naar boven bijgesteld, waaronder dus ook de premie die nu een heel stuk hoger was dan de andere offertes. Als klap op de vuurpijl bleek de verzekering voor 3 jaar vast te staan wat niet gemeld was. Univé ook gekozen omdat het betrouwbaarder leek dan internet vanwege hun kantoor in Barneveld, waar je persoonlijk kunt praten met een verzekeraar van het platteland. In mijn ogen toch soort van oplichting van de klant, en op het kantoor word je mijns inziens als een hond behandeld dus ook geen toegevoegde waarde. Met mijn zorgverzekeringen ook al gezeur gehad. Ik verzeker wel via internet bij een andere verzekeraar, zoals ik in het verleden eigenlijk nooit tot weinig problemen heb gehad. Univé spant de kroon.

Drama, eerst wees Unive dekking af na brand op 24 september 2008 met onjuiste gronden. Bodemprocedure na 1 1/2 jaar uitspraak rechter "Unive moest totale schade" betalen. Voorschot om alle vervolgschade te betalen. Na 3 jaar werd schadebedrag vastgesteld www.tovenaarsberg.stadshuys.nl 3 ton te weinig t.o.v nieuwbouw op verzekerde som. Waardoor herbouw onmogelijk. Unive werkt niet mee aan herstart in ander pand want weigert toestemming en betaald nu na 5 jaar op dagwaarde te weinig om hypotheek af te lossen., het uitgekeerde bedrag dagwaarde opgegaan aan alle kosten is 50% vd verzekerde som.

we hebben brand gehad en ik de verzekering gebeld, bleek er een fout te zijn geweest en hadden we geen opstal verzekering , terwijl ze alles hadden overgenomen en opgezegd hadden. Nou dikke pech dacht ik gelukkig alleen de keuken, maar nee ze hebben alles uitgezocht, nu moest ik met terugwerkende kracht de 11 maanden betalen die ik niet verzekerd was (ging niet om heel veel geld wat we terugbetalen moesten) en heb alles vergoed gekregen. Het was fout gegaan omdat die 11 maanden de laatste verzekering was, wel opgezegd, maar niet opnieuw ingevoerd, al met al (dit was afgelopen jaar) zijn we nu 5 jaar bij Unive en ik vind de service geweldig. Altijd vriendelijk aan de telefoon, direct papieren als het nodig is, goede afhandeling, mijn complimenten ik blijf klant bij Unive

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen