Univé Opstalverzekering

De opstalverzekering van Univé Verzekeringen zijn als volgt gewaardeerd:

Bij Univé Verzekeringen, de verzekeraar zonder winstoogmerk, kunt u terecht voor al uw schadeverzekeringen, zorgverzekeringen en levensverzekeringen.

Voordelen van een Univé Opstalverzekering

Voordelen van deze opstalverzekering:
  • Schade aan je woning door brand, inbraak, diefstal en storm is prima verzekerd
  • Scherpe premie en complete, dus veilige dekking
  • Keuze uit twee verzekeringen: je bepaalt zelf hoe compleet je je woonhuis verzekert
  • Standaard 5 jaar waardegarantie: je bent in die periode dus gegarandeerd niet onderverzekerd
  • Deskundig advies bij schade aan je huis
Voordelen van Univé:
  • Geen winstoogmerk en daardoor een lage premie
  • Tot 15% premiekorting
  • Uitgebreide verzekeringen
  • Snelle schade-afhandeling

Deze informatie wordt verstrekt door Univé en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze opstalverzekeraar. Meer informatie...

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de Univé Opstalverzekering met andere opstalverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
Univé Opstalverzekering Ervaringen National Academic Opstalverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Univé gevraagd naar een offerte van een woonhuisverzekering. Bij meerdere partijen offertes gedaa... Eindeloos veel werk om dingen op te zoeken en op te sturen die jullie allang weten, en wat alleen ...
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van opstalverzekeringen bij Univé

Lees hier wat experts in hun reviews zeggen over deze opstalverzekering:

Consumentenbond
De Univé Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 July 2015 door beoordeeld met een 6,8.
Consumentenbond
De Univé Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 July 2013 door beoordeeld met een 7,0.
Independer.nl
De Univé Opstalverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 April 2011 door beoordeeld met een 7,1.
Meer tonen...
Independer.nl
De Univé Opstalverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 April 2009 door beoordeeld met een 7,0.
Minder tonen...

Vermeldingen en recensies van Univé

Ontdek verdere meningen die er zijn over Univé:

Dutch Customer Perfomance Index
Univé is in de Customer Performance Awards van 2 February 2012 door Dutch Customer Perfomance Index als 1ste geëindigd in de categorie Financiële dienstverleners.
SAMR
Univé is op 27 September 2011 door SAMR uitgeroepen tot Klantvriendelijke bedrijf van Nederland in de categorie Verzekeraar.
BearingPoint
Univé is in de Customer Centric DNA Awards van 24 May 2011 door BearingPoint als winnaar geëindigd in de categorie Verzekeraars.
Dutch Customer Perfomance Index
Univé is in de Customer Performance Awards van 2 February 2011 door Dutch Customer Perfomance Index als 3de geëindigd in de categorie Financiële dienstverleners.
Meer tonen...
SAMR
Univé is op 3 November 2010 door SAMR uitgeroepen tot Klantvriendelijke Bedrijf van Nederland 2010 in de categorie Verzekeraars.
CCMA
De goede pers in het algemeen, de recent door Univé gewonnen prijzen en de goede resultaten uit externe onderzoeken liggen hieraan ten grondslag, evenals de klantfocus en de zorg voor medewerkers in het kader van medewerkertevredenheid.
CCMA op 18 February 2010 over de Univé Opstalverzekering en werd daarbij Winnaar van de 4de CCMA Pluim
Dutch Customer Perfomance Index
Univé is in de Customer Performance Awards van 20 January 2010 door Dutch Customer Perfomance Index als 1ste geëindigd in de categorie Financiële dienstverleners.
SAMR
Univé is op 22 September 2009 door SAMR uitgeroepen tot Klantvriendelijke Bedrijf van Nederland in de categorie Verzekeraar.
De Nederlandse Verzekeringsawards
Univé is op 11 June 2009 door De Nederlandse Verzekeringsawards beloond met een Gouden Schild voor MVO.
High Value
Univé is op 1 March 2009 door High Value als hoogste gewaardeerd bij de Financial Trust Index in de categorie Zorgverzekeraars.
Minder tonen...

Ervaringen met de Univé Opstalverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(5 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de opstalverzekering van Univé

zegt op 27 February 2012:

we hebben brand gehad en ik de verzekering gebeld, bleek er een fout te zijn geweest en hadden we geen opstal verzekering , terwijl ze alles hadden overgenomen en opgezegd hadden. Nou dikke pech dacht ik gelukkig alleen de keuken, maar nee ze hebben alles uitgezocht, nu moest ik met terugwerkende kracht de 11 maanden betalen die ik niet verzekerd was (ging niet om heel veel geld wat we terugbetalen moesten) en heb alles vergoed gekregen. Het was fout gegaan omdat die 11 maanden de laatste verzekering was, wel opgezegd, maar niet opnieuw ingevoerd, al met al (dit was afgelopen jaar) zijn we nu 5 jaar bij Unive en ik vind de service geweldig. Altijd vriendelijk aan de telefoon, direct papieren als het nodig is, goede afhandeling, mijn complimenten ik blijf klant bij Unive

Nee, ik zou een Univé Opstalverzekering niet aanbevelen

uit Groningen zegt op 14 September 2019:

We wachten al 11 jaar op uitbetaling van het verschil tussen dagwaarde en herbouwaarde na brand hotel verzekerde som €1560.000 Univé wees dekking af met onjuiste argumenten pas na uitspraak rechter voorschot dagwaarde werd het schadebedrag € op 1.2 miljoen vastgesteld daarvoor kon niet gebouwd worden en bouwtermijnen waren overschreden. 15! Voorstellen voor herstart werden genegeerd herbouwplicht gehandhaafd, wat is zorgplicht en garantie op de verzekerde som?

uit Callantsoog zegt op 9 June 2017:

schemeren met non profit organisatie. maar is gewoon tuig. expert die maar zoveel mogelijk dingen erbij haalt die totaal niet met de kwestie te maken hebben om maar niet uit te hoeven keren. echt een waardeloze verzekeringsmaatschappij, google maar eens. recent nog bij radar/kassa hebben ze weer iets bij iemand goed moeten maken. EEN ECHTE AFRADER!!

uit Barneveld zegt op 29 December 2016:

Univé gevraagd naar een offerte van een woonhuisverzekering. Bij meerdere partijen offertes gedaan en Univé was het goedkoopst, dus bij Univé de verzekering afgesloten. Later bleek dat alles te laag was ingeschat en werd het naar boven bijgesteld, waaronder dus ook de premie die nu een heel stuk hoger was dan de andere offertes. Als klap op de vuurpijl bleek de verzekering voor 3 jaar vast te staan wat niet gemeld was. Univé ook gekozen omdat het betrouwbaarder leek dan internet vanwege hun kantoor in Barneveld, waar je persoonlijk kunt praten met een verzekeraar van het platteland. In mijn ogen toch soort van oplichting van de klant, en op het kantoor word je mijns inziens als een hond behandeld dus ook geen toegevoegde waarde. Met mijn zorgverzekeringen ook al gezeur gehad. Ik verzeker wel via internet bij een andere verzekeraar, zoals ik in het verleden eigenlijk nooit tot weinig problemen heb gehad. Univé spant de kroon.

uit Callantsoog zegt op 13 March 2016:

bij unive trekken ze alles uit de kast om niet te hoeven betalen. expert die bij je thuis doet heel joviaal, maar het in het rapport dat deze schrijft kraakt ie alles af en noemt feitjes die niet terzake doen. helaas ook m'n rechtbijstand bij unive, ook gewoon tuig noem ik ze maar bij unive.


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen