ABN AMRO Opstalverzekering

★★★☆☆ 6.3/10 (9 reviews)

Logo verzekeraar ABN AMRO

ABN AMRO Verzekeringen biedt levensverzekeringen, schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen en pensioenen.

Voordelen van ABN AMRO:

  • Complete dekking: Uw verzekeringen zijn perfect op elkaar afgestemd, zonder overlap in de dekking.
  • 24 uur, 7 dagen per week bereikbaar: Voor alle vragen over uw verzekeringen kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week, terecht bij het Customer Contact Center.
  • ABN AMRO Hulpdienst voor noodsituaties: Mocht u in een noodsituatie belanden dan belt u eenvoudig de ABN AMRO Hulpdienst. Deze hulpdienst biedt, overal ter wereld, snelle en professionele hulp. De hulpdienst is 24 uur per dag bereikbaar.
  • Snelle en uitstekende schadeservice: De Schadeservice van ABN AMRO zorgt ervoor dat uw schade snel wordt hersteld. Bij de auto- en inboedelverzekering bijvoorbeeld, garanderen wij dat binnen twee uur na uw melding een schadebedrijf contact met u opneemt voor een afspraak of een noodreparatie op dezelfde dag. U hoeft dus niets te regelen of voor te schieten.

Voordelen van deze opstalverzekering:

  • Direct hulp bij schade
  • Zonnepanelen en laadpalen aan de woning zijn meeverzekerd
  • Garantie tegen onderverzekering

Onafhankelijke beoordelingen voor de ABN AMRO Opstalverzekering

De ABN AMRO Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2015 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,8.

De ABN AMRO Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,4.

De ABN AMRO Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De ABN AMRO Opstalverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 april 2011 door Independer.nl beoordeeld met een 6,6.

De ABN AMRO Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De ABN AMRO Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,8.

De ABN AMRO Opstalverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 april 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 6,7.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de ABN AMRO Opstalverzekering

Mijn vader is 90 en dementerend Na melding lekkage plekken op de plafond moesten wij zelf naar de oorzaak zoeken. Onderhoudsmonteur ketel meerdere malen geweest Expansievat vervangen maar druk vd ketel bleef steeds na 3 dagen dalen waardoor weer geen warm water en verwarming was en ik elke keer 50 km moet reizen om de ketel bij te vullen. Na melding ging ABN-Amro eindelijk lek detectie bedrijf inschakelen Er waren lekkages in de leidingen gevonden Vervolgens niets meer vernomen Na 1 week weer gebeld en er zou werk van gemaakt worden Ik zou teruggebeld worden Weer 1 week gewacht en niets vernomen en weer gebeld. Ze zouden dezelfde dag een lekreparatie bedrijf contact met mij laten opnemen en met spoed laten repareren Deze heeft de volgende dag gebeld en kon pas na 12 dagen komen.. Schandalig om een oude dementerende man van 90 zolang aan het lijntje te houden De schademelding was begin maart gemeld. 12 juni wordt er pas actie ondernomen Nee nooit meer ABNAmro opstalverzekering

Het is logisch dat tijdens de laatste stormperiode veel schade is ontstaan. Maar dan schakel je toch extra personeel in voor opname en afhandeling. Het is nu een regelrechte ramp.

Kan ABNAmro oprecht niet aanbevelen voor uw verzekeringsbehoeften. In eerste instantie had een beleid met hen dat werd geannuleerd door een werknemer van ABMAmro per ongeluk en vervolgens hersteld, maar met nieuwe maandelijkse premies. Nu kost het nieuwe beleid ons meer dan 630 euro extra per jaar. Ze boden ons een vergoeding van 362 euro en het advies: “Het is uw beslissing of u uw inboedelverzekering bij ABN AMRO wilt afsluiten of elders wilt afsluiten.” Het kan ze echt niet schelen!

NIET DOEN! Communicatie is erg slecht. Je moet erg lang wachten totdat je claim is beoordeeld en hoe groot de ramp ook is, je mag overal zelf achteraan bellen anders blijft het gewoon liggen en je krijgt alleen maar een goedkoop excuus. Dit zorgt voor extra stress bij calamiteiten. Ze doen alles om niet uit te keren. De polisvoorwaarden zijn erg ongunstig ten opzichte van de premie die je betaald. Gezien de dekking kan de premie een stuk lager zijn. Vergeet ook niet een dik eigen risico bij schade. Mijn advies is om een goedkopere verzekeraar te nemen. Uiteindelijk ben je even slecht af.

ABNAMRO zou zo’n goede verzekering zijn met goede dekkingen en goede service bij de afhandeling. Al jaren betaal ik een goede premie voor een extra uitgebreide dekking. Ik was in de veronderstelling goed verzekerd te zijn. Nu heb ik een schade en voika: de kleine lettertjes. Val- en stootschade door mijn zoontje veroorzaakt zijn niet gedekt. Echt erg slecht! Verder worden per e-mail gestelde vragen niet beantwoord. Tot slot zou ik teruggebeld worden. Vervolgens de hele middag gewacht en 4 uur na de tekefonische afspraak kreeg ik een e-mailtje dat er geen mogelijkheid was om terug te bellen. Volgens mij kost een telefoontje minder moeite en tijd dan een e-mail versturen. En verder vind ik het onbeschoft mij te laten wachten. Je kunt dus niet aan op de verzekering van ABNAMRO!

Nooit een verzekering bij de ABN afsluiten, zijn allereerst duur maar doen er letterlijk alles aan om nooit te hoeven uitbetalen. Sterker nog in sommige gevallen (zo ook bij ons) veranderen ze zonder communicatie opeens de voorwaarden en dekking waardoor je denkt verzekerd te zijn maar op het moment dat je het echt nodig hebt dit opeens niet zo is.

Het hele pakket de afgelopen twee jaar onder gebracht bij deze verzekeraar. (oplichters!) Zonde van mijn premies. Een enkele keer iets ingediend en telkens weer nul op rekest. Uw schade wordt NIET uitbetaald. Waarvoor betaal ik in hemelsnaam alle premies voor ? ? Helemaal klaar was ik ermee, voor mij twee jaar teveel geweest. En dan heb je een klacht, denk je nou dan zal ik wel gebeld worden ? Ja zelf bellen en dan weet niet hoe lang je in de wacht staat. (Misschien wel meer mensen…LOL) Dan per mail op de vernieuwde site klacht indienen…..krijg je doodleuk een melding (oeps ! er gaat iets fout) Telkens maar weer. De PC van mijn werk proberen, misschien ligt het daar wel aan. Nee hoor, gewoon dezelfde melding. Leuk al die reclame-advertenties op internet, uitgeroepen als beste klantvriendelijkste verzekeraar…………………SORRY ??!! Op basis van wat ? Tja je kan als FBTO wel melden dat er geen klachten binnenkomen. Moet je vervolgens wel zorgen dat je website werkt ! Voor mij NOOIT meer FBTO, al krijg ik er geld bij. Dank u vriendelijk.

Wij hebben in een weekend brand gehad in onze woonkamer. Wat heel fijn is dat je gelijk je schade kunt melden en je verhaal kwijt kunt. Verder is alles nog op zaterdagavond in werking gesteld en alles is in 1 keer goed en snel afgehandeld.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen