ASR Opstalverzekering

★★★☆☆ 6.3/10 (7 reviews)

Logo verzekeraar ASR

ASR Verzekeringen kent een eeuwenlange traditie in verzekeren en bankieren en werkt daarbij intensief samen met onafhankelijke intermediairs.

Voordelen van deze opstalverzekering:

  • Garantie tegen onder- en oververzekering
  • Unieke aanloopdekking als u nog klant bent bij een andere verzekeraar
  • Standaard allrisk dekking

Onafhankelijke beoordelingen voor de ASR Opstalverzekering

De ASR Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2015 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,8.

De ASR Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,6.

De ASR Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De ASR Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,6.

De ASR Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,5.

De ASR Opstalverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 april 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 6,5.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de ASR Opstalverzekering

Ik heb 1 x extra info behoeven te geven de resterende info liep via mijn verzekeringsagent verder geen problemen.

25 jaar premie betaald. Afgelopen winter verzakte de serre onder de sneeuwbelasting, euro30.000,- schade. Heb nog iets geclaimd, maar schade betalen wil ASR niet. Komen met optrekkend vocht en achterstallig onderhoud, was niet sneeuwbelasting. Dus als u een oud huis koopt, niet een opstalverzekering afsluiting bij ASR. Je betaald wel premie, maar in feite ben je niet verzekert bij schade.

ik zou de mensen aanraden geen ene verzekeriing bij asr af te sluiten ik had schade aan mijn riool het eerste wat er gezegd werd is niet gedekt zou eeen goed woordje doen om uit coulance wat uit te keren maar zoals ik op het internet al gezien had zijn ze zeer slecht als ze wat moeten uitkeren heb nog nooit wat geclaimd dus ik ben naar een andere verzekering gegaan met heel mijn pakket dacht dat het een goede verzekering was maar dat viel mij vies tegen mijn buurman had precies de zelfde schade en dat werd netjes opgelost door zijn verzekering dus daar zit ik nu ook centraal beheer .

Inderdaad bij schade direct enorm negatief en defensief, je kunt wel zien dat het "ambtenaren" zijn geworden. Proberen overal onderuit te komen en hun eigen klanten met problemen en/of (extra) kosten op te zadelen. Na 17 jaar klant geweest zijn en nu als potentiële crimineel te worden behandeld, ben ík er klaar mee als totaalrelatie. Mijn geld kan ik overal kwijt tenslotte.

Ik heb een aantal jaren een gecombineerde verzekering bij ASR afgesloten. Door een verkeerde berekening heb ik 5 jaar lang een te hoge premie betaald. Bij de nieuwe premie kwam dit aan het licht Ik heb verzocht om de teveel betaalde verzekering terug te betalen en heb per direct de verzekering opgezegt. Nu blijven de aanmaningen de een na de ander elkaar opvolgen, terwijl ik geen verzekering meer bij ASR heb lopen. Dit vind ik op zijn zachts gezegt vervelend en onbeschoft.

Op 19-07-2013 schade gemeldt bij ASR. De afvoer van de badkamer lekt en door snel ingrijpen is gevolgschade voorkomen. De badkamer is enkele jaren geleden geheel vernieuwd door een aannemer. Reactie van ASR is direct negatief. Ondanks de letterlijke tekst in mijn polis dat de kosten verbonden aan het opsporen van het defect en daarmee verband houdende breek / herstelwerk… Ik heb nu een afspraak met mijn tussenpersoon gemaakt om na meer dan 10 jaar zonder claims, alle bij ASR verzekeringen te beeindigen.

Zelf hebben we ons hypotheek bij ASR en ik moet zeggen alles gaat prima en we zijn zeer tevreden. Maar ook voor uw pensioenzaken en diverse soorten verzekeringen zit u bij ASR aan het goede adres. Denk aan uw auto en reis en woonhuisverzekering.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen