OHRA Lijfrenteverzekering

★★★☆☆ 7.3/10 (2 reviews)

Logo verzekeraar OHRA

Bij OHRA werken mensen zoals u en ik. Door deze ervaring hebben de mensen van OHRA producten en diensten ontwikkeld waar u écht iets aan heeft.

Voordelen van OHRA:

  • Weinig kleine lettertjes, geen lange wachttijden en korte lijne
  • Bij OHRA heeft u, net als 550.000 andere verzerden, zelf de touwtjes in handen
  • De meeste verzekeringen zijn 24 uur per dag af te sluiten
  • Scherpe prijs in combinatie met een goede kwaliteit
  • Mogelijkheid om met collectief voordeel af te sluiten

Voordelen van deze lijfrenteverzekering:

  • Gegarandeerde, periodieke uitkeringen
  • Bepaal zelf de looptijd
  • Geen risico’s omdat uitkering niet afhankelijk is van beleggingen of rentes

Onafhankelijke beoordelingen voor de OHRA Lijfrenteverzekering

De OHRA Lijfrenteverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 21 november 2011 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Gehuwden’.

De OHRA Lijfrenteverzekering is in de Research Special Direct Ingaande Lijfrentes van 15 november 2010 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’ voor Alleenstaanden.

De OHRA Lijfrenteverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,7.

De OHRA Lijfrenteverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2008 door Independer.nl beoordeeld met een 7,7.

De OHRA Lijfrenteverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 december 2007 door Independer.nl beoordeeld met een 8,1.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de OHRA Lijfrenteverzekering

Afgelopen januari zijn er onterecht te veel inhoudingen verricht op mijn lijfrente. Ik probeer sinds die tijd mijn geld terug te krijgen. Telkens krijg ik te horen: komt binnenkort. Soms wordt er een harde datum genoemd. Maar ik wacht nog steeds. Mijn advies is dus: blijf zo ver mogelijk bij OHRA vandaan. Ze komen afspraken niet na en doen er blijkbaar meer dan 2 maanden over om een fout te herstellen.

Slechte, lees zeer trage service indien je je ;lijfrente wil oversluiten naar een ander product.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen