Aegon Lijfrenteverzekering

★★★☆☆ 7.7/10 (5 reviews)

Logo verzekeraar Aegon

Aegon heeft een breed assortimenten aan diensten, zoals levensverzekeringen, schadeverzekeringen, zorgverzekeringen en uitvaartverzekeringen.

Voordelen van Aegon:

  • Meer dan 5 miljoen klanten
  • Begrijpelijke oplossingen
  • 251 jaar ervaring
  • Uitstekende voorwaarden
  • 5.146 onafhankelijke adviseurs
  • Direct contact

Voordelen van deze lijfrenteverzekering:

  • Vaste uitkering tijdens de gehele looptijd
  • Kies zelf of je de uitkering per maand, kwartaal, half jaar of jaar ontvangt
  • Bepaal zelf de looptijd van de uitkering
  • Open je rekening online, telefonisch of via je adviseur

Onafhankelijke beoordelingen voor de Aegon Lijfrenteverzekering

De Aegon Lijfrenteverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 19 november 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Direct Ingaande Lijfrentes’.

De Aegon Lijfrenteverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 19 november 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Koopsommen’.

De Aegon Lijfrenteverzekering is in de Prestatie Onderzoek Adfiz van 11 januari 2018 door Adfiz als 3de geëindigd in de categorie ‘Particulier Lijfrente’.

De Aegon Lijfrenteverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 20 november 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Koopsommen’.

De Aegon Lijfrenteverzekering is in de Prestatie Onderzoek Adfiz van 12 januari 2017 door Adfiz als 2de geëindigd in de categorie ‘Particulier Lijfrente’.

De Aegon Lijfrenteverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 21 november 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Direct Ingaande Lijfrentes’.

De Aegon Lijfrenteverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 23 november 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Direct Ingaande Lijfrentes’.

De Aegon Lijfrenteverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 21 november 2011 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Flexibiliteit’.

De Aegon Lijfrenteverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 6,4.

De Aegon Lijfrenteverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2008 door Independer.nl beoordeeld met een 6,2.

De Aegon Lijfrenteverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 december 2007 door Independer.nl beoordeeld met een 6,6.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Aegon Lijfrenteverzekering

Onlangs kwam het bedrag vrij van de door mij opgebouwde lijfrente bij Aegon. Uiteraard betrof het hier een van hun vele woekerpolisproducten. Het vrijgekomen gegarandeerde eindkapitaal liet ik via een waardeoverdrachtformulier overmaken naar De Onderlinge’s Gravenhage. In mijn (aan Aegon) geupload waardeoverdrachtformulier meldde ik dat het over te maken bedrag exclusief (!) de compensatie was die ik nog tegemoet kan zien via de woekerpolisclaim van de Consumentenbond. Natuurlijk vroeg ik om een bevestiging van deze upload. De klantenservice weigert mij echter een bevestiging van ontvangst daarvan. Het blijft woekeren en ploeteren mbt Aegon. Na de woekerpolisaffaire verzon men een nieuwe slogan: “Eerlijk over Aegon” maar het blijft oude wijn in oude zakken.

het zijn gewoon oplichters niet met in zee gaan ze beloven van alles maar je moet overal dik voor betalen je krijgt vragen om je rente te kunnen opnemen als je de antwoorden niet weet betalen

Je moet een soort examen doen om je lijfrente uitgekeerd te krijgen. Weet je de antwoorden niet, dan moet je maar advies van Aegon krijgen en dat kost dus 350 euro. Zeer arrogant. Nooit bij Aegon een lijfrente afsluiten!! Slecht rendement en vechten voor je eigen geld uitgekeerd te krijgen. Aegon overslaan!!!

Ik sloot in de jaren 90 een verzekering af om als ik in de VUT ging mijn 30% daling van inkomen te compenseren tot ik met pensioen ging. Er werd mij voorgerekend dat ik (omgerekend) ongeveer 365 euro bruto per maand zou gaan ontvangen. In werkelijkheid bleek dit nog geen 70 euro. Informaren naar de opbrengst, ongeveer een jaar voor het einde van de looptijd, heeft me vele telefoontjes, mailtjes en brieven gekost. Je kreeg nooit een zinnig antwoord. Pas toen ik dreigde met Kassa en Radar, kwam er plotseling een brief, maar toen waren we minimaal 6 maanden verder. Ik zal dan ook niemand deze maatschappij aanraden. Ze zijn gewoon achterbaks!

Betreft zgn. 'woekerpolis': Deze heb ik in 2010 opgezegd. Na maanden wachten en 6 brieven later kon Aegon uiteindelijk duidelijk maken wat het juiste bedrag was dat zij naar mijn andere verzekeraar Rabobank zouden overmaken. Verkeerde informatie, onduidelijke informatie enzovoort. Aegon beloofde om in 2011 duidelijkheid te geven over compensaties. Ik wacht nog steeds op een reactie. Geen reactie, ook directie reageert niet op klacht. Nu klacht bij KiFiD ingediend. Nooit meer bij Aegon!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen